- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.881
En son benim oğlus gelecek ya o yüzden öyle geliyor teyzesi :) ama size yetişti sayılır :) valla ben çok kötü oldum bu ağrıdan o kadar okula gittim geldim otobüslerle falan günde 10000 adım attım bu halimle çok şükür bi şey olmadı tam evde oturmaya başladım arıza vermeye başladı vücudummaşallah kuzuma :) seninki hep küçükmüş gibi geliyor, halbuki aramızda 1 ay bile yok
bel, bacak ağrısı o haftalarda bende de olmuştu bu arada, sonra geçti şükür. dikkat et kendine canım.
Bide ben geçen gün benden 2 hafta büyük gebe biriyle karşılaştım ben dedimki ayyy ne kocaman karnın var dedim heryeri kocamandi aslında ona şok oldum önde gidio bebeğim iri dedi sonra bana dediki senin karnında küçücukbende oyle dyorum . banane benim karnım büyük
Haklisin ya hic yaptırmamak ya da sonuna kadar gitmek gerek. Annem bana hamileyken ebe bike gormemis ters ayaktan dogmusum parcalamisim kadini resmen. Ama su an herseyi gorebilecek teknoloji var ve bile bile lades demek cok zor kotu bir durumda. Bir yandan da cehalet mutluluktue lafina gun gectikce daha cok unanir oldum. Bildikce öğrendikce daha cok pimpirik oluyoruz. Allah ne verirse kabul tabi bir yandan da o var. Bir yandan da görmediniz mi bilmediniz mi diye soracak..... hayirlisi olur ve saglikli olur insallah. Teşekkür ederim canimarkadaşım tüp bebek yaptırdı ikili testi kötü çıktı usg de ensesinde kocaman apseler var dediler amniyosentez oldu herşey şüpheli istersen aldır bile dediler kız çok kötü günler geçirdi ve şu anda 30-32 haftalık hamile bebeğide normal herşey normale döndü işin aslı hiçbir doktor risk almıyor kesin değil diyor ve bizim kaygı düzeyimizi arttırıryor.
ya bu testleri yaptırmamalıyız yada sonuna kadar gitmeliyiz gibime geliyor.eltimin ikilisi kötü çıktı amniyosentez yaptırmadı kalbinde beyaz nokta var geçer dediler şu anda 32. haftasında normale dönmüş herşey,kuaförümde şimdi 5. ayında 2li testi kötü çıkmış kara kara düşünüyor bebek olmuş 5 aylık iki kızdan sonra oğlan düşündüğü şey aldırmak değil sadece endişe kaygı
bende şu anda karaciğer enzimlerimin yüksek çıkmasıyla ilgili ciddi bir kaygı içerisindeyim hemde tesadüfen bakılmasına rağmen.yine tesadüfen gebelik hipotroidi teşhis edildi hemde 20. haftamda kendim istedim hadi herşeye bakılsın diye.demem oki ne kadar çok test analiz o kadar çok sıkıntı erken teşhis önemlimi bazıları için evet ama klinik tablo normal bebek hareketli çok şükür dememiz lazım.erken etstler içinde Tevekkeltü Alalallah dememiz lazım galiba.diyemiyoruz kabul bende pimpirikli bir insanım ama.durum bu bu arada bende sadece ikili test yaptırdım.
Beni surekli gorenler karnin pek buyumedi diyolar. Uzun sure gormeyenler karnimin cok buyuk oldugunu soyluyolar. Hangisine inaniyim bilmiyorum
Canım Allahtan gelene boynumuqz kildan ince ama bide bilip hazr olmak var bu duruma psikolojik açıdan ani bi şok yasicGina bilirsin kendini hazirlarsin rabbim tüm wbebeklere sağlık versin inşallahHaklisin ya hic yaptırmamak ya da sonuna kadar gitmek gerek. Annem bana hamileyken ebe bike gormemis ters ayaktan dogmusum parcalamisim kadini resmen. Ama su an herseyi gorebilecek teknoloji var ve bile bile lades demek cok zor kotu bir durumda. Bir yandan da cehalet mutluluktue lafina gun gectikce daha cok unanir oldum. Bildikce öğrendikce daha cok pimpirik oluyoruz. Allah ne verirse kabul tabi bir yandan da o var. Bir yandan da görmediniz mi bilmediniz mi diye soracak..... hayirlisi olur ve saglikli olur insallah. Teşekkür ederim canim
Aynen ye iç yat tam kilo alma zamanları bende dewamli yiorum valla.Günaydın güzel anneler. bir iki arkadaşım karnın küçülmüş dedi canım sıkıldı. zaten dün de yazmıştım bi haftadır hiç iyi beslenemiyorum diye. üstüne usg de de bebeğin kilosu geçen haftakinden düşük çıktı.
