2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Meraba kızlar ben haziran annesiyim ama çevremde 40 haftayı geçenleri görünce acaba temmuz annesi mi olcam diye düşünmeye başladım

evet canım 24 üydü 27 ye alındı. seninki de mi yoksa

Canım senle tahmini doğum tarihlerimiz aynı ama sen de burdasın

Ben öncelikle bebeğin her şeyini kendim yaptım canım taaa 4 aylıkken hevesle başladım Bebekle ve lohusalıkla ilgili şunları yaptım ;bebek şekeri , kapı süsü , kirli sepeti süslemesi , kapaklı bez pişik kremi ıslak mendil koyulacak kapaklı sepet , bebek şapkası süsledim ,lohusa tacı ,bandı ,terliği , bebek kurabiyesi ,bebek cupcake i mm yazılı kartlar aldım resmimdeki gibi balonlar aldım bide ben bebek şekerine şeker koymadım lavanta kydum mavi beyaz çikolatalı badem alıp sunacağım aklıma gelenler bunlar şimdilik bu arada hepsini aynı konsept yaptım birbiri ile uyumlu

İyi akşamlar kızlar Bugün kontrole gittim .Çok şükür sancı vs çıkmadı ,biraz ağrılarım olmasına rağmen.Enine boyuna konuştuk ve bayramın hemen ardındaki gün spinal sezaryen olarak karar verdik.Umarım hakkımızda hayırlı olur 20 günüm var ve çok heyecanlıyım

O zaman bir olup sikalim bende aynen senin dieumundayim bi seferde sesten hissetmekten korkarim diye usunuyorum ama doktor panik yaparsan komple uyuturuz dedi
Kızlar benim doktorum da öyle dedi genel anesteziyi önermiyorum spinal olsun dedi ben de problem çıkarabilirm dedim uyuturuz aynı anda sorun yapma dedi bide sonrası için bağırsak problemi olursa ağrın olur bunun için gayret gösterirsin dedi

Meraba kızlar ben haziran annesiyim ama çevremde 40 haftayı geçenleri görünce acaba temmuz annesi mi olcam diye düşünmeye başladım

Canım senle tahmini doğum tarihlerimiz aynı ama sen de burdasın
gel burda takıl iki güne doğurursun canım patır patır doğuyo bebişlerimiz maşallah
benim asıl tahmini doğum tarihim 8/7 ama sezeryan tarihim 27 haziran olduğu için oraya öyle yazdım canım

Spinal sezaryen olan cok arkadasim var ve hepsi de cok memnun kaldilar. Hakkimizda hayirlisi olsun..

Oğluşu olacak olanlar sünneti ne zaman düşünüyor ? Doğduğu anda yaptırmayı düşündüm de ben bu konuda fikri olan var mı acaba ?

Kızlar tırnak batmasına çare bilen varmı ağrıdan duramıyorum doğum üstü nerden çıktı bu bilmiyorum

Canım benim ayakkabıdan olmuştu baş parmağımda batan kenarın altına pamuk sıkıştırdım biraz tırnağı kaldırıp; her sabah değiştirdim ve ayakkabı giymedim 3 günde falan tırnak uzayınca düzeldi

Kizlar bu sabah bacagima kramp girdi ve suan giren yer cok fena agriyor o kadar sut yogurt tuketiyorum nereye gidiyor bu kalsiyumlar

Canım gece dolaşım yavaşlıyor ya o yüzden sabah oluyor; hemen buz koy bundan sonra rahatlar; bana da oluyor ama Allahtan kramp girmeden uyanıp hemen ayağımı yere basıyorum geçiyor ama Ağrı'sı 2 gün falan sürüyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…