2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

bende de tam tersi oldu :) bi mevlüde gitmiştim tanımadığım bi bayandı. karnı burnunda doğurdu doğuracak. maşallah hayırlı olsun az kalmış doğumun dedim. bide nedesin benden 6 hafta küçükmüş ben doğuracağım ama kendimi bilmiyorum .

kızlar günaydın saçını boyayan varmı acaba ...malum ben çok kötü geçirdim hamilelik sürecini biraz moral olur diyorum ama
Kuaför marketlerde sadece bitkisel boya var 35-40 tl civarı onunla boyayabilirsin ablam hamilelikte de emzirirken de boyadı çok sık olmasa da içinde katkı maddesi olmayandan sor al kuaförlere de inanma boyatma bence bu bitkisel filan diyorlar ne olduğunu bilmiyorsun

artık bebek büyüdü canım hepsi ondan. bana doktorum artık ağrılarınız olacak demişti. öyle korktum ki sonuna kadar ağrıyacak diye. çok şükür 15 gün sürdü geçti. şimdi de hareket kısıtlığı zorluyor ama hepsi geçecek :)

Aynı yazdıklarını ben de yaşadım doğum tarihimiz de aynı yarın muayene olacağım hayırlısı

cnm maşallah sana yaaa iki yumurtayı nasıl bitiriyorsun. ben bi taneyi 1,5 saatte bitiriyorum hemde işyerinde masamda öylece duruyo ama mercimek çorbası içebilirim bende haftada bir yapıyordum. bundan sonra hiç eksik etmeyim bari .

Ben gebelikte n öncede her sabah 2 yumurta yiodum çünkü ekmek hiç yemiorum o beni tok tutuo hemide bebişe faydalı bol cewizle peynirle kahvaltı ediorum 1 yıldır böyle çok şükür yani haşlama yemek zorunda deilsin tereyağ ile omlet yap ye peynirli maydanozlu fln ne biliyim sewdigin şekilde yap ye

benim kontrol perşembe bakalım sana ne diycek ama korktum tansiyon işinden bi kaç gün takip edip ararım doktoru
Geçen cumartesi benim de 14-9 çıktı şok tabi doktorun gözü fal taşı gibi açıldı bundan sonra haftada bir gel dedi oysa bebek suyu filan iyi daha var diyordu ama bir gün önce misafirlikte aşırı tuzlu bir yemek yemiştim ondan diye düşünüyorum çünkü dün sağlık ocağında 11-7 çıktı benim genelde düşük çıkar sende de öyle bir durum olmasın ? Tuzlu ,turşu,ekmek yiyor musun ?

Kilosu iyi olduktan sonra karnin buyuk olmus kucuk olmus ne fark eder ki. Insanlar buyuk karin olunca cocuk daha kilolu daha saglikli diye dusunuyolar heralde

Merhaba sevgili anne adayları, doğum zamanı yaklaşmışken herkese öncelikle kolay doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Yani biz farketmesek de buyudu baya gobekler :)
Ben de zayifim gobegim de kucuk. Gecen yolda bi cocuk ikiz mi diye sordu. Moralim bozuldu bu seferde cok mu buyuk diye

evde boyadım valla yarım saat tuttum sonrada ılık suyla yıkadım bi güzel inşallah bişey olmaz

tamam canım yapıcam dediklerini. cevizi ihmal ettim ona geri başlıyım tahin hekvası da aldırayım. yoğurt peynir tüketiyorum baya ama mercimek çorbası da yapayım. köprüden önce son çıkış:) on günde ben pek kilo almam ama kızıma çok faydası olur bunların

canım doğum yaklaşınca göbüş biraz küçülürmüş. toplanırmış annem dedi bana da

Yani elimizden geleni yapalimda içimiz rahat olsun canım. Bide pekmez onu unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…