2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Amannnin yarın doguruon mu sen ya ne çabuk geçti zman sağlıkla kucağına al minigini insllah

Burasi da çok sıcak ve benim bugün randevum vardı şimdi doktorda yim neyse ki hastane serin metroya binip inip eve gidene dek sıcak evde de salondan cikmiyorum öteki odalar Afrika salonDoğu Karadeniz

Canım ben anlamadım ama doktor söyledi, kaburgalarımı önceden elleri ile zorluyordu şimdi ayakları ile... Aradaki farklı ben anlamadım sadece doktor kontrolde dedi kafası burada poposu burada diye
Ben hissetmiyorum ama su an doktordan çıktım nst sırası bekliyorum benimki donmus tam asagida kafasi
benim sertlik hala yukarda oluyor
@Nurmuratkf bakalım sancın varmı ?

Ben moda grdjm işte doktorun hemşirenin tepkisinden dedim doguruomuyum yani inşallah bişi olmasın zmaninda gelsin minnos
Aminnnn inşAllah zamanında sağlıkla gelsinler hepsi :) doktorlara bakma sen senin minnosun gelcem demeden Allah izin vermeden hiçbi şey olmaz

kesinlikle mahremiyet önemli benim için de
bayan fotoğrafçı çekecek zaten.. bir de albüm olayı onların tecrübeli olması vs bir dünya avantajı var..
kaç tl ye anlaştınız peki_?

Kizlar 35+1 gunluk hamileyim. dun gece ve bu gece saat 3te baslayip sabah 8de azalan, 5 dakikada bir gelen kasilmalarim var. Nefesimi kesiyor. Ama sabah 8e doğru azaliyor. 2 gundur boyle. Erken dogum riskim var rahim uzunlugum 2.2. Bebegin gelisimi 2 hafta geriden geliyo kilosu 2.100 grdi 3 gun once. Bu tarz kasilmalar 26. Haftadan beri var ama gun icinde olurdu. Sizce erken dogum yaparmiyim. Cok korkuyorum

korkma bende aynı şekilde netten falan çok araştrıdım panik olmuştum ama böle basit değil bence hem erken olsada korkma gerçekten sıkıntın varsa doktor hemen alır şuan zaten bebiş büyümüş erken dönemdekiler sıkıntı

Çok teşekkür ederim :) nisan gelince hemen su geliyo zannediyordum ben
Nisan zaten ufacık birşey benim gece gelmiş uyurken kurumus camasirimda sancim vardı vc gidince kanamayı farketmistim
bebeğin döndüğünü yani doğum pozisyonunda olduğunu hissediyormusunuz arkadaşlar
ben hangi tarafta olsa anlıyorum canım kafasi kendini ele veriyor hep koca kafalı benim oğlan biraz :)

akans ben ekşi yiyincede çok hareket eder bir denesen
ekşi de yasak asenam neler çekiyorum bir bilsen ....şuan ayakları tam kaburgamın ortasında minik hareketleri var...ama sancım hiç yok ...sürekli iş yapıyorum geçsin diye ...kızım 3 hafta erken doğmuştu o yüzdn bu kızımda öyle olacak gibi hissediyorum meyve yemeyi düşündüm sütle ara öğünde bakalım ne olacak

ben hangi tarafta olsa anlıyorum canım kafasi kendini ele veriyor hep koca kafalı benim oğlan biraz :)[/QUOTE]
Bende aynı şeyi düşünüyorumda acaba o sertlik ayaklar mı bide hep ayaklarını kemiğime vuruyor ordan biyiyorum pat pat diye :) benimkide babası gibi koca kafa bence :)

oyy kıyamam bitecek az kaldı inş. kız coçukları erken gelir derlerde hayırlısı bakalım dikkat et kendine

Gercekten de cok sicak bu sene. Bebislerimiz dogunca nasil yapcaz bilmiyorum. Aldigim hicbir kiyafeti giydiremicem galiba. Bi bezini baglarim yeter :)

kesinlikle mahremiyet önemli benim için de
bayan fotoğrafçı çekecek zaten.. bir de albüm olayı onların tecrübeli olması vs bir dünya avantajı var..
kaç tl ye anlaştınız peki_?

Canım ben hamile çekimi yaptırdım dışarıda 200TL, doğum çekimi 2 gün 350TL, doğumdan 15-20 gün sonra yenidoğan çekimi 300 TL sanırım emin değilim bunun fiyatından ama 3-5 bu şekilde....Bir de doğumda öncesi sonrası 8-10 dakikalık bir video hazırlayacak ücretsiz... Tüm pozları sana hafıza kartında veriyor poz sınırsız... Ben ayrıca albüm yaptıracağım o da 350 TL 1 büyük 2 orta boy(her iki tarafın ailelerine verilmek üzere) bir tane de minik albüm her birinde 30-35 fotoğraf olacak....Bu full paket olarak geçiyor yani hepsi 1200tl gibi bir rakama geliyor... Full paket alırsan mevlüt çekimi de ücretsiz ama maalesef mevlüt bizim şehir dışında olacak bunun için de muhtelemen bize 1 yaş doğum günü çekimini hediye edecek...

oyy kıyamam bitecek az kaldı inş. kız coçukları erken gelir derlerde hayırlısı bakalım dikkat et kendine
inşallah canım benim ....ikimizin günü aynı bakalım ne olacak haber veririm ben durumları gidersek bile yazarım gidiyoruz diye :)evet kızım erken geldi aynı bu günlerde doğmuştu

çok güzelmiş içeriği canım
bu saydıklarının tamamı mevlüt hediye olmadan hali bizde 2000 felan ..
güzel bir anı kısmetse
normal doğumda da arayınca hemen geliyorlar..
snin nasıl doğum şeklin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…