2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Rana'cık eve mi dönmüüüüş

Maşallah kızına canım, ne kuvvetli ne cesur çıktı, sağsalim atlattınız bu zor günleri. Çok sevindim ikinize de, korkma artık annesi

Bizler bıraktığın gibiyiz, doğuma gün sayıyoruz
Topikte doğumlar başladı çok şükür, güzel haberler alıyoruz doğum yapan arkadaşlardan da. İnşallah bi kaç haftaya hepimiz kucaklarımıza alıcaz sağlıkla bebişlerimizi

Sorun bende mi acaba diye dusunuyodum bende.
Temizlik hic istedigim gibi olmuyo yapio evi kapatmak bebek gelince girmek lazim galiba o yuzden akisina biraktim artik
Ya da birileri biz doguma gidince evi temizlese mesela dimi ya ahh

Dogum fotografcisi felan var da, dogum temizlikcisi var mi acaba giderken arasak

Ya da birileri biz doguma gidince evi temizlese mesela dimi ya ahh

Dogum fotografcisi felan var da, dogum temizlikcisi var mi acaba giderken arasak
Hep boyle parlak fikirlerin olurmu yoksa hamilelik sana yariyomu
Yoksa da biri 1gunlugune oluverse nolurki :))
Boyle seyleri aklima sokuyosun sonra hizimi alamayip planlar yapiyorum

Hep boyle parlak fikirlerin olurmu yoksa hamilelik sana yariyomu
Yoksa da biri 1gunlugune oluverse nolurki :))
Boyle seyleri aklima sokuyosun sonra hizimi alamayip planlar yapiyorum
Bu parlak fikir piyasadki temizlikcilerin onünü acabilir yalniz hafife alinmamali
Sen planini yap diyecegim de baska ne planlarin vardi haberim yok benim benim gibi hazirliksiz bir gebe saniyoedum ben seni

Hemen gttim idrar tahlili verdim hastanede bişi çıkmadı negatif çok şükür sağlık ocağı doktoruna gösterdim ztn bizimki yanlış sonuç verebilio iyiki bunu hemen yaptrdin dedj HejaR12 dediğin gbi sağlık ocağı yaniltiomus korkkuttular valla bei

Oyle sacma sey mi olur ya. Yanlis cikma ihtimali varsa hic tahlil yapmasinlar o zaman. Bos yere insani korkutuyolar

Al benden de o kadar canim. Sahura kalkti mi geri uyumasi zor. Bazen yatmadan yiyor esim bana zorluk olmasin diye.
Hayir bi de doguma kadar hic bir temizligim kalmasin diyorum ama hicc bi yer sabit temiz kalmiyor tabi
Artık son zamanlarımız ya çabuk yoruluyoruz hepimiz ben sabaha kadar karşımda Vantilatör le uyuyorum yatmadan evvel de klimayla duruyorum evden çıkamamaya calisiyorum :/ eşim iftarda yediğiyle oruç tutuyo bekar evinde yaklaşık 12 yıl yaşamış olduğundan sanırım pek zor bi adam değil Şükürler olsun :) yaklaşık bi aydır da temizliği tek başına yapıyo sağ olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…