- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.601
Maşallah ne güzel uzun boylusun:) ben de 1.67 boyunda 74 kiloyum bana orta boy olur o zaman
Dün hepimiz sancı çekti heralde.ben dedim kesin geliyo ilk kez bu kadar kasık sancısı oldu.allahtan duruyo. Doğuranda yok bugünKızlar gece karnım sertleşti ve belim ağrıdı..bebeğime kavuşmak istiyorum ama dün böyle olunca bi dogum korkusu sardı ki beni sormayın hazır değilim galiba sabaha kadar rüya görüp uyuyamadım tirsintidan:) Allah yardımcımız olsun.!
once protein sonra tansiyon sonra odem ve usg siralamasinda sorun cikarsa preeklampsiden supheleniliyor.doktorum odem olmayabilir tansiyonu tetiklemesi yeterli sebep dedi.birde bebekte gerilik olusmasi tabi.benim kizim 1 haftada sadece 200gr aldi.doopleri vs sorun olmadigi icin su an slk takiple gunleri geciriyoruzCanım benim tansiyonum 10 6 çıktı ilk ona baktı baya düşük tansiyonun dedi.sonra böyle çıkınca sasrdi kadın ödem de yok fln şoka grdi ler tabi ben bi panik.doguruom sandım. Çok şu iciorum tuz kullanmıyorum ama 2 gündür karın agrim oluo preeklamsi de böyle bişi oluomus sanırım onu okuyunca korkum arttı.
@HejaR12 @asena38 inşallah yanlıştır ne biliyim yarın bakarlar hastanede artık yarın anlaşılır benim eltim bu gebelik zehirlenmesinden erken doğum yapmıştı aniden aldılar ondan çok korktum sanirim
canım canım canıııııım :) çoook sevindiiim gözümüzaydınn hoşgelmiş rana evine :)Merhaba Hanımlar,
Nasılsınız? Kimler doğurdu bakayım? Herşey yolundadır inş.
Yavrucuğum taburcu oldu elhamdülillah evimizdeyiz. Ama çok korkuyorum birşey olur diye. Beslenirken biraz sıkıntımız var yine, nefesi hızlanıyor bazen tıkanıyor aklım çıkıyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğuma giden anneler bizi hatırlayın olur mu?
Arya dan haber yok di mi? Ben de yazmıştım özelden cevap vermemiş.
@batideniz mesajına buradan yanıt vermiş olayım. Teşekkür ederiz
Ben de bugun sordum doktoruma icini ciciniNisan zaten ufacık birşey benim gece gelmiş uyurken kurumus camasirimda sancim vardı vc gidince kanamayı farketmistim
ben hangi tarafta olsa anlıyorum canım kafasi kendini ele veriyor hep koca kafalı benim oğlan biraz :)
Bende gittiğime gideceğime pişman oldum canımcnm aynanın olduğu 1,20 lik bir yer vardı. oraya geniş minder koydum. arkamada iki büyük yastık o60 derece eğimde yattım aynayıda görüyordum. rolon ağda ile ufak ufak sürüp ilerledim. arada bir başımı gerıye bırakıp yattım. uzun sürdü ama sonunda basarı benım oldu :)) işim bittiğinde ayağa kalktıgımda titriyordum resmen kasılmaktan . ben kuaföre gidip aldımadım hiç aldıramamda. normalde kaş bıyık için bile gitmemde dün çok yoruldumda ondan gittim
Biz geçen kış taşındık İzmir e ve ilk kez bu yaz gördük sıcağıni klima taktırdık mecbur bebeği de orada tutacağım 27 28 bebek için uygunmus öyle bi yaz hayal ediyorum yani :/Gercekten de cok sicak bu sene. Bebislerimiz dogunca nasil yapcaz bilmiyorum. Aldigim hicbir kiyafeti giydiremicem galiba. Bi bezini baglarim yeter :)
İyi olduğunuza çok sevindim canım :) Rabbim daha da iyilik sağlık versin :) sen de bizlere dua et olur mu kolay doğumları sağlıklı bebekleri olsun diye :)Merhaba Hanımlar,
Yavrucuğum taburcu oldu elhamdülillah evimizdeyiz. Ama çok korkuyorum birşey olur diye. Beslenirken biraz sıkıntımız var yine, nefesi hızlanıyor bazen tıkanıyor aklım çıkıyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğuma giden anneler bizi hatırlayın olur mu?
