- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.021
Ayy hadi hayırlısı ile sağlıkla al kucagina kuzum
İnsanlarin beni gördüğünde birbirine gösterip acıyan gözlerle bakmasindan, çoğunun yanıma gelip Ayy son ayin doğum yakın sanırım Allah kurtarsin demesinden bunalan bi ben miyim :/ ben yavaş yürüyor yavaş hareket ediyor olabilirim ama bebeğimden de gobegimden de memnunum hamile olmak da çok güzel yani kurtarilinacak bi durum değil zamanı geldiğinde Rabbim hayirlisiyla bebeğimin yüzünü de gösterecek bana bu bi kurtuluş değil nedir bu Allah kurtarsin cümlesi anlamadım gitti hapse mi düştüm ben
Kizlar sizler sanirim ultrasonda bebeginizin yuzunu goruyosunuz.
Benim gittigim hastanede boyle bi ultrason yok. Neye kime benziyo hic bilmiyorum ve coook merak ediyorummm
Canim yaaa napicaz bilemedim. Banada hep oyle dediklerinde dogum gercekten zordemekki insanlar oyle diyor diye dusunuyorumİnsanlarin beni gördüğünde birbirine gösterip acıyan gözlerle bakmasindan, çoğunun yanıma gelip Ayy son ayin doğum yakın sanırım Allah kurtarsin demesinden bunalan bi ben miyim :/ ben yavaş yürüyor yavaş hareket ediyor olabilirim ama bebeğimden de gobegimden de memnunum hamile olmak da çok güzel yani kurtarilinacak bi durum değil zamanı geldiğinde Rabbim hayirlisiyla bebeğimin yüzünü de gösterecek bana bu bi kurtuluş değil nedir bu Allah kurtarsin cümlesi anlamadım gitti hapse mi düştüm ben
Canim benim 38+1 olacak soktora kalsa bu hafta alacakti kendi cocugunu 37 haftada almis doktor nasil olacagina karar verdinmi ben epidurel bel altisezeryanı beklesin uslu dursun :))
doğuma giderken sancım gelse ne güzel olur ya kafamda hiç soru işareti kalmaz erken mi geç mi falan diye. gerçi doğum 38+3 e alındı baya rahatladım. iyi dimi o gün doğum için? erken değildir
Merhabalarrr
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Oğluşum bir haftada 500gr almış doktor bile şaşırdı ne yedin diye. Bu haftaya kadar bir hafta geriden gidiyordu atağa geçti:) Doğum için pozisyonunu almış oğlum hatta baya aşağı inmiş kapıya dayanmış dedi doktor. Bu saatten sonra gelebilir istediği zaman dedi. Haftaya perşembe de çatı muayenesi yapacak ona göre değişmezse inşallah normal doğum yapacağım:) Bugün nstdeyken nefes tekniklerini de anlattı bir hemşire bakalım artık hakkımızda hayırlısı
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.
Merhabalarrr
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Oğluşum bir haftada 500gr almış doktor bile şaşırdı ne yedin diye. Bu haftaya kadar bir hafta geriden gidiyordu atağa geçti:) Doğum için pozisyonunu almış oğlum hatta baya aşağı inmiş kapıya dayanmış dedi doktor. Bu saatten sonra gelebilir istediği zaman dedi. Haftaya perşembe de çatı muayenesi yapacak ona göre değişmezse inşallah normal doğum yapacağım:) Bugün nstdeyken nefes tekniklerini de anlattı bir hemşire bakalım artık hakkımızda hayırlısı
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.
37 çok erken ya bence en az 38 olmasımlazım.Canim benim 38+1 olacak soktora kalsa bu hafta alacakti kendi cocugunu 37 haftada almis doktor nasil olacagina karar verdinmi ben epidurel bel alti
Maaşşalah cnm:) nefes tekniklerini öğrendiysen bizede anlatır mısın?
Bazen boğasim gelmiyo degilAman boşver canım hiç takilma bana da söylüyorlar tanidiklarimda tanimadiklarimda ayy çok sismissin,Allah kurtarsın falan filan hiç takılmiyim aksine bende göbeğimle bebeğimle şişme basenlerimle gayet mutluyum az zamanimiz kaldığı içinde ayrı duygusalim bir bedende 2 kalp atıyoruz ve az kaldı kavuşmaya bu günler bir daha geri gelmeyecek en iyisi tadını çıkarmak
Ben her gittiğimde görüyorum yüzünü canım ilk 5 ay göstermedi ama ondan sonra her seferinde görüyorum kirpiklerini saçlarını bile :) belki senin ki uygun pozisyonda değil canım
Masallah kuzuya canım hakikaten ne yedin bu hafta :)
Kendini bilmez insan dolu her yerde... herkesin dogumu kendine zor ya da kolay ben sezaryen diyorum normalden korkuyorum ayyy o çok zor diyolar bunu diyenlerin bazıları bekar ben de soruyorum kaç normal kaç sezaryen yaptinix? Diye 29 yaşındayım ben bugüne dek çok hamile gördüm ne kimseye acıdım ne de kararına saygısızlık edip moral bozdum insan kendini eğitmeli her şeyden evvel... sen öyle düşünme hamileligi nasıl sevdikse dogumu da severiz :)Canim yaaa napicaz bilemedim. Banada hep oyle dediklerinde dogum gercekten zordemekki insanlar oyle diyor diye dusunuyorum
Bilmiyorum ki. Verdigi ultrason resimlerinden hicbisey anlasilmiyo. Doktor nasil anliyo bilmiyorum :)Aman boşver canım hiç takilma bana da söylüyorlar tanidiklarimda tanimadiklarimda ayy çok sismissin,Allah kurtarsın falan filan hiç takılmiyim aksine bende göbeğimle bebeğimle şişme basenlerimle gayet mutluyum az zamanimiz kaldığı içinde ayrı duygusalim bir bedende 2 kalp atıyoruz ve az kaldı kavuşmaya bu günler bir daha geri gelmeyecek en iyisi tadını çıkarmak
Ben her gittiğimde görüyorum yüzünü canım ilk 5 ay göstermedi ama ondan sonra her seferinde görüyorum kirpiklerini saçlarını bile :) belki senin ki uygun pozisyonda değil canım
Bende uyuyamyrm yatakta dönüp duruyrm daha doğrusu dönemyrm ve ilk defa zorlanyrm son günler allah sabır versinUyuyamıyorum kızlar kızlar napıcaz bilmemson günler harbiden zormuş
Bizimkiler ne dersem deyim birakmazlar.benim annem içiyodu sigarayı bırakmadan torun sevemezsin dedim tutuştu sigarayı bırakmaya çalışıyo şimdi :)
Ben sabah 4 te uyuyuyorumUyuyamıyorum kızlar kızlar napıcaz bilmemson günler harbiden zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?