2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
D Daisymom Son 6haftadir resmen hazir kita bekliyoruz biz zaten yaa esim de her seferinde galiba bu sefer doguruyorsun diyor yazik hatta gecen aksam resmen 3saat sanci cektim, 2dk da bir sancim vardi hazirlandik arabaya bindik yari yolda sanci kesildi geri donduk.

Doktora bunu soyledim, sanirim sen mesai disi doguracak olupta beni evden cagirtirsan ben yetisene kadar doguracaksin dedi

O nasıl bir sığırmış yahu, insan Nasıl söyler böyle bişeyi dangalak

Kizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
canım ben bez pasta falan almadım. balon kapı süsü aldım sadece.. bi gece kalacağım gelen de çok olmayacak o yüzden abartmadım.. eğer gelen arkadaşlarım olsaydı biraz daha özenirdim gibi

Ya ben cok ss abarti sevmiyorum tuafima gidiyo ailemde amanda ne gerek var taraftari ama baskasinda goruncede hevesleniyorum o zaman iki yanima balon bide hos geldin bebegim yeter heralde kapi suslemem bide bez basta yapim tullu mullu dursun kenarda ben sadece bebek cikolataai aldim baska bi hazirlik yapmadim kurabiye yapmak istiyorum ama cok ugrastirici geliyo bana suan sen neler yaptin canim mesela

Aman sancın olursa sıklaşsın diye bekleme o zaman, rahim uzunluğu açıklığı ne durumda senin? Benimki çıkmak için kafayı dayamış iyice neyse ki rahim ağzı kapalı ve uzunluğu gayet iyi. Yoksa çıktı çıkacak velet

Ay pis ya nasıl gıcık oldum şu An dengesiz.

O zaman bir olup sikalim bende aynen senin dieumundayim bi seferde sesten hissetmekten korkarim diye usunuyorum ama doktor panik yaparsan komple uyuturuz dedi

Kızlar yeni doğan bebeğin resmini nie koyuyo kimse.gerçekten merak edyrm bunu.anneyi paylaşıyolar ama bebeğin yüzü kapalı oluyo.ya da haziran annelerine falan da baktım hiç paylaşan yok.yani resim olarak değil de profile koyup kaldırablirler mesela.bilmediğim bişey mi var bu konuda

Ohh ne guzel valla ben okadar susleyemem ama susleyenlere bayiliyorum

@kayacans canım ewe yapıcam 40 mewlüt ne kdar durur süslemeleri hastaneye kimse gelmez onu yaptrcam gbi.40 mevlüt ünde sandalye leri süsleme yapıcam eks5ra

Benim bebisin basi da iyice asagi indi doktor zor olcum yapiyor. Rahim uzunluguna 2 hafta once 2.4 demisti, gecen hafta da cati muayenesi yapti 1parmak yumusama var ama acilma cok yok dedi. Bu hafta asagidan muayene etmedi, dokunursam buyuk ihtimalle dogum baslayacak o yuzden ellemiyorum hic dedi sancinin sıklasmasini suni sanci almamak icin ve dogumda karnima filan bastirmamalari icin beklemek istiyorum aslinda ama beklemesem daha garanti olacak sanirim...

Hmm bugun kontrolum vardi sorayim bakalim :)

hangi şehirdesin sen canım ?

Evet dut ta iyi fikir bizim için. Ben bebekler için dedim kayısı bide ek gıdaya geçişte kabız oluolar ya mewsiminde taze qkoysak buzluga çıkarıp kaynatıp pure yapıp yedirmek iyi oluru diye düşündüm

Nazar deger diye korkuyolar heralde. Facebookta filan da kimse paylasmiyor yeni dogmus bebegin fotografini.
Oysaki eve gelen herkes goruyo bebegi zaten. Nazar degecek olsa onlardan da deger. Allah a dua etmek en guzeli olur.

Nazar deger diye korkuyolar heralde. Facebookta filan da kimse paylasmiyor yeni dogmus bebegin fotografini.
Oysaki eve gelen herkes goruyo bebegi zaten. Nazar degecek olsa onlardan da deger. Allah a dua etmek en guzeli olur.
Hmm bende günah die mi dedim acaba.zaten yeni doğanların hepsi aynı ki niye nazar değsin. Bi de dediğin gibi çok kişi gelip görüyo.en iyisi tabi dua etmek.kilosuna falan nazar eden olabilir tabi.bixim ailede en çok onu duyuyorum aman nasıl kilolu.küçücük bebeğin kilosuna göz dikiyolar resmen.tşk ettim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…