- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.901
Bide ben geçen gün benden 2 hafta büyük gebe biriyle karşılaştım ben dedimki ayyy ne kocaman karnın var dedim heryeri kocamandi aslında ona şok oldum önde gidio bebeğim iri dedi sonra bana dediki senin karnında küçücukdövermisin sövermisin benim karnım küçük ama bebisim önde gdio demedim nazar eder diye
Kuaför marketlerde sadece bitkisel boya var 35-40 tl civarı onunla boyayabilirsin ablam hamilelikte de emzirirken de boyadı çok sık olmasa da içinde katkı maddesi olmayandan sor al kuaförlere de inanma boyatma bence bu bitkisel filan diyorlar ne olduğunu bilmiyorsunkızlar günaydın saçını boyayan varmı acaba ...malum ben çok kötü geçirdim hamilelik sürecini biraz moral olur diyorum ama
En son benim oğlus gelecek ya o yüzden öyle geliyor teyzesi :) ama size yetişti sayılır :) valla ben çok kötü oldum bu ağrıdan o kadar okula gittim geldim otobüslerle falan günde 10000 adım attım bu halimle çok şükür bi şey olmadı tam evde oturmaya başladım arıza vermeye başladı vücudum
Aynı yazdıklarını ben de yaşadım doğum tarihimiz de aynıdün nstye gittik sabahtan beri ağrım vardı nstye girince ağrı falan kalmadı :) doktora dedim sabah ağrım vardı mens ağrısı gibi diye olabilir nst de yok şuan olmasıda sıkıntı değil artık doğabilir önemli haftaları geride bıraktık dedi .tansiyon moralimi bozdu 14/8 çıktı iki haftadır böyle takip etmek gerek dedi bugün ölçtüm sabah 13-8 korktum amabu arada kontrol tarihimizide öne aldı haftaya perşembe gel bebişe bakalım dedi normalde 38 de çağırmıştı 37 ye aldı .ayy bide ben nst deyken kadının biri çatı muaynesi oluyordu yıktı hastaneyi doğuruyor sandım çıktım ağlıyor ben yapamam diye benide korkuttu zaten korkuyom
Sabah 2 yumurta bol ceviz öğlen ve akşam 1 kase yoğurt yiorum mutlaka . Tahin helvası hellim peyniri yiorum.bide protein ağırlık vermek gerekio canjm mercimek çorbası ben geçen ay çok icmistim o ay iyi kilo almisti tabi bunlara ek olarak.ekmek pirinç hiç yemedim açıkçası balık hapı da kullanmaketkiliymjs solgar iciorum hergün balık hapı ben bide süt hiç içmedim nerdeyse sütun etkili olduğunu dusunmuyorum açıkçası ayran yoğurt bol tüket bence
benim kontrol perşembe bakalım sana ne diycek ama korktum tansiyon işinden bi kaç gün takip edip ararım doktoruAynı yazdıklarını ben de yaşadım doğum tarihimiz de aynıyarın muayene olacağım hayırlısı
Ben gebelikte n öncede her sabah 2 yumurta yiodum çünkü ekmek hiç yemiorum o beni tok tutuo hemide bebişe faydalı bol cewizle peynirle kahvaltı ediorum 1 yıldır böyle çok şükür yani haşlama yemek zorunda deilsin tereyağ ile omlet yap ye peynirli maydanozlu fln ne biliyim sewdigin şekilde yap yecnm maşallah sana yaaa iki yumurtayı nasıl bitiriyorsun. ben bi taneyi 1,5 saatte bitiriyorum hemde işyerinde masamda öylece duruyoama mercimek çorbası içebilirim bende haftada bir yapıyordum. bundan sonra hiç eksik etmeyim bari .
Geçen cumartesi benim de 14-9 çıktı şok tabi doktorun gözü fal taşı gibi açıldı bundan sonra haftada bir gel dedi oysa bebek suyu filan iyi daha var diyordu ama bir gün önce misafirlikte aşırı tuzlu bir yemek yemiştim ondan diye düşünüyorum çünkü dün sağlık ocağında 11-7 çıktı benim genelde düşük çıkar sende de öyle bir durum olmasın ? Tuzlu ,turşu,ekmek yiyor musun ?benim kontrol perşembe bakalım sana ne diycek ama korktum tansiyon işinden bi kaç gün takip edip ararım doktoru
Bu arada ssn arkadasimiza ultrasonda 3 kilo oldugunu soylemislerdi 2800 dogmus.
