2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben şok tan aldım depend 10 tane var içinde 19.90 mi oyle bi şeydi fiyati çok değil bence bebek bezi de en az bunun kadar

canım benim, hiççç endişelenme lütfen. benim kızım 3.5 gün kaldı fototerapide. ve 2 aylık olana kadar düşük seviyede hep devam etti sarılığı. limon hanım diye seviyorlardı kızımı :)
biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum, neler hissettiğini hissedebiliyorum. sen elinden geldiği kadar onunla konuş, izin varsa dokun, sev ve hep güzel hayaller kur. inan hiçbirşey olmayacak.
şu anda bilirubini kaç bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim sana :) benim bilirubinim 19.7 ye çıktığı için kanım değişmiş ve hikayem türk filmlerini aratmaz gerçekten :)) biraz mücize bebeklik var bende :)) ama bak şimdi, enine boyuna maşallahım var.
o mor ışığın altında gerçektende aciz görünüyorlar ancak şükürler olsun ki başka derdi sıkıntısı yok bebeğinin ve senin.
sütün az ise de sakın kendini sorgulama, mama ver, yettiği kadar da sütünü. lütfen telaş yapma, emmiyorsa biberon kullan. aç kalacağına biberondan içsin, zorlamanın hiçbir anlamı yok.

tek gerçek mucizen ile bir an önce eve gittiğiniz haberini verirsin inşallah bize :) maşallah :)

Günaydın canım bol bol sürelm malzemeden kismayalim yani dimi her bez acisinda suruluo mu canım merhem

hımmm uzman sorusu :) hatırlamıyorum vallahi :)

sanırım evet çünkü her bezine sürüyordum pipisi yapışmasın diye. furacin gibi bir ismi vardı merhemin. bizim klasik terramicine gibi birşey :) sarı renkli :))

yok bacım kısma malzemeden, artmadan yetmez :))

kesinlikle katılıyorum sana, ben de kendimce tekrarlıyorum :))

evet, niyet önemli :)

Senin isteğe bağlu sezeryan mı zorunlu mu?
benimki zorunlu sezeryan olacak canım. bebeğimde bi rahatsızlık var doğar doğmaz küveze alınma ve ameliyat olma ihtimali var. bu ihtimalden dolayı öyle hazırlıksız gelme şansı yok. o sebepten sezeryan olucam. yoksa ben normal doğum istiyordum zaten aksi bi durumda hemen sezeryana alıyolar baştan normal diye yola çıkayım diyodum ama kısmet olmadı. sana da tavsiyem normal doğum için hazır ol ısrar et zaten bi sıkıntı olursa sezeryana mecburen gireceksin

amaaaan, geçmişler olsun. dikkat et lütfen, azıcık kaldı. sağ salim alalım yavruları kucağımıza inşallah :)

Anladım canım allah şifa versin bebeğine inşallah çook sağlıklı doğar hiçbirşeye gerek kalmaz..
bu gidişle öyle olacak zaten dilim varmıyor keyfi sezeryan olmak istiyorum demeye..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Kızlar doğumdan sonrasi için bu çantayı aldım. Nasıl is görür mü?

Eklentiler

• received_10206544560436046.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 68
Nisandan sonra arabayla hastaneye gidene kadar su gelme ihtimali olabilir mi? Direk hasta bezi mi taksak acaba
Nişandan sonra genelde hemen su gelmiyor canim. Yani benim cevremden algiladigim bu. Benim gunduz ogle vakti geldi.gecesinde suyum geldi. Bazen de nisan gelir su gelmez. Yani sen yine de tedbirli ol bence. Su parti parti gelmisti ben de. 4seferde bayagi cok su geldi.

Ben dun pas paslari fe
Kızlar arkadaşım doğum yapmış 3tane büyük hasta bezi verdi, yeterlimi sizce? Bir pakette büyük boy orkid alsam
Cok yogun olursa yetmeyebilir canim. Bana yetmisti en fazla 4tane. Cok kanamam olmadi benim. Eger yetmezSe hemen aldirirsin esine her markette eczanede var artik. Yogun olan pedler cok is goruyor. Normal dogum yaparsaniz dikislerden dolayi temiz tutmak lazim, cok sık degistirmek gerekiyor enfeksiyon kapmamamasi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…