- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.101
Aynen ya bende işte evde sıkılmıştım arkadaşlarla zaman geçirelim dedik. Zaten her ramazan dışarda yediğime pişman olurum sonra da unutuyorum sanırım. Ama bu sefer unutmam artık.Aslinda hamilelikte disarda pek yemesek daha dogru olcak. Gecen gun esim beni iftar icin bi restoranta goturdu. Yemekler servis filan cok guzeldi. Ama gece sancidan uyuyamadim. Midem cok bozuldu.
Dedim evde kendi yaptigim temiz yemekleri yemek varken ne diye disari gittik ki?
Çok geçmiş olsun. En korktuğum şeylerden biridir zehirlrnmek.çok şükür bişey olmamış. Dikkat edelim tabiAynen ya bende işte evde sıkılmıştım arkadaşlarla zaman geçirelim dedik. Zaten her ramazan dışarda yediğime pişman olurum sonra da unutuyorum sanırım. Ama bu sefer unutmam artık.
Rica ederim :) benim de aynı yürürken her an altıma yapacak hissi oluyo durup bekliyorum acaba bu su gelmesi mi diye kasılmalar ağrılar oluyo hurmayi 2 günde 1 e düşürdümAy öyle yapm dmi işte insan illa stres oluyo. Aynı hafta ya. Evet ben biraz sakin olm dersimi çalışm sınav salı günü onu bi atlatm hayırlısıyla. Çok tşk ettim ihtiyacım vardı
Valla doğuranları gördükçe bende sancı da başladı akıntı da arttı.şu An psikolojim 39+6 resmenDogumu yakin olan kizlar. Sizde de yogun bi akinti oluyo mu?
Ay inş ama benim bel ağrılarım var bi kaç gündür.hafif hafif te adet sancısı gibi ağrı oluyo arada. Sınav olmasa takmazdım da,.Yani 40 a kadar beklemez gibi bu bebek. Inş zamanında gelsin hepimizin.sen de mi ders çalışıysn. Ben hurmayı 4 tane yiym kız gündeRica ederim :) benim de aynı yürürken her an altıma yapacak hissi oluyo durup bekliyorum acaba bu su gelmesi mi diye kasılmalar ağrılar oluyo hurmayi 2 günde 1 e düşürdümve fark ettim ne kadar ayakta kalır yorulursam o kadar çok ağrım ve kasılmam oluyo en iyisi yatarak çalışmak ben öyle yapıyorum sürekli de uyarıda bulunuyorum anneannen bayramdan sonra gelecek bekle e mi annesinin bebeği diye :) inşAllah sağlıkla zamanında gelirler
Sağolun.Çok geçmiş olsun. En korktuğum şeylerden biridir zehirlrnmek.çok şükür bişey olmamış. Dikkat edelim tabi
Herkesin ağrı eşiği farklı ben sancı çok olursa bayılır kalırım bebeğim ortada kalır diye korkuyorum. Sezaryen olmaya karar verdim nasipse şimdi de onun ignesinden kesilirken sesleri duymaktan korkuyorum dediğim gibi herkesin durumu farklı ben iğne olurken bile agliyorum ve benim durumumu bilmeden insanların Ayy uyy yapmaları canımı sıkıyor benim de onların Boğazlarıni sikasim geliyoSorma bende sirf o yuzdens sezeryani tercih ettim normal dogurmamia kadinlar aaa ben pismanim neden normal degil diyo sen notmal yaptinmiki sezeryana pismansin diyorum herkesi akli kendine yanda bi komsum var biri normal biri sezeryan aman akilin varda sezeryan yap dedi. Eltiminde biri normal biri seseryan oda normal olabilse keske dedi yani kisiye gore degisir bu
Hurma dogumu hizlandiriyomus yeme o kadarAy inş ama benim bel ağrılarım var bi kaç gündür.hafif hafif te adet sancısı gibi ağrı oluyo arada. Sınav olmasa takmazdım da,.Yani 40 a kadar beklemez gibi bu bebek. Inş zamanında gelsin hepimizin.sen de mi ders çalışıysn. Ben hurmayı 4 tane yiym kız günde
