- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.381
Allah yardimciniz olsun. Aslinda bicok kisinin basina gelen bisey bu. Uzme kendini. Hersey yoluna girecek insallah. Bikac hafta mama verirsin sonra bebegin kendini topladiginda mamayi azaltip sutunle beslersin.Selam kizlar.tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.hastaneden taburcu olmadan once kizimda sarilik biraz yuksek cikti.doktorumuz yarin sabahta gelin kontrole tahlil yapalim dedi.dun sabah tahlil verdik.kizim maalesef 100 gr daha vermis.2640 cikmistik hastaneden 2540 a dusmus.kilo kaybinin fazla oldugunu soyledi ve tahlil sonucuna gore yatirabiliriz dedi.maalesef sonuc o yonde ilerledi.cok agladim anneligin ilk aci deneyimini yasamis oldum.sonuclari esim almaya gitmisti.yatirilcagini ogrendigim zaman kizimi hastanede birakip donucez sandim.kahroldum resmen.ama cok sukir ayirmadilar kizimdan ayni odada kaliyoruz kuvevi odamiza getirdiler mavi isin aldinda yatiyo surekli.gozunde minicik gozluk aciz bi sekilde yattigini gormekte ayri mahvetti beni.
Evde dogru duzgun gogsumu tutmadi bir turlu.mama takviyeside az gelmis.sutum tam gelmedi diyede cok uzuldum ama burda saginca gordumki sutum cok sukur gelmis.sutume ek olarak ek takviye veriliyo.(gogus ucu yarasindan kanamasindan hic bahsetmiyorum bile.hep kotu haberler vermis olmayayim)
Size en buyuk tavsiyem dogum yaptiktan sonra mutlaka mama takviyesi yapin bebeginize.sutum gelsin diye sakin ac birakmayin nolur.
Hayatimda yasadigim en zor gunler ama bir o kadarda guzel.minik gozleriyle bana baktigi zaman icim eriyip gidiyo resmen farkli bir askmis bu.tarifi hic mumkun degil.birazdan tahlillerimiz yapilacak guzel sojuclar alirsak evimize donucez Allahin izniyle.Dualarinizda bizede yer verin lutfen.Hepinizi opuyorum
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Eveeeeet geeldilerr. 16.6.16 da aylar öncesinden içime doğan günde normal doğumla ve 4 saat içinde suni sancı almadan Emre ve Keremimi kucağıma aldım. Şimdi evimizdeyiz. Çok şükür bugünleri gösterene.
Oy yerim annelik böyle kuzum ama korkma hemen hemen birçok bebis yaşıyor bunları bebeğini bırakmak zorunda olmaman sevindirici mama ver kesinlikle sutun yetmediği takdirde. Ama sutun geliyorsa da bolca anne sutu ver. Sarılık bu şekilde daha çabuk geçecektir. Rabbim sizi korusun seni de yavrunu da öpüyorum taze anne:)Selam kizlar.tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.hastaneden taburcu olmadan once kizimda sarilik biraz yuksek cikti.doktorumuz yarin sabahta gelin kontrole tahlil yapalim dedi.dun sabah tahlil verdik.kizim maalesef 100 gr daha vermis.2640 cikmistik hastaneden 2540 a dusmus.kilo kaybinin fazla oldugunu soyledi ve tahlil sonucuna gore yatirabiliriz dedi.maalesef sonuc o yonde ilerledi.cok agladim anneligin ilk aci deneyimini yasamis oldum.sonuclari esim almaya gitmisti.yatirilcagini ogrendigim zaman kizimi hastanede birakip donucez sandim.kahroldum resmen.ama cok sukir ayirmadilar kizimdan ayni odada kaliyoruz kuvevi odamiza getirdiler mavi isin aldinda yatiyo surekli.gozunde minicik gozluk aciz bi sekilde yattigini gormekte ayri mahvetti beni.
