2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben de az aldım ama zaten hayırlısı buydu almamaliydim çok zayıf hamile kalmadım benimki erkek bide hep eksili şeyler yedim ondan da olabilir
Bende hep ekşi yedim tatlı yemedim hatta ilk4 ay hep çıkardım ama hep kilo aldım şeker vs yok :) ama alıyorum napimödemdir ödem inş :) aman umrumda değil bebeğim bi sağlıklıca doğsun ben yine zayıflarımm inş..

Allah anali babali buyutsun cnm bebisin 2800 gr ya usg de be kadar cikmisti bunu merak ettim cevap verirsen sevinirm

Amin kuzum dogru soyluyorsun. Yakininda olunca etkileniyor insan. Bugun daha iyiyim dedim ama bu seferde yogurt mayalarken sut kesildi. Bi insanin ruh hali iyi olmazsa isleri hic rast gitmiyor ona eminim :)

Aklina neden en kotusunu getiriyorsun ki. Dr un oyle bir tanı koydu mu?
Usg olcunleri hic bir zaman net olmuyoe. Baska tetkikler felan istedi mi dr?

ya bende isilikten korkuyorum kış olsa sorun değil de.. aynen kundakta uzun uyur yoksa hemen uyanır dediler..
kesinlikle ablamın bebğinde annem bunu çok denedi tam kundak değil ama şu eskiler gibi skı skı değil ama eli kolu hareket etmeyecek şekilde yapmıştı bide arkadaşın biri yazmış ya yarım kundak kucağa alırken başkası diye oda mantıkl geldi ayy düşünüyorumda ben bebeğime kimseye dokundurmama gibime geliyor bişey olucak diye korkarımm

ya ben de yaz olduğundan biraz tedirginim.. deneriz artık bir defa baktım isilik olacak gibi hemen çıkartırım yapmam..

ya işte bende pimpirikliyim.. yeni doğmuş bebeğimi kucağa vermek öptürmek çıldırtır beni.. almasınlar kucağa zaten el kadar bir şeyi belli değil.. sigaralı elbiseleri deodarantlı kokular yaz günü

Amin kuzum dogru soyluyorsun. Yakininda olunca etkileniyor insan. Bugun daha iyiyim dedim ama bu seferde yogurt mayalarken sut kesildi. Bi insanin ruh hali iyi olmazsa isleri hic rast gitmiyor ona eminim :)
aynen öyle canım enerjin azcık düştü mü herşeye yansıyo olsun sen enerjini yüksek tutmaya bak :) olan süte olsun :)

ayyyy, geçmişler olsun, tahmin edebiliyorum sıkıntını. allah göstermesin .

Hadi saglikla gelsin bebis canim. Hazirliklarin da tamam. Bebisin gelmesine hic bisey kalmamis ya. tarihini bilmekte bi garip bilmemekte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…