- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.321
Benimki de bugun indi iyice hissediyorum korkmaya başladım doğarsa diye de yani inince hemen dogmuyo di mi korkuyorumCanim benim 31.haftamda inmisti ilk hamileligimde 42.haftamda dogum gerceklesti.. Simdi de 32. Haftamda inmis bebis..
Kayısı hosafi yap al yanına canım sezeryan sonrası icersin yap at bi kavanoz buzdolabina sonra yat dinlen eksik kalmadımaşallah ne hamaratsınız bacılar ya
benim pilim artık tamamen bitti. doğum için bebek çantası hazır da kendi çantamda eksikler vardı. bide bebeğe sonradan aldığım kıyafetler vardı.onları anca bugün yıkadım astım. ütüleyip çantayı yerleştiricem yarın. ondan sonra daha su içmeye kalkacak halim yok tamamen bittim yani. bide doğumdan önce enerji gelir diyolardı ben olanı da kaybettim
Oğluşu olacak olanlar sünneti ne zaman düşünüyor ? Doğduğu anda yaptırmayı düşündüm de ben bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Abimin 3 çocuğu var sonuncu kazara olmuş :) büyük 7 yaşındaydı ortanca 2 yaşındaydı biri hastanede bize bebegin yüzünü göstermeden ayağının altını kardeşlerine opturun kıskanmazlar dediler biz de eve gelince 7 yasindaki abisine opturduk 2 yaşındaki ablasına opturemedik opme di ısrar ettik amaAy saka gibi ya ne zaman geldik bugunlere hergun bir dogum haberi aliyoruz cok sukur bizimde bugun bittibittiine gore safak 10 sali son kontrol tahliler cabuk gecsin bugunler saglikla gelsin kizimiz onu cok merak ediyorum bir yandanda oglum u dusunuyorum en zor zamanlari cok huysuzlasti inatlasip duruyo butun gun nasil olacak bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun i
annemden istedim canım onu. o da oruçlu zorlanıyo ama ben gerçekten yapamıyom artık. eşim de farkında gün geçtikçe iyice ağırlaştım. bi de sezeryan gününden önce doğurmaktan korkuyorum o yüzden de kendimi yormaktan korkuyorumKayısı hosafi yap al yanına canım sezeryan sonrası icersin yap at bi kavanoz buzdolabina sonra yat dinlen eksik kalmadı
maşallah ne hamaratsınız bacılar ya
benim pilim artık tamamen bitti. doğum için bebek çantası hazır da kendi çantamda eksikler vardı. bide bebeğe sonradan aldığım kıyafetler vardı.onları anca bugün yıkadım astım. ütüleyip çantayı yerleştiricem yarın. ondan sonra daha su içmeye kalkacak halim yok tamamen bittim yani. bide doğumdan önce enerji gelir diyolardı ben olanı da kaybettim
Ben de yikadim astım eşime utulettim hepsinimaşallah ne hamaratsınız bacılar ya
Abimin 3 çocuğu var sonuncu kazara olmuş :) büyük 7 yaşındaydı ortanca 2 yaşındaydı biri hastanede bize bebegin yüzünü göstermeden ayağının altını kardeşlerine opturun kıskanmazlar dediler biz de eve gelince 7 yasindaki abisine opturduk 2 yaşındaki ablasına opturemedik opme di ısrar ettik amaabisi hiç kıskanma di ama kizcemiz kıskandı kardeşini hurafeler olabilir ama denemekten bi şey olmaz
annemden istedim canım onu. o da oruçlu zorlanıyo ama ben gerçekten yapamıyom artık. eşim de farkında gün geçtikçe iyice ağırlaştım. bi de sezeryan gününden önce doğurmaktan korkuyorum o yüzden de kendimi yormaktan korkuyorum
Yatisim yapılıyor çok heyecanlıyim:) hepinize dua ediyorum
Ben çok korktum kuvöze gircek diye ama oyle olmadi cok sukur 1.5 saatte bir mama verdik sut yeni yeni geliyor hersey yolunda sukur 3200 olcmustu doktor 3030gr dogdu.doktor kontrolune gittim hersey iyiydi rahim boyu uzundu dogumla ilgili bi durum yoktu tam iftar vakti ayaga kalktim bisey pirtladi lavaboya bi gittim çok fazla auyum geldi 5-6 seferde cesme gibi durumlar boylebeteray nasıl sevindim bilemezsin canım darısı başımıza ...gerginim bende çok şekerden dolayı hemen yanına verdiler demekki korkmaya gerek yok neler yaşadın
Ayy ne guzel saglıkla almışsın kucağına allahım bıLwrede Nasıp etsın ıns hayırlı olsun Can'ım tekrardanBen çok korktum kuvöze gircek diye ama oyle olmadi cok sukur 1.5 saatte bir mama verdik sut yeni yeni geliyor hersey yolunda sukur 3200 olcmustu doktor 3030gr dogdu.doktor kontrolune gittim hersey iyiydi rahim boyu uzundu dogumla ilgili bi durum yoktu tam iftar vakti ayaga kalktim bisey pirtladi lavaboya bi gittim çok fazla auyum geldi 5-6 seferde cesme gibi durumlar boyle
Ben oğlumu üç aylıkken yaptırmıştım, bu oğlumu da inşallah 3. ayında yaptırmayı düşünüyorum. Hem ben toparlanmış olurum hem yaz sıcağında bezli bebeğin sünnet bakımı zor olur. En iyisi ekimde havalar serinleyince tam üç aylık olur rahat atlatırız.Oğluşu olacak olanlar sünneti ne zaman düşünüyor ? Doğduğu anda yaptırmayı düşündüm de ben bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Ay sen ne güzel annesin öyle maşallahAllah bunu da böyle mutlu sağlıklı doğurmayı nasip etsin çok sağol
Masallah allahim nazarlardan ssaklasin iyi insanlarla karsilastirsin
Ben çok korktum kuvöze gircek diye ama oyle olmadi cok sukur 1.5 saatte bir mama verdik sut yeni yeni geliyor hersey yolunda sukur 3200 olcmustu doktor 3030gr dogdu.doktor kontrolune gittim hersey iyiydi rahim boyu uzundu dogumla ilgili bi durum yoktu tam iftar vakti ayaga kalktim bisey pirtladi lavaboya bi gittim çok fazla auyum geldi 5-6 seferde cesme gibi durumlar boyle
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?