2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben bugun hızımi almadım valla biber doldurdum koydum sigara böreği sardım baya koydum Ev işi fln derken çok aşırı yoruldum canım bende kalça ma vuruo bel agrisi
Ya canim doldurup koysak oluyor mu? Neyle koyuyorsun peki dolaba. Ben bebekten dolayi bayagi bi yemeksiz kaliyorum. Cok iyi olur o zaman bana da.
Baska var mi boyle seyler anlat bana da akıl olsun

Ya canim doldurup koysak oluyor mu? Neyle koyuyorsun peki dolaba. Ben bebekten dolayi bayagi bi yemeksiz kaliyorum. Cok iyi olur o zaman bana da.
Baska var mi boyle seyler anlat bana da akıl olsun
Canım biberi doldurup koydum poşetler e dizdim 14 er tane. Kabak koycam şimdi aklımda o var yıkayıp dilimleyip kurulayip postlicem kizartmalik. Çiğ domates doğrayıp koycam biberli karistip menwmenlik yapıcam ekstra. Fasulye şoklucam koycam canım. Aslında yaprak sarıp koycamda bugün yapamadım o da kolay oluo hazr yemek aklıma geldikçe yazarım ben sana

Cnm ben menemenlikleri kavanoza yapıyorum dolapta yer kaplamasın diye. Fasulye bamya borulceyide kavanoza yapıyorum. Birazda çiğden olsun diye buzluğa koyuyorum.

Ayrıca pide içini kendim hazırlayıp çokça yaptırıyorum yarım yarım kesip poşetleyip buzluğa atıyorum. Kek yapıp atabilirsin. Kalburabasti yapıp buzluğa atıyorum. Misafir gelse hemen çıkarıp serbetersin. Pide de hazır kekte hazır olunca hiç zorlanmazsin . Yemek içinde konserveler zaten biraz pişmiş oluyo hemen bi soğan doğra tamamdır.

Birde ben çokça kıyma kavururum sıcak sıcak yarim kiloluk kavanoza koy ağzını hemen sıkıca kapat. Lazım olduğunda hazırda hemen kavrulmuş kıyma oluyo yemek yapmak daha kısa . Ve bu kıyma dışarda bile saklanıyor konserve gibi. Birde soda şişelerine domates rendesi doldurup sıfır kapakla kapatıp kaynatiyorsun. Bir kış boyunca tazecik domates hemen hazırda. Biz 70 80 şişe yaparız her sene .

Allah sifalar versin bazen zorlansakta insallah yasadigimiz her durum gunahlarimiza magfiret olur

B bebegim seni bekliyorum canım domates şişeye yapmıyorum bene hep buzluga porsiyonluk koyuorunm aslında kavanoz daha gusel oluo gbi gelio bana da.tavsoyelerini tek tek tekrar okuyup degerlendiricem bebisler gelince zor oluo malum yemek işi
insanbuL ben ekstra patlıcanlari karniyarik lik kizartip buzluga atiorum bide kırmızı biber patlıcan karışık kozleyip koyuorunm salatası kış günü hazır gusel oluo

Hayırlı akşamlar canlarim. Oncelikle tebrik eden dua eden herkese teşekkürler :) darısı hayirlisiyla hepinizin başına insallah..

Oglusumla daha 1gunu bile doldurmadik ama sanki hep varmış gibi çok karmaşık duygular icerisindeyim. şimdi bebis aglamadan hemen dogum hikayemizi anlatayım :)

Benim ne nisan ne mukus tıkacı hiçbirşey gelmemişti doğumun başlayacağını hiç tahmin etmedim. Eşim iş çıkışı geldiğinde iftara kadar uyuyalim dedik uyuduk. İftara az kala saat 8civari önce eşim sonra ben uyandım. Uyanır uyanmaz pıt diye birşey vurdu ve su gelmeye basladi. Şaşkın şaşkın aaa suyum geldi dedim eşim de baktı yatakta birşey yok. Hemen bezimi ver dedim takarken bi baktı birden suyum hızla akmaya başladı. İlkten sancı yoktu yarım saat kadar sonra başladı. O yarım saatte de hemen muz yedim doğumda enerji olsun diye. Hazırlanıp hemen çıktık hastaneye gittik. 11e kadar sancılar adet sancısı gibiydi dayanılacak gibiydi yani ama 11den sonra şiddetli ağrılar başladı ordan sonra açılma da hızla arttı zaten. Çok şükür suni sanciya veya karnıma bastırılmasına gerek kalmadan kendi ikinmamla dünyaya getirebildim. Tek korktuğum olarak kesiyi yaşadım o da 4dikisle atlattım elhamdülillah.

