2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen ya bende işte evde sıkılmıştım arkadaşlarla zaman geçirelim dedik. Zaten her ramazan dışarda yediğime pişman olurum sonra da unutuyorum sanırım. Ama bu sefer unutmam artık.

beteray canim Allah anali babali buyutsun hayrli uzun omurlu olsun insallah ... su gelmesi nasil oldu pacalarina kadar falan mi islandi ?? Soru soruyom bu telasende kusura bakma

beteray gözün aydın canım sağlıkla sihhatle darısı topikce hepimize olsun ama sanki hiç dogurmiycakmisim gibi dün nst ye girdim sancı çıkmadı bebek de kanala yerleşmemiş hayırlısı bakalım

sevgili anneler haziran 16'da kontrolümüz vardı, bildiriyorum:
şeker insülin sınırında gidiyordu, sınırı aşmışız dahiliyeye yönlendirdi doktorum. panik yapma bu doğumdan sonra geçecek bir şey dedi. ben onu biliyorum da canımı sıkan şey ben rahat mı davrandım sorumsuzluk mu ettim diye kendimi sorgulayıp kendime kızmam. bundan sonra meyveler tadımlık, porsiyonu ikiye bölme falan da değil. yemesem de olur onu sıkıntı etmiyorum.
ramazan geldiğinden beri pek yürüyüş de yapamadım onun da etkisi olmuştur tabi.
aynı gün sağlık ocağında izlemem vardı oraya da gittik, idrar bakıldı biraz enfeksiyon varmış ilaç verdi aile hekimim. tabii ki antibiyotik, 10 günlük bir tedavi en başta gece yatarken toz suya karıştırılacak deyince anladım. zamanında benim doktorum sadece toz olanı vermişti hapları vermemişti. almadık bile o ilaçları kendimi biliyorum suyu gerektiğinden az içtiğimde oluyor. bilgilendirmek için açlık tokluk sonuçlarımı da gösterdim o da dedi dahiliye bir görsün diye.
oradan çıkıp dahiliye doktoruna gittik, sonuç olarak insülin başlamama karar verildi. şeker ölçüm cihazı da yazdı. şekeri bir kez ölçtüm ama insüline başlayamadım daha, bugün başlamam lazım . yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonu sonuna bebeği strese sokmanın alemi yok.
tüm bunlar dışında doğum için şu an her şey normal.doktorum dedi ki normal doğum yapmak istiyorsan yapabileceklerin şunlar:
1- her gün yürü(45'-1 saat)
2-meme ucu kremini günde üç kez kullan
3- evini günlük çömelerek sil
4- yürüyüş yap(hem şekeri de düşürür dedi)
5-nefes egzersizleri

bu arada yaklaşık 20 günde 500 gr almış kızımız, 36+2'de 2410 gr olmuşuz
haftaya cumartesi kontrolüm var.
Rabbim anneler ve bebeklere sağlık, mutluluk, huzur nasip etsin. Amin.

Aynen ya bende işte evde sıkılmıştım arkadaşlarla zaman geçirelim dedik. Zaten her ramazan dışarda yediğime pişman olurum sonra da unutuyorum sanırım. Ama bu sefer unutmam artık.
Çok geçmiş olsun. En korktuğum şeylerden biridir zehirlrnmek.çok şükür bişey olmamış. Dikkat edelim tabi

Ay öyle yapm dmi işte insan illa stres oluyo. Aynı hafta ya. Evet ben biraz sakin olm dersimi çalışm sınav salı günü onu bi atlatm hayırlısıyla. Çok tşk ettim ihtiyacım vardı
Rica ederim :) benim de aynı yürürken her an altıma yapacak hissi oluyo durup bekliyorum acaba bu su gelmesi mi diye kasılmalar ağrılar oluyo hurmayi 2 günde 1 e düşürdüm ve fark ettim ne kadar ayakta kalır yorulursam o kadar çok ağrım ve kasılmam oluyo en iyisi yatarak çalışmak ben öyle yapıyorum sürekli de uyarıda bulunuyorum anneannen bayramdan sonra gelecek bekle e mi annesinin bebeği diye :) inşAllah sağlıkla zamanında gelirler

Supermis cok sagol canim :) insan sanci gelince hic kagit kalem arayacak ve not alacak halde olmuyor...

