2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Ben artık düzgün uyuyamıyorum. Çatı ağrısı, bacağımda daha doğrusu Kalçamda ki kasılmalar falan ee bide wc olayı sabaha kadar kaç posta. Kalkıp gidip gelene kadar geçen zaman sonrada sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum. Tamda bol bol uyumamiz gereken zaman ama elden ne gelir ki

Allah yardimciniz olsun. Aslinda bicok kisinin basina gelen bisey bu. Uzme kendini. Hersey yoluna girecek insallah. Bikac hafta mama verirsin sonra bebegin kendini topladiginda mamayi azaltip sutunle beslersin.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

Oy yerim annelik böyle kuzum ama korkma hemen hemen birçok bebis yaşıyor bunları bebeğini bırakmak zorunda olmaman sevindirici mama ver kesinlikle sutun yetmediği takdirde. Ama sutun geliyorsa da bolca anne sutu ver. Sarılık bu şekilde daha çabuk geçecektir. Rabbim sizi korusun seni de yavrunu da öpüyorum taze anne:)

Ay gözünüz aydın tatlım maşallah pasalara allah anali babali buyutsun detayları isteriz mutlaka bizleri unutmayın lütfen )

Günaydın anneler. Bebeğinin hareketleri azalan var mi. 3 gundur falan girismiyor oğlum bana. Dün gece sahur yaptik bende birşeyler yedim içtim ama yatağa girdim hala oynamiyordu. Gece oynasın diye 1 saat uyuyamadim. Süt çikolata derken azcik kiprasti. Acaba yerimi azaldı daha ufak aslında 2 kusur kg larda bilemedim gitsem mi dr

Canım ben 32 de indi bir anda indi hatta baya bir uğraştı döndü vs o gün zaten kasılmam olmuştu ve karnım taş gibiydi... Daha erken de inebilir geçte ama doğumu çok etkilemiyor diye biliyorum
Benim de en çok dün hissediliyor oturunca iyice bacaklarımin üstünde aynada bakıyorum poşet gibi aşağıya doğru duruyo göğüslerim Karnımin üstünde duruyodu mesela onlar da havada kaldı şimdi Allah razı olsun canım içime şu serptin annem gelecek doguma 13 saat uzakta uçakla bile gelse en az 10 saat direkt ucak yok :/ 39. haftam bayramdan sonraya denk geliyo inşAllah zamanında gelir bebegim :) hepimizin ki inşAllah :)

Canım seZaryen olma riskine karşı istemiştir; ben planlı sezaryen olacağım salı günü cuma sabahı hem kan hem idrar testi verdim şükür birşey çıkmadı

Rabbim sana güç bebegine de şifa versin ve sağlıcakla en kisa zamanda çıkışniz yapılsın

Gözünüz aydın :) Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar olmayı nasip etsin Miniklerine :) bundan sonra hiç stres yaşamazsin inşAllah :)

Can'ım artık yerleri daraldı, bir de hergün aynı olmuyor benimki bakıyorsun bigün hiç durmuyor karnımı şekilden şekle sokuyor, bazen de hiç kıpırdamıyor neredeyse. Ayrıca uykuları da düzene giriyor ve uzun uyuyorlar.

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
Ne kadar heyecanlıııı

Yatisim yapılıyor çok heyecanlıyim:) hepinize dua ediyorum
Amaaan geliyoooo

Son günler insan daha da heyecanlanıyor sağlıkla gelsin yavrular

Vay hamarat anne
Atlar sonrasını düiünüyoooor
Maşaallah

Ben de her güm acaba bugün kim doğum yaptı diye bakıyorum
sıra bize de geliyor yavaştan
Sizlerle paylaşmak insanı rahatlatıyor

Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm

Hayırlı olsun gözün aydın
Sen de yavrun da Bi ömür sağlıklı olun
Müsait olunca detayları belliyoruz
Ay çok sevindim Bi bebeğimiz daha oldu

Mantıklı eşim de öyle diyor çok hareketlenmeden yaptırmak lazım

NazO- bugün hastaneme sordum bebek üç aylık olunca yapıyoruz dedi öncesinde yapmıyorlarmış biz de yaptıracağız ınşallah
Hm ben sormayı unuttum dün doktora demek uygun vakit o biz de öyle yaparız o zaman hem şu beter sıcaklar geçmiş olur bu ara dayanamıyorum bu sıcaklara hisssedilen 40ı geçiyor birkaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…