Ebemiz çok tatlı ve kibardi, beni de sakinleştirdi ve çok güzel motive etti. Bebeğin saçları görünene kadar ebeyle devam ettik :) en son 3 ikinmada kendi doktorumuz geldi ve 3 ikinmada bebisi dogurdum elhamdulillah. Aslında çok daha erken dogurabilirdim ama korkudan ikinmalari hep yarım birakiyordum. Daha sonra baktım ki sancı anında aslında ikinirsan daha az ağrı hissediyormussun bir de kendi acıma o kadar odaklanmisim ki bebeği tamamen unutmustum. Sonra ebe herhalde bunu fark etti. Sanci arasinda bana bebegimin adını sordu. Saçlarının rengini bile soyledi, bebeğini görmek istemiyor musun merak etmiyor musun filan dedi o an nasıl gaza geldimse bi anda tüm yorgunlugum gitti ve olması gerektiği gibi ikindim çok şükür..

Evet çok büyük ağrı yaşadım çok tirstim yalan yok insanın canından can çıkıyor kolay degil ama iyi ki dogurmusum minik kuzumu. Elime verdiklerinde belki elli kere sordum bu benim oğlum mu? Bunu ben mi dogurdum? Bitti mi? Rüya da degilim dimi?

Şimdi yani başımda hickiriyor. Daha dün karnımın içinde hickiriyordu :) dünya ne tuhaf biryer..

Inan ki okurken gozyaslarima engel olamadım çok güzel bi doğum hikayesi darısı başıma size de evladiniz ve eşinizle uzun ömürler mutlu yıllar diliyorum

Gözlerim dolarak okudum... RABBIM bi omur ayirmasin insallah ... anali babali buyusun

Cok guzel gecmis hersey masallah :) insallah bebeginizle birlikte saglikli mutlu bi yasaminiz olur :)

Sukur bebegine kavustun normal zor gibi gorunuyo ama bebek dogunca bi rahatlama bi hafifleme biraz yorgunluk oluyo ama guzel bir duygu sezeryan sanki dogumu yasamamissin gibi icinden ameliyatla bi parca cikariyolar ben normal cok istedim ama doktorum bekleyip riske atmayalim deyince bunca yil sonra verilmis bir hediye hic birsey diyemiyosunbilmiyorum Rabbim hayirlisini nasip etsin

ayyy çok imrendim canım ya hayırlısıyla çok güzel bir şekilde gelmiş bebeğin :)
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin darısı bize inşallah

Fasulye,patlican ben de her yaz atiyorum canim. Biberi doldurmadan koyuyorum hep. Ama dogumdan sonrasindan kolay olsun diye doldursam iyi olacak. Yaprak sarmaya vaktim yok. Bugun biraz esim seviyor diye oturdugum yerde sardim ayaklarim sismis hemen. Fazlasina dayanamadim. Sagol canim borek fikri geldi sizlerden onu yapicam mutlaka. Cikar pisirleri ariyorum simdilik :)

Masallah seviyorum boyle hazirliklari ben de. Konserve domates mutlaka yapiyorum.
Sebzeleri kisa girmeden hazirlarim ama ben dogumdan sonrasi icin cikar hemen pisir yemek ve borek tarifleri arayisindayim:)

Canım kendin nasıl hallettin temizliğini yaa benim kuaför çırağı yarım yamalak yapmış ben tamamlayayım dedim beceremedim ki temizlik şirketi falan yokmu olduğun yerde, ben ordan bir kız çağıracağım

Aman allah im beni aldin nerelere goturdun cok guzel :)
Ne mutlu cokta zor olmamis dogumun canim. Heyecanini ta yuregimde hissettim anlattiklarinla. Hos gelmis ogluşun, hayatiniza bereket ugur getirsin...

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah canım..doğum hikayeni okurken çok duygulandım gözlerim doldu..sen de kesiden korkuyormuşsun ben de çok korkuyorum acıdı mı kesi dikiş anında..şuan var mı ağrın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…