2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Benim de 1 haftada 3.7den 2.2ye düştü. Bebek cok asagi inmis acelesi var heralde :) ben de artik yatıyorum iş yapmamaya çalışıyorum sen de yapma Allah korusun daha çok erken ne kadar gec dogarlarsa o kadar iyi

Sorma canim sabaha karsi zar zor daliyorum ama gun Ivinde evde uyuya klaiyorum devamli koltukta benim kaldi 4 gunum
Allah yardımcın olsun inş az kalmış bizim bide belirsizlik var tabi ben dursun istyrm zaten ben razıyım uykusuzluğa erken gelmesin de tek. Bugünler de geçecek inş ama bi daha hiç böyle sağlıklı olmycm gibi geliyo. Her türlü bi dikişim olck üzülyrm ama napalım

Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Ay inanmıyrm yaaaaa. Maşallah kız size. Şu An şok taym.ne güzel olmuş öyle hemencecik.temmuz anneleri şanslı sanırım bu yıl. Öpyrm minik kızını. Oyy yerim ben onu.müsait olunca ayrıntılı yaz bize merak edriz.

Benim de bugün 36+0 oldu ay heyecanlandım şimdi ama 3 gün daha beklesin sınavım da var. Ayyyy uyanın kızlaaaar. Beni sakinleştirin. Bakın yeni bi bebek gelmiş topiğeeee
Her bebek aynı olmaz çok yorma kendini yatarak oturarak ders çalış Allah in izniyle atlatirsinz birlikte sınavı daha erken bebeğim azıcık bekle diye de arada uyarıda bulunmayı unutma

Her bebek aynı olmaz çok yorma kendini yatarak oturarak ders çalış Allah in izniyle atlatirsinz birlikte sınavı daha erken bebeğim azıcık bekle diye de arada uyarıda bulunmayı unutma
Ay öyle yapm dmi işte insan illa stres oluyo. Aynı hafta ya. Evet ben biraz sakin olm dersimi çalışm sınav salı günü onu bi atlatm hayırlısıyla. Çok tşk ettim ihtiyacım vardı

Benim de bugün 36+0 oldu ay heyecanlandım şimdi ama 3 gün daha beklesin sınavım da var. Ayyyy uyanın kızlaaaar. Beni sakinleştirin. Bakın yeni bi bebek gelmiş topiğeeee
Panik yokkk sakinn:) benim cok dayandi bile 28. Haftadan beri bekliyoz biz zaten erkrn dogacagi kesindi cok durdu diye sevindik daha 38 39lari gorursun insallahhh sinavindada çooook basarilar

Panik yokkk sakinn:) benim cok dayandi bile 28. Haftadan beri bekliyoz biz zaten erkrn dogacagi kesindi cok durdu diye sevindik daha 38 39lari gorursun insallahhh sinavindada çooook basarilar
Aaa öyle mi peki o zaman.çok sağol ya bu arada düşünüp yazman beni çok duygulandırdı allah razı olsun.

Evet artik hep bi dikisimiz olacak hassas bolgemiz napalim varain olsun bebislerimiz saglikli olsunsa artik hemen hemen her kadinda var

Sorma bende sirf o yuzdens sezeryani tercih ettim normal dogurmamia kadinlar aaa ben pismanim neden normal degil diyo sen notmal yaptinmiki sezeryana pismansin diyorum herkesi akli kendine yanda bi komsum var biri normal biri sezeryan aman akilin varda sezeryan yap dedi. Eltiminde biri normal biri seseryan oda normal olabilse keske dedi yani kisiye gore degisir bu

Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Oyy masallah kuuzuya gozun ahdin canim darisi basimiza normalmi yaptin sezeryanmi bize onerilerin tavaiyelerin varmi ay ne kadar heyecanli yaaa

Kizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…