- 27 Temmuz 2011
- 86
- 80
- 288
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.921
Aynı şeyi bende dusunuorm.Benim randevum da 15:20, artik her gittigimde doktor "tamam artik doguruyorsun" diyecekmis gibi geliyor
İnsallah bugun kontrolu olan herkesten guzel haberler aliriz :)
Benim de kızım olacak nasipse ve ilk olduğundan bilmiyorum ki erkekte de böyle olur mu? Eşimin ailesinde de benle yakın bi hamile var 5 kilo almjs ben 20 kilo aldim o da kendiyle kıyasliyo beni bebeği önden gidiyomus benim karnım kocaman ama haftasıyla uyumlu işte büyük olsa dert herkese ben şişman im diye açıklamaktan yoruldum...Canım göbek bi gösterge deil ben o öyle dediğinde sinir oldum sanki beni ezmeye çalıştı karnı büyük çocuk iri olmak zorunda gbi.gobek gösterge deil kız bebek olan karın daha iri oluo benim kızım da kocaman di plates topu koymuş gbi bunda küçük hissediorum bende ona kıyasla
Amin amin inşallah canim benimm..Daha güzelleri senin olsun bitanem inşallah sevilecek yeri kalmadı sipanin artık dogacak olanların totosu yanagi heryerini isiririz
Şükürler olsun halimize miniminnoslar iyi olsunda biz dayanıriz herseye :)artık bebek büyüdü canım hepsi ondan. bana doktorum artık ağrılarınız olacak demişti. öyle korktum ki sonuna kadar ağrıyacak diye. çok şükür 15 gün sürdü geçti. şimdi de hareket kısıtlığı zorluyor ama hepsi geçecek :)
Aynı şeyi bende dusunuorm.2 gun once o kadar çatı ağrım oldu ki eşime doğuruyorum sanırım dedim.bugün benim de 14.45 te randevum var ve sanırım çatı muayenesi yapacak.korkuyorum
olabilir canım bana da öyle dediler. bakma sen boşuna evham yapıyorum aslında bişey olmaz biraz küçülmeden.canım doğum yaklaşınca göbüş biraz küçülürmüş. toplanırmış annem dedi bana da
ayyyy benim doğum günümde doğacak kızınn.ben çok istedim ama kısmet olmadı.Kızlar merhaba, biz geldik doktordan sabah 8'den beri doktordayız. Çok şükür bütün tahliller son kontroller yapıldı, sancım artık düzene girmiş ama bebek olması gerektiği kadar aşağıda değil bu önümüzdeki 1-2 gün içinde inebilir de inmeyebilir de inerse en fazla zorlanırsın biraz dedi... Günü aldık 21.haziran :) Yani erken gelmezse yine salı sabahı kucağıma alacağım inşallahDarısı herkesin başına
Sana bişi diyim duymazliktan gel inan daha rahat edersin boşver bünye den bünyeye degisio kilo alimiBenim de kızım olacak nasipse ve ilk olduğundan bilmiyorum ki erkekte de böyle olur mu? Eşimin ailesinde de benle yakın bi hamile var 5 kilo almjs ben 20 kilo aldim o da kendiyle kıyasliyo beni bebeği önden gidiyomus benim karnım kocaman ama haftasıyla uyumlu işte büyük olsa dert herkese ben şişman im diye açıklamaktan yoruldum...
Geçen hafta çatı muayenesine girmiş biri olarak söylüyorum hiç korkulacak birşey yok :)) yani öyle canın yanmıyor. En azından benim acımadı yani dayanılmayacak birşey değil. Zaten probda kullandığı jelden sürüyorlar o yüzden kayganlaşıyor o da canını yakmıyor :))Aynı şeyi bende dusunuorm.2 gun once o kadar çatı ağrım oldu ki eşime doğuruyorum sanırım dedim.bugün benim de 14.45 te randevum var ve sanırım çatı muayenesi yapacak.korkuyorum
40 ml mi 40 tl eczanede kuzumciciler topiğine de yazdım buraya da yazayım görmeyen kalmasın.
evde boş boş yatmaktan alışveriş koçu oldum :))
bebekhouse da lansinoh ürünleri indirimli şuan.
elektrikli 2li göğüs pompası 199 a düşmüş. http://www.bebekhouse.com/lansinoh-elektrikli-gogus-pompasi-2-si-1-arada
göğüs ucu kremi de 17 lira civarında ama normal fiyatını bilmediğim için iyi mi kötü mü yorum yapamadım.
40 ml mi de 24,90'a inmiş gayet iyi kuzumciciler topiğine de yazdım buraya da yazayım görmeyen kalmasın.
evde boş boş yatmaktan alışveriş koçu oldum :))
bebekhouse da lansinoh ürünleri indirimli şuan.
elektrikli 2li göğüs pompası 199 a düşmüş. http://www.bebekhouse.com/lansinoh-elektrikli-gogus-pompasi-2-si-1-arada
göğüs ucu kremi de 17 lira civarında ama normal fiyatını bilmediğim için iyi mi kötü mü yorum yapamadım.
cnm seninle aramız çok az. bende 33+4 de geçen hafta çarşamba gitmiştim. 2242 gr. 46,13 cm di. senin kaç + kaçtı bu salı ?
40 ml olan 25 tl40 ml mi 40 tl eczanede kuzum
cnm seninle aramız çok az. bende 33+4 de geçen hafta çarşamba gitmiştim. 2242 gr. 46,13 cm di. senin kaç + kaçtı bu salı ?
ben bugün baktım da aynı gün gittiğim iki doktordan arada 150-200 gram farkla çıkmışım.Salı günü 34+5 ti yanlış hatrlamıyorsam kendi drma gittim rakamlar yine aynıydı. Tabi makinalar arasında dünya farklar var.
kızlar günaydın saçını boyayan varmı acaba ...malum ben çok kötü geçirdim hamilelik sürecini biraz moral olur diyorum ama
soda içmiştim acaba omu bide ekmekte yemiştim bugun tuzsuz çorba içtim ölçtürdüm 11-7 çıktı .bide benim evde ve hastanede ölçtürdüm dijital araştırdım onda yüksek çkar diolar hastanede çalışıyorum normal eski tür aletlerle ölçtürüyorum onlarda normal çıktı bakalım üçte bida ölçüçemGeçen cumartesi benim de 14-9 çıktı şok tabi doktorun gözü fal taşı gibi açıldı bundan sonra haftada bir gel dedi oysa bebek suyu filan iyi daha var diyordu ama bir gün önce misafirlikte aşırı tuzlu bir yemek yemiştim ondan diye düşünüyorum çünkü dün sağlık ocağında 11-7 çıktı benim genelde düşük çıkar sende de öyle bir durum olmasın ? Tuzlu ,turşu,ekmek yiyor musun ?
şu azcık kilo alanlara gıcık oluyorum :) bende 20 kilo aldım aman takma ya herkezin hamileliği kendine özel bide sanki kız bebeğe hamileler daha az alıyor gibime geliyor :)Benim de kızım olacak nasipse ve ilk olduğundan bilmiyorum ki erkekte de böyle olur mu? Eşimin ailesinde de benle yakın bi hamile var 5 kilo almjs ben 20 kilo aldim o da kendiyle kıyasliyo beni bebeği önden gidiyomus benim karnım kocaman ama haftasıyla uyumlu işte büyük olsa dert herkese ben şişman im diye açıklamaktan yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?