- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.861
Ben organik boya ile boyadım Canımkızlar günaydın saçını boyayan varmı acaba ...malum ben çok kötü geçirdim hamilelik sürecini biraz moral olur diyorum ama
Kızlaaar günaydınlaaaarbugün 16:00'da randevumuz var, bakalım ne diyecek doktor :)) ama sabahtan beri içinde bir heyecan, mutluluk ama hareketli müziklerde ağlama isteği garip duygular içindeyimm vakit yaklaştıkça hormonlar dalga geçiyor benimle
Ya bende çarşamba gttim ji heyecan nst de karın agrisindan ara vermek zorunda kaldım valla heyecan bağırsakları etkilio benim maalesefBenim randevum da 15:20, artik her gittigimde doktor "tamam artik doguruyorsun" diyecekmis gibi geliyor
İnsallah bugun kontrolu olan herkesten guzel haberler aliriz :)
B bebegim seni bekliyorum canım aynı heyecan bende de var inan..içim kıpır kıpır..eşime diyorum her an doğum olabilir artık nolur nolmaz...o da heyecanlandı..Rabb im sağlıkla zamanında nasip etsin inşaallah cümlemize...
seninle aramızda sat a göre 6 gün var..
senin rahatın nasıl.uyku yatış ağrı vs_?
@sssn canım çok güzel duygular, uyusun minnoşun emsin güzelce büyüsün oh maşaallah size
cnm ben çok kilo almadım ama fiziki yapım pekde hamileliğe uygun değil. kaslarım kemik yapım çok zayıf. yatmam kalkmam yürümem çok zor. ama elhamdülillah. tek derdimiz bu olsun. bebişler iyi olsunda sayılı gün çabuk geçer inşallah..
kızlar günaydın saçını boyayan varmı acaba ...malum ben çok kötü geçirdim hamilelik sürecini biraz moral olur diyorum ama
Kızlar eczanede satılan boyalar var ondan mi bahsediyorsunuz organik derken bende boyatmayi düşünüyorumben doğuma gitmeden önce boyatacağım inşallah bitkisel olandanee malum yaş 37
Ya bende çarşamba gttim ji heyecan nst de karın agrisindan ara vermek zorunda kaldım valla heyecan bağırsakları etkilio benim maalesef
Kızlar ikili test üçlü test amniyosentez harmony test vs dna kusurlarını bulan testler ve sıvı alımlarında yardımcınız ihtiyacım var.
Hangi testleri yaptırdınız?sonuçları nasıldır?şimdi nasılsınız? Biraz anlatsanıza bana
Kızlar eczanede satılan boyalar var ondan mi bahsediyorsunuz organik derken bende boyatmayi düşünüyorum
Beni surekli gorenler karnin pek buyumedi diyolar. Uzun sure gormeyenler karnimin cok buyuk oldugunu soyluyolar. Hangisine inaniyim bilmiyorum***bana bir aya kadar hamile gibi değilsin diyorlardı..
***bugün 9.aya girdik düşün yani...
hamileyiiiimmmmm uleeen beeeene
***bebeklerin iyi olması önemli dediğin gibi kuzum benim...
günler geçiyor yapılacaklar var ya zaman olmuyor ya enerjim ya da ağırlık çöküyor kalkmıyorum
En iyisi kuaför e gitmek aslindacnm ben intten aldım 70 Tl ye ama onu yedekte tutmak için aldım. doğuma giderken kuaföre gidip boyatacağım.
aldığımı ekledim cnm.
Beni surekli gorenler karnin pek buyumedi diyolar. Uzun sure gormeyenler karnimin cok buyuk oldugunu soyluyolar. Hangisine inaniyim bilmiyorum
Ayy evet birde böyle garip oluyorum hadi doğum başlıyor diyecek diye hem istiyorum hem istemiyorumBenim randevum da 15:20, artik her gittigimde doktor "tamam artik doguruyorsun" diyecekmis gibi geliyor
İnsallah bugun kontrolu olan herkesten guzel haberler aliriz :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi... Darısı sağlıkla sıhhatle topikteki diğer anne adaylarının başına olsunMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hepinizden Allah razi olsun.
Valla artık heyecandan doğurcam mi korkusu neler yaptirio insana zamanını beklicek bilsek bizde rahat olurdukAyyy o da cok fena oluyorinsan bir de korkuyor nst sonucunu etkiler diye. Ben nst deyken hapsurmustum onu bile soyledim nst de ciktiysa dikkate almayin diye
Ya benim kızımda karnım kocamandi şimdi küçük görenler aaa ne kadr küçük karnın dio sinir oluorum büyük benim karnım bananebenim kızımda durmadan bana "yaa anne başka kadınlar yusyuvarlak geziyor koccamaaann göbüşleri var senin niye karnın bu kadar küçük diyor . bi bilse ondaki hamileleğimde bunun 3/2 si kadardı .
Ya benim kızımda karnım kocamandi şimdi küçük görenler aaa ne kadr küçük karnın dio sinir oluorum büyük benim karnım banane
Maşallah size. bi aksilik olmazsa bugün yarın eve çıkarsınız ne güzel darısı başımıza inşallahKizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Bu arada kizim 2800 gr 47 cm dogdu.ilk sutum geldi.kizimida zorla hemsireyle emziriyoruz iyice tutsun diye :) az once ilk kez yardimsiz emzirebildim.simdi fosur fosur uyuyo :)
Cok ama cok guzel bir duyguymus.bu minik benim mi diyorum.hala inanamiyorum.hepinize dua ettim sanci cekerken.hatta nedense birtek sizlere dua edebildim dogru durust :)) firsat buldukca girmeye calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?