Bu aletler 200 gr fazla gosteriyo galiba. Ona gore kiloyu degerlendirmek lazim
Kilosu iyi olduktan sonra karnin buyuk olmus kucuk olmus ne fark eder ki. Insanlar buyuk karin olunca cocuk daha kilolu daha saglikli diye dusunuyolar heraldeBide ben geçen gün benden 2 hafta büyük gebe biriyle karşılaştım ben dedimki ayyy ne kocaman karnın var dedim heryeri kocamandi aslında ona şok oldum önde gidio bebeğim iri dedi sonra bana dediki senin karnında küçücukdövermisin sövermisin benim karnım küçük ama bebisim önde gdio demedim nazar eder diye
Yani biz farketmesek de buyudu baya gobekler :)bana hep baştan beri sen kilo alamadın karnınçıkmadı diyorlar..
bazılarının cidden hop diye çıkıyor benim ki çok aşırı değil ve bir de hep bol giyinen biriyimdir o yüzden de belli olmuyor haa bi de hamişlikten 6ay önce başlayıp hamiş kalana kadar diyet yapmıştım 10 kg vermiştim onun da etkisi olabilir..
ama ben gözlerimle görüyorum göbüşlendik yahu :)
Yani biz farketmesek de buyudu baya gobekler :)
Ben de zayifim gobegim de kucuk. Gecen yolda bi cocuk ikiz mi diye sordu. Moralim bozuldu bu seferde cok mu buyuk diye
bende 36 bembeyaz heryerr:)ben doğuma gitmeden önce boyatacağım inşallah bitkisel olandanee malum yaş 37
evde boyadım valla yarım saat tuttum sonrada ılık suyla yıkadım bi güzel inşallah bişey olmazKuaför marketlerde sadece bitkisel boya var 35-40 tl civarı onunla boyayabilirsin ablam hamilelikte de emzirirken de boyadı çok sık olmasa da içinde katkı maddesi olmayandan sor al kuaförlere de inanma boyatma bence bu bitkisel filan diyorlar ne olduğunu bilmiyorsun
tamam canım yapıcam dediklerini. cevizi ihmal ettim ona geri başlıyım tahin hekvası da aldırayım. yoğurt peynir tüketiyorum baya ama mercimek çorbası da yapayım. köprüden önce son çıkış:) on günde ben pek kilo almam ama kızıma çok faydası olur bunlarınSabah 2 yumurta bol ceviz öğlen ve akşam 1 kase yoğurt yiorum mutlaka . Tahin helvası hellim peyniri yiorum.bide protein ağırlık vermek gerekio canjm mercimek çorbası ben geçen ay çok icmistim o ay iyi kilo almisti tabi bunlara ek olarak.ekmek pirinç hiç yemedim açıkçası balık hapı da kullanmaketkiliymjs solgar iciorum hergün balık hapı ben bide süt hiç içmedim nerdeyse sütun etkili olduğunu dusunmuyorum açıkçası ayran yoğurt bol tüket bence
git be konuşmuyom ben senleKiz takılma ona doğuma yakın olur dedim sana dün hatta bebeğin suyu yavaş yavaş azalıyor dogum yaklaştıkçA ondan dolayı karın ufalir takılma ona sakin no stress
canım doğum yaklaşınca göbüş biraz küçülürmüş. toplanırmış annem dedi bana daGünaydın güzel anneler. bir iki arkadaşım karnın küçülmüş dedi canım sıkıldı. zaten dün de yazmıştım bi haftadır hiç iyi beslenemiyorum diye. üstüne usg de de bebeğin kilosu geçen haftakinden düşük çıktı.
bundan sonra yiyip içip yatıcam. zaten 10 gün kaldı doğuma
Yani elimizden geleni yapalimda içimiz rahat olsun canım. Bide pekmez onu unutmusumtamam canım yapıcam dediklerini. cevizi ihmal ettim ona geri başlıyım tahin hekvası da aldırayım. yoğurt peynir tüketiyorum baya ama mercimek çorbası da yapayım. köprüden önce son çıkış:) on günde ben pek kilo almam ama kızıma çok faydası olur bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?