- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.661
Benim eşim varYa da birileri biz doguma gidince evi temizlese mesela dimi ya ahh
Dogum fotografcisi felan var da, dogum temizlikcisi var mi acabagiderken arasak
Dün gölge 41 mis :/ bugün daha sıcak sağ olasin canım hamilelikle birlikte bu sıcaklık derecesinin +10 ununu hissediyor insan :/Burasi boyleyse izmiri dusunemiyorum. Allah yardimciniz olsun
:) sağlıkla gelsinler ....ben çok heyecanlıyım aslında ama kızımı bilmiyorum ...panik ve heyecan hiç bitmez bendetamam bende haber ederim inş. bakalım hangi bebiş daha heycanlı
Aynen canım sinir oldum stresten sonuç çıkana kadar bulantı oldu korktum erken doğurcam diye boşuna strese soktu lar beniOyle sacma sey mi olur ya. Yanlis cikma ihtimali varsa hic tahlil yapmasinlar o zaman. Bos yere insani korkutuyolar
hadi gozunuzaydin.cok cok az kalmis.tam olarak kacinci haftaniz?bebis kac kiloDogum tarihimiz bugün itibariyle öne çekildi 23 haziran doguyoruz insallah
ben demiştim bende aynısını yaşadım çok şükür birşey yokmuş bak..Aynen canım sinir oldum stresten sonuç çıkana kadar bulantı oldu korktum erken doğurcam diye boşuna strese soktu lar beni
amin amin inş. herşey hazırmı :):) sağlıkla gelsinler ....ben çok heyecanlıyım aslında ama kızımı bilmiyorum ...panik ve heyecan hiç bitmez bende
Günaydın kizlar
Cok cok sıcak evimiz full güneş alıyor yaniyoruz resmenAllah dışarıda çalışanlara ve oruçlu lara yardım etsin birde biz hamislere
Son hafta mız hayırlısıylamisam hareketi yapabiliyorum bir hafta daha sabretsin benim minnosum yarın son kontrolumuz hayırlısıyla
hadi hayırlı haberle gel inşallah bizede dua et kızıma bişey olmasın kuvöze girmesin ayrılmaktan korkuyorum çok
benim sertlik hala yukarda oluyor
@Nurmuratkf bakalım sancın varmı ?
çok güzelmiş içeriği canım
bu saydıklarının tamamı mevlüt hediye olmadan hali bizde 2000 felan ..
güzel bir anı kısmetse
normal doğumda da arayınca hemen geliyorlar..
snin nasıl doğum şeklin
Canım çok teşekkür ederim offf bugünde bitti diyorum artık çok heyecanlıyım bu gece uyku yok :)
Çok tatlılar :) sitenin linkini verebilir misin peki?katre_366 cnm bunlarda Hediyeliklerın bi kısmı . Etiketleri de kendim hazırladım kestim. . Bu etiketleri hazırlamak istersen yurt dışı bi site buldum. Hazırlayıp print screen yaptım painte aktardım sonrada Word
Canım ben de bugün yaptım çok rahat yapıyorum zaten o hareket normal doğum bekleyenler için dediğim gibi bebek kanala girince yapılmıyormuş genelde 2-3 güne doğuruyormuşsun
bende doğurayıM bende:) normal mi olacakki canım..Merhaba kızlar bugün devlet hastanesinde kontrolümüz vardı, tansiyonum yüksek çıktı ve iki defa nst ye girdik. Benim tosbağa hiç hareket etmedi çünkü. Allahtan idrarda bir sıkıntı çıkmadı ama 1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyor. Doğum tarhimiz öne çekildi temmuz annesi olacam derken haziran annesi oluyorum Allah'ın izniyle29 haziran da kavuşuyoruz minnoşuma misamın söylediği hareketi çoooooook zorlanarak yarım yamalak yapmıştım ben de zaten geçen hafta gittiğim özel doktorda bebeğin kanala dayandığını ve vaktini beklemeyeceğini söylemişti, Bayram'ı beklemek benim için riskliydi o yüzden hem heyecan hem sevinç kapladı beni Şafak 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?