- 25 Mayıs 2013
- 14.036
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.621
Kızlar çok sıcak yaaa
aman kuzum normal olmasına sevindim :)Bugün ağrım vardı ya gittim doktora nstde sancı çıktıSahihuban ama bi sıkıntı yok şimdilik normalmiş :)
Nstye 2 3 haftadır giriyodum ben hiç sancı çıkmıyodu, bugün karnım bi yerde toplandı doktor geldi tam o sırada sancıyı hissediyomusun dedi ben de bebek itiyo sanıyodum o kasılmayı hep :) meğer kasılmaymış.. 15 dk durdum, gerek görürlerse uzatıyolar ztn :)yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aman kuzum normal olmasına sevindim :)
nst nasıldı kaç dk durdun naptın :)
meraklı anne adayı soruyor
ben de 36.haftada gireceğim nst ye kısmteseeeee
sağlık ocağını aradım doktora git dediler eşimde yok araba kullanma dedi doktor ne yapıcam bilmiyorum birazda azaldı gibi ama
Kızlar çok sıcak yaaa
Allahim hayirla kurtarsin insallah sagliklica.36 haftayi gectigi icin baska problem gormedikleri icin yanima verdiler.sıkı şeker takibi yaptilar bizde surekli uyandirip mama verdik saatte bir.uyanmakta cok gucluk cekti sadece şeker ölçümlerinde uyandi aci cekince emmeye verdi kendini aklinizda bulunsun topuguna tirnagini batirinca uyanip agliyo o zaman.uyanmazsa yogun bakima gider korkusuyla hep aglattik yavrumu ama sonuc iyi oldu simdi acikinca agliyo araniyobenimki geçe n salı 3041 gramdı ...ama sancı çıktı nede ağrım sızım var...zaten bikaç kişi kaldık doğum yapmayan...inşallah benim kızımıda verirler hemen bebeğin şekerine bakıyolarmı yada senin birde taburcu oldunmu çok soru sordum ama beni bitek sen anlarsın
Ben kocaelide yasiyorum. Ama boyle bi sicak hic yasamadim. Kirada oldugumuz icin ve yakinda tasinmayi dusundugum icin klima da taktiramiyorum. Vantilator alip idare edicem artik.Biz geçen kış taşındık İzmir e ve ilk kez bu yaz gördük sıcağıni klima taktırdık mecbur bebeği de orada tutacağım 27 28 bebek için uygunmus öyle bi yaz hayal ediyorum yani :/
yok değil ama hepsi geçti şuan bişiy yok 1,5 saat yol var oraya kadar ...eşim benden habersiz annemi aramış geldi biraz durdu sonra gönderdim tek daha rahatım...hareketleride düzeldi baya iyi bende iyi hissediyorum yarın da kontrolüm var zaten inşallah durursa yarına dekHastane yakın değilmi bi taksiye binaen. İhmale gelmez bu işler. Hareketleri nasıl bebişin.
O da görür işini ama karşısından kalkmaman lazım hiç :/ bizim de kira seneye tasinacagiz nasipse biz de ama İzmir sıcağı fena :/Ben kocaelide yasiyorum. Ama boyle bi sicak hic yasamadim. Kirada oldugumuz icin ve yakinda tasinmayi dusundugum icin klima da taktiramiyorum. Vantilator alip idare edicem artik.
amin beterim ...bu verdiğin bilgiler çok önemli bu halinde zaman ayırıp yazdığın için binlerce teşekkür ederim sana....saat başı uyandıracağım o zaman dua et benim kızımıda versinler yanıma ne zaman gidiyorsun eve ölçümler nasıl hem senin hem bebeğin inşallah normale dönersiniz ikinizdeAllahim hayirla kurtarsin insallah sagliklica.36 haftayi gectigi icin baska problem gormedikleri icin yanima verdiler.sıkı şeker takibi yaptilar bizde surekli uyandirip mama verdik saatte bir.uyanmakta cok gucluk cekti sadece şeker ölçümlerinde uyandi aci cekince emmeye verdi kendini aklinizda bulunsun topuguna tirnagini batirinca uyanip agliyo o zaman.uyanmazsa yogun bakima gider korkusuyla hep aglattik yavrumu ama sonuc iyi oldu simdi acikinca agliyo araniyo
tamam bende haber ederim inş. bakalım hangi bebiş daha heycanlıinşallah canım benim ....ikimizin günü aynı bakalım ne olacak haber veririm ben durumları gidersek bile yazarım gidiyoruz diye :)evet kızım erken geldi aynı bu günlerde doğmuştu
ahhh ahh bende çok zorlanıyorumKizlar bizde 38. Haftaya girdik cok sivak gece uyku yok dayanamiyorum artik doğurmak istuyorum noal doğumu beklemrl ne zormus yaaaa
Al benden de o kadar canim. Sahura kalkti mi geri uyumasi zor. Bazen yatmadan yiyor esim bana zorluk olmasin diye.Daha şimdi uzananmışsın inan
Ki yarın iş var ve ütü yapılacak
E sahur A da kalkıyorum eşime eşlik için
Allah kolaylık versin cümlemize
İnsanlardan anlayış bekliyoruz
Karin agrisi ile sanci genelde karisiyor canim bazen ben de anlamiyorum karnimda neler oldugunu.Kızlar benim karnım çok agriyor.Yoksa sancı mi bilmiyorum.Persembe Dr gidecez bakalım ne diyecek.Sırt ve bel ağrısıni söylemiyorum bile artık o normal geliyor.
Sorun bende mi acaba diye dusunuyodum bende.Al benden de o kadar canim. Sahura kalkti mi geri uyumasi zor. Bazen yatmadan yiyor esim bana zorluk olmasin diye.
Hayir bi de doguma kadar hic bir temizligim kalmasin diyorum ama hicc bi yer sabit temiz kalmiyor tabi
Bugun ben de esime aynisini soyledim sicaklar arttikca fenalasiyorum,dogursam sevinicem herhalde. Erken felan demicem o derecedeyimKizlar bizde 38. Haftaya girdik cok sivak gece uyku yok dayanamiyorum artik doğurmak istuyorum noal doğumu beklemrl ne zormus yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?