Kızlar gece karnım sertleşti ve belim ağrıdı..bebeğime kavuşmak istiyorum ama dün böyle olunca bi dogum korkusu sardı ki beni sormayın hazır değilim galiba sabaha kadar rüya görüp uyuyamadım tirsintidan:) Allah yardımcımız olsun.!
Ben de geçen hafta kasilmjstim çok sonra Sabaha kadar rüyamda doğurdum bi irmak kenarında doğuruyorum bi yolda bi evdeKızlar gece karnım sertleşti ve belim ağrıdı..bebeğime kavuşmak istiyorum ama dün böyle olunca bi dogum korkusu sardı ki beni sormayın hazır değilim galiba sabaha kadar rüya görüp uyuyamadım tirsintidan:) Allah yardımcımız olsun.!
Ne hareketi bu canım?misam yapabiliryrm ben o hareketi çok sevindim yarın bi sınavım var da sonra yapamsamda olur. Gayet rahatım ama inş doğrudur kız iyi buldun bunu sınavdan gelince hayırlı haberini almış olurum inş.allah yardımcın olsun çok heyecanlı
Merhaba Hanımlar,
Okurken gözlerim doldu, çok zorlanmadan atlatmışsın darısı bizim başımıza inşallahHayırlı akşamlar canlarim. Oncelikle tebrik eden dua eden herkese teşekkürler :) darısı hayirlisiyla hepinizin başına insallah..
Oglusumla daha 1gunu bile doldurmadik ama sanki hep varmış gibi çok karmaşık duygular icerisindeyim. şimdi bebis aglamadan hemen dogum hikayemizi anlatayım :)
Benim ne nisan ne mukus tıkacı hiçbirşey gelmemişti doğumun başlayacağını hiç tahmin etmedim. Eşim iş çıkışı geldiğinde iftara kadar uyuyalim dedik uyuduk. İftara az kala saat 8civari önce eşim sonra ben uyandım. Uyanır uyanmaz pıt diye birşey vurdu ve su gelmeye basladi. Şaşkın şaşkın aaa suyum geldi dedim eşim de baktı yatakta birşey yok. Hemen bezimi ver dedim takarken bi baktı birden suyum hızla akmaya başladı. İlkten sancı yoktu yarım saat kadar sonra başladı. O yarım saatte de hemen muz yedim doğumda enerji olsun diye. Hazırlanıp hemen çıktık hastaneye gittik. 11e kadar sancılar adet sancısı gibiydi dayanılacak gibiydi yani ama 11den sonra şiddetli ağrılar başladı ordan sonra açılma da hızla arttı zaten. Çok şükür suni sanciya veya karnıma bastırılmasına gerek kalmadan kendi ikinmamla dünyaya getirebildim. Tek korktuğum olarak kesiyi yaşadım o da 4dikisle atlattım elhamdülillah.
Ebemiz çok tatlı ve kibardi, beni de sakinleştirdi ve çok güzel motive etti. Bebeğin saçları görünene kadar ebeyle devam ettik :) en son 3 ikinmada kendi doktorumuz geldi ve 3 ikinmada bebisi dogurdum elhamdulillah. Aslında çok daha erken dogurabilirdim ama korkudan ikinmalari hep yarım birakiyordum. Daha sonra baktım ki sancı anında aslında ikinirsan daha az ağrı hissediyormussunbir de kendi acıma o kadar odaklanmisim ki bebeği tamamen unutmustum. Sonra ebe herhalde bunu fark etti. Sanci arasinda bana bebegimin adını sordu. Saçlarının rengini bile soyledi, bebeğini görmek istemiyor musun merak etmiyor musun filan dedi o an nasıl gaza geldimse bi anda tüm yorgunlugum gitti ve olması gerektiği gibi ikindim çok şükür..
Evet çok büyük ağrı yaşadım çok tirstim yalan yok insanın canından can çıkıyor kolay degil ama iyi ki dogurmusum minik kuzumu. Elime verdiklerinde belki elli kere sordum bu benim oğlum mu? Bunu ben mi dogurdum? Bitti mi? Rüya da degilim dimi?
Şimdi yani başımda hickiriyor. Daha dün karnımın içinde hickiriyordu :) dünya ne tuhaf biryer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?