2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
maşallah ne hamaratsınız bacılar ya
benim pilim artık tamamen bitti. doğum için bebek çantası hazır da kendi çantamda eksikler vardı. bide bebeğe sonradan aldığım kıyafetler vardı.onları anca bugün yıkadım astım. ütüleyip çantayı yerleştiricem yarın. ondan sonra daha su içmeye kalkacak halim yok tamamen bittim yani. bide doğumdan önce enerji gelir diyolardı ben olanı da kaybettim

NazO- canım ben sıkıntı olmazsa bebisin bamyasi nda yaptırıcam yenidogan sünnet i yaptiran lardan pişman olan hiç duymadım yaptirmayanlar çoook pişman keşke yaptrsaydim asen kesin yaptır diolar valla bende niyetvettim yapılacak nasipse

Kayısı hosafi yap al yanına canım sezeryan sonrası icersin yap at bi kavanoz buzdolabina sonra yat dinlen eksik kalmadı

Oğluşu olacak olanlar sünneti ne zaman düşünüyor ? Doğduğu anda yaptırmayı düşündüm de ben bu konuda fikri olan var mı acaba ?

Canım benimde oğlum olucak kısmetse ilk zamanlar ciddi ciddi düşündüm yenidoğan sünnetini eşim hala çok istiyor ben 1-2 aylık olsun o zaman istiyorum inşallah hem kendimi de toparlarim diye düşünüyorum ilk doğumum çok zordu iyileşme süreci falan şimdi doğum telaşı sardı beni sadece doğuma ve sağlıkla hayırla oğluma kavuşmaya odaklandim

Abimin 3 çocuğu var sonuncu kazara olmuş :) büyük 7 yaşındaydı ortanca 2 yaşındaydı biri hastanede bize bebegin yüzünü göstermeden ayağının altını kardeşlerine opturun kıskanmazlar dediler biz de eve gelince 7 yasindaki abisine opturduk 2 yaşındaki ablasına opturemedik opme di ısrar ettik ama abisi hiç kıskanma di ama kizcemiz kıskandı kardeşini hurafeler olabilir ama denemekten bi şey olmaz

Kayısı hosafi yap al yanına canım sezeryan sonrası icersin yap at bi kavanoz buzdolabina sonra yat dinlen eksik kalmadı
annemden istedim canım onu. o da oruçlu zorlanıyo ama ben gerçekten yapamıyom artık. eşim de farkında gün geçtikçe iyice ağırlaştım. bi de sezeryan gününden önce doğurmaktan korkuyorum o yüzden de kendimi yormaktan korkuyorum

Bende senin gibiyim canım hiç halim yok sürekli dinlenme halindeyim :) ilk hamileliğimde de öyleydi son hafta full uyumustum.oglumu da kendime benzettim gündüz 2 saat uyuyoruz ana oğul

Ben de yikadim astım eşime utulettim hepsini

Ayy bende deneyeyim bunu canım :))

Ahh canım ya endişeleri mız aynı inşallah uslu uslu 27 sini bekler kuzular

beteray nasıl sevindim bilemezsin canım darısı başımıza ...gerginim bende çok şekerden dolayı hemen yanına verdiler demekki korkmaya gerek yok neler yaşadın
Ben çok korktum kuvöze gircek diye ama oyle olmadi cok sukur 1.5 saatte bir mama verdik sut yeni yeni geliyor hersey yolunda sukur 3200 olcmustu doktor 3030gr dogdu.doktor kontrolune gittim hersey iyiydi rahim boyu uzundu dogumla ilgili bi durum yoktu tam iftar vakti ayaga kalktim bisey pirtladi lavaboya bi gittim çok fazla auyum geldi 5-6 seferde cesme gibi durumlar boyle

Ayy ne guzel saglıkla almışsın kucağına allahım bıLwrede Nasıp etsın ıns hayırlı olsun Can'ım tekrardan

Oğluşu olacak olanlar sünneti ne zaman düşünüyor ? Doğduğu anda yaptırmayı düşündüm de ben bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Ben oğlumu üç aylıkken yaptırmıştım, bu oğlumu da inşallah 3. ayında yaptırmayı düşünüyorum. Hem ben toparlanmış olurum hem yaz sıcağında bezli bebeğin sünnet bakımı zor olur. En iyisi ekimde havalar serinleyince tam üç aylık olur rahat atlatırız.

Normal mi yaptın cnm? Çok zor mu sancılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…