- 9 Mart 2013
- 262
- 162
- 303
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.041
Yaaa senin baya azalmış canım dikkat et en son benim 15 di şuan ne durumda bilmiyorum 23ten bi anda 15e düştü benim iki haftada temizlik falan yapmıştım bir günde 3 cam sildim şuan hic bisi yapmıyorum artik mümkün oldukça sol tarafima yatıp dinleniyorum
Sorma canim sabaha karsi zar zor daliyorum ama gun Ivinde evde uyuya klaiyorum devamli koltukta benim kaldi 4 gunumUyuyamıyorum kızlar kızlar napıcaz bilmemson günler harbiden zormuş
Allah yardımcın olsun inş az kalmış bizim bide belirsizlik var tabi ben dursun istyrm zaten ben razıyım uykusuzluğa erken gelmesin de tek. Bugünler de geçecek inş ama bi daha hiç böyle sağlıklı olmycm gibi geliyo. Her türlü bi dikişim olck üzülyrm ama napalımSorma canim sabaha karsi zar zor daliyorum ama gun Ivinde evde uyuya klaiyorum devamli koltukta benim kaldi 4 gunum
Iyi uyuyomuşsunBen sabah 4 te uyuyuyorum
Sorma canim sabaha karsi zar zor daliyorum ama gun Ivinde evde uyuya klaiyorum devamli koltukta benim kaldi 4 gunum
Bende uyuyamyrm yatakta dönüp duruyrm daha doğrusu dönemyrm ve ilk defa zorlanyrm son günler allah sabır versin
Ay inanmıyrm yaaaaa. Maşallah kız size.Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Gözünüz aydın Allah hayırlı sağlıklı uzun omurlu bi evlat olmasını nasip etsinGunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Her bebek aynı olmaz çok yorma kendini yatarak oturarak ders çalış Allah in izniyle atlatirsinz birlikte sınavı daha erken bebeğim azıcık bekle diye de arada uyarıda bulunmayı unutmaBenim de bugün 36+0 oldu ay heyecanlandım şimdi ama 3 gün daha beklesin sınavım da var. Ayyyy uyanın kızlaaaar. Beni sakinleştirin. Bakın yeni bi bebek gelmiş topiğeeee
Ay öyle yapm dmi işte insan illa stres oluyo. Aynı hafta ya. Evet ben biraz sakin olm dersimi çalışm sınav salı günü onu bi atlatm hayırlısıyla. Çok tşk ettim ihtiyacım vardıHer bebek aynı olmaz çok yorma kendini yatarak oturarak ders çalış Allah in izniyle atlatirsinz birlikte sınavı daha erken bebeğim azıcık bekle diye de arada uyarıda bulunmayı unutma
Panik yokkk sakinn:) benim cok dayandi bile 28. Haftadan beri bekliyoz biz zaten erkrn dogacagi kesindi cok durdu diye sevindik daha 38 39lari gorursun insallahhh sinavindada çooook basarilarBenim de bugün 36+0 oldu ay heyecanlandım şimdi ama 3 gün daha beklesin sınavım da var. Ayyyy uyanın kızlaaaar. Beni sakinleştirin. Bakın yeni bi bebek gelmiş topiğeeee
Aaa öyle mi peki o zaman.çok sağol ya bu arada düşünüp yazman beni çok duygulandırdı allah razı olsun.Panik yokkk sakinn:) benim cok dayandi bile 28. Haftadan beri bekliyoz biz zaten erkrn dogacagi kesindi cok durdu diye sevindik daha 38 39lari gorursun insallahhh sinavindada çooook basarilar
Allah yardımcın olsun inş az kalmış bizim bide belirsizlik var tabi ben dursun istyrm zaten ben razıyım uykusuzluğa erken gelmesin de tek. Bugünler de geçecek inş ama bi daha hiç böyle sağlıklı olmycm gibi geliyo. Her türlü bi dikişim olck üzülyrm ama napalım
Allah yardimcin olsun canim yapicak bise yok kadiniz gucluyuzBende aynı canım ya 25inde son kontrolüm var nası dayancam bilmiyorum
Kendini bilmez insan dolu her yerde... herkesin dogumu kendine zor ya da kolay ben sezaryen diyorum normalden korkuyorum ayyy o çok zor diyolar bunu diyenlerin bazıları bekar ben de soruyorum kaç normal kaç sezaryen yaptinix? Diye 29 yaşındayım ben bugüne dek çok hamile gördüm ne kimseye acıdım ne de kararına saygısızlık edip moral bozdum insan kendini eğitmeli her şeyden evvel... sen öyle düşünme hamileligi nasıl sevdikse dogumu da severiz :)
Oyy masallah kuuzuya gozun ahdin canim darisi basimiza normalmi yaptin sezeryanmi bize onerilerin tavaiyelerin varmi ay ne kadar heyecanli yaaaGunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?