bundan sonra yiyip içip yatıcam. zaten 10 gün kaldı doğuma
Evet haklisin. Ne bende ne kocamda sulalelerde boyle bir durum yasayan yok cok sukur. Boş gebelik gecirdigimde sebep olarak tamamen o anki dollenmedeki kaza sonucu kromozomlarin sorunlu olmasi demisti doktor. Bu herkesin basina gelebilir demisti. Su an hersey yolunda gidiyor cok sukur. Genetik olarak saglikli bir mirasimiz var. Benim en buyuk korkum yas faktörü. Ben 38 kocam 48 iz.Merhaba canım dediğin gibi 2li 3lu testler zekaya bakmiyor. Sende haklısın kendine göre bunun kararı sende sakli. Nipty diye test var burda semurcan vardı o yaptırmıştı. Bir görüş istersen maddi durumun el veriyor ise yaptir için rahat etsin. Ama yas faktörüne çok takılma burda yaşı kırka dayalı anneler var bebekleri maşallah gayet sağlıklı kurban olduğum allah bilir herşeyden önce yaşı 20 olupta bebeği anomali doğan birçok anne var. Bu senin genel fiziki yapın yumurta sağlığın ve babanin kaliteli spermi ile alakalı kesinlikle zaten bir bebeğin sıkıntılı olmasının anneyle hiçbir alakası yok tamamen babadan gelen kromozomlar ile bağlantılı. Esin sağlıklı ise hiç korkmaman gerekir seni de sağlıkla yollarız doguma:)
Benim de karnım büyük zaten gobegim vardı bebekle iyice büyüdü ve her gören Ayy ne kadar büyük doğum yakın diyo 6 7. Aydan beri emin ol bu da çok üzücü ve benim bebeğim normal haftasına göre. ..Bide ben geçen gün benden 2 hafta büyük gebe biriyle karşılaştım ben dedimki ayyy ne kocaman karnın var dedim heryeri kocamandi aslında ona şok oldum önde gidio bebeğim iri dedi sonra bana dediki senin karnında küçücukdövermisin sövermisin benim karnım küçük ama bebisim önde gdio demedim nazar eder diye
Canım göbek bi gösterge deil ben o öyle dediğinde sinir oldum sanki beni ezmeye çalıştı karnı büyük çocuk iri olmak zorunda gbi.gobek gösterge deil kız bebek olan karın daha iri oluo benim kızım da kocaman di plates topu koymuş gbi bunda küçük hissediorum bende ona kıyaslaBenim de karnım büyük zaten gobegim vardı bebekle iyice büyüdü ve her gören Ayy ne kadar büyük doğum yakın diyo 6 7. Aydan beri emin ol bu da çok üzücü ve benim bebeğim normal haftasına göre. ..
