- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.981
Takıl bana Ekmekçi baciSagol canim ya hic ayrinti anlatmayim etkilenmesin kimse. Dun ben biraz korku yasadim ama bugun iyiyim sana da takilabilecek kadar :))
Dursun dursun inşallah zmaninda doğar canjmyok bacım, pazartesi tekrar kontrol var.
suyumun azalması durdu ancak kontroldeyim :) e kireçlenme de var, artık gittiği yere kadar gidecek :))
Cnm kireclenme dedigin plesanta yaslanmasimi eger oyleyse cok dikkatli olmalisinyok bacım, pazartesi tekrar kontrol var.
suyumun azalması durdu ancak kontroldeyim :) e kireçlenme de var, artık gittiği yere kadar gidecek :))
en iyisini yapmışsın bütün hamileliğim ablalarımı annemi eşimi pohpohlamakla geçti herkes şeker hastasıyım diye suçu hep bana yükledi...halbuki şöyle dönüp bakıyorumda sadece yaptıysam eşime yapmışım diğerlerini hep ben idare etmişim ...artık doğumu bayram havasında bekleyenlere imreniyorum...bizse yapayalnızız eşim kızım sadece...annemi bile arama dedim eşime çünkü arayıp sormayan birinin doğumda ne işi var daha çok sinir olacağım gördükçe...bu gün kendim için bişey yapayım dedim boyadım evde camları açıp ...
Hadi saglikla gelsin bebis canim. Hazirliklarin da tamam. Bebisin gelmesine hic bisey kalmamis ya. tarihini bilmekte bi garip bilmemekte :)
ayyyy canımmm, geldi mi sonunda minnoşşşş. sağlığınız fln herşey yolunda demi. çok sevindim. Allah analı babalı sağklı buyutmeyi nasip etsin..Kizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Bu arada kizim 2800 gr 47 cm dogdu.ilk sutum geldi.kizimida zorla hemsireyle emziriyoruz iyice tutsun diye :) az once ilk kez yardimsiz emzirebildim.simdi fosur fosur uyuyo :)
Cok ama cok guzel bir duyguymus.bu minik benim mi diyorum.hala inanamiyorum.hepinize dua ettim sanci cekerken.hatta nedense birtek sizlere dua edebildim dogru durust :)) firsat buldukca girmeye calisicam
Yok kiz allah etmesinya canım sen erkenmi doğurdun bebeğin hayırlı olsun iyi iyi gelinler versin Rabbim (cc) sana :)
git be konuşmuyom ben senle
Ayy hadi hayırlısı ile sağlıkla al kucagina kuzumKızlar merhaba, biz geldik doktordan sabah 8'den beri doktordayız. Çok şükür bütün tahliller son kontroller yapıldı, sancım artık düzene girmiş ama bebek olması gerektiği kadar aşağıda değil bu önümüzdeki 1-2 gün içinde inebilir de inmeyebilir de inerse en fazla zorlanırsın biraz dedi... Günü aldık 21.haziran :) Yani erken gelmezse yine salı sabahı kucağıma alacağım inşallahDarısı herkesin başına
Diye diye 38 e gelir inşallah bacim kilo alıyordur inşallah yavruyok bacım, pazartesi tekrar kontrol var.
