- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.001
çok zoruma gidiyor ama bildiğin gibi değil ...belimde sorun var bikaç gündür çok acı çekiyorum kızım günlerdir makarna yiyor yemek yapamıyorum eşim işten gelince bişeyler yapmaya çalışıyor sadece 10 dakika uzaktalar ve ben bu haldeyimİyi yapmışsın cnm. Sana bir tavsiyem var. Olabildiğin kadar gamsız olmaya bak. Hayat senin ve çocukların için yapmak zorundasın cnm. Böyle takarak ağlayarak olmaz. Güçlü olmaya çalış.
benim kızımın hareketleri de azaldı üç gündür.kuzum benim ya :) bozma moralini, benim karnımda şekil değiştirdi. yamuldu resmen :))
ve bana sorarsan küçüldü :))
sezeryanı beklesin uslu dursun :))Hem Denizim geliyorsa da gelsin sen ne istiyon yavrudan ya çıkacak elbet mapusluk hayatından :)
benim annem içiyodu sigarayı bırakmadan torun sevemezsin dedim tutuştu sigarayı bırakmaya çalışıyo şimdi :)Bende sigara icip yanina gelmelerini ellerini yikamadan sevmelerini pek istemiyorum ama kv. kiz kardesim babam hepsi sigara iciyo kime ne deyim
çok zoruma gidiyor ama bildiğin gibi değil ...belimde sorun var bikaç gündür çok acı çekiyorum kızım günlerdir makarna yiyor yemek yapamıyorum eşim işten gelince bişeyler yapmaya çalışıyor sadece 10 dakika uzaktalar ve ben bu haldeyim
Yok canım sezaryen için çok iyi ben normali 38+5 de yaptım dusun artık hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavrusezeryanı beklesin uslu dursun :))
doğuma giderken sancım gelse ne güzel olur ya kafamda hiç soru işareti kalmaz erken mi geç mi falan diye. gerçi doğum 38+3 e alındı baya rahatladım. iyi dimi o gün doğum için? erken değildir
Çocuklar biraktiriyor gerçekten benim esim doruğa hamile kalınca bıraktı masallahi var valla :) zaten olmuyordu ne kadar da olsa kokusu giriyordu eve çocuklara da günah pasif icicilik en kötüsübenim annem içiyodu sigarayı bırakmadan torun sevemezsin dedim tutuştu sigarayı bırakmaya çalışıyo şimdi :)
Aciklama yapmak kötü herkes bebeği kilolu zannediyo gobek onun belirtisi değil işte bi anlasalar...Sana bişi diyim duymazliktan gel inan daha rahat edersin boşver bünye den bünyeye degisio kilo alimi
Ben az mı almışım kız benimkişu azcık kilo alanlara gıcık oluyorum :) bende 20 kilo aldım aman takma ya herkezin hamileliği kendine özel bide sanki kız bebeğe hamileler daha az alıyor gibime geliyor :)
iyi o zaman ya zamanında olmuş o zaman :)Yok canım sezaryen için çok iyi ben normali 38+5 de yaptım dusun artık hayırlısı ile sağlıkla gelsin yavru
benim kocam de günde bi tane içiyo sinir oluyorum ya günde bir ne ya içmeyiver allah allahÇocuklar biraktiriyor gerçekten benim esim doruğa hamile kalınca bıraktı masallahi var valla :) zaten olmuyordu ne kadar da olsa kokusu giriyordu eve çocuklara da günah pasif icicilik en kötüsü
bana doktorum bitki çaylarını yasakladı. canım içen var ama benim doktor karşı. ben de içmiyomCanlarim papatya çayı tüketenvvarmı bitki çayıdiye dusunduruyorda beni
boşver canım ya bana da ay çok yorgun gibisin diyolar ay merdiven inerken tutayım yürürken koluna gireyim falan diyolar. geçen araba çarpıyodu bi arkadaş yüzünden.araba geliyo kenara çekilcem kız beni tutuyo falan bıraksana be dedim sinir oldum. sanki sakatmışı gibi tövbe tövbe. ben hiç takmıyom ama ya geçiyo gidiyor boşver ben halimden gayet memnunum kızımla ♥İnsanlarin beni gördüğünde birbirine gösterip acıyan gözlerle bakmasindan, çoğunun yanıma gelip Ayy son ayin doğum yakın sanırım Allah kurtarsin demesinden bunalan bi ben miyim :/ ben yavaş yürüyor yavaş hareket ediyor olabilirim ama bebeğimden de gobegimden de memnunum hamile olmak da çok güzel yani kurtarilinacak bi durum değil zamanı geldiğinde Rabbim hayirlisiyla bebeğimin yüzünü de gösterecek bana bu bi kurtuluş değil nedir bu Allah kurtarsin cümlesi anlamadım gitti hapse mi düştüm ben
Bırakır emin ol kucagina bir alsin dünyası şaşacak erkekler zaten çok duygusal oluyor bebek dogunca herşeyi o oluyor eşleri bile 2. Planda kalıyor gerçi anne içinde oyle ben çocuklarımı dünyaya değişmemiyi o zaman ya zamanında olmuş o zaman :)
benim kocam de günde bi tane içiyo sinir oluyorum ya günde bir ne ya içmeyiver allah allahbebek doğunca söylicem ya istemiyorum bi tane de olsa istemiyorjm ben 9 aydır ağzıma sürmedim o da bıraksın artık
Ben de memnunum hatta şişman olmaktan yüzümün artık bi tepsi görünmesinden bile ben bu kadar memnunken diğerlerini anlamıyorum bugüne dek ben de çok hamile gördüm ama Ayy yazık diyerek bakmadım öyle bakanlar çok acıklı bi hamilelik yaşamış sanjrim şükür ben memnunumboşver canım ya bana da ay çok yorgun gibisin diyolar ay merdiven inerken tutayım yürürken koluna gireyim falan diyolar. geçen araba çarpıyodu bi arkadaş yüzünden.araba geliyo kenara çekilcem kız beni tutuyo falan bıraksana be dedim sinir oldum. sanki sakatmışı gibi tövbe tövbe. ben hiç takmıyom ama ya geçiyo gidiyor boşver ben halimden gayet memnunum kızımla ♥
iyi o zaman ya zamanında olmuş o zaman :)
benim kocam de günde bi tane içiyo sinir oluyorum ya günde bir ne ya içmeyiver allah allahbebek doğunca söylicem ya istemiyorum bi tane de olsa istemiyorjm ben 9 aydır ağzıma sürmedim o da bıraksın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?