- 19 Aralık 2013
- 698
- 666
- 323
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.081
Emira SY rumuzun dikkatimi cekti
Oglumun adi mehmet babasinin adi salih
Mehmet salih koyacaktim ama salih yerine kayra koymustum 3yil once
Oy maşallah maşallah :) Allâh bağışlasın kuzuyu :) gözünaydın canım benim:)Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Amin canim hepimizin evlatlari hayirli evlat olsun insaallahHayirli evlat olur insallah canim :)
Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Kizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
GünaydınBen süs işini çoktan halletmistim malzemeler aldım sadece bebek kurabiyesi kaldı bence suslerken daha heyecanli ve mutlu hissederiz odamiza geldigimizde daha şenlik olur sonuçta sürekli doğum yapmıyoruz bide fotoğraflar da çok sevimli çıkar
Hastaneye dı mı yoksa eve mi yapacaksın süsüKapıya tül üstüne kapı süsü takıcam ewe masaya bez pastasi ve 4 5 çeşit magnetler sunum da emzikli aldigim kek kalıplarında mini kekler tavana balonlar asicam ve asansörden çıkınca görülen yerlere balonlarâ tül ler suslucem heves işte içimizde kalmasin
Aaaa maşallah gözünüz aydın.Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Sakin ol annesi sınav bitmeden gelmez oBenim de bugün 36+0 oldu ay heyecanlandım şimdi ama 3 gün daha beklesin sınavım da var. Ayyyy uyanın kızlaaaar. Beni sakinleştirin. Bakın yeni bi bebek gelmiş topiğeeee
Geçmiş olsunGünaydın dün çok kötü birgün oldu kayonpederim bahçede ağaçtan düştü 100 kg adam iftara yakın saatte çok korktum önümde ses kulağımdan gtmio coknaukur bişi olmadı zedelwnmwyle atlattı. Çok zor bi gündü.@beteray gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin maşallah kuzuya
Hayirli olsun. Insallah darisi bizim basimiza :)Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Gecmis olsun allah sifalik versin insaallah cnmKızlar sakın sakın iftara arkadaşlarla dışarda iftar programına katılmayın. Yaşadığım şehrin en prestijli yerlerinden birinde iftara gittik. Zaten ramazan da kalabalık oluyor. Servis biraz yavaş oluyor falan filan.
Biz zehirlendik. Dün acilden çıkamadım resmen ondan sonra da kadın doğumda bebek için saatler geçirdim. İshal vardı çok fazla Allahtan ateş kusma filan yoktu. Ama tahlilden de çıktı hafif miktarda gıda zehirlenmesi diye. Aynı yerde yemek yiyen bir sürü insanda olmuş. Davalar filan havada uçuşacak şu anda.Mekan 1000 kişilik filan bir de düşünün.
Aslinda hamilelikte disarda pek yemesek daha dogru olcak. Gecen gun esim beni iftar icin bi restoranta goturdu. Yemekler servis filan cok guzeldi. Ama gece sancidan uyuyamadim. Midem cok bozuldu.Kızlar sakın sakın iftara arkadaşlarla dışarda iftar programına katılmayın. Yaşadığım şehrin en prestijli yerlerinden birinde iftara gittik. Zaten ramazan da kalabalık oluyor. Servis biraz yavaş oluyor falan filan.
Biz zehirlendik. Dün acilden çıkamadım resmen ondan sonra da kadın doğumda bebek için saatler geçirdim. İshal vardı çok fazla Allahtan ateş kusma filan yoktu. Ama tahlilden de çıktı hafif miktarda gıda zehirlenmesi diye. Aynı yerde yemek yiyen bir sürü insanda olmuş. Davalar filan havada uçuşacak şu anda.Mekan 1000 kişilik filan bir de düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?