2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar kundak hakkında düşünceniz ne ? kundak yapacak mısınız ? kayınvalidem kundak almışta kimi yap iyi d,yor kimi asla diyor kimi de çocuk kundakta daha huzurlu uyuyor diyor

şu azcık kilo alanlara gıcık oluyorum :) bende 20 kilo aldım aman takma ya herkezin hamileliği kendine özel bide sanki kız bebeğe hamileler daha az alıyor gibime geliyor :)
Kızimda bende 15 kilo almıştım bunda şimdi 15 kilodayim ona bende inanıyorum benim annemde abime çok almış bana az almis

Kızlar kundak hakkında düşünceniz ne ? kundak yapacak mısınız ? kayınvalidem kundak almışta kimi yap iyi d,yor kimi asla diyor kimi de çocuk kundakta daha huzurlu uyuyor diyor
aslında kundak konsunda mantıklı geliyor çünkü bebkler ilk zamanlar çok ürkek oluyor sürekli titreyip eli hareket etse uyanıyor :) ama temmuz bebişleri olacağı için çok sıcak olur isilik derler bizde biliyormusun bilmem ama öle bişey olabilir diye kararsızım
Kızimda bende 15 kilo almıştım bunda şimdi 15 kilodayim ona bende inanıyorum benim annemde abime çok almış bana az almis
ama gerçekten çevremde hep öyle :) yada benimkisi avuntu :) beni kim görse evrim geçirmişsin diyor:)

interiorarchitect canim dun mesajini okudum ama sana yazdim mi hatirlayamadim. Bi sikınti olmamasina sevindim. Tez canlisin sen cok yormamaya bak kendini.
Aksam biraz kotu gectide benim icin. O yuzden yazdim mi hatirlayamadim
valla canım bende hatırlamıyorum ama hiç önemli değil desteğini hissediyorum ben
işin enteresan tarafı okulda o kadar koşturdum ettim çok şükür böyle bi şey olmadı tam evdeyım oh rahatım dedim başladı ağrılar... bana rahat batıyo valla :) iş verin bana çılgınlar gibi çalışayım :)

Ben uyurken,uyanik halde yatarken felan hic kundak yapmadim. Ama birinin kucagina vereceksem eger yarim kundak yaptim.yani kollarini dahil etmeden sardim sikmadan. Yoksa herkes kucagina almak istiyor ama cogu bebek tutmayi bilmiyor. Allah muhafaza beline zarar gelir. Tutmasi daha kolay oluyor yarim kundakla. Sikmamak gerek kemik gelisimini kotu etkiliyor.

Merhaba kizlar ben 34 hafta 6 gunluk hamileyim kizim olck insallah bugun knt vardi bebegim 45 cm 2250 kilo fakat dr basinin bir bir bucuk hafta geri oldugunu soyledi buyume olmamis cok kotu oldum benegim mikrosefalimi acaba basina bole seyler gelen var mi

Hareketkiyken belki hissetmiyorsun ama insan evde hastalik hastasi oluyor kendini dinlemekten. Ben oyleyim mesela.
Aksama kadar is yap sorun yok ama aksam oh dinleneyim diye bi otur yerinden kalkamiyorsun.

insanbuL bu arada senin neyin var bakalım niye kötü geçti gecen bebiş mi rahat bırakmadı söylede ısırim totosunu :)
Yok kuzum ya cok ayrintiya girmeyim ama burda bi cinayet islenmis dun aksam. Esimde yarim saat sonra ayni yerden gecmis. Belki de onun basina gelecekti Allah muhafaza Cok etkilendim sanirim evin icinde golgemden korkar oldum dunden beri. Allah korusun herkesi ve sevdiklerini.

