2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
günaydın anneler ve bebekler, güzel bir gün olsun inşaallah. bugün rüyamda misam ı gördüm, bebeği olmuştu. zamanım değildi ama ben de hastanedeydim. görünce tanıyorum sonra da bebeğini hayırlayayım diye odasına gidiyordum. Rabbim hepimize hayırlı zamanda, sağlıklı, huzurluca doğumlarımızı yaşamayı nasip etsin.

beteray canimm ne guzel ya sabah sabah mujdeyle uyandik :) cok sevindim hayirli ugurlu olsun, hayirli evlat olsun insallah. Opuyorum bebisi ve seni

idilduam canim size de cok gecmis olsun, Allah daha fenasindan saklasin...

Herkese gunaydin bu arada, resmen 6000sayfayi devirmisiz

Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla

Aaaaa beteray çok çok sevindim
Hayırlı olsun
Sağlıklı olsun ömrünüz kavuşmanız
Mis kokusunu doya doya çek içine
Kolayca olmuştur inşaallah
Bize detayları anlat müsait olunca
Vuhuuuuu bebişimiz oldu yaşasın

Kizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz

Can'ım abartı deme kesinlikle
Kaç kez oluyor bu doğum
Ki aylarca ne sıkıntılı stresli günler geçiriyoruz
Hem hastane psikolojisinden kurtulmak için bire bir süsler hazırlıklar psikolojik olarak rahatlarız
Ve de Cidde'n fotolarda da güzel çıkıyor
Süsülü püslü

Ben dün siparişlerimi verdim
Puset ve anne ayak ucu süsü
Saçıma toka
Dağıtmalık hediye kolonya şişesi bu arada tasarlamak bile mükemmeldi
Tulum süslenme vs
Havı Şerif çikolata sipariş edeceğim inş onu da isteme gondoluma koyacağım kısmetse
Ay çok şükür
İnşaallah her şey sağlıkla güzellikle olur

Aynen katılıyorum Can'ım
Sana

Hastaneye dı mı yoksa eve mi yapacaksın süsü

Hanimlar bu arada benim kac gundur sancilarim oluyor, sanci araliklarinin takibini kolayca yapmak icin kendimizce bir cozum bulduk. Sanciyi hissettigim an esime whatsapptan gozunu kapatan maymun smileyini gonderiyorum ileti saatine bakarak da sancim duzenli aralikla mi geliyor, kac dk da bir geliyor onu anliyoruz.

Günaydın hamişler ve taze anneler

Ömrümüz bereketli günlerimiz sağlıklı huzurlu olsun inşaalalh

Gitgide nüfusumuz artıyor bin şükür

Ben çalışmaya devam

Son iki haftam var aksi Bi durum olmadıkça...sonrasında kısmetse izne ayrılacağım artık

36.haftada ilk nst deneyimimiz var
Çok heyecanlıyım

38.haftada kısmetse açtı muayenemiz

Resmen sona yaklaşıyoruz

Sanki aylar hiç geçmeyecek gibiydi

İlk testim ,beta değerleri ,artması,keseyi görmemiz, bebeğin oluşması , susam tanesinden bir bireye dönüşmesi, kanamamın olması,1ay yataktan çıkmamam,ayrıntılı ulturasyon derken şimdi bugünlerde olduğumuz için bin şükür ediyorum Allah ımız A

Geçmiş olsun

Kızlar sakın sakın iftara arkadaşlarla dışarda iftar programına katılmayın. Yaşadığım şehrin en prestijli yerlerinden birinde iftara gittik. Zaten ramazan da kalabalık oluyor. Servis biraz yavaş oluyor falan filan.
Biz zehirlendik. Dün acilden çıkamadım resmen ondan sonra da kadın doğumda bebek için saatler geçirdim. İshal vardı çok fazla Allahtan ateş kusma filan yoktu. Ama tahlilden de çıktı hafif miktarda gıda zehirlenmesi diye. Aynı yerde yemek yiyen bir sürü insanda olmuş. Davalar filan havada uçuşacak şu anda.Mekan 1000 kişilik filan bir de düşünün.

Gecmis olsun allah sifalik versin insaallah cnm

Aslinda hamilelikte disarda pek yemesek daha dogru olcak. Gecen gun esim beni iftar icin bi restoranta goturdu. Yemekler servis filan cok guzeldi. Ama gece sancidan uyuyamadim. Midem cok bozuldu.
Dedim evde kendi yaptigim temiz yemekleri yemek varken ne diye disari gittik ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…