2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sahihuban canım ewe yapıcam 40 mewlüt ne kdar durur süslemeleri hastaneye kimse gelmez onu yaptrcam gbi.40 mevlüt ünde sandalye leri süsleme yapıcam eks5ra

Evet gelecekleri yere de bağlı
Ben hastaneden sonra inş eve de getiririm
Ay çok heyecanlı

Çocuğu olan çoğu arkadaşım eyvallah etmiyor kimseye artık
Değiştiriyor insanı
Ki öyle de olmalı bence
İni ben de daha açık sözlü olur ezdirmem kendimi

Benim bebis simdi 34 hafta, gecen hafta kilosuna baktilar, 2200 gr dediler. Yani birazicik kilosu 1 hafta onde kizlar sizin bebisiniz kac gram.
34.e girdik bizde bugün
Pazartesi 2300 de kilomuz
Önden gidiyor Dedi dr
Çok şükür iyiyiz

Telefona cevap vermezsem ortalık karışıyor zaten herkes birbirini arıyor bişey mi var diye. O yüzden telefon sürekli yanımda: )

Ayy şafak 9 ha ne heyecanlı benimki de gelecem diye tutturmazsa şafak 19

İnşallah canim tutturmazlar erken gelmek için tek korkum o

Evet ya milleti üzmeyelim die çok yıpranyrz gerçekten. Bana pek dili açıldı diyemezler de ben şu anda da düşündüğünçmü söylerim ama çocuğa çok karışcklar biliyrm bence bi çocuğu yeni tecrübesiz bile olsa en iyi annesi anlarsın ve annesi bakar. Sonuçta bu baksnlarda zamanla öğrendi ben kendim öğrenmek istyrm ama işte herkesin ailesi çok farklı yıllar boyunca bizim ailede lsg olabilir böyle şeyler bunu göze almam lazım

E
Şu iki gün yemeym en azından haklısınız sonra tam gaz devam ederim. Zaten yatyrm hep.

Kızlar tırnak batmasına çare bilen varmı ağrıdan duramıyorum doğum üstü nerden çıktı bu bilmiyorum

evert canım kortizon iğnesi. doktor zararı yok dedi durdu ama annelik işte..

Kizlar bu sabah bacagima kramp girdi ve suan giren yer cok fena agriyor o kadar sut yogurt tuketiyorum nereye gidiyor bu kalsiyumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…