- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.301
Anladım canım az kalmış ne güzel belirsizlik zor ..ben de sezeryan istiyorum aslında ama kararsızlık ta var napıcamı bilmiyorum açıkçası..gel burda takıl iki güne doğurursun canım patır patır doğuyo bebişlerimiz maşallah
benim asıl tahmini doğum tarihim 8/7 ama sezeryan tarihim 27 haziran olduğu için oraya öyle yazdım canım
Benim aletim de yok saglik ocagi yakın oraya gittim bi kez açlık iyi onu olcturmedim bi saat arayla tokluk olcturdum 130 ve 120 cikti ben de ona güvenip yiyip içiyorumŞekere bende dikkt edemiyorum ya nolcak?
150 nin altında tut dedi kahvaltıdan bir saat sonra ölçtüm 150 çıktı :)
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
canım en kısa zamanda görüşmen lazım doktorunla madem öyle. çünkü 40 haftan doluyor çok nadiren geçermiş bebekler 40 haftayı.Anladım canım az kalmış ne güzel belirsizlik zor ..ben de sezeryan istiyorum aslında ama kararsızlık ta var napıcamı bilmiyorum açıkçası..
canım dualarımız senınle sağlıkla al bebeğini kucagına inşallahhKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Cok heyecanli yaa canim hayirla saglikla gelsin minnakin insallah Allah yardimciniz olsun guzel haberleri alalim insallahYatisim yapılıyor çok heyecanlıyim:) hepinize dua ediyorum
Canim benim 31.haftamda inmisti ilk hamileligimde 42.haftamda dogum gerceklesti.. Simdi de 32. Haftamda inmis bebis..Hanimlar bebek aşağıya ne zaman iniyo? Ya da inince bikaç gün içinde mi oluyo doğum? Benim indi ve aslında var doguma :/
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsinKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
canımm gözün aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsinGunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Bnde dusundum bi ara. Ama sonra vazgectim. Yenidogan bebegin bi suru problemi oluyo zaten. Ilk once biraz bakmaya alisalim sonra sunnetini yaptiririz :)Oğluşu olacak olanlar sünneti ne zaman düşünüyor ? Doğduğu anda yaptırmayı düşündüm de ben bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Masallah canun baya hamaratsin evdemisin calismiyirmusun. En bebegin besigini anca susledim acikcasi hazie cilolata aldin seker hamuri aldim ama yapmaya useniyorum suan sarma sariyor annem yarinda tuzlu kuraniye ve tatlinyapicam seker pare eve gelenler icin hastaneye hazirlik yapmicam zaten ramazan sus olarakta balon aldim bide ucgen duvara asilanlardan aldim hosgeldin bebegim diyeBen öncelikle bebeğin her şeyini kendim yaptım canım taaa 4 aylıkken hevesle başladımBebekle ve lohusalıkla ilgili şunları yaptım ;bebek şekeri , kapı süsü , kirli sepeti süslemesi , kapaklı bez pişik kremi ıslak mendil koyulacak kapaklı sepet , bebek şapkası süsledim ,lohusa tacı ,bandı ,terliği , bebek kurabiyesi ,bebek cupcake i mm yazılı kartlar aldım resmimdeki gibi balonlar aldım bide ben bebek şekerine şeker koymadım lavanta kydum mavi beyaz çikolatalı badem alıp sunacağım aklıma gelenler bunlar şimdilik bu arada hepsini aynı konsept yaptım birbiri ile uyumlu
Masallah canun baya hamaratsin evdemisin calismiyirmusun. En bebegin besigini anca susledim acikcasi hazie cilolata aldin seker hamuri aldim ama yapmaya useniyorum suan sarma sariyor annem yarinda tuzlu kuraniye ve tatlinyapicam seker pare eve gelenler icin hastaneye hazirlik yapmicam zaten ramazan sus olarakta balon aldim bide ucgen duvara asilanlardan aldim hosgeldin bebegim diyeBen öncelikle bebeğin her şeyini kendim yaptım canım taaa 4 aylıkken hevesle başladımBebekle ve lohusalıkla ilgili şunları yaptım ;bebek şekeri , kapı süsü , kirli sepeti süslemesi , kapaklı bez pişik kremi ıslak mendil koyulacak kapaklı sepet , bebek şapkası süsledim ,lohusa tacı ,bandı ,terliği , bebek kurabiyesi ,bebek cupcake i mm yazılı kartlar aldım resmimdeki gibi balonlar aldım bide ben bebek şekerine şeker koymadım lavanta kydum mavi beyaz çikolatalı badem alıp sunacağım aklıma gelenler bunlar şimdilik bu arada hepsini aynı konsept yaptım birbiri ile uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?