2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
Günaydın Ben süs işini çoktan halletmistim malzemeler aldım sadece bebek kurabiyesi kaldı bence suslerken daha heyecanli ve mutlu hissederiz odamiza geldigimizde daha şenlik olur sonuçta sürekli doğum yapmıyoruz bide fotoğraflar da çok sevimli çıkar

Günaydın dün çok kötü birgün oldu kayonpederim bahçede ağaçtan düştü 100 kg adam iftara yakın saatte çok korktum önümde ses kulağımdan gtmio coknaukur bişi olmadı zedelwnmwyle atlattı. Çok zor bi gündü.@beteray gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin maşallah kuzuya

Kizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
Canım ben biliyorsun hastane kapısına sus yaptım ama nerde dogum edeceğim belli değil henüz doktor çalışma saatlerini almadık daha esimde erkek dr takıntısı var biliyorsun. Çok çok iyi bir yerde dogurursam takcam onu bile salaş bir hastane olursa goturmem evde takarim kapıya artık başka hazırlık yapmayacağım hastaneye

Geçmiş olsun verilmiş sadakasi varmış adamcagzin ya

Kapıya tül üstüne kapı süsü takıcam ewe masaya bez pastasi ve 4 5 çeşit magnetler sunum da emzikli aldigim kek kalıplarında mini kekler tavana balonlar asicam ve asansörden çıkınca görülen yerlere balonlarâ tül ler suslucem heves işte içimizde kalmasin

Aynen bende saçma sapan şeylere agliorum hickira hickira bişi var gbi Az kaldı İnsllah gecicek bunlar sonra lohusa likta çildiricez

Dün aklıma geldi bebisler için şimdi mewsiminde kayısı kBak enginar atıcam buzluga malum ek gıdaya geçişte kabızlık çok oluo kayısı atmak sart

Aynen bende saçma sapan şeylere agliorum hickira hickira bişi var gbi Az kaldı İnsllah gecicek bunlar sonra lohusa likta çildiricez
Lohusa iken çıldırmak istemiyorum bu kez zor şeyler atlattım çünkü oglumda bu sefer bu kadar sessiz olmam valla atarım camdan aşağı kim tepemin tasini attirirsa insanlarda anlayış 0

Herkese gunaydin arkadaslar.dogum yapan arkadasim hayirli ugurlu evlat olsun insaallah.bende bugun bir sanciyla uyandim ama dr.a gitmemek icin direniyorum.hayirlisi bakalim

Lohusa iken çıldırmak istemiyorum bu kez zor şeyler atlattım çünkü oglumda bu sefer bu kadar sessiz olmam valla atarım camdan aşağı kim tepemin tasini attirirsa insanlarda anlayış 0
Ztn laf cekilmio lohusalikta bide çok konusuolar başında sakinleştirici şeyler lazim bana gerçi bu kez benimde kimse hiç bisiye katlanmicazgimi bilio tahammül sewiyem çok düştü Bu ara katlanamiorum kimseye

Dün aklıma geldi bebisler için şimdi mewsiminde kayısı kBak enginar atıcam buzluga malum ek gıdaya geçişte kabızlık çok oluo kayısı atmak sart
Can'ım geçmiş olsun. Kayısıya ek olara bu hafta sağlık ocağındaki ebemiz dut kurusu kaynatıp içmemi önerdi. Hem gaz için iyi gelir, hem de sütünü getirir dedi.

beteray gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım üzüldüm ya allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…