2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun hayirla

S sssn canim hic uzulme neredeyse her bebekte farkli oranlarda sarilik oluyor. Hemen cikacaksoniz hastaneden uzun surmez merak etme lutfen.
Gogus yaralarin icin bepanthol kullan,emzirmeden once de yika. Her sey daha guzel olacak insalalh

Sahihuban canım düşünce şimdi oluo 2.de tecrübe herseyi düşünüyorum o yüzden

Biz dr senin tecrübelerinden faydalanıyoruz
Her daim isteriz Canımcım
Malum ben acemi Bi anne adayıyım

Sahihuban gvne katiliorum su gelirse kesinlikle hasta bezi. Ben cahillik takmadim hastanede de devam etti suyum gelmeye islandim. Nişan camasirini kirletecek kadar geliyor devami yok

O zaman evde Bi hasta bezi Bi de ped bulundurmam gerekiyor
Tamamdır Canımcım

Kizlar bebek hareketleirni sayarken ufacik bi pitpiti , dalga ya da gerinmeyi de sayiyoruz demi? Cunku tekmeler azaldi bizde.

öncelikle gözünaydın olsun canım..Rabbim yavruna uzun ömür sağlıklı huzurlu mutlu yaşam nasip etsin..inşallah kısa zamanda atlatır ve çıkarsınız hastaneden..çok geçmiş olsun...

Ben de ayni durumdayim. Bende ayriyeten huzursuz bacak sendromu var. Her yerimi elektrik carpiyo sanki. Kasintidan oluyorum. Uzerine birde hemoroit agrisi cekiyorum igneleri batirip batirip cekiyo sanki biri. Artik dogsa diyorum cok bunaldim. Dun de evi supururken supurgeye takilip dustum bacaklarim ayrildi resmen sol ayak incindi mosmor oldu. Ise gidemiycem buyuk ihtimal terlik bile olmuyo ayagima odemden fil ayagi gibiydi simdi biseye de benzemiyor.

Teşekkür ederim canım inşallah iyi gelir de kurtulurum

Kızlar arkadaşım doğum yapmış 3tane büyük hasta bezi verdi, yeterlimi sizce? Bir pakette büyük boy orkid alsam

Can'ım arkadaşım perşembe sezaryen oldu hastahanede büyük boy can bebe ped vermişler yetti bana Dedi; ben bebişin Bebek bezlerinden koydum fazla onlarda emici olduğu için çok memnun kalan var ped gibi kullanabilirsin

Geçmiş olsun. Sar biraz ayaklarını çok sıkmadan, buz uygula ama 10 dk yı geçmesin ve yukarda tut.

Kızlar bugün 3 gün önce doğum yapan bir arkadaşımla konuştum sizinle de paylaşmak istedim. Başından beri normal doğum istiyordu; geçen hafta 41.haftası da dolunca artık doktoru alalım demiş, normalde yarım saat süren operasyon 1,5 saat sürmüş ama merak etmeyin kötü geçmemiş sadece karın kasları çok sert olduğu için bebeği zor çıkarmışlar ve dikişler vs uzun sürmüş ben birşey hissetmedim hatta hemşireler eşim hep konuştuk gülüştük Dedi. Yalnız doğumdan sonra doktoru iyiki sezaryen ile almışız çatısı müsait ve bebeği kilolu olmamasına rağmen pelvis kemiğinin üst kısmı çok darmış ve bebeğin kafası imkanı yok geçemezdi demiş; yani yine sezaryene dönerdi ve bu süreçte hem sen hem Bebek çok yıpranırdı demiş. Bu yüzden herşeyin hayırlısı kendinizi normal doğum için de çok zorlamayın bence

Can'ım arkadaşım perşembe sezaryen oldu hastahanede büyük boy can bebe ped vermişler yetti bana Dedi; ben bebişin Bebek bezlerinden koydum fazla onlarda emici olduğu için çok memnun kalan var ped gibi kullanabilirsin
Zaten hasta bezleri çok pahalıya geliyor bebek bezinin yanında. Annem normalde çok yoğun regl olur bildim bileli bebek bezi kullanıyor.Gerçi ben aldım yine de bir paket hasta bezi yetmezse bebek bezinden kullanmayı düşünürüm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…