2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım sırtını duvara dayayıp yere oturuyorsun, dik şekilde oturuyorsun yani... Ellerini yana koymadan,destek almadan sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koyabiliyorsan hala süren var demek miş. Karnın küçük olsa da tamamen bebeğin kanala inmesi ve kaslarla alakalıymış yani doğumu yakın olan yapamazmış :)
@Nurmuratkf

Hamdolsun eve cikmissiniz bebekler emerken nefesini almakta bazen zorlanir korkma senin sutun sifa olur emzirmeye devam

Bu parlak fikir piyasadki temizlikcilerin onünü acabilir yalniz hafife alinmamali
Sen planini yap diyecegim de baska ne planlarin vardi haberim yok benim benim gibi hazirliksiz bir gebe saniyoedum ben seni
Hazirliksizim zaten bebegim ama ne duysam zor biseyde olsa kafamda oldurmaya calisiyorum

Fikrinize ihtiyacım var kızlar, bugün 37+5teyim kontrolümde bir problem çıkmadı çok şükür. Tüm hazırlıklarım tamam ama evimin temizliğini sona bıraktım kendim bişey yapamıyorum. Kızı ne zaman çağırayım sizce?

Onlar senin kanindan ne kadar kotu olsalarda dayanamazlar hele anneler sende annesin su hamilelik bile yeter anlamayaBende hazirliklarla ugrasiyorum cantami hazirliyorum utuleri yapiyorum yikanacaklari yikadim buzluga borek pogaca yaptim dinlene dinlene temizlige de kadin gelecek hersey bitse rahatlicam annem yok kv. Istedigin zaman gelirim diyo ama onlar varken daha cok yoruluyorum. Birde Allah dagina gore kar veriyor guclu ol canim.

Tamam canım teşekkür ederim bu hareketi okumuştum burada ben benim kızçem 2 3 gün önce indi aşağıya denedim ben yaptım ama zor yapiliyo artık benim için hiç mi yapamazsam sıkıntı acaba biliyo musun?

ohhh, çok şükür :) gözünüz aydın :)) çok sevindim, çok :)

bu mama yerken tıkanma mevzusu benim kızımda da oldu, endişelenme :) tabii söylemekle olmuyor biliyorum, benim de ömrümden ömür gidiyordu tıkandığı zaman. biberonun emzik genişliğine çok dikkat etmelisin. nuk un emzikleri çok geniş yenidoğana göre. chicco tavsiye ederim. delikleri baya küçük :))

domatesi konserve ya da şişe yapmanı tavsiye ederim. ilaveten deepfreeze in varsa sorun değil tabii ama kavanoz işi inan çok pratik oluyor. kimi blendırdan geçiriyor kimi doğruyor. ben blendırdan geçireceğim bu sene çünkü çocuklara domates çorbası yaparken çok pratik oluyor :))

hayırlısı canım, doktorun karar verecektir neyin en iyisi olduğuna.
öyle düşünme lütfen, bak bu haftalara kadar gelebildik, tabiki güçlüsün inan lütfen buna.
sezaryen ya da normal farketmez, önce sen sağlıklı ol da gerisi kısmet :))

ayyyyy çok heyecanlııııııııı :)) darısı başıma inşallah :))

İnşallah cnm çok sağol. Rabbim hepimize kolaycacik doğum yapmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…