Evde dogru duzgun gogsumu tutmadi bir turlu.mama takviyeside az gelmis.sutum tam gelmedi diyede cok uzuldum ama burda saginca gordumki sutum cok sukur gelmis.sutume ek olarak ek takviye veriliyo.(gogus ucu yarasindan kanamasindan hic bahsetmiyorum bile.hep kotu haberler vermis olmayayim)
Size en buyuk tavsiyem dogum yaptiktan sonra mutlaka mama takviyesi yapin bebeginize.sutum gelsin diye sakin ac birakmayin nolur.
Hayatimda yasadigim en zor gunler ama bir o kadarda guzel.minik gozleriyle bana baktigi zaman icim eriyip gidiyo resmen farkli bir askmis bu.tarifi hic mumkun degil.birazdan tahlillerimiz yapilacak guzel sojuclar alirsak evimize donucez Allahin izniyle.Dualarinizda bizede yer verin lutfen.Hepinizi opuyorum
Ay gözünüz aydın tatlım maşallah pasalara allah anali babali buyutsun detayları isteriz mutlaka bizleri unutmayın lütfen )Eveeeeet geeldilerr. 16.6.16 da aylar öncesinden içime doğan günde normal doğumla ve 4 saat içinde suni sancı almadan Emre ve Keremimi kucağıma aldım. Şimdi evimizdeyiz. Çok şükür bugünleri gösterene.
Denemekte fayda varAyy bende deneyeyim bunu canım :))
Ahh canım ya endişeleri mız aynı inşallah uslu uslu 27 sini bekler kuzular
Benim de en çok dün hissediliyor oturunca iyice bacaklarımin üstünde aynada bakıyorum poşet gibi aşağıya doğru duruyo göğüslerim Karnımin üstünde duruyodu mesela onlar da havada kaldı şimdiCanım ben 32 de indi bir anda indi hatta baya bir uğraştı döndü vs o gün zaten kasılmam olmuştu ve karnım taş gibiydi... Daha erken de inebilir geçte ama doğumu çok etkilemiyor diye biliyorum
Gözünüz aydın :) Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bi evlat olmasını nasip etsin :)Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Bugün kontrole gittim kızlar bana göre 36 doktora göre 35 haftadayız (geç döllenme demişti en başta) bebişim 3 kilo olmuş bileher şey yolunda çok şükür
Doktor 10 gün sonra doğum öncesi testleri yapmak için çağırdı
Başka var mı benim gibi dru test isteyen ?
Rabbim sana güç bebegine de şifa versin ve sağlıcakla en kisa zamanda çıkışniz yapılsınSelam kizlar.tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.hastaneden taburcu olmadan once kizimda sarilik biraz yuksek cikti.doktorumuz yarin sabahta gelin kontrole tahlil yapalim dedi.dun sabah tahlil verdik.kizim maalesef 100 gr daha vermis.2640 cikmistik hastaneden 2540 a dusmus.kilo kaybinin fazla oldugunu soyledi ve tahlil sonucuna gore yatirabiliriz dedi.maalesef sonuc o yonde ilerledi.cok agladim anneligin ilk aci deneyimini yasamis oldum.sonuclari esim almaya gitmisti.yatirilcagini ogrendigim zaman kizimi hastanede birakip donucez sandim.kahroldum resmen.ama cok sukir ayirmadilar kizimdan ayni odada kaliyoruz kuvevi odamiza getirdiler mavi isin aldinda yatiyo surekli.gozunde minicik gozluk aciz bi sekilde yattigini gormekte ayri mahvetti beni.
