- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.261
Birileri dedi bana da cizir cizir kesme sesi geliyo diyebenden kan alınırken bir görsen, bırak anne olmayı 5 yaşında çocuktan farkım yok :))
sana garanti veriyorum hiç bir ses duymayacaksın. zaten ses duyacağın bir pozisyon yokki, kafana nereden yerleşti bu durum. korkutucu birşey bu :)) elini kestiğinde ses çıkmıyor ama hissettiğin için sesi düşünürsün ancak anestezide hiçbirşey hissetmeyeceksin. vallahi bak, yemin ederim. 2 kere yaşadım bu durumu, uyuşmadım ben sondamı takmayın dediğimde hemşire bana gülüp çoktaaan taktım bile dedi :))
Bana şekerin sınırda deyip diyet verdiler 1400 kalorili o beni zaten doyurmuyoDeli gibi hem de. boğazım ağrıyor ama kendime hakim olamıyorum
Ben de Magnum büyük diye max classic alıyorum ama bazen iki tane yiyorumDayanamadim ve bi tane kucuk korneti goturdum pisman degilim
Haftada bir kaçamak yapıyorum ben de.Kizlar dondurma yiyor musunuz?
Kolaylıkla gelsin inşallahKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Ayyy çok heyecanlandım, Allah bir avazda kurtarsın Can'ım dualarımız seninleKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Bana şekerin sınırda deyip diyet verdiler 1400 kalorili o beni zaten doyurmuyodondurma da yiyorum son Ayimiz zaten bebetosum alsın kiloları :)
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Hadi bi avazda inşallah canım, hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Ayy Allahım yardımcın olsun inşallah kolaylıkla olsun doğumun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Masallah allahim nazarlardan ssaklasin iyi insanlarla karsilastirsinEki Görüntüle 1848732
Eki Görüntüle 1848733 Eki Görüntüle 1848734 Eki Görüntüle 1848735
canım ilk iki fotoğraf oğlum, ikinci iki fotoğraf kızım :)
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Canım hayırlı haberlerle dön inşallah ❤Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
allah yardımcın olsun canım kolay doğumlar olsun inşallah bebeğimi sağlıkla kucağına alırsınKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?