- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.581
Amannnin yarın doguruon mu sen ya ne çabuk geçti zman sağlıkla kucağına al minigini insllahCanım ben ayarladım, yarın nasipse doğuma girmeden 1 saat önce gelip ön çekim yapacak, doğumda çekim yapacak,sonrasında oda da ailelerin ilk karşılaşması vs ... Çrş günü biz toparlanınca biraz tekrar gelip 1 saat kadar tekrar çekim yapacak. Eğer maddi durum müsait ise yapılması taraftarıyım çünkü onların bakış açıları ve estetik algıları bizlerden çok farklı kesinlikle cep telefonu ile çekilmesi ile arasında dağlar kadar fark var. Bir de mahremiyete önem veriyorlar ailelerin en büyük sıkıntılarından biri de bu konuda fotoğrafçılar çok hassaslar bu yüzden
Ben hafta sonu aynen öle yapıyom :) sanırım izne ayrılınca doğmazsa da öyle devam edicem :) amin amin sağlıklıca kucağımıza alalımdaorasını da düşünmüyor değilim..
evde olsam sanırım bol bol uyurum :)
ah bilemedim ki ..
hayırlısı olsun bakalım kuzum..
Ben hissetmiyorum ama su an doktordan çıktım nst sırası bekliyorum benimki donmus tam asagida kafasibebeğin döndüğünü yani doğum pozisyonunda olduğunu hissediyormusunuz arkadaşlar
Burasi da çok sıcak ve benim bugün randevum vardı şimdi doktorda yim neyse ki hastane serin metroya binip inip eve gidene dek sıcak evde de salondan cikmiyorum öteki odalar Afrika salonDoğu KaradenizGünaydın kizlar
Cok cok sıcak evimiz full güneş alıyor yaniyoruz resmenAllah dışarıda çalışanlara ve oruçlu lara yardım etsin birde biz hamislere
Son hafta mız hayırlısıylamisam hareketi yapabiliyorum bir hafta daha sabretsin benim minnosum yarın son kontrolumuz hayırlısıyla
Canım ben anlamadım ama doktor söyledi, kaburgalarımı önceden elleri ile zorluyordu şimdi ayakları ile... Aradaki farklı ben anlamadım sadece doktor kontrolde dedi kafası burada poposu burada diye
benim sertlik hala yukarda oluyorBen hissetmiyorum ama su an doktordan çıktım nst sırası bekliyorum benimki donmus tam asagida kafasi
Aminnnn inşAllah zamanında sağlıkla gelsinler hepsi :) doktorlara bakma sen senin minnosun gelcem demeden Allah izin vermeden hiçbi şey olmazBen moda grdjm işte doktorun hemşirenin tepkisinden dedim doguruomuyum yani inşallah bişi olmasın zmaninda gelsin minnos
18 gün önce girdim 14 21 arası vardı ki bu sancı sayilmiyomus 100 üstü olması lazımmış bilmiyorum ki bakalım çıkacak mı... benim de sertlik gibi oluyo hareket ederken ama dizleri sanırım çünkü kafası bayadir asagida benimkininbenim sertlik hala yukarda oluyor
@Nurmuratkf bakalım sancın varmı ?
Canım ben ayarladım, yarın nasipse doğuma girmeden 1 saat önce gelip ön çekim yapacak, doğumda çekim yapacak,sonrasında oda da ailelerin ilk karşılaşması vs ... Çrş günü biz toparlanınca biraz tekrar gelip 1 saat kadar tekrar çekim yapacak. Eğer maddi durum müsait ise yapılması taraftarıyım çünkü onların bakış açıları ve estetik algıları bizlerden çok farklı kesinlikle cep telefonu ile çekilmesi ile arasında dağlar kadar fark var. Bir de mahremiyete önem veriyorlar ailelerin en büyük sıkıntılarından biri de bu konuda fotoğrafçılar çok hassaslar bu yüzden
korkma bende aynı şekilde netten falan çok araştrıdım panik olmuştum ama böle basit değil bence hem erken olsada korkma gerçekten sıkıntın varsa doktor hemen alır şuan zaten bebiş büyümüş erken dönemdekiler sıkıntıCanım benim tansiyonum 10 6 çıktı ilk ona baktı baya düşük tansiyonun dedi.sonra böyle çıkınca sasrdi kadın ödem de yok fln şoka grdi ler tabi ben bi panik.doguruom sandım. Çok şu iciorum tuz kullanmıyorum ama 2 gündür karın agrim oluo preeklamsi de böyle bişi oluomus sanırım onu okuyunca korkum arttı.
