- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.061
GünaydınlarGunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
GünaydınKizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
Aaaa ışte buna güzel haber derim maşallah maşallah allah anali babali büyümeyi nasip etsin canım çok sevindim :)Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Canım ben biliyorsun hastane kapısına sus yaptım ama nerde dogum edeceğim belli değil henüz doktor çalışma saatlerini almadık daha esimde erkek dr takıntısı var biliyorsun. Çok çok iyi bir yerde dogurursam takcam onu bile salaş bir hastane olursa goturmem evde takarim kapıya artık başka hazırlık yapmayacağım hastaneyeKizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
Geçmiş olsun verilmiş sadakasi varmış adamcagzin yaGünaydın dün çok kötü birgün oldu kayonpederim bahçede ağaçtan düştü 100 kg adam iftara yakın saatte çok korktum önümde ses kulağımdan gtmio coknaukur bişi olmadı zedelwnmwyle atlattı. Çok zor bi gündü.@beteray gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin maşallah kuzuya
Kapıya tül üstüne kapı süsü takıcam ewe masaya bez pastasi ve 4 5 çeşit magnetler sunum da emzikli aldigim kek kalıplarında mini kekler tavana balonlar asicam ve asansörden çıkınca görülen yerlere balonlarâ tül ler suslucem heves işte içimizde kalmasinKizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
Hayırlı haberler olsun canım insallahBugün de benim kontrolum var kizlar ve u yu ya ma dimm her zamanki gibi
Aynen bende saçma sapan şeylere agliorum hickira hickira bişi var gbi Az kaldı İnsllah gecicek bunlar sonra lohusa likta çildiricezGünaydın mutlu haftasonları anneler artık sona yaklasiyoruz birileri dogurdukca ben çok heyecanlanıyorum duygulaniyorum zaten birkaç gundur ota b..a ağlıyorum psikolojim mi bozuldu bilmiyorum ay. Bir kucagimiza alsak sağlıkla inşallah.
Lohusa iken çıldırmak istemiyorum bu kez zor şeyler atlattım çünkü oglumda bu sefer bu kadar sessiz olmam valla atarım camdan aşağı kim tepemin tasini attirirsa insanlarda anlayış 0Aynen bende saçma sapan şeylere agliorum hickira hickira bişi var gbi Az kaldı İnsllah gecicek bunlar sonra lohusa likta çildiricez
Ztn laf cekilmio lohusalikta bide çok konusuolar başında sakinleştirici şeyler lazim bana gerçi bu kez benimde kimse hiç bisiye katlanmicazgimi bilio tahammül sewiyem çok düştü Bu ara katlanamiorum kimseyeLohusa iken çıldırmak istemiyorum bu kez zor şeyler atlattım çünkü oglumda bu sefer bu kadar sessiz olmam valla atarım camdan aşağı kim tepemin tasini attirirsa insanlarda anlayış 0
canım benim ay ne hızlı olmuş herşey maşallah. allah ayırmasın sizi analı babalı büyütün inşallahGunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Can'ım geçmiş olsun. Kayısıya ek olara bu hafta sağlık ocağındaki ebemiz dut kurusu kaynatıp içmemi önerdi. Hem gaz için iyi gelir, hem de sütünü getirir dedi.Dün aklıma geldi bebisler için şimdi mewsiminde kayısı kBak enginar atıcam buzluga malum ek gıdaya geçişte kabızlık çok oluo kayısı atmak sart
çok geçmiş olsun canım üzüldüm ya allah şifa versinGünaydın dün çok kötü birgün oldu kayonpederim bahçede ağaçtan düştü 100 kg adam iftara yakın saatte çok korktum önümde ses kulağımdan gtmio coknaukur bişi olmadı zedelwnmwyle atlattı. Çok zor bi gündü.@beteray gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?