2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Benim randevum da 15:20, artik her gittigimde doktor "tamam artik doguruyorsun" diyecekmis gibi geliyor

İnsallah bugun kontrolu olan herkesten guzel haberler aliriz :)

Benim randevum da 15:20, artik her gittigimde doktor "tamam artik doguruyorsun" diyecekmis gibi geliyor

Ya bende çarşamba gttim ji heyecan nst de karın agrisindan ara vermek zorunda kaldım valla heyecan bağırsakları etkilio benim maalesef

cnm ben çok kilo almadım ama fiziki yapım pekde hamileliğe uygun değil. kaslarım kemik yapım çok zayıf. yatmam kalkmam yürümem çok zor. ama elhamdülillah. tek derdimiz bu olsun. bebişler iyi olsunda sayılı gün çabuk geçer inşallah..

***bana bir aya kadar hamile gibi değilsin diyorlardı..
***bugün 9.aya girdik düşün yani...
hamileyiiiimmmmm uleeen beeeene

***bebeklerin iyi olması önemli dediğin gibi kuzum benim...
günler geçiyor yapılacaklar var ya zaman olmuyor ya enerjim ya da ağırlık çöküyor kalkmıyorum

Ya bende çarşamba gttim ji heyecan nst de karın agrisindan ara vermek zorunda kaldım valla heyecan bağırsakları etkilio benim maalesef

Ayyy o da cok fena oluyor insan bir de korkuyor nst sonucunu etkiler diye. Ben nst deyken hapsurmustum onu bile soyledim nst de ciktiysa dikkate almayin diye

arkadaşım tüp bebek yaptırdı ikili testi kötü çıktı usg de ensesinde kocaman apseler var dediler amniyosentez oldu herşey şüpheli istersen aldır bile dediler kız çok kötü günler geçirdi ve şu anda 30-32 haftalık hamile bebeğide normal herşey normale döndü işin aslı hiçbir doktor risk almıyor kesin değil diyor ve bizim kaygı düzeyimizi arttırıryor.
ya bu testleri yaptırmamalıyız yada sonuna kadar gitmeliyiz gibime geliyor.eltimin ikilisi kötü çıktı amniyosentez yaptırmadı kalbinde beyaz nokta var geçer dediler şu anda 32. haftasında normale dönmüş herşey,kuaförümde şimdi 5. ayında 2li testi kötü çıkmış kara kara düşünüyor bebek olmuş 5 aylık iki kızdan sonra oğlan düşündüğü şey aldırmak değil sadece endişe kaygı
bende şu anda karaciğer enzimlerimin yüksek çıkmasıyla ilgili ciddi bir kaygı içerisindeyim hemde tesadüfen bakılmasına rağmen.yine tesadüfen gebelik hipotroidi teşhis edildi hemde 20. haftamda kendim istedim hadi herşeye bakılsın diye.demem oki ne kadar çok test analiz o kadar çok sıkıntı erken teşhis önemlimi bazıları için evet ama klinik tablo normal bebek hareketli çok şükür dememiz lazım.erken etstler içinde Tevekkeltü Alalallah dememiz lazım galiba.diyemiyoruz kabul bende pimpirikli bir insanım ama.durum bu bu arada bende sadece ikili test yaptırdım.

Kızlar eczanede satılan boyalar var ondan mi bahsediyorsunuz organik derken bende boyatmayi düşünüyorum

cnm ben intten aldım 70 Tl ye ama onu yedekte tutmak için aldım. doğuma giderken kuaföre gidip boyatacağım.
aldığımı ekledim cnm.

Eklentiler

• 104334963_451237234.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 51
Beni surekli gorenler karnin pek buyumedi diyolar. Uzun sure gormeyenler karnimin cok buyuk oldugunu soyluyolar. Hangisine inaniyim bilmiyorum

Beni surekli gorenler karnin pek buyumedi diyolar. Uzun sure gormeyenler karnimin cok buyuk oldugunu soyluyolar. Hangisine inaniyim bilmiyorum

benim kızımda durmadan bana "yaa anne başka kadınlar yusyuvarlak geziyor koccamaaann göbüşleri var senin niye karnın bu kadar küçük diyor . bi bilse ondaki hamileleğimde bunun 3/2 si kadardı .

Bu arada topigin ikizlerinin annesi Dumei ne yapti acaba bebisler geldi mi ki? Ne zamandir hic yazmiyor :)

Ayy evet birde böyle garip oluyorum hadi doğum başlıyor diyecek diye hem istiyorum hem istemiyorum geçen gece yaptığım temizlik yatak fln kaldırma olayından sonra açılmam olmadıysa daha da olmaz herhalde
İnşallah güzel haberlerle gelelim hepimiz bugün

Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun 9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.

Hepinizden Allah razi olsun.
Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi... Darısı sağlıkla sıhhatle topikteki diğer anne adaylarının başına olsun

Ayyy o da cok fena oluyor insan bir de korkuyor nst sonucunu etkiler diye. Ben nst deyken hapsurmustum onu bile soyledim nst de ciktiysa dikkate almayin diye
Valla artık heyecandan doğurcam mi korkusu neler yaptirio insana zamanını beklicek bilsek bizde rahat olurduk

benim kızımda durmadan bana "yaa anne başka kadınlar yusyuvarlak geziyor koccamaaann göbüşleri var senin niye karnın bu kadar küçük diyor . bi bilse ondaki hamileleğimde bunun 3/2 si kadardı .
Ya benim kızımda karnım kocamandi şimdi küçük görenler aaa ne kadr küçük karnın dio sinir oluorum büyük benim karnım banane

Maşallah size. bi aksilik olmazsa bugün yarın eve çıkarsınız ne güzel darısı başımıza inşallah
bişey sorcam müsait olunca yazarsın en son kontrolde doğumdan önceki günkünde boyu ve kilosu kaç demişlerdi? doğum kilosundan boyundan ne kadar fark olmjş onu merak ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…