@HejaR12 B bebek4856 inşallah yanlıştır ne biliyim yarın bakarlar hastanede artık yarın anlaşılır benim eltim bu gebelik zehirlenmesinden erken doğum yapmıştı aniden aldılar ondan çok korktum sanirim
Nisan zaten ufacık birşey benim gece gelmiş uyurken kurumus camasirimda sancim vardı vc gidince kanamayı farketmistimÇok teşekkür ederim :) nisan gelince hemen su geliyo zannediyordum ben
ben hangi tarafta olsa anlıyorum canım kafasi kendini ele veriyor hep koca kafalı benim oğlan biraz :)bebeğin döndüğünü yani doğum pozisyonunda olduğunu hissediyormusunuz arkadaşlar
Amannnin yarın doguruon mu sen ya ne çabuk geçti zman sağlıkla kucağına al minigini insllah
ekşi de yasak asenamakans ben ekşi yiyincede çok hareket eder bir denesen
hadi hayırlı haberle gel inşallah bizede dua et kızıma bişey olmasın kuvöze girmesin ayrılmaktan korkuyorum çokAynen idilduam inşallah yarın 08:30'da operasyon başlayacak, çok heyecanlıyım
oyy kıyamam bitecek az kaldı inş. kız coçukları erken gelir derlerde hayırlısı bakalım dikkat et kendineekşi de yasak asenamneler çekiyorum bir bilsen ....şuan ayakları tam kaburgamın ortasında minik hareketleri var...ama sancım hiç yok ...sürekli iş yapıyorum geçsin diye ...kızım 3 hafta erken doğmuştu o yüzdn bu kızımda öyle olacak gibi hissediyorum meyve yemeyi düşündüm sütle ara öğünde bakalım ne olacak
Gercekten de cok sicak bu sene. Bebislerimiz dogunca nasil yapcaz bilmiyorum. Aldigim hicbir kiyafeti giydiremicem galiba. Bi bezini baglarim yeter :)Günaydın kizlar
Cok cok sıcak evimiz full güneş alıyor yaniyoruz resmenAllah dışarıda çalışanlara ve oruçlu lara yardım etsin birde biz hamislere
Son hafta mız hayırlısıylamisam hareketi yapabiliyorum bir hafta daha sabretsin benim minnosum yarın son kontrolumuz hayırlısıyla
kesinlikle mahremiyet önemli benim için de
bayan fotoğrafçı çekecek zaten.. bir de albüm olayı onların tecrübeli olması vs bir dünya avantajı var..
kaç tl ye anlaştınız peki_?
inşallah canım benim ....ikimizin günü aynı bakalım ne olacak haber veririm ben durumları gidersek bile yazarım gidiyoruz diye :)evet kızım erken geldi aynı bu günlerde doğmuştuoyy kıyamam bitecek az kaldı inş. kız coçukları erken gelir derlerde hayırlısı bakalım dikkat et kendine
Canım ben hamile çekimi yaptırdım dışarıda 200TL, doğum çekimi 2 gün 350TL, doğumdan 15-20 gün sonra yenidoğan çekimi 300 TL sanırım emin değilim bunun fiyatından ama 3-5 bu şekilde....Bir de doğumda öncesi sonrası 8-10 dakikalık bir video hazırlayacak ücretsiz... Tüm pozları sana hafıza kartında veriyor poz sınırsız... Ben ayrıca albüm yaptıracağım o da 350 TL 1 büyük 2 orta boy(her iki tarafın ailelerine verilmek üzere) bir tane de minik albüm her birinde 30-35 fotoğraf olacak....Bu full paket olarak geçiyor yani hepsi 1200tl gibi bir rakama geliyor... Full paket alırsan mevlüt çekimi de ücretsiz ama maalesef mevlüt bizim şehir dışında olacak bunun için de muhtelemen bize 1 yaş doğum günü çekimini hediye edecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?