2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bende sancı nedir bilmiyorum ama tüm söylentilere göre adet sancısı gibi :) ara ara olmaya başladı artık dün çok aşırıydı zaman geçmiyor sanki demi sanada zor oluyormu artık canım çalışmak

Kız deme dur hemen deneyeyim :)

misam nasıldı ki o hareket hatırlamyrm ben ya acil ihtiyacm var çok bel ağrısı ve arada kasık ağrısı geliyo adet sancısı gibi korkyrm

Canım sırtını duvara dayayıp yere oturuyorsun, dik şekilde oturuyorsun yani... Ellerini yana koymadan,destek almadan sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koyabiliyorsan hala süren var demek miş. Karnın küçük olsa da tamamen bebeğin kanala inmesi ve kaslarla alakalıymış yani doğumu yakın olan yapamazmış :)

bizim günlerimiz aynı canım ben bugün çok kötüyüm belim ve kasıklarım aynı adet sancısı gibi hatta daha şiddetli ama düzenli değil ne yapıcam bilmiyorum

bizim günlerimiz aynı canım ben bugün çok kötüyüm belim ve kasıklarım aynı adet sancısı gibi hatta daha şiddetli ama düzenli değil ne yapıcam bilmiyorum
Ben de bu gece cam açık uyumuştum sabah 6dqn beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olcakmışım gibi, sanırım üşüdüm gece farketmeden .. Biraz sıcak tuttum kendimi dinlendim geçiyo yavaş yavaş üşütmüş olabilir misin

canım bende dün aynısını yaşadım eşimde mesaideydi öldüm öldüm dirildim uyuyum dedim belki geçer diye sahura kadar sancı çektim kasık ağrısı bel ağrısı ve böle bacaklarıma vuruyordu sancı naparsam yapayım geçmiyordu sabah kalktım geçmiş aynen aralıkları düzenli değil bi giriyor çok ağrıyor uzun süre dakika bile baktım düzenli değildi biraz bekle bakalım bebiş hareket ediyormu benim bebiş acayip hareketliydi o hareket ettikçe ağrı dahada arttı bende acaba doğum pozisyonunamı giriyor dedim

Merhaba arkadaşlar.Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum Allah sağlıcakla huzurla büyütmenizi nasip etsin inşallah.Doğum anlarını anlatan bir arkdaşı okudum şimdi inanın sanki bizzat yaşamışım gibi hissettim.Ne kadar özel ne kadar güzel anlar.İnşallah bizler de en kolayından atlatırız sağ salim geçiririz o süreci.Epidural düşünen var mı aramızda?Benim çatı muayenem henüz olmadı ama normal doğum olursa epidural düşünmeye başladım sanki.Çok olumsuz şeyler de duydum ama çevremde olumlu örnekler de var.Kuzenim inanılmaz zor bir doğum süreci geçirdi ve bin pişman oldum epidural olmadığıma dedi.Bana da hep diyor şimdi mutlaka yaptır diye.Çok yakınımda bir insan yaptı ve yan etkisi hiç olmamış sadece doğumdan sonra bir kaç gün hafif ağrı olmuş bacaklarında.O da epiduralden mi değil mi bilmiyoruz gerçi. ama ona bağlıyor.40 dk ağrım kesildi ve insan rahatlıyor az bir süre değil dedi.Sizin de fikirlerinizi almak istedim.İyi haftalar olsun.Ben de bayram tatilinde yarılıyorum izne.Bir biteydi hayırlısıyla.Çalıştığım ortam rahat masa başı çok serin ama yine de ödemlerim zorluyor zaman zaman.Ve inanın eve gidip istirahat ettiğimde geçiyor ama biraz iş yapayım hemen şişiyor kıpkırmızı oluyor.Yıkama ve ütülerimin çoğu bitti çok şükür.Kendim için bir kaç çamaşır vs kaldı bir tek.

Bn bunu yapamiyorummm
Ne zaman baslar dogum tahminen?

gece vantilatör açıyorum çünkü durulacak gibi değil ege bölgesi yanıyor biliyosun belkide üşüttüm dediğin gibi

aynen bu sabah yaşadıklarımı tarif ettin....çok hareket etmiyor bebek zaten o yüzden korkuyorum birazda...şuan iyiyim mesela hiç ağrı yok ama devam ederse bilmiyorum

benim o adetimsi sancı ara sıra oluyooooor evet...

iş biraz yorucu ama zaman bazen hızlı bazen hiç gemiyoooor..

napsak nasıl etsek de oyalasak kendimizzii

aynen bu sabah yaşadıklarımı tarif ettin....çok hareket etmiyor bebek zaten o yüzden korkuyorum birazda...şuan iyiyim mesela hiç ağrı yok ama devam ederse bilmiyorum
bebek hareket etmiyorsa ben korkarım sen onu harektlendirecek şeyler ye bakalım ne olacak üşütmüşte olabilirsin ama o adet sancısı gibi olmaz sanırım o ağrı değişik benim bi kez daha olmuştu iş yerinde öğleye kadar çektim öğleden sonra zatenb kontrolüm vardı doktora gidince sancı falan kalmadı nstde sancı çıkmadı ki zaten ağrım gitmişti doktora anlattım doğum sancıları olabilir artık doğsada sıkıntı değil dedi

ben hastaneninkine sordum cnm 450 tl bi albüm bide cd. bide bir tane kapı posteri. ama birde 600 lük var onun foto kalitesi albumü cok güzel

hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı sadece doğum ve odadaki çekim için 600 tl dedi..
ayrıca şehrin en iyi doğum fotoğrafçısı..
ben ayrıca gdip görüştüm..
bir büyük albüm iki küçük aileler için albüm var..(düğünde olduğu gibi)
hamile dış çekim,hamile stüdyo çekim,doğum çekimi,oda çekimi(doğum sonrası), bir de doğum sonrası 1 ay içerisinde bebişle olan çekim var...ve fiyatı 1800 tl..
doğum klibi istersen toplamda 2100 tl felan..
fiyatı pek de uygun değil..
ama anıalr briiktirmek cabası...

yiyemem ki şekerim var üşüttüm sanırım az önce bi kaç tekme attı...bencede artık günlerimiz yaklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…