2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
HejaR12 saol canım benim azcık kalmış inanmiorum çok heyecanlı.
insanbuL canım çok sukur kırık fln yok İncinme olmuş başı baya çizik sis mor omuzlarda öyle çok şükür bunla atlattı verilmiş sadakasi varmış yuregimjz agzimiza geldi valla

benim kızımın hareketleri de azaldı üç gündür.
ciğer geliştirici iğne oldum ondan olabilir dediler ama bilmiyorum kafamda birsürü soru var. doğuma da az kaldı ya buluttan nem kapıyorum inan

o iğneden sonraki 2 gün bende farkettim hareket azlığını. benim elimden sadece sağlıklı doğsun diye dua etmek geliyor. bazen kendimi çok sakin hissediyorum ancak önceki yaşanmışlıklar beni düşündürmeye yetiyor.
ilkinde hiçbirşeyden haberim yoktu ve ciddi şeyleri sonradan öğrendim. şimdi başıma ve bebeğin başına gelebilecekleri bildiğim için kafam çok karışık ve maalesef engel olamıyorum düşüncelerime :)

sanırım bu allah kurtasın lafı hapşuruktan sonra çok yaşa demek gibi bir alışkanlık olmuş insanlarda :))

kesinlikle katılıyorum ki , kurtulmayı asla istemeyeceğim bir durum bu benim :))

40ina rahat rahat yap bence kurabiyeleri canim

hahahahah, aynı şeyleri bende yaşıyorum ama içen bir insan olarak ta anlıyorum. biz daha kararlıyız erkeklere göre ve benim sigara konusunda iradem yerlerde sürünürken bu gebelikle birlikte kendime şaştım :) ilk gebeliğimde içiyordum çünkü. bunda da başlarda zorlandım.

eşim neler deniyor ama tık yok :) çabalarını takdir ediyorum, evde içmiyor, her seferinde paketini arabada bırakıyor ve içmek için evden dışarıya çıkıyor. ya değer mi bu kadar eziyete, otur evde mis gibi diyorum ama anlayabiliyorum da onu :))

ammaaannn, geçmişler olsun, allah korumuş.

benden kan alınırken bir görsen, bırak anne olmayı 5 yaşında çocuktan farkım yok :))

sana garanti veriyorum hiç bir ses duymayacaksın. zaten ses duyacağın bir pozisyon yokki, kafana nereden yerleşti bu durum. korkutucu birşey bu :)) elini kestiğinde ses çıkmıyor ama hissettiğin için sesi düşünürsün ancak anestezide hiçbirşey hissetmeyeceksin. vallahi bak, yemin ederim. 2 kere yaşadım bu durumu, uyuşmadım ben sondamı takmayın dediğimde hemşire bana gülüp çoktaaan taktım bile dedi :))

ben insanların neden bu halde olduğunu anlamıyorum ya. neden bu kıskançlık, neden bu öfke, neden bu mutsuz etme isteği ve bencillik. ya karşındaki bir hamile ya, küçücük çocuk dinliyor seni bana yaklaşırken dikkat etmeni istiyorum dediğinde, koskoca kadınlar nasıl davranıyor yazık, ne kadar çok mutsuz insan var

hay ağzına sağlık, nursuzlar :)

kuzum ben bi doğurayım koyarım merak etme :) belki nazar değmesin diye koymak istemiyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…