- 25 Mayıs 2013
- 14.036
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.241
Sahihuban canım ewe yapıcam 40 mewlüt ne kdar durur süslemeleri hastaneye kimse gelmez onu yaptrcam gbi.40 mevlüt ünde sandalye leri süsleme yapıcam eks5ra
Çocuğu olan çoğu arkadaşım eyvallah etmiyor kimseye artıkBizim ailede öyle dynce ne diyolar biliyomusun çocuğu oldu dili açıldı.ben biraz alttan alcm sanırım.eltime yaptılar da gerçi o da baya açıldı kendi diyo zaten artık çocuğum var eskisi gibi değilim die
34.e girdik bizde bugünBenim bebis simdi 34 hafta, gecen hafta kilosuna baktilar, 2200 gr dediler. Yani birazicik kilosu 1 hafta ondekizlar sizin bebisiniz kac gram.
Telefona cevap vermezsem ortalık karışıyor zaten herkes birbirini arıyor bişey mi var diye. O yüzden telefon sürekli yanımda: )
Ayy şafak 9 ha ne heyecanlıbenimki de gelecem diye tutturmazsa şafak 19
Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Oyyy 41 kere maşallah sizeEki Görüntüle 1848732
Eki Görüntüle 1848733 Eki Görüntüle 1848734 Eki Görüntüle 1848735
canım ilk iki fotoğraf oğlum, ikinci iki fotoğraf kızım :)
Evet ya milleti üzmeyelim die çok yıpranyrz gerçekten. Bana pek dili açıldı diyemezler de ben şu anda da düşündüğünçmü söylerim ama çocuğa çok karışcklar biliyrm bence bi çocuğu yeni tecrübesiz bile olsa en iyi annesi anlarsın ve annesi bakar. Sonuçta bu baksnlarda zamanla öğrendi ben kendim öğrenmek istyrm ama işte herkesin ailesi çok farklı yıllar boyunca bizim ailede lsg olabilir böyle şeyler bunu göze almam lazımcanım bence bu bi dönüm noktası olsun hayatında. bu fırsatı kaçırma. çocuğu oldu dili açıldı desinler bundan sonra seni öyle kabul etsinler. ben evlenmeden önce çok zor günler geçirdim psikolojim bozuldu aman onu üzmiyim aman bunu kırmıyım diye diye kafayı kırıyodum sonra psikoloğa gittim bana çok önemli hayatımı değiştirecek bişey söyledi. dedi ki bak evleniyorsun hayatında büyük bir yenilik oluyor bunu kullan ve istediğin gibi değiş dedi. yeterince olmasa da kendimi kurtaracak kadar yaptım. ilk başta evlilik seni çok değiştirdi cık cık cık dediler ama şimdi alıştılar. eskisi gibi kimse ezemiyo beni çünkü evlendikten sonra izin vermedim asla. doğumdan sonra gör bak daha da güçlü olucam istemediğim hiçbişeyi yapmıcam yaptırmıcam. çocuğu oldu değişti desinler bulaşmasınlar bana artık.
aklında olsun psikolog bunları seansı 130 liraya söyledi valla hadi sen yabancı değilsin
Şu iki gün yemeym en azından haklısınız sonra tam gaz devam ederim. Zaten yatyrm hep.Canım geciktirmek istiyorsan biraz bence hurma yeme, doğumu tetikliyor diye biliyorum. Bana da geçen hafta gelebilir demişti hatta magnezyumu kesti sancılarımda düzenli diye, ben hergün maden suyumu içtim mümkün olduğunca geciksin diye... Şuanda salı gününe gün aldık ama hala risk devam ediyor erken gelebilir tetikleyecek hiçbirşey yapmıyorum
Tmm ben pek çevremde de yeni doğan bebek görmedim de merak iştekuzum ben bi doğurayım koyarım merak etme :) belki nazar değmesin diye koymak istemiyorlardır.
Ay sen ne güzel annesin öyle maşallahEki Görüntüle 1848732
ayy yerim ben onları ya oyy oyy maşallahEki Görüntüle 1848732
evet canım 24 üydü 27 ye alındı. seninki de mi yoksaCanimm senin doğumda mi 27 haziran
evert canım kortizon iğnesi. doktor zararı yok dedi durdu ama annelik işte..HejaR12 canim oyle cekiyo ki anlatamm :))
matsiyahoje tedirgin olma kuzum kortizon ignesi degil mi o. Yarari icin yapildi sonucta. Annelik hormonu bizi bizden aliyor benim de aklima bi suru seyler geliyor :)) Allaha siginalim dua edelim bol
evet canım 24 üydü 27 ye alındı. seninki de mi yoksa
@batideniz de vardı canım o bi yazsın bakalım ne yaptı acaba.Kızlar tırnak batmasına çare bilen varmı ağrıdan duramıyorumdoğum üstü nerden çıktı bu bilmiyorum
bizimki de 24 üydü doktor 27 sine aldı. şansa bak çok heyecanlı :)Evet canım hatta bize de Dr 24 mu 27 mi olsun dedi bizde 27 dedik inşallah planlanan tarihte gelirler minnoslar
Deli gibi hem de. boğazım ağrıyor ama kendime hakim olamıyorumKizlar dondurma yiyor musunuz?
Onlar da anne işte. ..sanırım bu allah kurtasın lafı hapşuruktan sonra çok yaşa demek gibi bir alışkanlık olmuş insanlarda :))
kesinlikle katılıyorum ki , kurtulmayı asla istemeyeceğim bir durum bu benim :))
Var mıdır bi nedeni bilmiyorum ama korumak amaçlı sanırımPeki öyle yapm.ben de paylsşmazdım ama merak işte. Başka bi nedeni mi var die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?