- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.421
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun hayirlaEvet cnm normal doğumdan asla şaşmayın ben riskli gebelik sınıfına girdiğim için çoook mücadele verdim normal doğum için ve başardım iyiki de mücadele etmişim iyi ki oda şartları daha iyi diye özeli seçip sezaryan olmamışım. Ben iki saatte ayaktaydım hiç ağrı kesici bile almadım, doğum kendiliğinden başladığı için sütüm de geldi. Kızlar korkmayın bol hareket doğum egzersizleri diye araştırın bol bol yapın Kegel egzersizi doğumu kolaylaştırmak için nefes egzersizleri sancıları daha rahat atlatmak için. Ben sancı çekerken bağırmadım bile, hep derin nefesler aldım pozitif şeyler düşündüm kısa zamanda bitecek bebeklerim yaklaşıypr o yüzden sancıl var ne güzel Rabbim şükürler olsun dedim. Toplam Üç buçuk saat sancı ve beş dk ara ile iki bebeğim de geldi. Dikişler derken dört saatte doğumhaneden çıktım. Sezaryanda doğumhnede bir ay kalırsınız. Ve ileride de sezaryan olma ihtimaliniz hayliii yüksek.
Sahihuban gvne katiliorum su gelirse kesinlikle hasta bezi. Ben cahillik takmadim hastanede de devam etti suyum gelmeye islandim. Nişan camasirini kirletecek kadar geliyor devami yok
Kızlar arkadaşım doğum yapmış 3tane büyük hasta bezi verdi, yeterlimi sizce? Bir pakette büyük boy orkid alsam
Yok sezeryan oldum ben.ama ilk gebelikte bayaaa bi sanci cekmistim adet sancin coksa onla eşdeger
öncelikle gözünaydın olsun canım..Rabbim yavruna uzun ömür sağlıklı huzurlu mutlu yaşam nasip etsin..inşallah kısa zamanda atlatır ve çıkarsınız hastaneden..çok geçmiş olsun...Selam kizlar.tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.hastaneden taburcu olmadan once kizimda sarilik biraz yuksek cikti.doktorumuz yarin sabahta gelin kontrole tahlil yapalim dedi.dun sabah tahlil verdik.kizim maalesef 100 gr daha vermis.2640 cikmistik hastaneden 2540 a dusmus.kilo kaybinin fazla oldugunu soyledi ve tahlil sonucuna gore yatirabiliriz dedi.maalesef sonuc o yonde ilerledi.cok agladim anneligin ilk aci deneyimini yasamis oldum.sonuclari esim almaya gitmisti.yatirilcagini ogrendigim zaman kizimi hastanede birakip donucez sandim.kahroldum resmen.ama cok sukir ayirmadilar kizimdan ayni odada kaliyoruz kuvevi odamiza getirdiler mavi isin aldinda yatiyo surekli.gozunde minicik gozluk aciz bi sekilde yattigini gormekte ayri mahvetti beni.
Evde dogru duzgun gogsumu tutmadi bir turlu.mama takviyeside az gelmis.sutum tam gelmedi diyede cok uzuldum ama burda saginca gordumki sutum cok sukur gelmis.sutume ek olarak ek takviye veriliyo.(gogus ucu yarasindan kanamasindan hic bahsetmiyorum bile.hep kotu haberler vermis olmayayim)
Size en buyuk tavsiyem dogum yaptiktan sonra mutlaka mama takviyesi yapin bebeginize.sutum gelsin diye sakin ac birakmayin nolur.
