- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.541
bende sancı nedir bilmiyorum ama tüm söylentilere göre adet sancısı gibi :) ara ara olmaya başladı artık dün çok aşırıydı zaman geçmiyor sanki demi sanada zor oluyormu artık canım çalışmakcanım benim sancım yok henüz yani sanırım :)
nasıl bi şey bilmiyorum şimdilik..
benim de işte son 2 haftam
hayırlısıyla geçsin şu günler
Allah ım yardımcımız olsun
havalar ısındı iyice
Allah tan yayladayız biz bu yıl.
gidiş geliş yorucu olsa da havasına değiyor bin şükür..
Saol kuzmAynen canım
arkadaşlar doğum da fotoğrafçıyla anlaşacak kimse var mı_?
doğum anı fotoğraf çekimi için fikriniz nedir_?
amin herkes sağlıcakla yavrusuna kavussun inşallah :)
Evet canım akıntı cogalmisti ama ben son haftalarda bebis erken gelmesin diye progestan adalat filan kullandım onlar yapıyor diye düşünmüştüm.
misam in tarif ettigi bir hareket vardı onu yapamayan bir kaç güne doğum yaparmis. Ben gerçekten yapamadık ve birkaç günde doğum oldu :)
misam nasıldı ki o hareket hatırlamyrm ben ya acil ihtiyacm var çok bel ağrısı ve arada kasık ağrısı geliyo adet sancısı gibi korkyrm
sağlık ocağını aradım doktora git dediler eşimde yok araba kullanma dedi doktor ne yapıcam bilmiyorum birazda azaldı gibi amacnm bel ağrısıyla baslar diyorlar bi doktora sor istersen. yada gidip bi kontrol ettir istersen
bizim günlerimiz aynı canım ben bugün çok kötüyüm belim ve kasıklarım aynı adet sancısı gibi hatta daha şiddetli ama düzenli değil ne yapıcam bilmiyorumbende sancı nedir bilmiyorum ama tüm söylentilere göre adet sancısı gibi :) ara ara olmaya başladı artık dün çok aşırıydı zaman geçmiyor sanki demi sanada zor oluyormu artık canım çalışmak
Ben de bu gece cam açık uyumuştum sabah 6dqn beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olcakmışım gibi, sanırım üşüdüm gece farketmeden .. Biraz sıcak tuttum kendimi dinlendim geçiyo yavaş yavaş üşütmüş olabilir misinbizim günlerimiz aynı canım ben bugün çok kötüyüm belim ve kasıklarım aynı adet sancısı gibi hatta daha şiddetli ama düzenli değil ne yapıcam bilmiyorum
canım bende dün aynısını yaşadım eşimde mesaideydi öldüm öldüm dirildim uyuyum dedim belki geçer diye sahura kadar sancı çektim kasık ağrısı bel ağrısı ve böle bacaklarıma vuruyordu sancı naparsam yapayım geçmiyordu sabah kalktım geçmiş aynen aralıkları düzenli değil bi giriyor çok ağrıyor uzun süre dakika bile baktım düzenli değildi biraz bekle bakalım bebiş hareket ediyormu benim bebiş acayip hareketliydi o hareket ettikçe ağrı dahada arttı bende acaba doğum pozisyonunamı giriyor dedimbizim günlerimiz aynı canım ben bugün çok kötüyüm belim ve kasıklarım aynı adet sancısı gibi hatta daha şiddetli ama düzenli değil ne yapıcam bilmiyorum
Bn bunu yapamiyorummmCanım sırtını duvara dayayıp yere oturuyorsun, dik şekilde oturuyorsun yani... Ellerini yana koymadan,destek almadan sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koyabiliyorsan hala süren var demek miş. Karnın küçük olsa da tamamen bebeğin kanala inmesi ve kaslarla alakalıymış yani doğumu yakın olan yapamazmış :)
gece vantilatör açıyorum çünkü durulacak gibi değil ege bölgesi yanıyor biliyosun belkide üşüttüm dediğin gibiBen de bu gece cam açık uyumuştum sabah 6dqn beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olcakmışım gibi, sanırım üşüdüm gece farketmeden .. Biraz sıcak tuttum kendimi dinlendim geçiyo yavaş yavaş üşütmüş olabilir misin
aynen bu sabah yaşadıklarımı tarif ettin....çok hareket etmiyor bebek zaten o yüzden korkuyorum birazda...şuan iyiyim mesela hiç ağrı yok ama devam ederse bilmiyorumcanım bende dün aynısını yaşadım eşimde mesaideydi öldüm öldüm dirildim uyuyum dedim belki geçer diye sahura kadar sancı çektim kasık ağrısı bel ağrısı ve böle bacaklarıma vuruyordu sancı naparsam yapayım geçmiyordu sabah kalktım geçmiş aynen aralıkları düzenli değil bi giriyor çok ağrıyor uzun süre dakika bile baktım düzenli değildi biraz bekle bakalım bebiş hareket ediyormu benim bebiş acayip hareketliydi o hareket ettikçe ağrı dahada arttı bende acaba doğum pozisyonunamı giriyor dedim
bende sancı nedir bilmiyorum ama tüm söylentilere göre adet sancısı gibi :) ara ara olmaya başladı artık dün çok aşırıydı zaman geçmiyor sanki demi sanada zor oluyormu artık canım çalışmak
bebek hareket etmiyorsa ben korkarım sen onu harektlendirecek şeyler ye bakalım ne olacak üşütmüşte olabilirsin ama o adet sancısı gibi olmaz sanırım o ağrı değişik benim bi kez daha olmuştu iş yerinde öğleye kadar çektim öğleden sonra zatenb kontrolüm vardı doktora gidince sancı falan kalmadı nstde sancı çıkmadı ki zaten ağrım gitmişti doktora anlattım doğum sancıları olabilir artık doğsada sıkıntı değil dediaynen bu sabah yaşadıklarımı tarif ettin....çok hareket etmiyor bebek zaten o yüzden korkuyorum birazda...şuan iyiyim mesela hiç ağrı yok ama devam ederse bilmiyorum
ben hastaneninkine sordum cnm 450 tl bi albüm bide cd. bide bir tane kapı posteri. ama birde 600 lük var onun foto kalitesi albumü cok güzel
yiyemem ki şekerim varbebek hareket etmiyorsa ben korkarım sen onu harektlendirecek şeyler ye bakalım ne olacak üşütmüşte olabilirsin ama o adet sancısı gibi olmaz sanırım o ağrı değişik benim bi kez daha olmuştu iş yerinde öğleye kadar çektim öğleden sonra zatenb kontrolüm vardı doktora gidince sancı falan kalmadı nstde sancı çıkmadı ki zaten ağrım gitmişti doktora anlattım doğum sancıları olabilir artık doğsada sıkıntı değil dedi
aslında evde olmakta zamanı geçirmiyor bide evde olunca hep kendimi dinliyom :):) az kaldı direnelim :)benim o adetimsi sancı ara sıra oluyooooor evet...
iş biraz yorucu ama zaman bazen hızlı bazen hiç gemiyoooor..
napsak nasıl etsek de oyalasak kendimizzii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?