2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bence en kısa zamanda almalısın cnm. Çünkü diyelimki sezeryan olacaksın 38+2den itibaren bebeği alıyorlar. Normal inde ne zamanolacağı bilinmez. Benim beklenen doğum tarihim 23 ü olduğu halde bayramdan önce alacağım kadını. sonra erken de dogsa içim rahat olur.

misam ciğim allah hayırlı dogum nasip etsin bizler için de dua et mutlaka. Bizi unutma çıkınca iyi olursan yaz bize merak ederiz. Rabbim kolaylık versin birde yeğeni mis mis op yerimize

Fotograf çekimi için eşim ve kendime kotun üzerine giymek için siyah ve beyaz renklerde tişört ve badi almam gerekiyor fotoğrafçı istedi . Bu ara ayaklarım inanılmaz şişiyor ayakta kaldıkça onun için çok dışarıda gezemiyorum. Çek'im yaptıran yada düşünenler nerden aldınız yada alabilirim fikir verebilir misiniz ?

Kızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....

D Daisymom hadi gözün aydın kuzum sende pasana kavusuyorsun tombalak gelsin daha iyiydi gelisimi senin oğlanın zaten. Ya valla hevesleniyorum inan acaba bende mi sezaryen olsam

Çok sağol kuzum, evet çok şükür 12 gün öndeyiz şuan 36+0 ken inşallah önümüzde 9 gün var iyice toparlarız da 3,5 kiloyu geçeriz.

Hadi hayırlısı inşallah. .

geçmiş olsun canım nasılsın şimdi? klima fena çarpıyo dikkat etmek lazım

Çıktık Can'ım eve geldik
Çok şükür Bebek iyi
Rahim ağzı kapalı
Protein ağırlıklı beslen Dedi
Yarın idrar tahlili istedi
Hala devam bulantım inşaallah tez vakitte. Geçer

Inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun .. hafif sancilarim çıkıyor riske atmak istemedi doktorum normalde 39da alacaktı
iyi yapmış canım benim de endişem bebeğin sezeryan gününden önce gelmesi. inşallah doğumlar hayırla sağlıkla ve vakitlice olur. çaeşanba son kontrolğm var inşallah gününü bekler benşm de bebişim

Iyi haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…