- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.701
Olabilir canım ben meyve çok tuketiyorumKarin agrisi ile sanci genelde karisiyor canim bazen ben de anlamiyorum karnimda neler oldugunu.
Hemsire yaz meyvelerino cok tuketiyorsan karin agrisi yapar sanci zannetme dedi.
şükürler olsuuuun :) bizler iyiyiz canım senin güzel haberini alınca çok çok daha iyi olduk. benim doğum 27 haziranda sezeryan olacak tam bi hafta kaldı çok heyecanlıyım :)Merhaba Hanımlar,
Nasılsınız? Kimler doğurdu bakayım? Herşey yolundadır inş.
Yavrucuğum taburcu oldu elhamdülillah evimizdeyiz. Ama çok korkuyorum birşey olur diye. Beslenirken biraz sıkıntımız var yine, nefesi hızlanıyor bazen tıkanıyor aklım çıkıyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğuma giden anneler bizi hatırlayın olur mu?
Arya dan haber yok di mi? Ben de yazmıştım özelden cevap vermemiş.
@batideniz mesajına buradan yanıt vermiş olayım. Teşekkür ederiz
Canım benim de aynen öyle oldu.Doktorum bir dahaki kontrole kadar emekleme pozisyonunda ev gırgırlar gibi hareketler yap demişti.Gün içinde yaptığım bu hareketler sayesinde döndü tekrar bebeğim. Dönerken de döndüğünü hissettim resmen.Sen de muhakkak dene..Kendini çok yormadan abartmadan.Misal bir halıyı gırgırla sadece.Aralarda da emekleme yap.Kızlar benim bebeğim 30. Haftasında dönmüştü fakat sonradan tekrar ters dönmüş 37. Haftam bitmek üzere döner mi bebek tekrar
Sancıyla dönüyormuş bazı bebekler. Son ana kadar bekler bence doktorun dönmesiniKızlar benim bebeğim 30. Haftasında dönmüştü fakat sonradan tekrar ters dönmüş 37. Haftam bitmek üzere döner mi bebek tekrar
canım canım canıııııım :) çoook sevindiiim gözümüzaydınn hoşgelmiş rana evine :)
hiç korkma annesi sen ona en iyi şekilde bakacaksın Allahın izniyle :)
bende @Aryadeniz38 merak ediyorum girmiyo hiç sanırım... inşallah iyilerdir güzel haberlerini getirir bize inşallah
İyi olduğunuza çok sevindim canım :) Rabbim daha da iyilik sağlık versin :) sen de bizlere dua et olur mu kolay doğumları sağlıklı bebekleri olsun diye :)
canımcım
sizi özledik
merak ettik
dua ettik size
çok sevindim evinize kavuşmuşsunuz
peki yavru şimdi naısl kilosu vs_?
Allah ım sağlık versin sizlere bizlere...
Rana'cık eve mi dönmüüüüş
Maşallah kızına canım, ne kuvvetli ne cesur çıktı, sağsalim atlattınız bu zor günleri. Çok sevindim ikinize de, korkma artık annesi
Bizler bıraktığın gibiyiz, doğuma gün sayıyoruz
Topikte doğumlar başladı çok şükür, güzel haberler alıyoruz doğum yapan arkadaşlardan da. İnşallah bi kaç haftaya hepimiz kucaklarımıza alıcaz sağlıkla bebişlerimizi
şükürler olsuuuun :) bizler iyiyiz canım senin güzel haberini alınca çok çok daha iyi olduk. benim doğum 27 haziranda sezeryan olacak tam bi hafta kaldı çok heyecanlıyım :)
doğumda sadece belaltı uyuşacak benim bol bol dua edicem annelere ve kuzucuklara.
Bende bende 38 e girdik 40 beklemez bebgslerimiz insalkah 38 39 idealBugun ben de esime aynisini soyledim sicaklar arttikca fenalasiyorum,dogursam sevinicem herhalde. Erken felan demicem o derecedeyim
Aynen öyle iyiki gttim laboratuvar testi net sonuçta yemin ederim çok korktum anlatamam ya neyseki atlattimidilduam çok sevindim çok şükür birsey çıkmadı iyi ki sende hemen gittin dra en azından stres kalktı üzerinden
Canım sağlık ocağında yaptırmayın tahlilleri illa bişey çıkarıyorlar. Yazık kaç kişiyi strese soktular böyleAynen öyle iyiki gttim laboratuvar testi net sonuçta yemin ederim çok korktum anlatamam ya neyseki atlattim
Ztn son kontroldu hep rutin yapiodu işte.ders olduCanım sağlık ocağında yaptırmayın tahlilleri illa bişey çıkarıyorlar. Yazık kaç kişiyi strese soktular böyle
Çok çok geçmiş olsun canımAşırı mide bulantısı ve halsizlik sebebiyle dr A geldik ..
Serum takıldı
Yatıştayım
Kendinize dikkat edin
Sıcak diye klima önünde felan üşütmeyin
Ne guzelKızıma tsirt süsledim hastanede gycek inşallah altına tütü etekle
Gecmis olsunAşırı mide bulantısı ve halsizlik sebebiyle dr A geldik ..
Serum takıldı
Yatıştayım
Kendinize dikkat edin
katre_366 cnm bunlarda Hediyeliklerın bi kısmı . Etiketleri de kendim hazırladım kestim. . Bu etiketleri hazırlamak istersen yurt dışı bi site buldum. Hazırlayıp print screen yaptım painte aktardım sonrada Word
Cok begendim ellerine saglikkatre_366 cnm bunlarda Hediyeliklerın bi kısmı . Etiketleri de kendim hazırladım kestim. . Bu etiketleri hazırlamak istersen yurt dışı bi site buldum. Hazırlayıp print screen yaptım painte aktardım sonrada Word
Aşırı mide bulantısı ve halsizlik sebebiyle dr A geldik ..
Serum takıldı
Yatıştayım
Kendinize dikkat edin
Gecmis olsun yasadigin stres yanina kaldi bastan soyleseymis ya yanlis sonuc olabilir diyeHemen gttim idrar tahlili verdim hastanede bişi çıkmadı negatif çok şükür sağlık ocağı doktoruna gösterdim ztn bizimki yanlış sonuç verebilio iyiki bunu hemen yaptrdin dedj @HejaR12 dediğin gbi sağlık ocağı yaniltiomus korkkuttular valla beni
bavulu yaptım da emziği biberonu kaynatamadım henüz yapayım diyorum ama arada yine ağrım oluyor...sen ne durumdasın ...ben herşeyimi kendim yaptım bende aile sıfırbugün eşim aramışda rica etmiş sancısı var gelirmisin rica etsem demiş annemde gelirim tabi ne demek diye çıkmış gelmiş ...amin amin inş. herşey hazırmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?