Benim yakınlarımdan bir tek babam içer o da çok titizdir sigara sonrası elini yıkar, kapalı ortamda asla içmez...bende normalde hamilelik öncesi kullanırdım ama çok dikkat ederdim.. yeni doğan bebeği kucaklamazdım.. kuzenlere gideceksem kendimi tutar içmezdim.. her içimde el yüz yıkardım vs. ama bazıları ağzındaki duman biter bitmez odaya dalıyorBende sigara icip yanina gelmelerini ellerini yikamadan sevmelerini pek istemiyorum ama kv. kiz kardesim babam hepsi sigara iciyo kime ne deyim
İnsanlarin beni gördüğünde birbirine gösterip acıyan gözlerle bakmasindan, çoğunun yanıma gelip Ayy son ayin doğum yakın sanırım Allah kurtarsin demesinden bunalan bi ben miyim :/ ben yavaş yürüyor yavaş hareket ediyor olabilirim ama bebeğimden de gobegimden de memnunum hamile olmak da çok güzel yani kurtarilinacak bi durum değil zamanı geldiğinde Rabbim hayirlisiyla bebeğimin yüzünü de gösterecek bana bu bi kurtuluş değil nedir bu Allah kurtarsin cümlesi anlamadım gitti hapse mi düştüm ben
Ben kocama öyle bişey göndersem kalpten gider AdamHanimlar bu arada benim kac gundur sancilarim oluyor, sanci araliklarinin takibini kolayca yapmak icin kendimizce bir cozum bulduk. Sanciyi hissettigim an esime whatsapptan gozunu kapatan maymun smileyini gonderiyorumileti saatine bakarak da sancim duzenli aralikla mi geliyor, kac dk da bir geliyor onu anliyoruz.
canım yavrucakların yeri daralıyor ondan azalıyor ama hareket etmezse mutlaka görün dr a benim gçen hafta o kadar az hareket etti ki.. bu hafta tam tersi iki gündür bıcır bıcır oldubenim kızımın hareketleri de azaldı üç gündür.
ciğer geliştirici iğne oldum ondan olabilir dediler ama bilmiyorum kafamda birsürü soru var. doğuma da az kaldı ya buluttan nem kapıyorum inan
canım normal baktığı cihazda farklı bir tuşa basınca görülüyor. bama 6. ayın sonuna kadar göstermedi yok sanıyordum.. dedim herkes yüzünü elini arıntısıyla görüyor ben niye göremiyorum.. pat tuşa basıp gösterdi.. meğer aynı cihazda varmışş.. bazı doktorlar söylemezsen göstermezKizlar sizler sanirim ultrasonda bebeginizin yuzunu goruyosunuz.
Benim gittigim hastanede boyle bi ultrason yok. Neye kime benziyo hic bilmiyorum ve coook merak ediyorummm
Ben de yüzünü görmek istiyorum arkaya dönük diyo acaba yağdan mi görünmuyo dicem de doppler de gördüm yüzünü ben senin doktor halt etmişay canım emin ol bir sen değilsin...bana da neler deniyor. penguen gibi yürüyosun.. doğdu doğacak mı bu çocuk, ne biçim bir şişkinlik bu, veremezsin maalesef bu kiloları..
düşün doktoruma daha net göremez miyim yüzünü hiç net göremedim dedim.. bana dönüp bu yağlarla ancak bu kadar dedio an eşimin yanında nasıl bozuldum..
Azaltm biraz zaten hurma yetiştrmyz artıkHurma dogumu hizlandiriyomus yeme o kadarbenim temmuzda alan sınavım var ona hazırlanıyorum yatarak o adet ağrısı gibi bi hafta önce bende de oluyodu özellikle sabahları bi kez nst ye girdim ağrı çıkmadı 14 21 arası gitti geldi makine pts randevum var bakalım onda kaç çıkacak ben bayrama denk gelmesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?