- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.401
Teşekkürler tavsiyene uyacağımCanım biraz bekle bence. 2007 de arkadaşımla aynı anda doğum yaptık o hemen yaptırdı sorun yaşadı, biz 8 aylık yaptırdık çok şükür hiç bi problem olmadı. Benim fikrim bu tabi ki. Herkes aynı şeyi yaşayacak değil ama yeni doğacak oğlum içinde aynı şeyi düşünüyorum.
benimki geçe n salı 3041 gramdı ...ama sancı çıktı nede ağrım sızım var...zaten bikaç kişi kaldık doğum yapmayan...inşallah benim kızımıda verirler hemen bebeğin şekerine bakıyolarmı yada senin birde taburcu oldunmu çok soru sordum ama beni bitek sen anlarsınBen çok korktum kuvöze gircek diye ama oyle olmadi cok sukur 1.5 saatte bir mama verdik sut yeni yeni geliyor hersey yolunda sukur 3200 olcmustu doktor 3030gr dogdu.doktor kontrolune gittim hersey iyiydi rahim boyu uzundu dogumla ilgili bi durum yoktu tam iftar vakti ayaga kalktim bisey pirtladi lavaboya bi gittim çok fazla auyum geldi 5-6 seferde cesme gibi durumlar boyle
Selam kizlar.tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.hastaneden taburcu olmadan once kizimda sarilik biraz yuksek cikti.doktorumuz yarin sabahta gelin kontrole tahlil yapalim dedi.dun sabah tahlil verdik.kizim maalesef 100 gr daha vermis.2640 cikmistik hastaneden 2540 a dusmus.kilo kaybinin fazla oldugunu soyledi ve tahlil sonucuna gore yatirabiliriz dedi.maalesef sonuc o yonde ilerledi.cok agladim anneligin ilk aci deneyimini yasamis oldum.sonuclari esim almaya gitmisti.yatirilcagini ogrendigim zaman kizimi hastanede birakip donucez sandim.kahroldum resmen.ama cok sukir ayirmadilar kizimdan ayni odada kaliyoruz kuvevi odamiza getirdiler mavi isin aldinda yatiyo surekli.gozunde minicik gozluk aciz bi sekilde yattigini gormekte ayri mahvetti beni.
Evde dogru duzgun gogsumu tutmadi bir turlu.mama takviyeside az gelmis.sutum tam gelmedi diyede cok uzuldum ama burda saginca gordumki sutum cok sukur gelmis.sutume ek olarak ek takviye veriliyo.(gogus ucu yarasindan kanamasindan hic bahsetmiyorum bile.hep kotu haberler vermis olmayayim)
Size en buyuk tavsiyem dogum yaptiktan sonra mutlaka mama takviyesi yapin bebeginize.sutum gelsin diye sakin ac birakmayin nolur.
Hayatimda yasadigim en zor gunler ama bir o kadarda guzel.minik gozleriyle bana baktigi zaman icim eriyip gidiyo resmen farkli bir askmis bu.tarifi hic mumkun degil.birazdan tahlillerimiz yapilacak guzel sojuclar alirsak evimize donucez Allahin izniyle.Dualarin izda bizede yer verin lutfen.Hepinizi opuyorum
Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
günleri yaklaştıkça merak, heyecan artıyoray canım benimiyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi
Aynen canım ya hararet basıyor evde bile yanıyorum dışarıya düşünemiyorumHm ben sormayı unuttum dün doktora demek uygun vakit o biz de öyle yaparız o zaman hem şu beter sıcaklar geçmiş olur bu ara dayanamıyorum bu sıcaklara hisssedilen 40ı geçiyor birkaç gündür
hayırlısıyla sağlıkla geleydiPozitif anneleri seviyorum :) masallah kuzuşa :)
Dogumuna az kaldi canim. İnsulin cok kullanmamis olcaksin sukur ki. Dogumdan sonra da bol bol yersin insallah.
Normal dogum icin drunun soylediklerini paylasitign icin ayrica tesekkurler
Gözün aydın canım. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsinBebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
Gözün aydın maşallah. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Eveeeeet geeldilerr. 16.6.16 da aylar öncesinden içime doğan günde normal doğumla ve 4 saat içinde suni sancı almadan Emre ve Keremimi kucağıma aldım. Şimdi evimizdeyiz. Çok şükür bugünleri gösterene.
Kızlar hassas dönemdeyiz o yüzden her söyleneni yanlış algılamaya da müsaitiz.Evet belki daha yumuşak söylemler olabilir ama söylenen niyet önemli.Yanı Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın manasında,doğumun zor bir geçit olduğu vurgulanmaktadır.Mesela bana eli ayağı düz olsun diyen de var düzgün olsun diyen de..Maksat önemli olan.İçimden amin demeden duayı kendimce tekrarlayıp amin diyorum ben de.sanırım bu allah kurtasın lafı hapşuruktan sonra çok yaşa demek gibi bir alışkanlık olmuş insanlarda :))
kesinlikle katılıyorum ki , kurtulmayı asla istemeyeceğim bir durum bu benim :))
Su gelirse hasta bezi nisan gelirse zaten azcik oluyor bitiyor ped yetiyorKızlar günaydınlar
Bi bebişimiz daha oldu
Çok şükür
Sıra bizlere geliyor nasipse
Bu arada merakım şu su veya nişan gelirse hastaneye gidene kadar ped mi takıyoruz hasta bezi mi yoksa hiç Bi şey mi
Meraklı anne adayı soruyor
En guzeli canim dr unu sevdimEvet canım kısmetse normal olacak. Zorunlu bir durum olmadıkça sezeryan yapmak istemiyor doktorum da zaten, hatta çatıyı sordum bugün, artık bakmayacak mısın diye, doğum başlasın o zaman değerlendiririz dedi.
Kiyamam ya ben yaslilara hic kiyamiyorum
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.Bebis doğdu : ) ikimz de iyiyz. 2800 Gr 48cm
@kayacans gvne katiliorum su gelirse kesinlikle hasta bezi. Ben cahillik takmadim hastanede de devam etti suyum gelmeye islandim. Nişan camasirini kirletecek kadar geliyor devami yokSu gelirse hasta bezi nisan gelirse zaten azcik oluyor bitiyor ped yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?