Ay inş ama benim bel ağrılarım var bi kaç gündür.hafif hafif te adet sancısı gibi ağrı oluyo arada. Sınav olmasa takmazdım da,.Yani 40 a kadar beklemez gibi bu bebek. Inş zamanında gelsin hepimizin.sen de mi ders çalışıysn. Ben hurmayı 4 tane yiym kız günde

Herkesin ağrı eşiği farklı ben sancı çok olursa bayılır kalırım bebeğim ortada kalır diye korkuyorum. Sezaryen olmaya karar verdim nasipse şimdi de onun ignesinden kesilirken sesleri duymaktan korkuyorum dediğim gibi herkesin durumu farklı ben iğne olurken bile agliyorum ve benim durumumu bilmeden insanların Ayy uyy yapmaları canımı sıkıyor benim de onların Boğazlarıni sikasim geliyo

Hurma dogumu hizlandiriyomus yeme o kadar benim temmuzda alan sınavım var ona hazırlanıyorum yatarak o adet ağrısı gibi bi hafta önce bende de oluyodu özellikle sabahları bi kez nst ye girdim ağrı çıkmadı 14 21 arası gitti geldi makine pts randevum var bakalım onda kaç çıkacak ben bayrama denk gelmesinden korkuyorum

Bende sigara icip yanina gelmelerini ellerini yikamadan sevmelerini pek istemiyorum ama kv. kiz kardesim babam hepsi sigara iciyo kime ne deyim
Benim yakınlarımdan bir tek babam içer o da çok titizdir sigara sonrası elini yıkar, kapalı ortamda asla içmez...bende normalde hamilelik öncesi kullanırdım ama çok dikkat ederdim.. yeni doğan bebeği kucaklamazdım.. kuzenlere gideceksem kendimi tutar içmezdim.. her içimde el yüz yıkardım vs. ama bazıları ağzındaki duman biter bitmez odaya dalıyor

ay canım emin ol bir sen değilsin...bana da neler deniyor. penguen gibi yürüyosun.. doğdu doğacak mı bu çocuk, ne biçim bir şişkinlik bu, veremezsin maalesef bu kiloları..

düşün doktoruma daha net göremez miyim yüzünü hiç net göremedim dedim.. bana dönüp bu yağlarla ancak bu kadar dedi o an eşimin yanında nasıl bozuldum..

Ben kocama öyle bişey göndersem kalpten gider Adam normal konuşmak için bile aramıyorum çünkü aradığımda sancın mı var şöyle mi böyle mi panik oluyor zavallım

benim kızımın hareketleri de azaldı üç gündür.
ciğer geliştirici iğne oldum ondan olabilir dediler ama bilmiyorum kafamda birsürü soru var. doğuma da az kaldı ya buluttan nem kapıyorum inan
canım yavrucakların yeri daralıyor ondan azalıyor ama hareket etmezse mutlaka görün dr a benim gçen hafta o kadar az hareket etti ki.. bu hafta tam tersi iki gündür bıcır bıcır oldu

Kizlar sizler sanirim ultrasonda bebeginizin yuzunu goruyosunuz.
Benim gittigim hastanede boyle bi ultrason yok. Neye kime benziyo hic bilmiyorum ve coook merak ediyorummm
canım normal baktığı cihazda farklı bir tuşa basınca görülüyor. bama 6. ayın sonuna kadar göstermedi yok sanıyordum.. dedim herkes yüzünü elini arıntısıyla görüyor ben niye göremiyorum.. pat tuşa basıp gösterdi.. meğer aynı cihazda varmışş.. bazı doktorlar söylemezsen göstermez

Ben de yüzünü görmek istiyorum arkaya dönük diyo acaba yağdan mi görünmuyo dicem de doppler de gördüm yüzünü ben senin doktor halt etmiş veremezsek dünyanın tek siskoşu biz olmayacağız o nedenle niye abartıliyo anlamadım diyenlerin çoğu da göt basen gobekten ibaret kadınlar Ayy şimdi bi daha sinirlendim ya nursuzlar

Azaltm biraz zaten hurma yetiştrmyz artık benim de sorun bayram olabilir ama zaten devlet ve kendi dr un girck die bişey yok kim gelirse yani. Doğumu pek önemsemyrm yani o yönden. Ay inş senin de vaktinde gelir onun üstünde sınav iyi geçerse daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…