2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Kesmeden önce iğne yaptığı için pek birşey hissetmedim canım. Dikişte de bebek dünyaya geldiği için sarhoş gibiydim, doğumhanede eşimle nikah salonuna giriş sarkimizi söylüyordum dikiş atılırken sevgiliiimmm saçlarını tarayıp, gerdanini oksayipp ninniler söyleyip... doktorum da yeni bi anestezi yöntemi keşfettim diye dalga geçiyordu

Benim korkum o dikişlerle tuvalete nasıl gideceğimdi ama elhamdülillah şimdiye kadar tuvalette acı hissetmedim. İnşallah herkes sorunsuzca kolayca atlatır bu süreci...

Valla maşallah ya hepimize böyle doğumla nasip olsun inş çok özendm.sen anlatırken kızım yanımda yatıyo gibi düşündüm çok duygulandım

Nerden alicam canim
Onuecxanemi medikal malzeme
Satan yerdemi

Aminn inşallahh..tekrar hayırlı olsun♡

ayyyy canım benmmm. Bn daha yeni goruyorum doğurduğunu. Rabbim bağışlasın bol bol sutun olsun innşllh. Ne kadar mutlu oldum boyle guzel bi doğum hikayesini okuyunca inanamazsın lutfen bizlerede dua et şu mutlu anında. İnişllh hepimiz guzel ve mutlu doğum hikayelerimizi paylaşalım sıayla.

Allahim ne heyecanli ne tuhaf duygular simdi 40 yillik anne gibi koru kolla dusun o bebisi biz kadinlar nasil birseyiz. Allhim mis kokusunu cek cek dur aimdi tekrar hozun aydin bizim yerimizede kokla melegini benimde 2 gunum kaldi carsamba allah nasip ederse kollarimda korkuyla beraber cok duygusal dusunceler icersindeyim her bebege kizimda boyle olacak doye bakiyorum

Ay çok sevindim canım benimm Yaa allah bizede nasip etsin

Dyrm ki resmen bi daha ki hamileliğim kısmet Olursa kısa denk getircm böyle bişey yok ya ayaklarımun altı alev alev yanıyo. biri üstümden su dökse ne güzel olur duş almaya halim yok
Sorma canim ya simdi ciktim dustan en kotu saclarimi yoplayip vucumu yikiyorum eriyoruz resmen bnde bidahakini kisa gelsin diyorum ya mahvoldum ic camasiri takamiyorum memislere uclar he havada yelek giysem yaniyorum ay artik biraktim utanmayi falan oyle geziyorum ede anne baba kardes es napim ya igf

Benim allahtan kimse yok ben de aynıym hiç bişey takamym o kadar okula gittim geldim ilk defa zorlanıyrm valla bı nasıl iş ya yandım eridm resmen bi sağ salim doğursaydık hayırlısıyla. Senin az kalmış benim belli de değil hayırlısı tabi de allahsabır versin

Canım benim ALLAH hepimize böyle kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah :) meşeğini öp kokla benim yerimede inşallah hayatı boyunca hiç üzmez seni annesi. Birşeyi merak ettim doğuma son bir kaç gün kala vajinal akıntın oldu mu ? Ya da varsa fazlalaştı mı ? Benim hep vardı ama şu sıralar daha da arttı gibi bir alakası olabilir mi ?

Senin sezeryan günü mü bu yoksa normalde mi bu kadar kaldı çok az kalmış

amin herkes sağlıcakla yavrusuna kavussun inşallah :)
Evet canım akıntı cogalmisti ama ben son haftalarda bebis erken gelmesin diye progestan adalat filan kullandım onlar yapıyor diye düşünmüştüm.
misam in tarif ettigi bir hareket vardı onu yapamayan bir kaç güne doğum yaparmis. Ben gerçekten yapamadık ve birkaç günde doğum oldu :)

Kizlar 35+1 gunluk hamileyim. dun gece ve bu gece saat 3te baslayip sabah 8de azalan, 5 dakikada bir gelen kasilmalarim var. Nefesimi kesiyor. Ama sabah 8e doğru azaliyor. 2 gundur boyle. Erken dogum riskim var rahim uzunlugum 2.2. Bebegin gelisimi 2 hafta geriden geliyo kilosu 2.100 grdi 3 gun once. Bu tarz kasilmalar 26. Haftadan beri var ama gun icinde olurdu. Sizce erken dogum yaparmiyim. Cok korkuyorum

Aaa :)) ya az önce uykudan sancıya uyanarak kalktım kasıklarımda bir sancı özellikle solda ona uyandım ama şuan devamı yok geçti gitti. Birde o hareketi deneyeyim bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…