- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.461
Yok canım çok pahalı değil tabi ki sadece adet fiyatına bakınca fark var.Ben şok tan aldım depend 10 tane var içinde 19.90 mi oyle bi şeydi fiyati çok değil bence bebek bezi de en az bunun kadar
Zaten hasta bezleri çok pahalıya geliyor bebek bezinin yanında. Annem normalde çok yoğun regl olur bildim bileli bebek bezi kullanıyor.Gerçi ben aldım yine de bir paket hasta bezi yetmezse bebek bezinden kullanmayı düşünürüm artık.
Canım bazen suyun gelmeyebiliyor, doğum anında patlatıyorlar
benimki zorunlu sezeryan olacak canım. bebeğimde bi rahatsızlık var doğar doğmaz küveze alınma ve ameliyat olma ihtimali var. bu ihtimalden dolayı öyle hazırlıksız gelme şansı yok. o sebepten sezeryan olucam. yoksa ben normal doğum istiyordum zaten aksi bi durumda hemen sezeryana alıyolar baştan normal diye yola çıkayım diyodum ama kısmet olmadı. sana da tavsiyem normal doğum için hazır ol ısrar et zaten bi sıkıntı olursa sezeryana mecburen gireceksin
Su kilot seklinde olan hasta bezlerindenmi canim sezeryan sonrasi lazim oluyormu caba ben almadim yada orkid gece mi alsam hic bilmiyorumki hamgisi lazimBen depend emici kulot buyuk boy aldim hasta bezleri terletiyormus dikisler icin kotuymus
amin canım inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kolay bir doğumun olur ve çok kolay toparlanırsın doğumdan sonra. duaların için şimdiden teşekkür ederiz teyzesi :)Tombikçim salı sabahı doğuma girerken hep siz olacaksınız dualarımda, sağlık sıhhatle alacaksın bebeğini kucağına inşallah arkadaşım
Su kilot seklinde olan hasta bezlerindenmi canim sezeryan sonrasi lazim oluyormu caba ben almadim yada orkid gece mi alsam hic bilmiyorumki hamgisi lazim
tup bebek topigindeki butun arkadaslar sezeryan oldu ve kesinlikle depend kilot seklinde hasta bezini onerdiler.sezeryanda kanama daha fazla oluyormus.bi de dikislerden dolayi hareketimiz kisitli oldugundan kolaylik sagliyormus.orkid goturen olmadi hic.hepsi depend aldiSu kilot seklinde olan hasta bezlerindenmi canim sezeryan sonrasi lazim oluyormu caba ben almadim yada orkid gece mi alsam hic bilmiyorumki hamgisi lazim
Ben de ayni durumdayim. Bende ayriyeten huzursuz bacak sendromu var. Her yerimi elektrik carpiyo sanki. Kasintidan oluyorum. Uzerine birde hemoroit agrisi cekiyorum igneleri batirip batirip cekiyo sanki biri. Artik dogsa diyorum cok bunaldim. Dun de evi supururken supurgeye takilip dustum bacaklarim ayrildi resmen sol ayak incindi mosmor oldu. Ise gidemiycem buyuk ihtimal terlik bile olmuyo ayagima odemden fil ayagi gibiydi simdi biseye de benzemiyor.
Allah yardimcimiz olsun canim. Cevremdeki herkes ve dr um ikinci ve sonraki dogumlarin daha kisa daha kolay gecebildgini soyluyor. Ben de oyle umut ediyorum.S sssn @EmiraSalihDumei gözünüz aydın hanımlar. RabBim hayırlı evlat eylesin. Sağlıcakla huzurla büyütün bebişlerinizi inşallah. Darısı da inşallah bizlere.
Benim 12.5 sene önce doğumum çok çok çok zor olmuştu tam iki gün sancı çekmiştim suni sancı iğneler falan çok korkuyorum. Bana da dua edin olurmu. Şimdi bide 37 yasindayim aynı güce ve sağlığa sahip değilim. Ama sezeyanda istemiyorum. Ne diyelim en hayırlısı inşallah. ..
Bu aralar misafir gelmesin diye dua ediyorum ben de. Hic hizmet modunda degilim.hayırlı akşamlar arkadaşlarım
Bugün biraz yorgunum
Şimdi de misafir var
Bugün bihayli yoğun
Allah yardimcimiz olsun canim. Cevremdeki herkes ve dr um ikinci ve sonraki dogumlarin daha kisa daha kolay gecebildgini soyluyor. Ben de oyle umut ediyorum.
Canım suyla kanaması gelende var çok fazla ben suyum gelmeden gıttım sadece gece nısanım gelmişti o kadar. Ama suyu gelenler çok fazla geldiğinı soyluyor depend takılıp gıdılebılır en saglıklısı o bence sancıyla gıdıp yolda suyun gelmeyecegının garantisi yok onlem almalıEvde şu gelirse hasta bezi yle mi gidelim hastaneye yani sudan sonra da aşırı şeyler mi geliyo?
Ben bugun hızımi almadım valla biber doldurdum koydum sigara böreği sardım baya koydum Ev işi fln derken çok aşırı yoruldum canım bende kalça ma vuruo bel agrisiYaziyordum yarim kaldi.
Ben de paspaslari ufak halilari yikadim. Doguma faydasi olsun diye ama yorgunlugu kat kat cikti :)
idilduam canim ben de senin gibi dondurucuya meyve atma telaşesindeyim. Bizim oglan ne cay ne hazir icecekler tatti. Hep evde kaynatiyorum.
Cok guzeller :) guzel telaslarBende durmadan bişeyler yapıyorum süslemeler dikilecek ler falan en sona bebek kurabiyesi ve minik kekleri bırakacağım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?