Hayatimda yasadigim en zor gunler ama bir o kadarda guzel.minik gozleriyle bana baktigi zaman icim eriyip gidiyo resmen farkli bir askmis bu.tarifi hic mumkun degil.birazdan tahlillerimiz yapilacak guzel sojuclar alirsak evimize donucez Allahin izniyle.Dualarinizda bizede yer verin lutfen.Hepinizi opuyorum
Ben de ayni durumdayim. Bende ayriyeten huzursuz bacak sendromu var. Her yerimi elektrik carpiyo sanki. Kasintidan oluyorum. Uzerine birde hemoroit agrisi cekiyorum igneleri batirip batirip cekiyo sanki biri. Artik dogsa diyorum cok bunaldim. Dun de evi supururken supurgeye takilip dustum bacaklarim ayrildi resmen sol ayak incindi mosmor oldu. Ise gidemiycem buyuk ihtimal terlik bile olmuyo ayagima odemden fil ayagi gibiydi simdi biseye de benzemiyor.Kızlar günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Ben artık düzgün uyuyamıyorum. Çatı ağrısı, bacağımda daha doğrusu Kalçamda ki kasılmalar falan ee bide wc olayı sabaha kadar kaç posta. Kalkıp gidip gelene kadar geçen zaman sonrada sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum. Tamda bol bol uyumamiz gereken zaman ama elden ne gelir ki
Yeterli sanıyorum yoğun kanama sadece hastanede oluyor zaten sonrası ped yeterli gece olanindan alırsan ped işini görürKızlar arkadaşım doğum yapmış 3tane büyük hasta bezi verdi, yeterlimi sizce? Bir pakette büyük boy orkid alsam
Hepimiz hemen hemen ayni tarihlerde dogum yapcaz anlasilan. Cok heycanline zamandır giremiyodum topiģe herkes doģum yapmış Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese bizimde son 10 günümüz büyük gün 29 Haziran
Nisandan sonra arabayla hastaneye gidene kadar su gelme ihtimali olabilir mi? Direk hasta bezi mi taksak acabaSahihuban gvne katiliorum su gelirse kesinlikle hasta bezi. Ben cahillik takmadim hastanede de devam etti suyum gelmeye islandim. Nişan camasirini kirletecek kadar geliyor devami yok
offfff, ben kendimi bildim bileli bu sorunum var, ameliyat olacağım ama önceleri işten şimdide doğurmaktan vakit bulamadım :))) en sonunda olacağım ama.
tavsiyem şudur ki, batan yerin biraz daha aşağısından derinin ve tırnağının arasına ufak bir parça yağlı kağıt koy. pamukta koyabilirsin ancak yağlı kağıt daha dayanıklı ve soktun mu çıkmıyor :)
eğer olacak gibi değilse oniko tırnak teli tavsiye ederim. ben 3 yıldır kullanıyorum, çok memnunum ancak bu hamilelik şişlikleri vs olumsuz etkiledi bir dönem ama şimdi iyi çok şükür.
tırnağını sakın kesme, olabildiğince düz olsun ve her banyo sonrası mutlaka tırnaklarını hafif sert bir fırçayla fırçala. bu fırça işi hem manikür-pedikür süresini uzatıyor (eğer yaptırıyorsan) hemde arada kalan dokuların kemikleşmesini engelliyor.
inşallah işe yarar, biliyorum ne rezil birşey olduğunu
Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Kızlar arkadaşım doğum yapmış 3tane büyük hasta bezi verdi, yeterlimi sizce? Bir pakette büyük boy orkid alsam
Geçmiş olsun. Sar biraz ayaklarını çok sıkmadan, buz uygula ama 10 dk yı geçmesin ve yukarda tut.Ben de ayni durumdayim. Bende ayriyeten huzursuz bacak sendromu var. Her yerimi elektrik carpiyo sanki. Kasintidan oluyorum. Uzerine birde hemoroit agrisi cekiyorum igneleri batirip batirip cekiyo sanki biri. Artik dogsa diyorum cok bunaldim. Dun de evi supururken supurgeye takilip dustum bacaklarim ayrildi resmen sol ayak incindi mosmor oldu. Ise gidemiycem buyuk ihtimal terlik bile olmuyo ayagima odemden fil ayagi gibiydi simdi biseye de benzemiyor.
Zaten hasta bezleri çok pahalıya geliyor bebek bezinin yanında. Annem normalde çok yoğun regl olur bildim bileli bebek bezi kullanıyor.Gerçi ben aldım yine de bir paket hasta bezi yetmezse bebek bezinden kullanmayı düşünürüm artık.Can'ım arkadaşım perşembe sezaryen oldu hastahanede büyük boy can bebe ped vermişler yetti bana Dedi; ben bebişin Bebek bezlerinden koydum fazla onlarda emici olduğu için çok memnun kalan var ped gibi kullanabilirsin
Canım bazen suyun gelmeyebiliyor, doğum anında patlatıyorlarNisandan sonra arabayla hastaneye gidene kadar su gelme ihtimali olabilir mi? Direk hasta bezi mi taksak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?