- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.181
Kizlar dogum sonrasi hediye dagitmak icin kendisi yapan varmi.ben kendim yasin cuz susledim :) baska birseye gerek yok sanirim fikirlere acigim
Dogumu yakin olan kizlar. Sizde de yogun bi akinti oluyo mu?
Ay inş ama benim bel ağrılarım var bi kaç gündür.hafif hafif te adet sancısı gibi ağrı oluyo arada. Sınav olmasa takmazdım da,.Yani 40 a kadar beklemez gibi bu bebek. Inş zamanında gelsin hepimizin.sen de mi ders çalışıysn. Ben hurmayı 4 tane yiym kız günde
Kızlar sakın sakın iftara arkadaşlarla dışarda iftar programına katılmayın. Yaşadığım şehrin en prestijli yerlerinden birinde iftara gittik. Zaten ramazan da kalabalık oluyor. Servis biraz yavaş oluyor falan filan.
Biz zehirlendik. Dün acilden çıkamadım resmen ondan sonra da kadın doğumda bebek için saatler geçirdim. İshal vardı çok fazla Allahtan ateş kusma filan yoktu. Ama tahlilden de çıktı hafif miktarda gıda zehirlenmesi diye. Aynı yerde yemek yiyen bir sürü insanda olmuş. Davalar filan havada uçuşacak şu anda.Mekan 1000 kişilik filan bir de düşünün.
Kizlar dogum sonrasi hediye dagitmak icin kendisi yapan varmi.ben kendim yasin cuz susledim :) baska birseye gerek yok sanirim fikirlere acigim
Ben kocama öyle bişey göndersem kalpten gider Adamnormal konuşmak için bile aramıyorum çünkü aradığımda sancın mı var şöyle mi böyle mi panik oluyor zavallım
Canim benim sukur kizin sütünle besleniyormus. İnsallah cikar en kisa zamanda..bizde de dogumlar basladi yavastan. Yanlis bilmiyorsam eger 6.bebegimiz de geldi topikteMerhaba kızlar kusura bakmayın gelemiyorum pek ancak süt sağ hastaneye git gel akşam iftar hazırla gün bitiyor kızım aynı hastanede ama gün geçtikçe iyiye gidiyor çok şükür sizde durumlar nasıl
Masallah iyidogmus bebis benim 36+3te 2700gr demisti doktor Allah anali babali buyutsun.Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Masallah kuzuna . simdilik planlariniz normal dogum ile mi canim?Bugün kontrolümüz vardı bizim de, 2800 olmuş kızçem, plasentada yaşlanma başlamış %90 bayrama kalmadan gelir dedi doktorumuz. Nstde ne sancı ne hareket, henüz gelmeye niyeti yok hatunun, uyuyordu zaten bi elini burnuna yapıştırmış tontik yanaklarıyla takılıyor içeride
#direnhejarMerhaba güzel anneler38+0 dan selam olsun şu bir haftayı da atlatsak hayırlısıyla tamamdır. Safağımız 9
Gecmis olsun canim bizimde onumuzde trafik kazasi oldu insan hamileyken daha hassas oluyo neyse ki kimseye bisey olmadiGünaydın dün çok kötü birgün oldu kayonpederim bahçede ağaçtan düştü 100 kg adam iftara yakın saatte çok korktum önümde ses kulağımdan gtmio coknaukur bişi olmadı zedelwnmwyle atlattı. Çok zor bi gündü.@beteray gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin maşallah kuzuya
Massallah canim :) darisi bizim basimiza, evet erken gelmis ama olsun kilosu sagligi yerindeyse hic bi sorun yoktur demektir. Dogumun kolay gectimi canim , ben cok korkuyorumMasallah iyidogmus bebis benim 36+3te 2700gr demisti doktor Allah anali babali buyutsun.
Benim hastane odayi susluyo bez pastada dusunmuyorum gelenlere cikolata lokum serbet kurupasta ikram ederim bide kucuk hediyelikler cocuklar icin cubuklu seker dusundumKizlar oda susu bez pasta falan yapacakmisiniz ben bi abarti buluyorim bi yapsammi diyorum ay kafayinyicem galiba siz ne dusunuyorsunuz
Evet canım kısmetse normal olacak. Zorunlu bir durum olmadıkça sezeryan yapmak istemiyor doktorum da zaten, hatta çatıyı sordum bugün, artık bakmayacak mısın diye, doğum başlasın o zaman değerlendiririz dedi.Masallah kuzuna . simdilik planlariniz normal dogum ile mi canim?
Saglikla gelsin insallah
Gecmis olsun.Kızlar sakın sakın iftara arkadaşlarla dışarda iftar programına katılmayın. Yaşadığım şehrin en prestijli yerlerinden birinde iftara gittik. Zaten ramazan da kalabalık oluyor. Servis biraz yavaş oluyor falan filan.
Biz zehirlendik. Dün acilden çıkamadım resmen ondan sonra da kadın doğumda bebek için saatler geçirdim. İshal vardı çok fazla Allahtan ateş kusma filan yoktu. Ama tahlilden de çıktı hafif miktarda gıda zehirlenmesi diye. Aynı yerde yemek yiyen bir sürü insanda olmuş. Davalar filan havada uçuşacak şu anda.Mekan 1000 kişilik filan bir de düşünün.
Bende surekli oluyoDogumu yakin olan kizlar. Sizde de yogun bi akinti oluyo mu?
Uyaracagim artik napayim el kadar yavru minicik cigerleri yazik.Benim yakınlarımdan bir tek babam içer o da çok titizdir sigara sonrası elini yıkar, kapalı ortamda asla içmez...bende normalde hamilelik öncesi kullanırdım ama çok dikkat ederdim.. yeni doğan bebeği kucaklamazdım.. kuzenlere gideceksem kendimi tutar içmezdim.. her içimde el yüz yıkardım vs. ama bazıları ağzındaki duman biter bitmez odaya dalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?