canım neler yiyip içiyosun neler yapıyosun? özellikle kilo aldırmak için bişey yapıyo musun? muz aldım. manda yoğurdu aldım. karpuz yiyodum mideme dokundu bıraktım. başka ekstra ne yapılır normal beslenme haricinde. ben eve geçtim bütün düzenim altüst oldu tekrar düzen kurmaya çalışıyorumAynen ye iç yat tam kilo alma zamanları bende dewamli yiorum valla.kızımda son bir hafta kilo kaybettim kızım kilo almamisti şimdi korkudan yiorum valla napıyım kilo alicaz artık bebiskolar için ha 15 ha 17 napalım yani
bende 36 yaşındayım ve tanıdığım pek çok 38-40 yaş anne var üniversitede tek sorun annenin fazlaca ağır olması zorlanması mesela ben ilk kızımı 30 yaşında doğurdum keklik gibi sekiyordum ama bunda çok ağırım camış gibi oturuyom :)Evet haklisin. Ne bende ne kocamda sulalelerde boyle bir durum yasayan yok cok sukur. Boş gebelik gecirdigimde sebep olarak tamamen o anki dollenmedeki kaza sonucu kromozomlarin sorunlu olmasi demisti doktor. Bu herkesin basina gelebilir demisti. Su an hersey yolunda gidiyor cok sukur. Genetik olarak saglikli bir mirasimiz var. Benim en buyuk korkum yas faktörü. Ben 38 kocam 48 iz.semurcan a bir ulasayim dedigin gibi. Sagol canim
Sabah 2 yumurta bol ceviz öğlen ve akşam 1 kase yoğurt yiorum mutlaka . Tahin helvası hellim peyniri yiorum.bide protein ağırlık vermek gerekio canjm mercimek çorbası ben geçen ay çok icmistim o ay iyi kilo almisti tabi bunlara ek olarak.ekmek pirinç hiç yemedim açıkçası balık hapı da kullanmaketkiliymjs solgar iciorum hergün balık hapı ben bide süt hiç içmedim nerdeyse sütun etkili olduğunu dusunmuyorum açıkçası ayran yoğurt bol tüket bencecanım neler yiyip içiyosun neler yapıyosun? özellikle kilo aldırmak için bişey yapıyo musun? muz aldım. manda yoğurdu aldım. karpuz yiyodum mideme dokundu bıraktım. başka ekstra ne yapılır normal beslenme haricinde. ben eve geçtim bütün düzenim altüst oldu tekrar düzen kurmaya çalışıyorum
Daha güzelleri senin olsun bitanem inşallah sevilecek yeri kalmadı sipanin artık dogacak olanların totosu yanagi heryerini isiririz1cicek3bocek teşekkür ederiz teyzesi benim Oğlusum ne yakışıklı olmuş öyle doğum gününde yerim onun gömleğini şortunu resmini sevdim resmen yanımda olsa ısırırdim tombisimi:)
Kiz takılma ona doğuma yakın olur dedim sana dün hatta bebeğin suyu yavaş yavaş azalıyor dogum yaklaştıkçA ondan dolayı karın ufalir takılma ona sakin no stressGünaydın güzel anneler. bir iki arkadaşım karnın küçülmüş dedi canım sıkıldı. zaten dün de yazmıştım bi haftadır hiç iyi beslenemiyorum diye. üstüne usg de de bebeğin kilosu geçen haftakinden düşük çıktı.
bundan sonra yiyip içip yatıcam. zaten 10 gün kaldı doğuma
Sağol balim allah herkesin evladina sağlık versin mutluluk versin insallah yok kiz faceye koymuştum jindam orda gördü :)1cicek3bocek canım iyiki doğmuş oglusun inşallah sağlıklı mutlu yaşları olsun hep. Fotosuda mi var ben görmedim
Hayırlı sonuçlar alman dilegimle canım bizleri bilgilendir bu süreçte mutlakaEvet haklisin. Ne bende ne kocamda sulalelerde boyle bir durum yasayan yok cok sukur. Boş gebelik gecirdigimde sebep olarak tamamen o anki dollenmedeki kaza sonucu kromozomlarin sorunlu olmasi demisti doktor. Bu herkesin basina gelebilir demisti. Su an hersey yolunda gidiyor cok sukur. Genetik olarak saglikli bir mirasimiz var. Benim en buyuk korkum yas faktörü. Ben 38 kocam 48 iz.semurcan a bir ulasayim dedigin gibi. Sagol canim
ya canım sen erkenmi doğurdun bebeğin hayırlı olsun iyi iyi gelinler versin Rabbim (cc) sana :)Sağol balim allah herkesin evladina sağlık versin mutluluk versin insallah yok kiz faceye koymuştum jindam orda gördü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?