2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizde bugun kontrolden geldik 38+2 gunluguz nts girdik doktor siz dogrursaniz bende dogrurum diyor sanci hic bir sey yok haftaya catiya bakacak

Aman boşver canım hiç takilma bana da söylüyorlar tanidiklarimda tanimadiklarimda ayy çok sismissin,Allah kurtarsın falan filan hiç takılmiyim aksine bende göbeğimle bebeğimle şişme basenlerimle gayet mutluyum az zamanimiz kaldığı içinde ayrı duygusalim bir bedende 2 kalp atıyoruz ve az kaldı kavuşmaya bu günler bir daha geri gelmeyecek en iyisi tadını çıkarmak

Kizlar sizler sanirim ultrasonda bebeginizin yuzunu goruyosunuz.
Benim gittigim hastanede boyle bi ultrason yok. Neye kime benziyo hic bilmiyorum ve coook merak ediyorummm

Ben her gittiğimde görüyorum yüzünü canım ilk 5 ay göstermedi ama ondan sonra her seferinde görüyorum kirpiklerini saçlarını bile :) belki senin ki uygun pozisyonda değil canım

Canim yaaa napicaz bilemedim. Banada hep oyle dediklerinde dogum gercekten zordemekki insanlar oyle diyor diye dusunuyorum

Merhabalarrr

Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Oğluşum bir haftada 500gr almış doktor bile şaşırdı ne yedin diye. Bu haftaya kadar bir hafta geriden gidiyordu atağa geçti:) Doğum için pozisyonunu almış oğlum hatta baya aşağı inmiş kapıya dayanmış dedi doktor. Bu saatten sonra gelebilir istediği zaman dedi. Haftaya perşembe de çatı muayenesi yapacak ona göre değişmezse inşallah normal doğum yapacağım:) Bugün nstdeyken nefes tekniklerini de anlattı bir hemşire bakalım artık hakkımızda hayırlısı

Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla.

Kızlar kontrolden sonra yazamadim. Bebis 1hafta geride çıktı onun dışında herşey iyi çok Sukur. 2850kilo olumsuz maşallah :) nst de yine sancı çıktı, doktor 3gun daha ilacı iç dedi. Önümüzdeki hafta doğacak gibi gorunuyor bakalım heyecan dorukta

Canim benim 38+1 olacak soktora kalsa bu hafta alacakti kendi cocugunu 37 haftada almis doktor nasil olacagina karar verdinmi ben epidurel bel alti

Maaşşalah cnm:) nefes tekniklerini öğrendiysen bizede anlatır mısın?

Masallah kuzuya canım hakikaten ne yedin bu hafta :)

Canim benim 38+1 olacak soktora kalsa bu hafta alacakti kendi cocugunu 37 haftada almis doktor nasil olacagina karar verdinmi ben epidurel bel alti
37 çok erken ya bence en az 38 olmasımlazım.
anestezi yöntemlerini pek de araştırmadım ama epidural istiyorum ya. bebğimi doğunca kucağıma koyacaklar ya onu kaçırmak istemiyorum. yine araştıracam ama bebeğimi doğar doğmaz görme dokunma isteğim herşeye ağır bastı

Maaşşalah cnm:) nefes tekniklerini öğrendiysen bizede anlatır mısın?

Canım şöyle tarif etti sancı geldiğinde bizim rahme verebildiğimiz kadar oksijen gönderebilmemiz için ciğerlere değil diyaframa alıp nefesi burundan 4saniyede, 8saniyede yavaş yavaş ağızdan nefes vermemiz gerekiyormuş. Bunu doğuma kadar günde 5-6defa deneyin alışırsınız dedi. Tabi biraz fazla kısa bir özet oldu ama anladığım bu.

Bazen boğasim gelmiyo degil

Masallah kuzuya canım hakikaten ne yedin bu hafta :)

Ay ben de bilemedim ki aslında bu haftaya kadar daha sık ve iyi besleniyordum bu hafta herkes oruçlu evde diye mutfağa gidip ayaküstü atıştırdım hep gündüzleri. Sadece mercimek çorbası ve fındık ezmesi fazla yemiş olabilirim bu hafta heralde o etki etti.

Canim yaaa napicaz bilemedim. Banada hep oyle dediklerinde dogum gercekten zordemekki insanlar oyle diyor diye dusunuyorum
Kendini bilmez insan dolu her yerde... herkesin dogumu kendine zor ya da kolay ben sezaryen diyorum normalden korkuyorum ayyy o çok zor diyolar bunu diyenlerin bazıları bekar ben de soruyorum kaç normal kaç sezaryen yaptinix? Diye 29 yaşındayım ben bugüne dek çok hamile gördüm ne kimseye acıdım ne de kararına saygısızlık edip moral bozdum insan kendini eğitmeli her şeyden evvel... sen öyle düşünme hamileligi nasıl sevdikse dogumu da severiz :)

Bilmiyorum ki. Verdigi ultrason resimlerinden hicbisey anlasilmiyo. Doktor nasil anliyo bilmiyorum :)

Kim demişti hatırlamıyorum ama hani yere oturup sağ ayağı sol ayağın üstüne koyamazsak doğum yakın sözü geçmişti burada o nasıl bi şeydi hatırlayan yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…