2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnşallah dediğin gibidir canım içim hiç rahat değil pazartesi anestezi için tesler yaptırmaya hastaneye gidicem belki doktora görünürüm. olmadı çarşamba son kontrolüm var zaten. sonra doğum allahın izniyle..

olur tabi canım bi günlüğüne profile konur tabi neden olmasın. ama bebişler şimdi çok küçük anneler de heycanlı biraz kendilerine gelsinler rica ederiz koyarlar :)

canım bence bu bi dönüm noktası olsun hayatında. bu fırsatı kaçırma. çocuğu oldu dili açıldı desinler bundan sonra seni öyle kabul etsinler. ben evlenmeden önce çok zor günler geçirdim psikolojim bozuldu aman onu üzmiyim aman bunu kırmıyım diye diye kafayı kırıyodum sonra psikoloğa gittim bana çok önemli hayatımı değiştirecek bişey söyledi. dedi ki bak evleniyorsun hayatında büyük bir yenilik oluyor bunu kullan ve istediğin gibi değiş dedi. yeterince olmasa da kendimi kurtaracak kadar yaptım. ilk başta evlilik seni çok değiştirdi cık cık cık dediler ama şimdi alıştılar. eskisi gibi kimse ezemiyo beni çünkü evlendikten sonra izin vermedim asla. doğumdan sonra gör bak daha da güçlü olucam istemediğim hiçbişeyi yapmıcam yaptırmıcam. çocuğu oldu değişti desinler bulaşmasınlar bana artık.
aklında olsun psikolog bunları seansı 130 liraya söyledi valla hadi sen yabancı değilsin

Benim cocuk odasi yok kendi odama koydum besigi kapisida direk oturma odasina oldugunicin kapiyi suslemicem hastaneye takmaya dusundugum balinlari besigin etrafina takarim sonra diye dusunuyorum. Renkli hamurla kurabiyeyi dogumami yapsam yoksa 40 inami bilmiyorum 20 gun sonra yari kirkini yapip balikesire gidicez cunku tam
Kirkini balikesirde yaparim. Seninkide zor insan planini yapamayinca bi rahat edemiyor canim

canım ben bez pasta falan almadım. balon kapı süsü aldım sadece.. bi gece kalacağım gelen de çok olmayacak o yüzden abartmadım.. eğer gelen arkadaşlarım olsaydı biraz daha özenirdim gibi
Benimde cok gelenim olmaz gorumcem teyzem uc bes is arkadasim calistigim hastanede dogum yapacagim icin. Bende dusundum sadece balon alayim bide o hosgeldin bebegim yazan hazir suslerden oldu bitti. Cok ugrasmaya gerek yok dedigin gibi bi gece tas catlaisn iki gece kalicaz. Ikramlikta sadece cikolata almistim belki bide renkli hamur kurabiye yaparim yeter ramazan sonucta kimse oturup hani ikram nerde deme gelenlere veirim ellerine bi ciklata bi kurabiye tamam evede sarma sarcaz aksam soguk ayran corbasi tuzlu kurabiye ay yeter

ay canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…