2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
misam yapabiliryrm ben o hareketi çok sevindim yarın bi sınavım var da sonra yapamsamda olur. Gayet rahatım ama inş doğrudur kız iyi buldun bunusınavdan gelince hayırlı haberini almış olurum inş.allah yardımcın olsun çok heyecanlı

Dün hepimiz sancı çekti heralde.ben dedim kesin geliyo ilk kez bu kadar kasık sancısı oldu.allahtan duruyo. Doğuranda yok bugün

once protein sonra tansiyon sonra odem ve usg siralamasinda sorun cikarsa preeklampsiden supheleniliyor.doktorum odem olmayabilir tansiyonu tetiklemesi yeterli sebep dedi.birde bebekte gerilik olusmasi tabi.benim kizim 1 haftada sadece 200gr aldi.doopleri vs sorun olmadigi icin su an slk takiple gunleri geciriyoruz

Merhaba Hanımlar,

Nasılsınız? Kimler doğurdu bakayım? Herşey yolundadır inş.

Yavrucuğum taburcu oldu elhamdülillah evimizdeyiz. Ama çok korkuyorum birşey olur diye. Beslenirken biraz sıkıntımız var yine, nefesi hızlanıyor bazen tıkanıyor aklım çıkıyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğuma giden anneler bizi hatırlayın olur mu?

Arya dan haber yok di mi? Ben de yazmıştım özelden cevap vermemiş.
@batideniz mesajına buradan yanıt vermiş olayım. Teşekkür ederiz

canım canım canıııııım :) çoook sevindiiim gözümüzaydınn hoşgelmiş rana evine :)
hiç korkma annesi sen ona en iyi şekilde bakacaksın Allahın izniyle :)
bende @Aryadeniz38 merak ediyorum girmiyo hiç sanırım... inşallah iyilerdir güzel haberlerini getirir bize inşallah

Nisan zaten ufacık birşey benim gece gelmiş uyurken kurumus camasirimda sancim vardı vc gidince kanamayı farketmistim

ben hangi tarafta olsa anlıyorum canım kafasi kendini ele veriyor hep koca kafalı benim oğlan biraz :)
Ben de bugun sordum doktoruma icini cicini sağ olsun bu ne cahilik demedi anlattı hepsini

Bende gittiğime gideceğime pişman oldum canım

Gercekten de cok sicak bu sene. Bebislerimiz dogunca nasil yapcaz bilmiyorum. Aldigim hicbir kiyafeti giydiremicem galiba. Bi bezini baglarim yeter :)
Biz geçen kış taşındık İzmir e ve ilk kez bu yaz gördük sıcağıni klima taktırdık mecbur bebeği de orada tutacağım 27 28 bebek için uygunmus öyle bi yaz hayal ediyorum yani :/

İyi olduğunuza çok sevindim canım :) Rabbim daha da iyilik sağlık versin :) sen de bizlere dua et olur mu kolay doğumları sağlıklı bebekleri olsun diye :)

canım o korku telaş heyecan hepimizde oluyor inan..

ama şunu oturtmaya çalışıyorum içime

ne olursa olsun katlanacağız

neler yaşayacağımız belli değil

o an nasıl olursa ne derse dr ebe hemşire onu yapacğız ve kısmetse yavrularımıza kavuşacağız..

odak noktamız bebişlerimiz ve bizim sağlığımız olmalı

bir de onların kokusuu

Ben de geçen hafta kasilmjstim çok sonra Sabaha kadar rüyamda doğurdum bi irmak kenarında doğuruyorum bi yolda bi evde

canımcım
sizi özledik
merak ettik
dua ettik size
çok sevindim evinize kavuşmuşsunuz
peki yavru şimdi naısl kilosu vs_?
Allah ım sağlık versin sizlere bizlere...

Okurken gözlerim doldu, çok zorlanmadan atlatmışsın darısı bizim başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…