2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Teşekkürler tavsiyene uyacağım

benimki geçe n salı 3041 gramdı ...ama sancı çıktı nede ağrım sızım var...zaten bikaç kişi kaldık doğum yapmayan...inşallah benim kızımıda verirler hemen bebeğin şekerine bakıyolarmı yada senin birde taburcu oldunmu çok soru sordum ama beni bitek sen anlarsın

Çok geçmiş olsun inşallah çarçabuk iyileşir evinize dönersiniz

Gunaydin kızlar :) doğum yapanları gördükçe dogurasim geliyor sonra takvime bakıyorum anaaam çok erken diyorum
Dumei @EmiraSalih gözünüzaydın kızlar Allâh sağlıklı hayırlı evlatlar etsin size bağışlasın minikleri :)
S sssn çok geçmiş olsun canım ama bu olağan bi şey çoğu bebekte görülüyor sıkma canını en kısa zamanda miniğin atlatır inşallah cup cup emer tontis tontış olur inşallah :)

Hm ben sormayı unuttum dün doktora demek uygun vakit o biz de öyle yaparız o zaman hem şu beter sıcaklar geçmiş olur bu ara dayanamıyorum bu sıcaklara hisssedilen 40ı geçiyor birkaç gündür
Aynen canım ya hararet basıyor evde bile yanıyorum dışarıya düşünemiyorum

Pozitif anneleri seviyorum :) masallah kuzuşa :)
Dogumuna az kaldi canim. İnsulin cok kullanmamis olcaksin sukur ki. Dogumdan sonra da bol bol yersin insallah.
Normal dogum icin drunun soylediklerini paylasitign icin ayrica tesekkurler
hayırlısıyla sağlıkla geleydi
faydalı bilgiler... paylaşayım ki her annenin işine yarasın inşaallah

@EmiraSalih canimm çok şükür almissin kucağına meleğini rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin insallah

S sssn canım üzülme uzulupte sütünü etkileme 1 hafta önce komsum doğum yaptı onun bebeginde de çıktı sarılık 3 gün hastanede kaldı şimdi gayet iyi şükür sizde atlstacaksiniz Allahın izniyle...

Dumei Gozunaydin masallah ikizler de kolay kolay normal doğum olmuyor sen başarmışsin Allah evlatlarını bağışlasin hayırlı evlat olsunlar insallah

Gözün aydın maşallah. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin.

sanırım bu allah kurtasın lafı hapşuruktan sonra çok yaşa demek gibi bir alışkanlık olmuş insanlarda :))

kesinlikle katılıyorum ki , kurtulmayı asla istemeyeceğim bir durum bu benim :))
Kızlar hassas dönemdeyiz o yüzden her söyleneni yanlış algılamaya da müsaitiz.Evet belki daha yumuşak söylemler olabilir ama söylenen niyet önemli.Yanı Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın manasında,doğumun zor bir geçit olduğu vurgulanmaktadır.Mesela bana eli ayağı düz olsun diyen de var düzgün olsun diyen de..Maksat önemli olan.İçimden amin demeden duayı kendimce tekrarlayıp amin diyorum ben de.

Su gelirse hasta bezi nisan gelirse zaten azcik oluyor bitiyor ped yetiyor

Kiyamam ya ben yaslilara hic kiyamiyorum cabuk toparlanir insallah bu kadarla gevmisnolsun tekrar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…