2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sağolun

canım ilk iki fotoğraf oğlum, ikinci iki fotoğraf kızım :)

Merhaba kızlar kusura bakmayın gelemiyorum pek ancak süt sağ hastaneye git gel akşam iftar hazırla gün bitiyor kızım aynı hastanede ama gün geçtikçe iyiye gidiyor çok şükür sizde durumlar nasıl
canım ne kusuru siz iyi olun yeter.herşey çok iyi gider de eve çıktığınız gün inşallah yazarsın sevindirirsin bizi

Ben hamileliğin başından beri yiyorum kisinda hiç hasta olmadım şükür

misam maden suyu doğumu geciktiriyor mu canim

yok canım magnezyum kasılmaları azaltıyor ya, kramplar için veriyor doktor bana artık bırak demişti, magnezyumu bıraktım 2. gün daha sancılarım sıklaşmaya başladı. Öyle olunca maden suyu içmeye başladım tekrar şuan iyi sancılarım en azından düzenli ve hafif

canım malesef hepimiz tedirginiz bu son günlerde artık. dua etmekten başka da çare yok dediğin gibi.
ben bu iğneyi aslında amacı dışında oldum o sebepten baya tedirginim. doktor defalarca zararı olmaz dedi ama insan herşeyi düşünüyo işte.
ben de aslında çok evhamlı değilim iyiyim çok şükür sakinim ama aklımın bir köşesinde endşeler dolaşıp duruyor engel olamiyorum

Anladım canım inşallah senin kız saliyi benim oğlanda 27 hazirani bekler

ben de anlıyorım canım ben de içerdim hatta o bıraktı bikaç kere ben bırakamadım. amaaa o çift çizgiyi gördüğümden beri içmek aklıma bile gelmiyo 8 aydır içmedim içmem de artık.
belki bebiş doğunca içmezler belli olmaz

HejaR12 canim oyle cekiyo ki anlatamm :))
matsiyahoje tedirgin olma kuzum kortizon ignesi degil mi o. Yarari icin yapildi sonucta. Annelik hormonu bizi bizden aliyor benim de aklima bi suru seyler geliyor :)) Allaha siginalim dua edelim bol

Telefona cevap vermezsem ortalık karışıyor zaten herkes birbirini arıyor bişey mi var diye. O yüzden telefon sürekli yanımda: )

Ayy şafak 9 ha ne heyecanlı benimki de gelecem diye tutturmazsa şafak 19

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…