- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.721
Misam a bi ebe söylemişti de bu hareketi yapamyosan 2-3 güne doğum olur die.doğuran annelerden birinde tutmuş. Ben denedim de yapyrm daha zamanım var sanırım dur misamın anlattığı msj a seni etiketlymNe hareketi bu canım?
Hamdolsun eve cikmissiniz bebekler emerken nefesini almakta bazen zorlanir korkma senin sutun sifa olur emzirmeye devamMerhaba Hanımlar,
Nasılsınız? Kimler doğurdu bakayım? Herşey yolundadır inş.
Yavrucuğum taburcu oldu elhamdülillah evimizdeyiz. Ama çok korkuyorum birşey olur diye. Beslenirken biraz sıkıntımız var yine, nefesi hızlanıyor bazen tıkanıyor aklım çıkıyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğuma giden anneler bizi hatırlayın olur mu?
Arya dan haber yok di mi? Ben de yazmıştım özelden cevap vermemiş.
denizbatiekin mesajına buradan yanıt vermiş olayım. Teşekkür ederiz
İnşallah Allah o günlerde gostersinNe guzelbenim de bebeğim kız sen böyle paylaşınca ben de onun abla oluşunu hayal ettim çok guzel daha doğmadan
Hazirliksizim zaten bebegim ama ne duysam zor biseyde olsa kafamda oldurmaya calisiyorumBu parlak fikir piyasadki temizlikcilerin onünü acabilir yalniz hafife alinmamali
Sen planini yap diyecegim de baska ne planlarin vardi haberim yok benimbenim gibi hazirliksiz bir gebe saniyoedum ben seni
Idili bunun icinde hayal ettimde ayyy cok tatli olcak yaa ♥♥ ellerine saglik canimmKızıma tsirt süsledim hastanede gycek inşallah altına tütü etekle
hadi hayırlısı canım kolaylıkla olur inşallah. neden öne çekildi hayırdır?Dogum tarihimiz bugün itibariyle öne çekildi 23 haziran doguyoruz insallah
Onlar senin kanindan ne kadar kotu olsalarda dayanamazlar hele anneler sende annesin su hamilelik bile yeter anlamayaBende hazirliklarla ugrasiyorum cantami hazirliyorum utuleri yapiyorum yikanacaklari yikadim buzluga borek pogaca yaptim dinlene dinlene temizlige de kadin gelecek hersey bitse rahatlicam annem yok kv. Istedigin zaman gelirim diyo ama onlar varken daha cok yoruluyorum. Birde Allah dagina gore kar veriyor guclu ol canim.bavulu yaptım da emziği biberonu kaynatamadım henüz yapayım diyorum ama arada yine ağrım oluyor...sen ne durumdasın ...ben herşeyimi kendim yaptım bende aile sıfırbugün eşim aramışda rica etmiş sancısı var gelirmisin rica etsem demiş annemde gelirim tabi ne demek diye çıkmış gelmiş ...
Tamam canım teşekkür ederim bu hareketi okumuştum burada ben benim kızçem 2 3 gün önce indi aşağıya denedim ben yaptım ama zor yapiliyo artık benim için hiç mi yapamazsam sıkıntı acaba biliyo musun?Canım sırtını duvara dayayıp yere oturuyorsun, dik şekilde oturuyorsun yani... Ellerini yana koymadan,destek almadan sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koyabiliyorsan hala süren var demek miş. Karnın küçük olsa da tamamen bebeğin kanala inmesi ve kaslarla alakalıymış yani doğumu yakın olan yapamazmış :)
@Nurmuratkf
geçmiş olsun canım nasılsın şimdi? klima fena çarpıyo dikkat etmek lazımAşırı mide bulantısı ve halsizlik sebebiyle dr A geldik ..
Serum takıldı
Yatıştayım
Kendinize dikkat edin
Sıcak diye klima önünde felan üşütmeyin
Saol tatlim....Idili bunun icinde hayal ettimde ayyy cok tatli olcak yaa ♥♥ ellerine saglik canimm
Merhaba Hanımlar,
Nasılsınız? Kimler doğurdu bakayım? Herşey yolundadır inş.
Yavrucuğum taburcu oldu elhamdülillah evimizdeyiz. Ama çok korkuyorum birşey olur diye. Beslenirken biraz sıkıntımız var yine, nefesi hızlanıyor bazen tıkanıyor aklım çıkıyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğuma giden anneler bizi hatırlayın olur mu?
Arya dan haber yok di mi? Ben de yazmıştım özelden cevap vermemiş.
denizbatiekin mesajına buradan yanıt vermiş olayım. Teşekkür ederiz
Aynen idilduam inşallah yarın 08:30'da operasyon başlayacak, çok heyecanlıyım
Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inşAşırı mide bulantısı ve halsizlik sebebiyle dr A geldik ..
Serum takıldı
Yatıştayım
Kendinize dikkat edin
Sıcak diye klima önünde felan üşütmeyin
B bebegim seni bekliyorum canım domates şişeye yapmıyorum bene hep buzluga porsiyonluk koyuorunm aslında kavanoz daha gusel oluo gbi gelio bana da.tavsoyelerini tek tek tekrar okuyup degerlendiricem bebisler gelince zor oluo malum yemek işi
@insanbuL ben ekstra patlıcanlari karniyarik lik kizartip buzluga atiorum bide kırmızı biber patlıcan karışık kozleyip koyuorunm salatası kış günü hazır gusel oluo
@sssn @EmiraSalih @Dumei gözünüz aydın hanımlar. RabBim hayırlı evlat eylesin. Sağlıcakla huzurla büyütün bebişlerinizi inşallah. Darısı da inşallah bizlere.
Benim 12.5 sene önce doğumum çok çok çok zor olmuştu tam iki gün sancı çekmiştim suni sancı iğneler falan çok korkuyorum. Bana da dua edin olurmu. Şimdi bide 37 yasindayim aynı güce ve sağlığa sahip değilim. Ama sezeyanda istemiyorum. Ne diyelim en hayırlısı inşallah. ..
Merhaba kızlar bugün devlet hastanesinde kontrolümüz vardı, tansiyonum yüksek çıktı ve iki defa nst ye girdik. Benim tosbağa hiç hareket etmedi çünkü. Allahtan idrarda bir sıkıntı çıkmadı ama 1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyor. Doğum tarhimiz öne çekildi temmuz annesi olacam derken haziran annesi oluyorum Allah'ın izniyle29 haziran da kavuşuyoruz minnoşuma misamın söylediği hareketi çoooooook zorlanarak yarım yamalak yapmıştım ben de zaten geçen hafta gittiğim özel doktorda bebeğin kanala dayandığını ve vaktini beklemeyeceğini söylemişti, Bayram'ı beklemek benim için riskliydi o yüzden hem heyecan hem sevinç kapladı beni Şafak 9
hayırlısı canım, doktorun karar verecektir neyin en iyisi olduğuna.
öyle düşünme lütfen, bak bu haftalara kadar gelebildik, tabiki güçlüsün inan lütfen buna.
sezaryen ya da normal farketmez, önce sen sağlıklı ol da gerisi kısmet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?