- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.761
Cook tesekkur ederiimmAynen kuzum Deniz'imize kavuşmamıza çok az kaldı inşallahNasıl bir heyecan anlatamam hala inanamıyorum rüya gibi
Bu arada profil resminize bayıldım 41 kere maaşallah size
Çok teşekkür ederim canım :)Tabiiki cnm Zazzle. com arama yerine bayb labels yazınca 207 sayfalık seçenek; )
Ondan pek ümitli deilim ben çoxuk İlkokula başlayınca kendi seçsin artık onu senden Hayır yokDur daha 2.ismi ne olsa diye dusunuyorum
Allah kısmet ederse normal doğum olacak canım, kızımda normal doğum oldu. Karnımın alt kısımlarında ağrılar başladı zaten heran olacak diye tedirginim açıkçasıBence en kısa zamanda almalısın cnm. Çünkü diyelimki sezeryan olacaksın 38+2den itibaren bebeği alıyorlar. Normal inde ne zamanolacağı bilinmez. Benim beklenen doğum tarihim 23 ü olduğu halde bayramdan önce alacağım kadını. sonra erken de dogsa içim rahat olur.
En azindan isimsiz degil artikOndan pek ümitli deilim ben çoxuk İlkokula başlayınca kendi seçsin artık onu senden Hayır yok
Aman Allahım ikinci ismi doğmadan koyabilsen keskeEn azindan isimsiz degil artik
Dun babam sordu duyunca rahat bi nefes aldilar 2.si ne olsa diye dusunuyoruz diyemedik tabi
ablacım riskli haftalarda değilsin çok şükür gelirse sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah :)Kızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....
Kuzum soluma dönüp yatınca biraz rahatım ama onun dışı bulantı kasılma devamSahihuban geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Bende keceye alismisim canım ya evayi bilmiyorum inan bir bakayim olmadi keceden yapar çıkarım yeni beyaz tshirt te almıştım doguya yarın misafirim gidiyor temizlikten sonra girisirim artık :)1cicek3bocek canım eva dan yap keçeden harfleri kesmek zor oluo ya eva çok kolay kestim ben bile yaptıysam sen daha iyisini yaparsin
canım benim bol sıvı almaya çalış iyi olursun inşallah... çok geçmiş olsun tekrardanKuzum soluma dönüp yatınca biraz rahatım ama onun dışı bulantı kasılma devam
Rabb im şifa versin cümlemize inşaallah
Çok teşekkür ederim
Bun90 derecelik açıyı çözemedim benmisam yapabiliryrm ben o hareketi çok sevindim yarın bi sınavım var da sonra yapamsamda olur. Gayet rahatım ama inş doğrudur kız iyi buldun bunu sınavdan gelince hayırlı haberini almış olurum inş.allah yardımcın olsun çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?