2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar dogum sonrasi hediye dagitmak icin kendisi yapan varmi.ben kendim yasin cuz susledim :) baska birseye gerek yok sanirim fikirlere acigim

Canım ben baya bir abarttım sanırım :) ig da bakabilirsin oraya yüklüyorum nukleerbasliklianne .... Kısa merak edenler için buraya da yükleyeyim gün içinde çekip şuan son hazırlıkları tamamlıyoruz ; biz ailelerimizden uzak yaşadığımız için aileler olacak bir de eşimin benim buradaki arkadaşlarımız geleceği için herşeyden 30ar tane falan hazırladık; gelenlerin oruç tutma ihtimaline karşıda gıdaları paketliyoruz ki minik bir çanta içinde vereceğiz yanlarında götürsünler

---Şeker hamurlu kurabiye
---Paket için kelebek magnet , lokum, şekerleme, badem şekeri
---İkram için şerbet
---Cupcake
---Cakepops

Dogumu yakin olan kizlar. Sizde de yogun bi akinti oluyo mu?

Canım benim çok yoğun, hatta dün sabah son idrar tahlilimi verdim normalde berrak olması lazım, rengi koyu değil ama içinde bildiğin birşeyler yüzüyordu tortu vs vardı çok korktum doktora sordum; çok normal akıntın da gelmiştir odur merak etme dedi gerçekten de birşey çıkmadı tahlilde....

Canım geciktirmek istiyorsan biraz bence hurma yeme, doğumu tetikliyor diye biliyorum. Bana da geçen hafta gelebilir demişti hatta magnezyumu kesti sancılarımda düzenli diye, ben hergün maden suyumu içtim mümkün olduğunca geciksin diye... Şuanda salı gününe gün aldık ama hala risk devam ediyor erken gelebilir tetikleyecek hiçbirşey yapmıyorum

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasin çok şükür bebekte sende iyisin

Kizlar dogum sonrasi hediye dagitmak icin kendisi yapan varmi.ben kendim yasin cuz susledim :) baska birseye gerek yok sanirim fikirlere acigim

Bende yasin cüz kaplayacagim ve suskeyecegim canım yanına tesbih de koyulabilir ben mevlit ve sünneti aynı zamanda yapmayı düşünüyorum o zaman dağıtirim

Ben kocama öyle bişey göndersem kalpten gider Adam normal konuşmak için bile aramıyorum çünkü aradığımda sancın mı var şöyle mi böyle mi panik oluyor zavallım

Benimkide arayip ulaşamadıgi zaman üst üste arıyor :)) bu aralar çok panik yapıyor

beteray çok şükür sağlıkla almissin kucağına Gozunaydin canim Allah analı babalı buyutsun inşallah

idilduam canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış

Merhaba kızlar kusura bakmayın gelemiyorum pek ancak süt sağ hastaneye git gel akşam iftar hazırla gün bitiyor kızım aynı hastanede ama gün geçtikçe iyiye gidiyor çok şükür sizde durumlar nasıl
Canim benim sukur kizin sütünle besleniyormus. İnsallah cikar en kisa zamanda..bizde de dogumlar basladi yavastan. Yanlis bilmiyorsam eger 6.bebegimiz de geldi topikte

Masallah kuzuna . simdilik planlariniz normal dogum ile mi canim?
Saglikla gelsin insallah

Gecmis olsun canim bizimde onumuzde trafik kazasi oldu insan hamileyken daha hassas oluyo neyse ki kimseye bisey olmadi

beteray nasıl sevindim bilemezsin canım darısı başımıza ...gerginim bende çok şekerden dolayı hemen yanına verdiler demekki korkmaya gerek yok neler yaşadın

Kizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
Benim hastane odayi susluyo bez pastada dusunmuyorum gelenlere cikolata lokum serbet kurupasta ikram ederim bide kucuk hediyelikler cocuklar icin cubuklu seker dusundum

Masallah kuzuna . simdilik planlariniz normal dogum ile mi canim?
Saglikla gelsin insallah
Evet canım kısmetse normal olacak. Zorunlu bir durum olmadıkça sezeryan yapmak istemiyor doktorum da zaten, hatta çatıyı sordum bugün, artık bakmayacak mısın diye, doğum başlasın o zaman değerlendiririz dedi.

Benim bebis simdi 34 hafta, gecen hafta kilosuna baktilar, 2200 gr dediler. Yani birazicik kilosu 1 hafta onde kizlar sizin bebisiniz kac gram.

Gecmis olsun.

Uyaracagim artik napayim el kadar yavru minicik cigerleri yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…