- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.341
Canım ben 32 de indi bir anda indi hatta baya bir uğraştı döndü vs o gün zaten kasılmam olmuştu ve karnım taş gibiydi... Daha erken de inebilir geçte ama doğumu çok etkilemiyor diye biliyorumHanimlar bebek aşağıya ne zaman iniyo? Ya da inince bikaç gün içinde mi oluyo doğum? Benim indi ve aslında var doguma :/
Oğluşu olacak olanlar sünneti ne zaman düşünüyor ? Doğduğu anda yaptırmayı düşündüm de ben bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Evet çantam hazır..ama ben karar veremiyorum ki doktorumla konuşayımcanım en kısa zamanda görüşmen lazım doktorunla madem öyle. çünkü 40 haftan doluyor çok nadiren geçermiş bebekler 40 haftayı.
doğum çantan hazır mı?
Kızlar tırnak batmasına çare bilen varmı ağrıdan duramıyorumdoğum üstü nerden çıktı bu bilmiyorum
Oyyy gözünüz aydın ya çok güzel bir duygu :)) normal doğum mu oldu :)Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Hadi gozun aydin canim cok sevindim.Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Masaĺah hayirli olsun :)Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Canım benim Allah bağışlasın :)) ne güzel babalar günü için eşine muhteşem bir hediye vermiş oldun. Nasıl oldu anlatabilir misin doğumunu?Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Daha yeni gördüm msj ını hadi hayırlı haberle inş belkide doğdu bileKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
İnşallah canım. Bebek küçük olunca iyileşmesi daha kolay oluyormuş o yüzden yaptırmak istiyorumidilduam
Eslemak
kızlar, ben oğluma yaptırdım. doğumdan sonra 24 saat geçiyor ve hooop iş bitiyor. 5 dk. sürmüyor bile :)
iyileşmesi 4 gün sürmüştür, belki 5 olabilir :) hatırlamıyorum. ancak size tek tavsiyem şudur ki, sünnetten sonra pipiye sürmek için verdikleri kremi mutlaka bezin pipinin denk geldiği bölgesine de bolca sürmeniz. bu şekilde beze yapışmasını engellersiniz :)
hatta bezin ön kısmını komple kremleyin, gerisini düşünmeyin :) uğraşmanızı gerektirecek ya da ekstra dikkat sarfetmenizi gerektirecek birşey değil inanın, çok kolay bir işlem ve çok kolay iyileşiyor :))
şiddetle tavsiye ederim :)
Sana bakmak için girdim ay gözün aydın canım benim allah anali babali saglikla buyumeyi nasip etsin ikinizi de opuyorumBebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Canim dogumdan 3 gun once 2950 gr cikmisti.hastaneden cikarken 2640 a dustukAllah anali babali buyutsun cnm bebisin 2800 gr ya usg de be kadar cikmisti bunu merak ettim cevap verirsen sevinirm
Bu arada topigin ikizlerinin annesiDumei ne yapti acaba bebisler geldi mi ki? Ne zamandir hic yazmiyor :)
Ah cnm ya çok şükür doğumu atlattınız en zor kısım dı şimdi onu beslemek büyütmekte iş.karnımızda daha zor aslında görmüyosun nasıl iyimi en azından artık gözünün önünde müdahale edilebiliyo öyle düşün.yeni doğan sarılığı çok normal ki.ben diğer topiklerde okuyrm olmayan yok nerdeyse.kilo kaybı da hep oluyomuş.sen onu eve götür bi beslenmeye başla bak nasıl hemen kilo alıyo.inş sonucunuzda çok iyi çıkar.bizde hep dua edelim size.senden sonrada doğuranlar oldu bak akımı başlattın burda.çok öpyrm minik kızını iyi haberlerini beklyrz. Özledik seni.Selam kizlar.tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.hastaneden taburcu olmadan once kizimda sarilik biraz yuksek cikti.doktorumuz yarin sabahta gelin kontrole tahlil yapalim dedi.dun sabah tahlil verdik.kizim maalesef 100 gr daha vermis.2640 cikmistik hastaneden 2540 a dusmus.kilo kaybinin fazla oldugunu soyledi ve tahlil sonucuna gore yatirabiliriz dedi.maalesef sonuc o yonde ilerledi.cok agladim anneligin ilk aci deneyimini yasamis oldum.sonuclari esim almaya gitmisti.yatirilcagini ogrendigim zaman kizimi hastanede birakip donucez sandim.kahroldum resmen.ama cok sukir ayirmadilar kizimdan ayni odada kaliyoruz kuvevi odamiza getirdiler mavi isin aldinda yatiyo surekli.gozunde minicik gozluk aciz bi sekilde yattigini gormekte ayri mahvetti beni.
Evde dogru duzgun gogsumu tutmadi bir turlu.mama takviyeside az gelmis.sutum tam gelmedi diyede cok uzuldum ama burda saginca gordumki sutum cok sukur gelmis.sutume ek olarak ek takviye veriliyo.(gogus ucu yarasindan kanamasindan hic bahsetmiyorum bile.hep kotu haberler vermis olmayayim)
Size en buyuk tavsiyem dogum yaptiktan sonra mutlaka mama takviyesi yapin bebeginize.sutum gelsin diye sakin ac birakmayin nolur.
Hayatimda yasadigim en zor gunler ama bir o kadarda guzel.minik gozleriyle bana baktigi zaman icim eriyip gidiyo resmen farkli bir askmis bu.tarifi hic mumkun degil.birazdan tahlillerimiz yapilacak guzel sojuclar alirsak evimize donucez Allahin izniyle.Dualarinizda bizede yer verin lutfen.Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?