2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Salondan mutfağa 2 dk da gidiyorum ama eşime de akşam bi şey yapasim geldi bildiginiz kolay ve lezzetli bi tatlı pasta vs tarifi var mı hanimlar iki kişilik bi aksamda yemelik çok mu şey istedim

hareket ne peki?

canım sırtını duvar gibi dik bir yere dayıyorsun yere oturarark yapabilirsin, sırtını duvara daya ellerinden destek almadan yani ellerini yana koymadan sağ ayağının topuğunu sol ayak baş parmağına değdirebiliyorsan daha zaman var, yani bebek kanala girmemiş oluyormuş...

Cok tesekkurler canim :) Hmm bunu duymuştum burada ben de benim kızçem 2 3 gün önce indi aşağıya denedim yapmayı yapıyorum da hemencik olmuyo yavaşça yapabiliyorum bu da yapmış mj sayilir:/ bugün gittim doktora kafası tam şeyimin üstünde doktor bayram sonrası doğum dedi ama korkuyorum :/

misam Güzel haberlerinizle gelin inşallah
Valla şimdi 39+5 olan arkadaşıma yaptırdım yapamadı çok zor bir şey dedi ki az önce doktordan geldi kanala girmemişti çocuk .Üzgünüm ama kıstas değil bu hareket :)

Teşekkür ederim :)

Olabilir canım bana da arkadaşım söyledi, almanya'da tanıdığı bir hemşire söylemiş zaten sadece kanala girmesi ile alakalı değildir, kaslar, bebeğin aşağıda olması vs vs herşey etkiliyordur orda ilk önce baktıkları şşeyden biriymiş... Ben çok rahat yapıyorum...Artık son zamanlar yapamazmışsın zaten 39+5 teymiş onun da her an gelebilir

Kış bebeklerinin gözünü seveyim..İlk kızım ekim,ikinci şubat doğumlu..Evet doğumlarım 42. Haftada ve Sünni ile başladığı için zordu.Ama bu sıcaklar..Bir de bunun lohusalığı var ki onu hiç düşünemiyorum..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Kolaylık versin bize ve bebişlerimize..

Bu arada hanimlar Bi iki gün önce bebetosum aşağıya indi ve karnımda ilk yirtilmalar oldu el degse acıyo :/ var mı böyle olup çaresini bilen?

Aminnn :) bi de lohusayken soğuk yemek içmek yok :'( o sular içilir mi :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…