Allah ayrdimcin olsun tamam yardim etmek istiyorlar ama sen istiyosun mu onu soran yokkp de bişeymi canımkp kayın kv eşimin dedesi nenesi kızkardeşi.. her gün uğrayan teyzesi ve teyze kızı olacak bende artık kızımı alıp kaçarım evden
Yaaa senin baya azalmış canım dikkat et en son benim 15 di şuan ne durumda bilmiyorum 23ten bi anda 15e düştü benim iki haftada temizlik falan yapmıştım bir günde 3 cam sildim şuan hic bisi yapmıyorum artik mümkün oldukça sol tarafima yatıp dinleniyorumBenim de rahimağzı uzunlugu cokkisaldi. Dün 2.2 cikti. Doktor heran dogum olabilir dedi
kundağı çok sıkmamak ve yaz günü terletmemek kaydıyla yaparım gibi düşünüyorum. en azındam penye bezle bi sararım huzurlu olur anne karnındaki gibi.Kızlar kundak hakkında düşünceniz ne ? kundak yapacak mısınız ? kayınvalidem kundak almışta kimi yap iyi d,yor kimi asla diyor kimi de çocuk kundakta daha huzurlu uyuyor diyor
Çok güzel bir gün olmuş canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz çok az kalmış. doğum günüm hatrına bi fotosunu özelden atarsın güzel kızının artık :)Canım sabah 8:30'da :) aslında pzt idi ama pzt yengem vs çok özeniyor öğretmen seminerini vs ayarlayacak o yüzden salı olsun dedik, hem bebişte 1 gün fazladan kalmış olur hem de tam gün dönümü :)
canım doktor ne diyo bu konuya? öyle başı bi hafta geri diye hem de yeni olmuş bişeyde hemen teşhis konulmaz bu şekilde. çok acımasız olmuş ya sanmıyorum bunca zaman bişey yokken şimdi birden olacağını. ve böyle bi durumsan söz etmek için 2 haftadan fazla fark olması lazım başıyla diğer yerler arasında. iyi bi perinatoloğa görün derimMerhaba kizlar ben 34 hafta 6 gunluk hamileyim kizim olck insallah bugun knt vardi bebegim 45 cm 2250 kilo fakat dr basinin bir bir bucuk hafta geri oldugunu soyledi buyume olmamis cok kotu oldum benegim mikrosefalimi acaba basina bole seyler gelen var mi
Bende sigara icip yanina gelmelerini ellerini yikamadan sevmelerini pek istemiyorum ama kv. kiz kardesim babam hepsi sigara iciyo kime ne deyimya işte bende pimpirikliyim.. yeni doğmuş bebeğimi kucağa vermek öptürmek çıldırtır beni.. almasınlar kucağa zaten el kadar bir şeyi belli değil.. sigaralı elbiseleri deodarantlı kokular yaz günü
Seninkide inatcılardandı dimi neyseki bu sefer hazırlıksız yakalanmıs :)Selam kızlar, ne güzel bebişlerimiz dünyaya gelmeye başladıBiz de bugün oğluşumu görmeye gittik, geçen gittiğimizde devlette sağlıklı ölçümler yapılmamıştı o yüzden özele gittik. Çok şükür rahim ağzı kapalı, uzunluğu 4 cm, suyu ve plasentası gayet güzel ammma benim cücük kafayı iyice dayamış kapıya yürüyememem ve aşağıda çok baskı hissetmem o yüzdenmiş... Tahminlerim doğru çıktı bu çocuk aceleci doktor 40 haftayı beklemez dedi, yatıp dinleneceğiz ve 7 temmuzdan önce gelmemesi için elimizden geleni yapacağız bakalım Kuzumun yüzünü gördüm, bu sefer uyuyordu o yüzden kapatamadı yüzünü ponçik ponçik yanakları vardı, doktor yanaklarından burnu görünmüyor bunun dedi ama ben aşık oldum resmen minnoşuma yüzü gözümün önünden gitmiyor
Evet Can'ım bu sefer hazırlıksız yakaladıkSeninkide inatcılardandı dimi neyseki bu sefer hazırlıksız yakalanmıs :)
Masallah yakisikliyaa yesinler onun yanaklarinii
Katiliyorum sanaBende hep ekşi yedim tatlı yemedim hatta ilk4 ay hep çıkardım ama hep kilo aldım şeker vs yok :) ama alıyorum napimödemdir ödem inş :) aman umrumda değil bebeğim bi sağlıklıca doğsun ben yine zayıflarımm inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?