- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.281
evet canım 24 üydü 27 ye alındı. seninki de mi yoksa
Ben öncelikle bebeğin her şeyini kendim yaptım canım taaa 4 aylıkken hevesle başladımYa ben cok ss abarti sevmiyorum tuafima gidiyo ailemde amanda ne gerek var taraftari ama baskasinda goruncede hevesleniyorum o zaman iki yanima balon bide hos geldin bebegim yeter heralde kapi suslemem bide bez basta yapim tullu mullu dursun kenarda ben sadece bebek cikolataai aldim baska bi hazirlik yapmadim kurabiye yapmak istiyorum ama cok ugrastirici geliyo bana suan sen neler yaptin canim mesela
Kızlar benim doktorum da öyle dedi genel anesteziyi önermiyorum spinal olsun dedi ben de problem çıkarabilirm dedim uyuturuz aynı anda sorun yapma dedi bide sonrası için bağırsak problemi olursa ağrın olur bunun için gayret gösterirsin dediO zaman bir olup sikalim bende aynen senin dieumundayim bi seferde sesten hissetmekten korkarim diye usunuyorum ama doktor panik yaparsan komple uyuturuz dedi
gel burda takıl iki güne doğurursun canım patır patır doğuyo bebişlerimiz maşallahMeraba kızlarben haziran annesiyim ama çevremde 40 haftayı geçenleri görünce acaba temmuz annesi mi olcam diye düşünmeye başladım
Canım senle tahmini doğum tarihlerimiz aynı ama sen de burdasın
Ayy kuzum hadi allah yardimcin olsun inşallah dualarimizdasin bizi habersiz bırakma ben heyecan yaptım kiz :)Yatisim yapılıyor çok heyecanlıyim:) hepinize dua ediyorum
Bende dua ediyorum hep sabah 7 de falan sancim olsun diye doktor sorunumuz var cunkuAy kızlar bende hep dua ediyorum gece doğum olmasın, gündüz sabah akşam olsun ama gece uyku arasında olmasın diye
Ayy cok heyecanlandim ben de..Yatisim yapılıyor çok heyecanlıyim:) hepinize dua ediyorum
Afiyet olsun hicbisey olmaz masum bişey bu :)Dayanamadim ve bi tane kucuk korneti goturdum pisman degilim
Maşallah yerim ya :) sanırım bende koyarim haziran annesi idim2013 te paylasmistik biz her hallerini :)Eki Görüntüle 1848732
Eki Görüntüle 1848733 Eki Görüntüle 1848734 Eki Görüntüle 1848735
canım ilk iki fotoğraf oğlum, ikinci iki fotoğraf kızım :)
Allah yardimcin olsun. Temmuz anneleri art arda dogurmaya basladi. Sira bize mi geliyo acabaKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Spinal sezaryen olan cok arkadasim var ve hepsi de cok memnun kaldilar. Hakkimizda hayirlisi olsun..İyi akşamlar kızlarBugün kontrole gittim .Çok şükür sancı vs çıkmadı ,biraz ağrılarım olmasına rağmen.Enine boyuna konuştuk ve bayramın hemen ardındaki gün spinal sezaryen olarak karar verdik.Umarım hakkımızda hayırlı olur 20 günüm var ve çok heyecanlıyım
Aynen. Eslerimizin evde oldugu iyi bi zamanda olsun insallah :)Ay kızlar bende hep dua ediyorum gece doğum olmasın, gündüz sabah akşam olsun ama gece uyku arasında olmasın diye
çok teşekkür ederimSpinal sezaryen olan cok arkadasim var ve hepsi de cok memnun kaldilar. Hakkimizda hayirlisi olsun..
Kızlar tırnak batmasına çare bilen varmı ağrıdan duramıyorumdoğum üstü nerden çıktı bu bilmiyorum
Rabbim, bebeğinin ve senin yar ve yardımcınız olsun, bebeğin de sen de zorlanmadan hayirlisiyla güzel bi doğum gecirın inşAllah :)Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Kizlar bu sabah bacagima kramp girdi ve suan giren yer cok fena agriyor o kadar sut yogurt tuketiyorum nereye gidiyor bu kalsiyumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?