2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
katre_366 cnm bunlarda Hediyeliklerın bi kısmı . Etiketleri de kendim hazırladım kestim. . Bu etiketleri hazırlamak istersen yurt dışı bi site buldum. Hazırlayıp print screen yaptım painte aktardım sonrada Word

Eklentiler

• IMG-20160620-WA0004.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20160620-WA0003.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 99

Canım ben de bugün yaptım çok rahat yapıyorum zaten o hareket normal doğum bekleyenler için dediğim gibi bebek kanala girince yapılmıyormuş genelde 2-3 güne doğuruyormuşsun

Merhaba kızlar bugün devlet hastanesinde kontrolümüz vardı, tansiyonum yüksek çıktı ve iki defa nst ye girdik. Benim tosbağa hiç hareket etmedi çünkü. Allahtan idrarda bir sıkıntı çıkmadı ama 1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyor. Doğum tarhimiz öne çekildi temmuz annesi olacam derken haziran annesi oluyorum Allah'ın izniyle 29 haziran da kavuşuyoruz minnoşuma misamın söylediği hareketi çoooooook zorlanarak yarım yamalak yapmıştım ben de zaten geçen hafta gittiğim özel doktorda bebeğin kanala dayandığını ve vaktini beklemeyeceğini söylemişti, Bayram'ı beklemek benim için riskliydi o yüzden hem heyecan hem sevinç kapladı beni Şafak 9

çok güzelmiş içeriği canım
bu saydıklarının tamamı mevlüt hediye olmadan hali bizde 2000 felan ..
güzel bir anı kısmetse
normal doğumda da arayınca hemen geliyorlar..
snin nasıl doğum şeklin

Aynen canm normal sezaryen fark etmiyor yeterki doktorun izin versin fotoğrafçıya... Benimki planlı sezaryen 38.haftamızdayız bebek 40.haftalık gibi suyu vs azaldı artık yarın için gün verdi bu yüzden...

Yarin gelecek bebis misam ın. sonraki gün @ALTINIM sanirim yanlis hatirlamiyorum degil mi. Sirada hangimiz var acaba sanki biri aramizda kura cekiyor cok heyecanli
Misam ve altinima kolay dogum,saglikli kavusmalar diliyorum

Canım çok teşekkür ederim offf bugünde bitti diyorum artık çok heyecanlıyım bu gece uyku yok :)

Çok tatlılar :) sitenin linkini verebilir misin peki?

bende doğurayıM bende:) normal mi olacakki canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…