Hareketkiyken belki hissetmiyorsun ama insan evde hastalik hastasi oluyor kendini dinlemekten. Ben oyleyim mesela.
Aksama kadar is yap sorun yok ama aksam oh dinleneyim diye bi otur yerinden kalkamiyorsun.
aynen öyle oluyo galiba şu bel ağrım bi geçsin eski tempoma geri dönemk istiyorum yatmak hiiiiiç bana göre değilmiş o yüzden bana sürekli iş çıkıyomuş rabbim bizi bizden iyi biliyor o yüzden arada bit pire yolluyo galiba :)

ayyyy Allah korusun canımmmm... Allah kötülerden uzak tutsun hepimizi sevdiklerimizi... sen çok düşünme böyle şeyleri çok şükür eşin sağlıklı şu an... psikolojini bozma çünkü hiç birimizin 1 dakika sonrasına garantisi yok sürekli dua edelim sevdklerimize Allah acılarını göstermesin...

ayyyy benim doğum günümde doğacak kızınn.ben çok istedim ama kısmet olmadı.
sabahtan doğsun da benim gibi ikizler olsun inşallah :)

Canım sabah 8:30'da :) aslında pzt idi ama pzt yengem vs çok özeniyor öğretmen seminerini vs ayarlayacak o yüzden salı olsun dedik, hem bebişte 1 gün fazladan kalmış olur hem de tam gün dönümü :)

Ben hep boyattım cnm. Kendimi iyi hidsettiğim ne varsa yaptım. Bu ay sonuna doğru röflemi yapıcam doğuma öyle gidicem :)
en iyisini yapmışsın bütün hamileliğim ablalarımı annemi eşimi pohpohlamakla geçti herkes şeker hastasıyım diye suçu hep bana yükledi...halbuki şöyle dönüp bakıyorumda sadece yaptıysam eşime yapmışım diğerlerini hep ben idare etmişim ...artık doğumu bayram havasında bekleyenlere imreniyorum...bizse yapayalnızız eşim kızım sadece...annemi bile arama dedim eşime çünkü arayıp sormayan birinin doğumda ne işi var daha çok sinir olacağım gördükçe...bu gün kendim için bişey yapayım dedim boyadım evde camları açıp ...

şu azcık kilo alanlara gıcık oluyorum :) bende 20 kilo aldım aman takma ya herkezin hamileliği kendine özel bide sanki kız bebeğe hamileler daha az alıyor gibime geliyor :)
Ben de az aldım ama zaten hayırlısı buydu almamaliydim çok zayıf hamile kalmadım benimki erkek bide hep eksili şeyler yedim ondan da olabilir

ya bende isilikten korkuyorum kış olsa sorun değil de.. aynen kundakta uzun uyur yoksa hemen uyanır dediler..

Canım sabah 8:30'da :) aslında pzt idi ama pzt yengem vs çok özeniyor öğretmen seminerini vs ayarlayacak o yüzden salı olsun dedik, hem bebişte 1 gün fazladan kalmış olur hem de tam gün dönümü :)
4 gün kaldı ayy çok heycanlıııııı :) sağlıkla alırsın minik prensesi kucağına inşallah :) ağrısız sızısız kolay bi doğum olsun inşallah

Canım kundak olayı biraz riskli şu açıdan, işi bilen birinin yapması lazım çünkü çocuk ilk doğduğunda hamur gibi oluyor zaten ama doğru kundaklandığında da şekil bozuklukları vs olmuyor vücudunda. Kundak değil de annem çok hassas o konuda bizi de yatırırken hem çevirirmiş kafamız bacaklarımız yamuk olmasın vs diye. Ben yaz bebeği olacağı için almadım kundak vs şuan yeni kundaklar var bacaklar serbest elleri bağlayan böylece çocuklar kendilerini güvende hissediyorlar bir de elleri yüzlerine çok değmediği için uyanmıyor diyorlar ama dediğim gibi yaz bebeği olacağı için sıkılabilir gibi geliyor

Aman bit pire olmasinda tek en guzeli yatmak. Belin icin ne iyi gelir bilmiyorum ama burdaki hatunlarin esleri masaj yapiyor belki seninki de yapar sana

Söylediğiniz teşhisi doktor mu koydu? Kafa büyüklükleri vs genelde genetik oluyor kimininde büyük oluyor ama sorun olduğunu sanmıyorum. Burada çoğu bebek 1-2 hafta ya önde ya geride ama çok şükür ciddi sıkıntısı olan yok. Çünkü kimi bebek minyon oluyor, kimi bebekte toplu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…