- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.501
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah canım..doğum hikayeni okurken çok duygulandım gözlerim doldu..sen de kesiden korkuyormuşsun ben de çok korkuyorum acıdı mı kesi dikiş anında..şuan var mı ağrın?
Valla maşallah ya hepimize böyle doğumla nasip olsun inş çok özendm.sen anlatırken kızım yanımda yatıyo gibi düşündüm çok duygulandımKesmeden önce iğne yaptığı için pek birşey hissetmedim canım. Dikişte de bebek dünyaya geldiği için sarhoş gibiydim, doğumhanede eşimle nikah salonuna giriş sarkimizi söylüyordum dikiş atılırkensevgiliiimmm saçlarını tarayıp, gerdanini oksayipp ninniler söyleyip... doktorum da yeni bi anestezi yöntemi keşfettim diye dalga geçiyordu
Benim korkum o dikişlerle tuvalete nasıl gideceğimdi ama elhamdülillah şimdiye kadar tuvalette acı hissetmedim. İnşallah herkes sorunsuzca kolayca atlatır bu süreci...
tup bebek topigindeki butun arkadaslar sezeryan oldu ve kesinlikle depend kilot seklinde hasta bezini onerdiler.sezeryanda kanama daha fazla oluyormus.bi de dikislerden dolayi hareketimiz kisitli oldugundan kolaylik sagliyormus.orkid goturen olmadi hic.hepsi depend aldi
kacli aldak acaba yeterEvet cnm kulot seklinde olan cok memnun kalmislar normal kulot kullanmaya gerek yok. 9 adet 20 tl
Aminn inşallahh..tekrar hayırlı olsun♡Kesmeden önce iğne yaptığı için pek birşey hissetmedim canım. Dikişte de bebek dünyaya geldiği için sarhoş gibiydim, doğumhanede eşimle nikah salonuna giriş sarkimizi söylüyordum dikiş atılırkensevgiliiimmm saçlarını tarayıp, gerdanini oksayipp ninniler söyleyip... doktorum da yeni bi anestezi yöntemi keşfettim diye dalga geçiyordu
Benim korkum o dikişlerle tuvalete nasıl gideceğimdi ama elhamdülillah şimdiye kadar tuvalette acı hissetmedim. İnşallah herkes sorunsuzca kolayca atlatır bu süreci...
Dyrm ki resmen bi daha ki hamileliğim kısmet Olursa kısa denk getircm böyle bişey yok ya ayaklarımun altı alev alev yanıyo.Ayy kızlar sıcaktan eriyorum uyku uyuyamiyorum nolucak bu halimiz(
ayyyy canım benmmm. Bn daha yeni goruyorum doğurduğunu. Rabbim bağışlasın bol bol sutun olsun innşllh. Ne kadar mutlu oldum boyle guzel bi doğum hikayesini okuyunca inanamazsınHayırlı akşamlar canlarim. Oncelikle tebrik eden dua eden herkese teşekkürler :) darısı hayirlisiyla hepinizin başına insallah..
Oglusumla daha 1gunu bile doldurmadik ama sanki hep varmış gibi çok karmaşık duygular icerisindeyim. şimdi bebis aglamadan hemen dogum hikayemizi anlatayım :)
Benim ne nisan ne mukus tıkacı hiçbirşey gelmemişti doğumun başlayacağını hiç tahmin etmedim. Eşim iş çıkışı geldiğinde iftara kadar uyuyalim dedik uyuduk. İftara az kala saat 8civari önce eşim sonra ben uyandım. Uyanır uyanmaz pıt diye birşey vurdu ve su gelmeye basladi. Şaşkın şaşkın aaa suyum geldi dedim eşim de baktı yatakta birşey yok. Hemen bezimi ver dedim takarken bi baktı birden suyum hızla akmaya başladı. İlkten sancı yoktu yarım saat kadar sonra başladı. O yarım saatte de hemen muz yedim doğumda enerji olsun diye. Hazırlanıp hemen çıktık hastaneye gittik. 11e kadar sancılar adet sancısı gibiydi dayanılacak gibiydi yani ama 11den sonra şiddetli ağrılar başladı ordan sonra açılma da hızla arttı zaten. Çok şükür suni sanciya veya karnıma bastırılmasına gerek kalmadan kendi ikinmamla dünyaya getirebildim. Tek korktuğum olarak kesiyi yaşadım o da 4dikisle atlattım elhamdülillah.
