2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

hay maşaallah sana..
hepimize kolay doğumlar olsun inşaallah ...
sağlıkla gelsin bebişlerimiz..
çok heyecanlandım sen güzel güzel anlatınca rüyalarıma girdi..
musmutlu uyandım bin şükür

bakalım bizim hikayelerimiz nasıl olacak...

bebişin ve sen sağlıklı olun inşaallah

Canm yalanci kasilmalar hepimizde oluyordur ama duzenli ve kisa arakiklarla geldigini ifade ettin istersen tedbir amacli bi nst icin doktoruna basvur. Icini ferah tut gecmis gerci .

Emira SY canim progestan tb kulandim demissin ya hemen benim bi sorum olcak :)) gece 3 kere falan kagit havlu koyuyorum ben hep islatiyo cunku biraz kremsi ilac geri geliyo onunla beraber de su gbi bisey geliyor...sonra gun icinde azaliyor ilaci vajinal koyduktan sonra gece tekrar artiyor... senn de bu sekilde miydi

Ben de klimayi aciyorum artk napayim bebek usutmez insallah cunku cok su kaybediyorum terlemekten

günaydın kızçeler sancılar ne alemde dün sanırım doğuruyorum dedim sancı sürekli yokladı beni bugunde doğmadı bakalım ::) ayy işte son haftam bi bitseydii

canım benim sancım yok henüz yani sanırım :)
nasıl bi şey bilmiyorum şimdilik..
benim de işte son 2 haftam
hayırlısıyla geçsin şu günler
Allah ım yardımcımız olsun
havalar ısındı iyice
Allah tan yayladayız biz bu yıl.
gidiş geliş yorucu olsa da havasına değiyor bin şükür..

Aynen canım

cnm aynanın olduğu 1,20 lik bir yer vardı. oraya geniş minder koydum. arkamada iki büyük yastık o60 derece eğimde yattım aynayıda görüyordum. rolon ağda ile ufak ufak sürüp ilerledim. arada bir başımı gerıye bırakıp yattım. uzun sürdü ama sonunda basarı benım oldu :)) işim bittiğinde ayağa kalktıgımda titriyordum resmen kasılmaktan . ben kuaföre gidip aldımadım hiç aldıramamda. normalde kaş bıyık için bile gitmemde dün çok yoruldumda ondan gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…