- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.561
hareket ediyorsa korkma bence bide doğum sancısı başlar başlamaz doğum yapılmıyordur heralde sancı dayanılmazsa doğum başlamıştır sanırım :) benim oğlum olacak erkek bebekler gününü tamamlar diyolar ama ben sanki biraz erken gelecek gibi sanıyorum :)yiyemem ki şekerim varüşüttüm sanırım az önce bi kaç tekme attı...bencede artık günlerimiz yaklaştı
korkma canım hemen telaş yapma zaten 36. haftadasın erken doğursan bile sıkıntı değil bi iki haftada tutabilir bebeği takip eder onun dışındada benimde tansiyonum yüksekti korkmuştum bir kaç kere ölçtüm düşük yani o anlık birşeymiş birde kendi hastanende yaptır bakalımGünaydın kızlar çok moralim bozuk sağlık ocağında tahlil werdim idrarda protein kaçağı çıktı ++100 ödem yok tansiyon düşük ama çok korktum doktoruma ulasamalaidm henüz napicam erken mi doğurucam şimdi bwn
Günaydın kızlar çok moralim bozuk sağlık ocağında tahlil werdim idrarda protein kaçağı çıktı ++100 ödem yok tansiyon düşük ama çok korktum doktoruma ulasamalaidm henüz napicam erken mi doğurucam şimdi bwn
Bebeğim hala dönmemiş Doktor dönedebilir dönmeyede bilir dedi
Çok teşekkür ederim :) nisan gelince hemen su geliyo zannediyordum benCanım suyla kanaması gelende var çok fazla ben suyum gelmeden gıttım sadece gece nısanım gelmişti o kadar. Ama suyu gelenler çok fazla geldiğinı soyluyor depend takılıp gıdılebılır en saglıklısı o bence sancıyla gıdıp yolda suyun gelmeyecegının garantisi yok onlem almalı
Artık son zamanlarımız her şeyin yüksek çıkması ya da dusmesi normal demişti bana hemşire hemen kendini doguma koşullama hayırlı zamanda hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşAllah :)Günaydın kızlar çok moralim bozuk sağlık ocağında tahlil werdim idrarda protein kaçağı çıktı ++100 ödem yok tansiyon düşük ama çok korktum doktoruma ulasamalaidm henüz napicam erken mi doğurucam şimdi bwn
Benimde dönmemişti 35 te yani doktor normal pozisyonunda dedi dönmüş olsa doğum pozisyonu aldı der heralde bide başı aşşağı gözükür sanıırm demi bakalım bu perşembe kontrolüm var döndümü acabaBebeğim hala dönmemiş Doktor dönedebilir dönmeyede bilir dedi
3 hafta once ayni sey banada oldu.hatta zaman zaman tansiyon 14 9 sinirina cikti.surekli kontrol ve tuzsuz yeme ile duzenli su an.ben de cok korkmustum ama sukur 35.haftayi deviricez.doktorun 24 saatlik idrar toplatabilir ya da tansiyona etki edip etmedigini takip ettirir.gunde 3 4 kere tansiyonunu olc.magnezyum kullanmiyorsan hemen basla.protein agirlikli ve tuzsuz beslen.Günaydın kızlar çok moralim bozuk sağlık ocağında tahlil werdim idrarda protein kaçağı çıktı ++100 ödem yok tansiyon düşük ama çok korktum doktoruma ulasamalaidm henüz napicam erken mi doğurucam şimdi bwn
ben morunu aldimKızlar pişik kremi olarak desitini markasını tercih edicem ama bir çeşidi yok hangisini alayım?Bir mavi var bir mor var.
Maşallah ne güzel uzun boylusun:) ben de 1.67 boyunda 74 kiloyum bana orta boy olur o zamanCanim ben 1.76 boyundayim 83 kilo oldum
aslında evde olmakta zamanı geçirmiyor bide evde olunca hep kendimi dinliyom :):) az kaldı direnelim :)
arkadaşlar doğum da fotoğrafçıyla anlaşacak kimse var mı_?
doğum anı fotoğraf çekimi için fikriniz nedir_?
Ben de bu gece cam açık uyumuştum sabah 6dqn beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olcakmışım gibi, sanırım üşüdüm gece farketmeden .. Biraz sıcak tuttum kendimi dinlendim geçiyo yavaş yavaş üşütmüş olabilir misin
Canım benim tansiyonum 10 6 çıktı ilk ona baktı baya düşük tansiyonun dedi.sonra böyle çıkınca sasrdi kadın ödem de yok fln şoka grdi ler tabi ben bi panik.doguruom sandım. Çok şu iciorum tuz kullanmıyorum ama 2 gündür karın agrim oluo preeklamsi de böyle bişi oluomus sanırım onu okuyunca korkum arttı.3 hafta once ayni sey banada oldu.hatta zaman zaman tansiyon 14 9 sinirina cikti.surekli kontrol ve tuzsuz yeme ile duzenli su an.ben de cok korkmustum ama sukur 35.haftayi deviricez.doktorun 24 saatlik idrar toplatabilir ya da tansiyona etki edip etmedigini takip ettirir.gunde 3 4 kere tansiyonunu olc.magnezyum kullanmiyorsan hemen basla.protein agirlikli ve tuzsuz beslen.
ben morunu aldim
Ben moda grdjm işte doktorun hemşirenin tepkisinden dedim doguruomuyum yani inşallah bişi olmasın zmaninda gelsin minnosArtık son zamanlarımız her şeyin yüksek çıkması ya da dusmesi normal demişti bana hemşire hemen kendini doguma koşullama hayırlı zamanda hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşAllah :)
bebeğin döndüğünü yani doğum pozisyonunda olduğunu hissediyormusunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?