2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım ilk bebeğim olduğu için inan çok tecrübesizim işte en azından kullananlar ile konuşuyorum şimdi 1 ay önce kuzenim doğum yaptı o Bebek bezinden çok memnun kalmış hatta hastahanenin verdiği bezleri kullanmamış bakalım

Tombikçim salı sabahı doğuma girerken hep siz olacaksınız dualarımda, sağlık sıhhatle alacaksın bebeğini kucağına inşallah arkadaşım

Tombikçim salı sabahı doğuma girerken hep siz olacaksınız dualarımda, sağlık sıhhatle alacaksın bebeğini kucağına inşallah arkadaşım
amin canım inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kolay bir doğumun olur ve çok kolay toparlanırsın doğumdan sonra. duaların için şimdiden teşekkür ederiz teyzesi :)

Su kilot seklinde olan hasta bezlerindenmi canim sezeryan sonrasi lazim oluyormu caba ben almadim yada orkid gece mi alsam hic bilmiyorumki hamgisi lazim
tup bebek topigindeki butun arkadaslar sezeryan oldu ve kesinlikle depend kilot seklinde hasta bezini onerdiler.sezeryanda kanama daha fazla oluyormus.bi de dikislerden dolayi hareketimiz kisitli oldugundan kolaylik sagliyormus.orkid goturen olmadi hic.hepsi depend aldi

Çok geçmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendine

S sssn @EmiraSalih Dumei gözünüz aydın hanımlar. RabBim hayırlı evlat eylesin. Sağlıcakla huzurla büyütün bebişlerinizi inşallah. Darısı da inşallah bizlere.

Benim 12.5 sene önce doğumum çok çok çok zor olmuştu tam iki gün sancı çekmiştim suni sancı iğneler falan çok korkuyorum. Bana da dua edin olurmu. Şimdi bide 37 yasindayim aynı güce ve sağlığa sahip değilim. Ama sezeyanda istemiyorum. Ne diyelim en hayırlısı inşallah. ..

Yaziyordum yarim kaldi.
Ben de paspaslari ufak halilari yikadim. Doguma faydasi olsun diye ama yorgunlugu kat kat cikti :)
idilduam canim ben de senin gibi dondurucuya meyve atma telaşesindeyim. Bizim oglan ne cay ne hazir icecekler tatti. Hep evde kaynatiyorum.

Allah yardimcimiz olsun canim. Cevremdeki herkes ve dr um ikinci ve sonraki dogumlarin daha kisa daha kolay gecebildgini soyluyor. Ben de oyle umut ediyorum.

Bende durmadan bişeyler yapıyorum süslemeler dikilecek ler falan en sona bebek kurabiyesi ve minik kekleri bırakacağım insallah

Eklentiler

• IMG-20160619-WA0000.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20160619-WA0004.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20160619-WA0005.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 80
Evde şu gelirse hasta bezi yle mi gidelim hastaneye yani sudan sonra da aşırı şeyler mi geliyo?
Canım suyla kanaması gelende var çok fazla ben suyum gelmeden gıttım sadece gece nısanım gelmişti o kadar. Ama suyu gelenler çok fazla geldiğinı soyluyor depend takılıp gıdılebılır en saglıklısı o bence sancıyla gıdıp yolda suyun gelmeyecegının garantisi yok onlem almalı

Ben bugun hızımi almadım valla biber doldurdum koydum sigara böreği sardım baya koydum Ev işi fln derken çok aşırı yoruldum canım bende kalça ma vuruo bel agrisi

Kizlarr ben bugün kendimi temizleyim dedim. öldüm bittim işimbittiğinde titriyordum resmen çok şükür ki bitirebildim. Arkasından da kuaföre gittim kaş bıyık ta tamam. 3-4 dklik yere arabayla gittik o kadar komikti ki halim . Çünkü hiç yürüyemeçek haldeyim. Artık içim rahat ansızın bebek geliyorum dese naparim diyordum.

Gerçi hala ev temiz değil kadın ayarlayacağım arıyorum teli acmiyo kadın. Mesaj çekiyorum dönmüyor başkada kimi alırım bilmiyorum. Eşim süpürdü evi viledaladi ama üstten. Bide onu halletsem daha rahatlamış hissedeceğim. Artııı taç terlik süsleme işleri var kapı süsü falan. Rabbim hepimüze güç kuvvet versin de işlerimizi halledelim. İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…