2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sahihuban cok cok gecmis olsun.nasilsin simdi.

D Daisymom yaa denizin gelisine de az kaldi demek heyecanla bekliyoruz onu da
Aynen kuzum Deniz'imize kavuşmamıza çok az kaldı inşallah Nasıl bir heyecan anlatamam hala inanamıyorum rüya gibi

Bu arada profil resminize bayıldım 41 kere maaşallah size

1cicek3bocek canım eva dan yap keçeden harfleri kesmek zor oluo ya eva çok kolay kestim ben bile yaptıysam sen daha iyisini yaparsin

Allah kısmet ederse normal doğum olacak canım, kızımda normal doğum oldu. Karnımın alt kısımlarında ağrılar başladı zaten heran olacak diye tedirginim açıkçası tşkr ederim canım

misam yarın doğuma giriyorsun :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında beni ve minnoşumuda unutma teyzesi :) güzel haberlerini bekliyoruz yarın :)

kızlar karnımda bi ağrı var belime vuruyo. karın ağrısı on üzerinden 3 falan ama bel ağrısı 5 diyebilirim. ne demek şimdi bu??

ablacım riskli haftalarda değilsin çok şükür gelirse sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah :)

1cicek3bocek canım eva dan yap keçeden harfleri kesmek zor oluo ya eva çok kolay kestim ben bile yaptıysam sen daha iyisini yaparsin
Bende keceye alismisim canım ya evayi bilmiyorum inan bir bakayim olmadi keceden yapar çıkarım yeni beyaz tshirt te almıştım doguya yarın misafirim gidiyor temizlikten sonra girisirim artık :)

Sahihuban bebegim geçmiş olsun ya benim de sonum sen gibi olacak galiba bende önünde uyuyorum vantilatorun geçen gece karnım falanda hep açılmış esim çok kızdı çocuk anne karnında zatürre oluyormuş bide dikkat etmeye çalışıyorum ama felaket sıcak nefesim kesiliyor resmen

Bun90 derecelik açıyı çözemedim ben Duvara yapışık bir şekilde yere mi oturuyoruz yoksa sandalyede oturur gibi mi duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…