Gözünüz aydın :) Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olmayı nasip etsin Miniklerine :) bundan sonra hiç stres yaşamazsin inşAllah :)Bir ay erken doğdukları için emme refleksleri tam oturmamış ama mama takviyesi biraz süt üç gündür büyüyoruz. Kuvoze girmeden hastanede kalmadan bizimle eve geldiler ya çektiğim uykusuzluk yorgunluk hiiç önemli değil. Hastanede doğumdan sonra hemşireler sağ olsun biraz işkence yaptılar. Saatlerce aç susuz bıraktılar gözlem odasında. halbuki ne sancı gelirken ne doğumda bağırmadım o kadar rahat geçirdim, ağrı kesici bile almaya gerek duymadım. Odama çıkarılana kadarki süre heralde hayatımın en acı dolu saatleriydi, bir kolumda serum diğer yanda karnıma kanamaması için masaj yapmam gerekiyor bir yandan bebek hemşiresi emzir şu ikizleri diye beni haşlıyor diğer yanda yemeğimi yemem gerekiyor. Kabus gibiydi odama çıkınca annemi görünce sevinçten hüngür hüngür ağşayasım geldi. Allaha şükür bebeklerim sağlıklıydı ben sağlıklıydım her iksi de yanımdaydı. Tabi bu stresin üstüne ilk başta gelen sütüm kesildi. Taburcu olana kadar sütüm gelmedi. Ne zamanki evime geldim duşumu aldım yemeğimi yedim bebeklerimi kucağıma alıp emzirmeye çalıştım yavaş yavaş gelmye başladı tekrar.
Can'ım artık yerleri daraldı, bir de hergün aynı olmuyor benimki bakıyorsun bigün hiç durmuyor karnımı şekilden şekle sokuyor, bazen de hiç kıpırdamıyor neredeyse. Ayrıca uykuları da düzene giriyor ve uzun uyuyorlar.Günaydın anneler. Bebeğinin hareketleri azalan var mi. 3 gundur falan girismiyor oğlum bana. Dün gece sahur yaptik bende birşeyler yedim içtim ama yatağa girdim hala oynamiyordu. Gece oynasın diye 1 saat uyuyamadim. Süt çikolata derken azcik kiprasti. Acaba yerimi azaldı daha ufak aslında 2 kusur kg larda bilemedim gitsem mi dr
Ne kadar heyecanlııııKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Amaaan geliyooooYatisim yapılıyor çok heyecanlıyim:) hepinize dua ediyorum
İyi akşamlar kızlarBugün kontrole gittim .Çok şükür sancı vs çıkmadı ,biraz ağrılarım olmasına rağmen.Enine boyuna konuştuk ve bayramın hemen ardındaki gün spinal sezaryen olarak karar verdik.Umarım hakkımızda hayırlı olur 20 günüm var ve çok heyecanlıyım
Derin Dondurucu ya 2 kayısı 2 mor erik yikadim attım 10 poşet yaptım şimdilik bebişe ocaktan sonra pure yaparım diye çok gusel sewdigim hazırlıklar başladı bebişe özel yaz meyvwleriyledaha kabak enginar koyucam çok isim var çoook
Ay saka gibi ya ne zaman geldik bugunlere hergun bir dogum haberi aliyoruz cok sukur bizimde bugun bittibittiine gore safak 10 sali son kontrol tahliler cabuk gecsin bugunler saglikla gelsin kizimiz onu cok merak ediyorum bir yandanda oglum u dusunuyorum en zor zamanlari cok huysuzlasti inatlasip duruyo butun gun nasil olacak bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun i
Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Ultrasonda yuzde 10 yanilma payi oluyor demek ki sagol cnm Allah bagislasin.Canim dogumdan 3 gun once 2950 gr cikmisti.hastaneden cikarken 2640 a dustuk
MantıklıBen oğlumu üç aylıkken yaptırmıştım, bu oğlumu da inşallah 3. ayında yaptırmayı düşünüyorum. Hem ben toparlanmış olurum hem yaz sıcağında bezli bebeğin sünnet bakımı zor olur. En iyisi ekimde havalar serinleyince tam üç aylık olur rahat atlatırız.
Hm ben sormayı unuttum dün doktora demek uygun vakit o biz de öyle yaparız o zaman hem şu beter sıcaklar geçmiş olur bu ara dayanamıyorum bu sıcaklara hisssedilen 40ı geçiyor birkaç gündürNazO- bugün hastaneme sordum bebek üç aylık olunca yapıyoruz dedi öncesinde yapmıyorlarmış biz de yaptıracağız ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?