- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.201
Cnm kireclenme dedigin plesanta yaslanmasimi eger oyleyse cok dikkatli olmalisin
+300 gr fazla yaa az olabilir canım ya seninde dogsa belki 3000 klo doğar şimdi ultrason net verio sonuçMasallah iyidogmus bebis benim 36+3te 2700gr demisti doktor Allah anali babali buyutsun.
Diye diye 38 e gelir inşallah bacim kilo alıyordur inşallah yavru
benim kızımın hareketleri de azaldı üç gündür.
ciğer geliştirici iğne oldum ondan olabilir dediler ama bilmiyorum kafamda birsürü soru var. doğuma da az kaldı ya buluttan nem kapıyorum inan
İnsanlarin beni gördüğünde birbirine gösterip acıyan gözlerle bakmasindan, çoğunun yanıma gelip Ayy son ayin doğum yakın sanırım Allah kurtarsin demesinden bunalan bi ben miyim :/ ben yavaş yürüyor yavaş hareket ediyor olabilirim ama bebeğimden de gobegimden de memnunum hamile olmak da çok güzel yani kurtarilinacak bi durum değil zamanı geldiğinde Rabbim hayirlisiyla bebeğimin yüzünü de gösterecek bana bu bi kurtuluş değil nedir bu Allah kurtarsin cümlesi anlamadım gitti hapse mi düştüm ben
40ina rahat rahat yap bence kurabiyeleri canimBenim cocuk odasi yok kendi odama koydum besigi kapisida direk oturma odasina oldugunicin kapiyi suslemicem hastaneye takmaya dusundugum balinlari besigin etrafina takarim sonra diye dusunuyorum. Renkli hamurla kurabiyeyi dogumami yapsam yoksa 40 inami bilmiyorum 20 gun sonra yari kirkini yapip balikesire gidicez cunku tam
Kirkini balikesirde yaparim. Seninkide zor insan planini yapamayinca bi rahat edemiyor canim
iyi o zaman ya zamanında olmuş o zaman :)
benim kocam de günde bi tane içiyo sinir oluyorum ya günde bir ne ya içmeyiver allah allahbebek doğunca söylicem ya istemiyorum bi tane de olsa istemiyorjm ben 9 aydır ağzıma sürmedim o da bıraksın artık
Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Günaydın dün çok kötü birgün oldu kayonpederim bahçede ağaçtan düştü 100 kg adam iftara yakın saatte çok korktum önümde ses kulağımdan gtmio coknaukur bişi olmadı zedelwnmwyle atlattı. Çok zor bi gündü.@beteray gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin maşallah kuzuya
Hanimlar bu arada benim kac gundur sancilarim oluyor, sanci araliklarinin takibini kolayca yapmak icin kendimizce bir cozum bulduk. Sanciyi hissettigim an esime whatsapptan gozunu kapatan maymun smileyini gonderiyorumileti saatine bakarak da sancim duzenli aralikla mi geliyor, kac dk da bir geliyor onu anliyoruz.[/QU
sancı uygulamaları var, bakabilirsin. işleri baya kolaylaştırmışlar :))
Yatmak cok zor biliyorum kac haftaliksiniz su andauyarın için teşekkür ederim. ilk gebeliğimde de aynı sıkıntıyı yaşadım ancak bu sefer kontrol altında tutabiliyoruz. şimdilik su kaybım durdu, sadece yatıyorum ve tuvalete kalkıyorum :)
Herkesin ağrı eşiği farklı ben sancı çok olursa bayılır kalırım bebeğim ortada kalır diye korkuyorum. Sezaryen olmaya karar verdim nasipse şimdi de onun ignesinden kesilirken sesleri duymaktan korkuyorum dediğim gibi herkesin durumu farklı ben iğne olurken bile agliyorum ve benim durumumu bilmeden insanların Ayy uyy yapmaları canımı sıkıyor benim de onların Boğazlarıni sikasim geliyo
ay canım emin ol bir sen değilsin...bana da neler deniyor. penguen gibi yürüyosun.. doğdu doğacak mı bu çocuk, ne biçim bir şişkinlik bu, veremezsin maalesef bu kiloları..
düşün doktoruma daha net göremez miyim yüzünü hiç net göremedim dedim.. bana dönüp bu yağlarla ancak bu kadar dedio an eşimin yanında nasıl bozuldum..
Ben de yüzünü görmek istiyorum arkaya dönük diyo acaba yağdan mi görünmuyo dicem de doppler de gördüm yüzünü ben senin doktor halt etmişveremezsek dünyanın tek siskoşu biz olmayacağız o nedenle niye abartıliyo anlamadım diyenlerin çoğu da göt basen gobekten ibaret kadınlar Ayy şimdi bi daha sinirlendim ya nursuzlar
Kızlar yeni doğan bebeğin resmini nie koyuyo kimse.gerçekten merak edyrm bunu.anneyi paylaşıyolar ama bebeğin yüzü kapalı oluyo.ya da haziran annelerine falan da baktım hiç paylaşan yok.yani resim olarak değil de profile koyup kaldırablirler mesela.bilmediğim bişey mi var bu konuda
SağolunGecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?