Ebemiz çok tatlı ve kibardi, beni de sakinleştirdi ve çok güzel motive etti. Bebeğin saçları görünene kadar ebeyle devam ettik :) en son 3 ikinmada kendi doktorumuz geldi ve 3 ikinmada bebisi dogurdum elhamdulillah. Aslında çok daha erken dogurabilirdim ama korkudan ikinmalari hep yarım birakiyordum. Daha sonra baktım ki sancı anında aslında ikinirsan daha az ağrı hissediyormussunbir de kendi acıma o kadar odaklanmisim ki bebeği tamamen unutmustum. Sonra ebe herhalde bunu fark etti. Sanci arasinda bana bebegimin adını sordu. Saçlarının rengini bile soyledi, bebeğini görmek istemiyor musun merak etmiyor musun filan dedi o an nasıl gaza geldimse bi anda tüm yorgunlugum gitti ve olması gerektiği gibi ikindim çok şükür..
Evet çok büyük ağrı yaşadım çok tirstim yalan yok insanın canından can çıkıyor kolay degil ama iyi ki dogurmusum minik kuzumu. Elime verdiklerinde belki elli kere sordum bu benim oğlum mu? Bunu ben mi dogurdum? Bitti mi? Rüya da degilim dimi?
Şimdi yani başımda hickiriyor. Daha dün karnımın içinde hickiriyordu :) dünya ne tuhaf biryer..
Hayırlı akşamlar canlarim. Oncelikle tebrik eden dua eden herkese teşekkürler :) darısı hayirlisiyla hepinizin başına insallah..
Oglusumla daha 1gunu bile doldurmadik ama sanki hep varmış gibi çok karmaşık duygular icerisindeyim. şimdi bebis aglamadan hemen dogum hikayemizi anlatayım :)
Benim ne nisan ne mukus tıkacı hiçbirşey gelmemişti doğumun başlayacağını hiç tahmin etmedim. Eşim iş çıkışı geldiğinde iftara kadar uyuyalim dedik uyuduk. İftara az kala saat 8civari önce eşim sonra ben uyandım. Uyanır uyanmaz pıt diye birşey vurdu ve su gelmeye basladi. Şaşkın şaşkın aaa suyum geldi dedim eşim de baktı yatakta birşey yok. Hemen bezimi ver dedim takarken bi baktı birden suyum hızla akmaya başladı. İlkten sancı yoktu yarım saat kadar sonra başladı. O yarım saatte de hemen muz yedim doğumda enerji olsun diye. Hazırlanıp hemen çıktık hastaneye gittik. 11e kadar sancılar adet sancısı gibiydi dayanılacak gibiydi yani ama 11den sonra şiddetli ağrılar başladı ordan sonra açılma da hızla arttı zaten. Çok şükür suni sanciya veya karnıma bastırılmasına gerek kalmadan kendi ikinmamla dünyaya getirebildim. Tek korktuğum olarak kesiyi yaşadım o da 4dikisle atlattım elhamdülillah.
Ebemiz çok tatlı ve kibardi, beni de sakinleştirdi ve çok güzel motive etti. Bebeğin saçları görünene kadar ebeyle devam ettik :) en son 3 ikinmada kendi doktorumuz geldi ve 3 ikinmada bebisi dogurdum elhamdulillah. Aslında çok daha erken dogurabilirdim ama korkudan ikinmalari hep yarım birakiyordum. Daha sonra baktım ki sancı anında aslında ikinirsan daha az ağrı hissediyormussunbir de kendi acıma o kadar odaklanmisim ki bebeği tamamen unutmustum. Sonra ebe herhalde bunu fark etti. Sanci arasinda bana bebegimin adını sordu. Saçlarının rengini bile soyledi, bebeğini görmek istemiyor musun merak etmiyor musun filan dedi o an nasıl gaza geldimse bi anda tüm yorgunlugum gitti ve olması gerektiği gibi ikindim çok şükür..
Evet çok büyük ağrı yaşadım çok tirstim yalan yok insanın canından can çıkıyor kolay degil ama iyi ki dogurmusum minik kuzumu. Elime verdiklerinde belki elli kere sordum bu benim oğlum mu? Bunu ben mi dogurdum? Bitti mi? Rüya da degilim dimi?
