- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.521
Meraba canım büyük boy almışsın ben orta boy aldım kaç kilosun acaba?
Kesmeden önce iğne yaptığı için pek birşey hissetmedim canım. Dikişte de bebek dünyaya geldiği için sarhoş gibiydim, doğumhanede eşimle nikah salonuna giriş sarkimizi söylüyordum dikiş atılırkensevgiliiimmm saçlarını tarayıp, gerdanini oksayipp ninniler söyleyip... doktorum da yeni bi anestezi yöntemi keşfettim diye dalga geçiyordu
Benim korkum o dikişlerle tuvalete nasıl gideceğimdi ama elhamdülillah şimdiye kadar tuvalette acı hissetmedim. İnşallah herkes sorunsuzca kolayca atlatır bu süreci...
ayy gözün aydın darısı bize :)Gunaydin kizlarr dun iftarda suyum geldi 36+1 di gece 12.30da dogdu kizim 3030gr mis yanimda simdi darisi basiniza saglikla
Kizlar 35+1 gunluk hamileyim. dun gece ve bu gece saat 3te baslayip sabah 8de azalan, 5 dakikada bir gelen kasilmalarim var. Nefesimi kesiyor. Ama sabah 8e doğru azaliyor. 2 gundur boyle. Erken dogum riskim var rahim uzunlugum 2.2. Bebegin gelisimi 2 hafta geriden geliyo kilosu 2.100 grdi 3 gun once. Bu tarz kasilmalar 26. Haftadan beri var ama gun icinde olurdu. Sizce erken dogum yaparmiyim. Cok korkuyorum
Sorma canim ya simdi ciktim dustan en kotu saclarimi yoplayip vucumu yikiyorum eriyoruz resmen bnde bidahakini kisa gelsin diyorum ya mahvoldum ic camasiri takamiyorum memislere uclar he havada yelek giysem yaniyorum ay artik biraktim utanmayi falan oyle geziyorum ede anne baba kardes es napim ya igf
maşallah kaç kilo tosuncuklar yaa ay çok şekerlerrr..Eki Görüntüle 1848732
Eki Görüntüle 1848733 Eki Görüntüle 1848734 Eki Görüntüle 1848735
canım ilk iki fotoğraf oğlum, ikinci iki fotoğraf kızım :)
ayy sendemi doğurdun çok heycanlı olmaya başladı sırayla doğum haberleri geliyor ayyyyyyy gözün aydınKızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edin lutfen
ayy bende işteyken girebiliyorum zaten çok heycanlanıyorum sanki ben doğurmuşum gibi :)Günaydın kızlar sabahları hemen bakıyorum doğum yapan olmuş mu diye
günaydın kızçeler sancılar ne alemde dün sanırım doğuruyorum dedim sancı sürekli yokladı beni bugunde doğmadı bakalım ::) ayy işte son haftam bi bitseydii
herkese gunaydinnnn
bugun doktor gunumuz.hayirli haberler alayim insallahh
Aynen canımEmira SY canim progestan tb kulandim demissin ya hemen benim bi sorum olcak :)) gece 3 kere falan kagit havlu koyuyorum ben hep islatiyo cunku biraz kremsi ilac geri geliyo onunla beraber de su gbi bisey geliyor...sonra gun icinde azaliyor ilaci vajinal koyduktan sonra gece tekrar artiyor... senn de bu sekilde miydi
Canım kendin nasıl hallettin temizliğini yaabenim kuaför çırağı yarım yamalak yapmış ben tamamlayayım dedim beceremedim ki temizlik şirketi falan yokmu olduğun yerde, ben ordan bir kız çağıracağım
kızlar acil şiddetli bel ve kasık ağrım var bu işaret olabilirmi
Cok guzeller hepsini sen mi yaptin.suslemeleri nerden aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?