- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.681
Büyük gün yarın demekCanım çok teşekkür ederim offf bugünde bitti diyorum artık çok heyecanlıyım bu gece uyku yok :)
Hadi bakalım sağlıkla gelsin meleğin kuçağına herkes bir bir alıyor kucağına haftaya bu saatlerde bende almış olurum kuzumu :)
hareket ne peki?
Salondan mutfağa 2 dk da gidiyorum ama eşime de akşam bi şey yapasim geldi bildiginiz kolay ve lezzetli bi tatlı pasta vs tarifi var mı hanimlar iki kişilik bi aksamda yemelik çok mu şey istedim
Büyük gün yarın demekRabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin ikiniz için de kolay bi dogum olsun inşAllah
Cok tesekkurler canim :) Hmm bunu duymuştum burada ben de benim kızçem 2 3 gün önce indi aşağıya denedim yapmayı yapıyorum da hemencik olmuyo yavaşça yapabiliyorum bu da yapmış mj sayilir:/ bugün gittim doktora kafası tam şeyimin üstünde doktor bayram sonrası doğum dedi ama korkuyorum :/canım sırtını duvar gibi dik bir yere dayıyorsun yere oturarark yapabilirsin, sırtını duvara daya ellerinden destek almadan yani ellerini yana koymadan sağ ayağının topuğunu sol ayak baş parmağına değdirebiliyorsan daha zaman var, yani bebek kanala girmemiş oluyormuş...
Valla şimdi 39+5 olan arkadaşıma yaptırdım yapamadı çok zor bir şey dedi ki az önce doktordan geldi kanala girmemişti çocuk .Üzgünüm ama kıstas değil bu hareket :)canım sırtını duvar gibi dik bir yere dayıyorsun yere oturarark yapabilirsin, sırtını duvara daya ellerinden destek almadan yani ellerini yana koymadan sağ ayağının topuğunu sol ayak baş parmağına değdirebiliyorsan daha zaman var, yani bebek kanala girmemiş oluyormuş...
Teşekkür ederim :)en kolay pasta mozaik canım, bisküviyi çikolata sos ile karıştır at buzluğa
misam Güzel haberlerinizle gelin inşallah.Allah yar ve yardımcın olsun en kolayından en sorunsuzundan geçsin.Yavrunla sağ salım kavuşursunuz inşallah
Valla şimdi 39+5 olan arkadaşıma yaptırdım yapamadı çok zor bir şey dedi ki az önce doktordan geldi kanala girmemişti çocuk .Üzgünüm ama kıstas değil bu hareket :)
Hayır Can'ım sezaryen olacak. Benim 2. grup riskli gebelik olduğu için planlı sezaryen :) Son günler gerçekten çok zor, özellikle sıcaklarda...bende doğurayıM bende:) normal mi olacakki canım..
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)Mozaik pasta guzel ... manolya tatlusi da yapabilirsin ben cok seviyom borcamin dibine veya kuplara bebe biskuvisini rondodan gecip diz ustune de muhallebi onunda ustune rondodadan gectigin veya dizdigin cilek... muhallebiyi ben mutlaka krem santi ekleyerek yapiyom
misam Güzel haberlerinizle gelin inşallah
Valla şimdi 39+5 olan arkadaşıma yaptırdım yapamadı çok zor bir şey dedi ki az önce doktordan geldi kanala girmemişti çocuk .Üzgünüm ama kıstas değil bu hareket :)
Aminnn :) bi de lohusayken soğuk yemek içmek yok :'( o sular içilir mi :'(Kış bebeklerinin gözünü seveyim..İlk kızım ekim,ikinci şubat doğumlu..Evet doğumlarım 42. Haftada ve Sünni ile başladığı için zordu.Ama bu sıcaklar..Bir de bunun lohusalığı var ki onu hiç düşünemiyorum..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Kolaylık versin bize ve bebişlerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?