2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
çok geçmiş olsun canım nerde yaşıyorsun nerde oldu bu olay? yarın da ben öyle bi yere iftara gidicem lütfen özelden yada buradan yaz bana panik oldum şimdi

valla herkes güzel yorum yapıyor kendince sinir olmuyorum artık aynen öyle diyorum

canım yavrucakların yeri daralıyor ondan azalıyor ama hareket etmezse mutlaka görün dr a benim gçen hafta o kadar az hareket etti ki.. bu hafta tam tersi iki gündür bıcır bıcır oldu
doktor günde on hareketi bulmazsa gel hemen dedi çok şükür sabahtan 10 u tamamlıyoruz ama eskisi gibi değil. baya hareketliyfi çünkü hatta son zamanlarda iyice sertleşmişti hareketleri ayağını yan tarafımdan bi çıkardı mı nefesim kesilirdi. şimdi onu arıyorum bi haftadır hareket ediyo mu ediyo o kadar. hiç eskisi gibi değil

canım buraları üye olan olmayan herkes görebiliyo allah nazarlardan saklasın minik kuzuları ben de bebeğimin resmini ulu orta koymam. bi yeğenim var 7 aylık oldu facebookta bi tane fotosu yok. aile akraba dersin ama gözü değenin de değiyo. bi teyzem var evlerden ırak kadının baktığı yer yıkılıyo. kötü niyet değil ama böyle gözü kuvvetli insanlar da var sonuçta.

Lohusa iken çıldırmak istemiyorum bu kez zor şeyler atlattım çünkü oglumda bu sefer bu kadar sessiz olmam valla atarım camdan aşağı kim tepemin tasini attirirsa insanlarda anlayış 0
bende esime simdiden dedim bak lohusalikta ailenden sorun cikarirlarsa ilk seni evden yollarim sonra onlari dedim . yada ben cocugumu alir giderim dedim adam sok oluyor

Az kaldı annesi dışarı çıkck ya enerjisini seni uyutmamak için saklıyo kesin sen onları öyle saf görme şaka bi yana yeri daraldı.hareketleri az ama çok belli olması lazım. 10 hareket varsa Gerisini düşünme.

Doğru cnm çok kötü gözlerde var biliyrm ben genel olarak resim çeker biri değilim zaten de. Hani mesela burda merak edyrz ya bi günlüğüne de olsa profile koyulamz mı ki ben çok meraklıyım heralde. Ama haklısın tabi.çok fazla insan var burda. Bizimde öyle bi komşu var

dok
zaten hamileyiz daha hassas olmalari gerekirken ifadelerde ne kadar sacmalamis.doktor olmus ama cok cahilce konusmus. kendisi usenmis bakmaya ...

bende esime simdiden dedim bak lohusalikta ailenden sorun cikarirlarsa ilk seni evden yollarim sonra onlari dedim . yada ben cocugumu alir giderim dedim adam sok oluyor
Bizim ailede öyle dynce ne diyolar biliyomusun çocuğu oldu dili açıldı.ben biraz alttan alcm sanırım.eltime yaptılar da  gerçi o da baya açıldı kendi diyo zaten artık çocuğum var eskisi gibi değilim die

Hiç bekleme yolda doğurursun valla dün doktorun bana söylediği 2,5 in altına düşerse doğumu bekleriz yakındır dedi. Maaşallah temmuz anneleri kolay doğuruyor

beteray canim cok sevindim kolayca gelmis sanirim bebegin. Normal dogum mu peki? Allah saglikla mutlulukla buyutmenizi nasip etsin...

idilduam gecmis olsun canim amcaya. Kirik felan var mi? Allah korusun bi yastan sonra kemikler zor iyilesiyor

O zaman bir olup sikalim bende aynen senin dieumundayim bi seferde sesten hissetmekten korkarim diye usunuyorum ama doktor panik yaparsan komple uyuturuz dedi
Tabi panik yaparsak tansiyon falan olayları olur her şeyi düşünüyorum kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum Rabbim sağlıcakla doğurmayi nasip etsin bize bebeğimiz de biz de sağlıklı olalım inşAllah

Aynen ya bende işte evde sıkılmıştım arkadaşlarla zaman geçirelim dedik. Zaten her ramazan dışarda yediğime pişman olurum sonra da unutuyorum sanırım. Ama bu sefer unutmam artık.
Gecmis olsun canim ucuz atlatmissin. Benim de en korktugum sey. Evde azicik yumurtanin felan bayat oldugunu anlayim hic acimam atarim korkudan.

40 i cikmadan paylaşmak pek uygun değil diye sanırım nazar vs olabilir sen de paylaşma canım benim 40 i çıkana dek sosyal ağlarda paylaşmamak lazim

Pozitif anneleri seviyorum :) masallah kuzuşa :)
Dogumuna az kaldi canim. İnsulin cok kullanmamis olcaksin sukur ki. Dogumdan sonra da bol bol yersin insallah.
Normal dogum icin drunun soylediklerini paylasitign icin ayrica tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…