- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.221
SağolunÇok geçmiş olsun Allah beterinden saklasin çok şükür bebekte sende iyisin
Bende yasin cüz kaplayacagim ve suskeyecegim canım yanına tesbih de koyulabilir ben mevlit ve sünneti aynı zamanda yapmayı düşünüyorum o zaman dağıtirim
Benimkide arayip ulaşamadıgi zaman üst üste arıyor :)) bu aralar çok panik yapıyor
@beteray çok şükür sağlıkla almissin kucağına Gozunaydin canim Allah analı babalı buyutsun inşallah
@idilduam canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış
Kızlar yeni doğan bebeğin resmini nie koyuyo kimse.gerçekten merak edyrm bunu.anneyi paylaşıyolar ama bebeğin yüzü kapalı oluyo.ya da haziran annelerine falan da baktım hiç paylaşan yok.yani resim olarak değil de profile koyup kaldırablirler mesela.bilmediğim bişey mi var bu konuda
#direnhejar9 dedigin nedir ki gülüm
Az kalmis Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Kizlar dondurma yiyor musunuz?
canım ne kusuru siz iyi olun yeter.herşey çok iyi gider de eve çıktığınız gün inşallah yazarsın sevindirirsin biziMerhaba kızlar kusura bakmayın gelemiyorum pek ancak süt sağ hastaneye git gel akşam iftar hazırla gün bitiyor kızım aynı hastanede ama gün geçtikçe iyiye gidiyor çok şükür sizde durumlar nasıl
canım ne kusuru siz iyi olun yeter.herşey çok iyi gider de eve çıktığınız gün inşallah yazarsın sevindirirsin bizi
Ben hamileliğin başından beri yiyorumkisinda hiç hasta olmadım şükür
misam maden suyu doğumu geciktiriyor mu canim
canım malesef hepimiz tedirginiz bu son günlerde artık. dua etmekten başka da çare yok dediğin gibi.o iğneden sonraki 2 gün bende farkettim hareket azlığını. benim elimden sadece sağlıklı doğsun diye dua etmek geliyor. bazen kendimi çok sakin hissediyorum ancak önceki yaşanmışlıklar beni düşündürmeye yetiyor.
ilkinde hiçbirşeyden haberim yoktu ve ciddi şeyleri sonradan öğrendim. şimdi başıma ve bebeğin başına gelebilecekleri bildiğim için kafam çok karışık ve maalesef engel olamıyorum düşüncelerime:)
yok canım magnezyum kasılmaları azaltıyor ya, kramplar için veriyor doktor bana artık bırak demişti, magnezyumu bıraktım 2. gün daha sancılarım sıklaşmaya başladı. Öyle olunca maden suyu içmeye başladım tekrar şuan iyi sancılarım en azından düzenli ve hafif
Oyy nasil guzeldiniz masallahhhhEki Görüntüle 1848732
Eki Görüntüle 1848733 Eki Görüntüle 1848734 Eki Görüntüle 1848735
canım ilk iki fotoğraf oğlum, ikinci iki fotoğraf kızım :)
ben de anlıyorım canım ben de içerdim hatta o bıraktı bikaç kere ben bırakamadım. amaaa o çift çizgiyi gördüğümden beri içmek aklıma bile gelmiyo 8 aydır içmedim içmem de artık.hahahahah, aynı şeyleri bende yaşıyorum ama içen bir insan olarak ta anlıyorum. biz daha kararlıyız erkeklere göre ve benim sigara konusunda iradem yerlerde sürünürken bu gebelikle birlikte kendime şaştım :) ilk gebeliğimde içiyordum çünkü. bunda da başlarda zorlandım.
eşim neler deniyor ama tık yok :) çabalarını takdir ediyorum, evde içmiyor, her seferinde paketini arabada bırakıyor ve içmek için evden dışarıya çıkıyor. ya değer mi bu kadar eziyete, otur evde mis gibi diyorum ama anlayabiliyorum da onu :))
Telefona cevap vermezsem ortalık karışıyor zaten herkes birbirini arıyor bişey mi var diye. O yüzden telefon sürekli yanımda: )Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasin çok şükür bebekte sende iyisin
Bende yasin cüz kaplayacagim ve suskeyecegim canım yanına tesbih de koyulabilir ben mevlit ve sünneti aynı zamanda yapmayı düşünüyorum o zaman dağıtirim
Benimkide arayip ulaşamadıgi zaman üst üste arıyor :)) bu aralar çok panik yapıyor
@beteray çok şükür sağlıkla almissin kucağına Gozunaydin canim Allah analı babalı buyutsun inşallah
@idilduam canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış
Oyyy yerim onları, ben iyice duygusala bağladım bugünlere yenidoğan bebiş fotoları görünce gözlerim doluyor :)Eki Görüntüle 1848732
Eki Görüntüle 1848733 Eki Görüntüle 1848734 Eki Görüntüle 1848735
canım ilk iki fotoğraf oğlum, ikinci iki fotoğraf kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?