- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.161
Peki öyle yapm.ben de paylsşmazdım ama merak işte. Başka bi nedeni mi var die40 i cikmadan paylaşmak pek uygun değil diye sanırım nazar vs olabilir sen de paylaşma canım benim 40 i çıkana dek sosyal ağlarda paylaşmamak lazim
İnşallah dediğin gibidir canım içim hiç rahat değil pazartesi anestezi için tesler yaptırmaya hastaneye gidicem belki doktora görünürüm. olmadı çarşamba son kontrolüm var zaten. sonra doğum allahın izniyle..Az kaldı annesi dışarı çıkck ya enerjisini seni uyutmamak için saklıyo kesin sen onları öyle saf görmeşaka bi yana yeri daraldı.hareketleri az ama çok belli olması lazım. 10 hareket varsa Gerisini düşünme.
olur tabi canım bi günlüğüne profile konur tabi neden olmasın. ama bebişler şimdi çok küçük anneler de heycanlı biraz kendilerine gelsinler rica ederiz koyarlar :)Doğru cnm çok kötü gözlerde var biliyrm ben genel olarak resim çeker biri değilim zaten de. Hani mesela burda merak edyrz ya bi günlüğüne de olsa profile koyulamz mı ki ben çok meraklıyım heralde. Ama haklısın tabi.çok fazla insan var burda. Bizimde öyle bi komşu var
canım bence bu bi dönüm noktası olsun hayatında. bu fırsatı kaçırma. çocuğu oldu dili açıldı desinler bundan sonra seni öyle kabul etsinler. ben evlenmeden önce çok zor günler geçirdim psikolojim bozuldu aman onu üzmiyim aman bunu kırmıyım diye diye kafayı kırıyodum sonra psikoloğa gittim bana çok önemli hayatımı değiştirecek bişey söyledi. dedi ki bak evleniyorsun hayatında büyük bir yenilik oluyor bunu kullan ve istediğin gibi değiş dedi. yeterince olmasa da kendimi kurtaracak kadar yaptım. ilk başta evlilik seni çok değiştirdi cık cık cık dediler ama şimdi alıştılar. eskisi gibi kimse ezemiyo beni çünkü evlendikten sonra izin vermedim asla. doğumdan sonra gör bak daha da güçlü olucam istemediğim hiçbişeyi yapmıcam yaptırmıcam. çocuğu oldu değişti desinler bulaşmasınlar bana artık.Bizim ailede öyle dynce ne diyolar biliyomusun çocuğu oldu dili açıldı.ben biraz alttan alcm sanırım.eltime yaptılar da gerçi o da baya açıldı kendi diyo zaten artık çocuğum var eskisi gibi değilim die
Benim cocuk odasi yok kendi odama koydum besigi kapisida direk oturma odasina oldugunicin kapiyi suslemicem hastaneye takmaya dusundugum balinlari besigin etrafina takarim sonra diye dusunuyorum. Renkli hamurla kurabiyeyi dogumami yapsam yoksa 40 inami bilmiyorum 20 gun sonra yari kirkini yapip balikesire gidicez cunku tamCanım ben biliyorsun hastane kapısına sus yaptım ama nerde dogum edeceğim belli değil henüz doktor çalışma saatlerini almadık daha esimde erkek dr takıntısı var biliyorsun. Çok çok iyi bir yerde dogurursam takcam onu bile salaş bir hastane olursa goturmem evde takarim kapıya artık başka hazırlık yapmayacağım hastaneye
Amin canim tek istegimiz o zaten.Tabi panik yaparsak tansiyon falan olayları olur her şeyi düşünüyorum kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum Rabbim sağlıcakla doğurmayi nasip etsin bize bebeğimiz de biz de sağlıklı olalım inşAllah
Benimde cok gelenim olmaz gorumcem teyzem uc bes is arkadasim calistigim hastanede dogum yapacagim icin. Bende dusundum sadece balon alayim bide o hosgeldin bebegim yazan hazir suslerden oldu bitti. Cok ugrasmaya gerek yok dedigin gibi bi gece tas catlaisn iki gece kalicaz. Ikramlikta sadece cikolata almistim belki bide renkli hamur kurabiye yaparim yeter ramazan sonucta kimse oturup hani ikram nerde deme gelenlere veirim ellerine bi ciklata bi kurabiye tamam evede sarma sarcaz aksam soguk ayran corbasi tuzlu kurabiye ay yetercanım ben bez pasta falan almadım. balon kapı süsü aldım sadece.. bi gece kalacağım gelen de çok olmayacak o yüzden abartmadım.. eğer gelen arkadaşlarım olsaydı biraz daha özenirdim gibi
Dogumu yakin olan kizlar. Sizde de yogun bi akinti oluyo mu?
Antep canımhangi şehirdesin sen canım ?
Gaziantep canım Bişirici diye bir mekançok geçmiş olsun canım nerde yaşıyorsun nerde oldu bu olay? yarın da ben öyle bi yere iftara gidicem lütfen özelden yada buradan yaz bana panik oldum şimdi
Sağolun valla sudan bile şüphelenir oldu 2 gündürGecmis olsun canim ucuz atlatmissin. Benim de en korktugum sey. Evde azicik yumurtanin felan bayat oldugunu anlayim hic acimam atarim korkudan.
Sağol canım gitme bence hiç bir yere ramazanda önceden hazırlıyorlar herşeyi. Ben düşünemedim hiççok geçmiş olsun canım nerde yaşıyorsun nerde oldu bu olay? yarın da ben öyle bi yere iftara gidicem lütfen özelden yada buradan yaz bana panik oldum şimdi
Allah analı babalı büyütsün canım benim maşallah :) darısı başımıza inşallahGunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsnGunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
günaydın anneler ve bebekler, güzel bir gün olsun inşaallah.bugün rüyamda misam ı gördüm, bebeği olmuştu. zamanım değildi ama ben de hastanedeydim. görünce tanıyorum sonra da bebeğini hayırlayayım diye odasına gidiyordum. Rabbim hepimize hayırlı zamanda, sağlıklı, huzurluca doğumlarımızı yaşamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?