2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
yiyemem ki şekerim var üşüttüm sanırım az önce bi kaç tekme attı...bencede artık günlerimiz yaklaştı
hareket ediyorsa korkma bence bide doğum sancısı başlar başlamaz doğum yapılmıyordur heralde sancı dayanılmazsa doğum başlamıştır sanırım :) benim oğlum olacak erkek bebekler gününü tamamlar diyolar ama ben sanki biraz erken gelecek gibi sanıyorum :)

Günaydın kızlar çok moralim bozuk sağlık ocağında tahlil werdim idrarda protein kaçağı çıktı ++100 ödem yok tansiyon düşük ama çok korktum doktoruma ulasamalaidm henüz napicam erken mi doğurucam şimdi bwn

korkma canım hemen telaş yapma zaten 36. haftadasın erken doğursan bile sıkıntı değil bi iki haftada tutabilir bebeği takip eder onun dışındada benimde tansiyonum yüksekti korkmuştum bir kaç kere ölçtüm düşük yani o anlık birşeymiş birde kendi hastanende yaptır bakalım

Korkma canım bir çok arkadaşın sağlık ocağında yaptığı protein kaçağı testi yanlış çıkmıştı hem tansiyon da yok diyorsun önemli olan tansiyon bence tahlili hastanede tekrarla

Bebeğim hala dönmemiş Doktor dönedebilir dönmeyede bilir dedi

Benimki 35.haftada doğdu :)

Çok teşekkür ederim :) nisan gelince hemen su geliyo zannediyordum ben

Kızlar pişik kremi olarak desitini markasını tercih edicem ama bir çeşidi yok hangisini alayım?Bir mavi var bir mor var.

Artık son zamanlarımız her şeyin yüksek çıkması ya da dusmesi normal demişti bana hemşire hemen kendini doguma koşullama hayırlı zamanda hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşAllah :)

Bebeğim hala dönmemiş Doktor dönedebilir dönmeyede bilir dedi
Benimde dönmemişti 35 te yani doktor normal pozisyonunda dedi dönmüş olsa doğum pozisyonu aldı der heralde bide başı aşşağı gözükür sanıırm demi bakalım bu perşembe kontrolüm var döndümü acaba

Günaydın kizlar
Cok cok sıcak evimiz full güneş alıyor yaniyoruz resmen Allah dışarıda çalışanlara ve oruçlu lara yardım etsin birde biz hamislere
Son hafta mız hayırlısıyla misam hareketi yapabiliyorum bir hafta daha sabretsin benim minnosum yarın son kontrolumuz hayırlısıyla

3 hafta once ayni sey banada oldu.hatta zaman zaman tansiyon 14 9 sinirina cikti.surekli kontrol ve tuzsuz yeme ile duzenli su an.ben de cok korkmustum ama sukur 35.haftayi deviricez.doktorun 24 saatlik idrar toplatabilir ya da tansiyona etki edip etmedigini takip ettirir.gunde 3 4 kere tansiyonunu olc.magnezyum kullanmiyorsan hemen basla.protein agirlikli ve tuzsuz beslen.

Kızlar pişik kremi olarak desitini markasını tercih edicem ama bir çeşidi yok hangisini alayım?Bir mavi var bir mor var.
ben morunu aldim

arkadaşlar doğum da fotoğrafçıyla anlaşacak kimse var mı_?

doğum anı fotoğraf çekimi için fikriniz nedir_?

Canım ben ayarladım, yarın nasipse doğuma girmeden 1 saat önce gelip ön çekim yapacak, doğumda çekim yapacak,sonrasında oda da ailelerin ilk karşılaşması vs ... Çrş günü biz toparlanınca biraz tekrar gelip 1 saat kadar tekrar çekim yapacak. Eğer maddi durum müsait ise yapılması taraftarıyım çünkü onların bakış açıları ve estetik algıları bizlerden çok farklı kesinlikle cep telefonu ile çekilmesi ile arasında dağlar kadar fark var. Bir de mahremiyete önem veriyorlar ailelerin en büyük sıkıntılarından biri de bu konuda fotoğrafçılar çok hassaslar bu yüzden

Ben de gece açık yatıyorum sabah kalktığımda oluyor, duş aldıktan sonra geçiyor

Canım benim tansiyonum 10 6 çıktı ilk ona baktı baya düşük tansiyonun dedi.sonra böyle çıkınca sasrdi kadın ödem de yok fln şoka grdi ler tabi ben bi panik.doguruom sandım. Çok şu iciorum tuz kullanmıyorum ama 2 gündür karın agrim oluo preeklamsi de böyle bişi oluomus sanırım onu okuyunca korkum arttı.
HejaR12 B bebek4856 inşallah yanlıştır ne biliyim yarın bakarlar hastanede artık yarın anlaşılır benim eltim bu gebelik zehirlenmesinden erken doğum yapmıştı aniden aldılar ondan çok korktum sanirim

Artık son zamanlarımız her şeyin yüksek çıkması ya da dusmesi normal demişti bana hemşire hemen kendini doguma koşullama hayırlı zamanda hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşAllah :)
Ben moda grdjm işte doktorun hemşirenin tepkisinden dedim doguruomuyum yani inşallah bişi olmasın zmaninda gelsin minnos

bebeğin döndüğünü yani doğum pozisyonunda olduğunu hissediyormusunuz arkadaşlar

Canım ben anlamadım ama doktor söyledi, kaburgalarımı önceden elleri ile zorluyordu şimdi ayakları ile... Aradaki farklı ben anlamadım sadece doktor kontrolde dedi kafası burada poposu burada diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…