- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.741
Bence en kısa zamanda almalısın cnm. Çünkü diyelimki sezeryan olacaksın 38+2den itibaren bebeği alıyorlar. Normal inde ne zamanolacağı bilinmez. Benim beklenen doğum tarihim 23 ü olduğu halde bayramdan önce alacağım kadını. sonra erken de dogsa içim rahat olur.Fikrinize ihtiyacım var kızlar, bugün 37+5teyim kontrolümde bir problem çıkmadı çok şükür. Tüm hazırlıklarım tamam ama evimin temizliğini sona bıraktım kendim bişey yapamıyorum. Kızı ne zaman çağırayım sizce?
Çok tsk ederim 38+4 oluyoruz doguma gireceğim gün 3 kilo 1oo gram kilomuz suanda 3 200 gibi doğar diyor doktorumhadi gozunuzaydin.cok cok az kalmis.tam olarak kacinci haftaniz?bebis kac kilo
Inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun .. hafif sancilarim çıkıyor riske atmak istemedi doktorum normalde 39da alacaktıhadi hayırlısı canım kolaylıkla olur inşallah. neden öne çekildi hayırdır?
Çok tatlılar :) sitenin linkini verebilir misin peki?
İnşallh Can'ım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı :) Hem de Nasıl heyecanlı 12 yıl aradan sonraayyyyy çok heyecanlııııııııı :)) darısı başıma inşallah :))
Aşırı mide bulantısı ve halsizlik sebebiyle dr A geldik ..
Serum takıldı
Yatıştayım
Kendinize dikkat edin
Sıcak diye klima önünde felan üşütmeyin
Dur daha 2.ismi ne olsa diye dusunuyorumSaol tatlim....Ediz e karar verdinmj çok şükür
Kızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....
geçmiş olsun canım nasılsın şimdi? klima fena çarpıyo dikkat etmek lazım
iyi yapmış canım benim de endişem bebeğin sezeryan gününden önce gelmesi. inşallah doğumlar hayırla sağlıkla ve vakitlice olur. çaeşanba son kontrolğm var inşallah gününü bekler benşm de bebişimInşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun .. hafif sancilarim çıkıyor riske atmak istemedi doktorum normalde 39da alacaktı
Iyi haberlerinizi bekliyoruzKızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....
Hayırdır cnm cok geçmiş olsun. Niye rahatsizlsndin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?