2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar benim bebeğim 30. Haftasında dönmüştü fakat sonradan tekrar ters dönmüş 37. Haftam bitmek üzere döner mi bebek tekrar

şükürler olsuuuun :) bizler iyiyiz canım senin güzel haberini alınca çok çok daha iyi olduk. benim doğum 27 haziranda sezeryan olacak tam bi hafta kaldı çok heyecanlıyım :)
doğumda sadece belaltı uyuşacak benim bol bol dua edicem annelere ve kuzucuklara.

Kızlar benim bebeğim 30. Haftasında dönmüştü fakat sonradan tekrar ters dönmüş 37. Haftam bitmek üzere döner mi bebek tekrar
Canım benim de aynen öyle oldu.Doktorum bir dahaki kontrole kadar emekleme pozisyonunda ev gırgırlar gibi hareketler yap demişti.Gün içinde yaptığım bu hareketler sayesinde döndü tekrar bebeğim. Dönerken de döndüğünü hissettim resmen.Sen de muhakkak dene..Kendini çok yormadan abartmadan.Misal bir halıyı gırgırla sadece.Aralarda da emekleme yap.

İyi olduğunuza çok sevindim canım :) Rabbim daha da iyilik sağlık versin :) sen de bizlere dua et olur mu kolay doğumları sağlıklı bebekleri olsun diye :)

canımcım
sizi özledik
merak ettik
dua ettik size
çok sevindim evinize kavuşmuşsunuz
peki yavru şimdi naısl kilosu vs_?
Allah ım sağlık versin sizlere bizlere...

Oyy cok sevindim Rana yuvasina donmuş :)
M melda983 gozun aydin canim. Bundan sonrasi daha guzel olacak. Evinin huzurunda rahatliginda Rana daha cabuk toparlanacak

Hepinize çook tşk ederiz. Dualarla atlattık o günleri, inş. Rabbim daha iyi eder bundan sonra. Hepinize hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar diliyorum.

Gecmis olsun yasadigin stres yanina kaldi bastan soyleseymis ya yanlis sonuc olabilir diye

amin amin inş. herşey hazırmı :)
bavulu yaptım da emziği biberonu kaynatamadım henüz yapayım diyorum ama arada yine ağrım oluyor...sen ne durumdasın ...ben herşeyimi kendim yaptım bende aile sıfırbugün eşim aramışda rica etmiş sancısı var gelirmisin rica etsem demiş annemde gelirim tabi ne demek diye çıkmış gelmiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…