Şimdi yani başımda hickiriyor. Daha dün karnımın içinde hickiriyordu :) dünya ne tuhaf biryer..
Kesmeden önce iğne yaptığı için pek birşey hissetmedim canım. Dikişte de bebek dünyaya geldiği için sarhoş gibiydim, doğumhanede eşimle nikah salonuna giriş sarkimizi söylüyordum dikiş atılırkensevgiliiimmm saçlarını tarayıp, gerdanini oksayipp ninniler söyleyip... doktorum da yeni bi anestezi yöntemi keşfettim diye dalga geçiyordu
Sorma canim ya simdi ciktim dustan en kotu saclarimi yoplayip vucumu yikiyorum eriyoruz resmen bnde bidahakini kisa gelsin diyorum ya mahvoldum ic camasiri takamiyorum memislere uclar he havada yelek giysem yaniyorum ay artik biraktim utanmayi falan oyle geziyorum ede anne baba kardes es napim ya igfDyrm ki resmen bi daha ki hamileliğim kısmet Olursa kısa denk getircm böyle bişey yok ya ayaklarımun altı alev alev yanıyo.biri üstümden su dökse ne güzel olur duş almaya halim yok
Benim allahtan kimse yok ben de aynıym hiç bişey takamym o kadar okula gittim geldim ilk defa zorlanıyrm valla bı nasıl iş ya yandım eridm resmen bi sağ salim doğursaydık hayırlısıyla. Senin az kalmış benim belli de değil hayırlısı tabi de allahsabır versinSorma canim ya simdi ciktim dustan en kotu saclarimi yoplayip vucumu yikiyorum eriyoruz resmen bnde bidahakini kisa gelsin diyorum ya mahvoldum ic camasiri takamiyorum memislere uclar he havada yelek giysem yaniyorum ay artik biraktim utanmayi falan oyle geziyorum ede anne baba kardes es napim ya igf
Canım benim ALLAH hepimize böyle kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah :) meşeğini öp kokla benim yerimede inşallah hayatı boyunca hiç üzmez seni annesi. Birşeyi merak ettim doğuma son bir kaç gün kala vajinal akıntın oldu mu ? Ya da varsa fazlalaştı mı ? Benim hep vardı ama şu sıralar daha da arttı gibi bir alakası olabilir mi ?Hayırlı akşamlar canlarim. Oncelikle tebrik eden dua eden herkese teşekkürler :) darısı hayirlisiyla hepinizin başına insallah..
Senin sezeryan günü mü bu yoksa normalde mi bu kadar kaldı çok az kalmışCanım benim ALLAH hepimize böyle kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah :) meşeğini öp kokla benim yerimede inşallah hayatı boyunca hiç üzmez seni annesi. Birşeyi merak ettim doğuma son bir kaç gün kala vajinal akıntın oldu mu ? Ya da varsa fazlalaştı mı ? Benim hep vardı ama şu sıralar daha da arttı gibi bir alakası olabilir mi ?
Canım benim ALLAH hepimize böyle kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah :) meşeğini öp kokla benim yerimede inşallah hayatı boyunca hiç üzmez seni annesi. Birşeyi merak ettim doğuma son bir kaç gün kala vajinal akıntın oldu mu ? Ya da varsa fazlalaştı mı ? Benim hep vardı ama şu sıralar daha da arttı gibi bir alakası olabilir mi ?
Normal benim kuzum çok şükür :)Senin sezeryan günü mü bu yoksa normalde mi bu kadar kaldı çok az kalmış
Aaa :)) ya az önce uykudan sancıya uyanarak kalktım kasıklarımda bir sancı özellikle solda ona uyandım ama şuan devamı yok geçti gitti. Birde o hareketi deneyeyim bakalım :))amin herkes sağlıcakla yavrusuna kavussun inşallah :)
Evet canım akıntı cogalmisti ama ben son haftalarda bebis erken gelmesin diye progestan adalat filan kullandım onlar yapıyor diye düşünmüştüm.
misam in tarif ettigi bir hareket vardı onu yapamayan bir kaç güne doğum yaparmis. Ben gerçekten yapamadık ve birkaç günde doğum oldu :)
Ka
kacli aldak acaba yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?