2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ohh maşallah canım benim geçmişler olsun inşallah :) yavrun en zor zamanları atlattı çok şükür annesi bundan sonraki kısımda daha rahat edersiniz :) ne kadar soğukkanlı olursan o kadar bebeğine yardımcı olursun :)) inşallah daha da güzel haberlerini alırız

cnm eçmiş olsun hayırlısıyla zamanı ne zamansa o zaman olsun diyelim sezeryan olmayacak mıydın sen? sezeryanda olsa byle extra duumlarda çatı muayenesi mi yapılıyorr

kızlarr doğum yapanlar olmuşş gözünüz aydn.allah analı babalı büyütdün inşallahh.. sayfalar bir dünya hepsini okuyamadım matsiyahoje çim geçmiş olsun sana da... misam hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli doğum olsun inşallahhh @kayacans ggeçmiş olsun cumartesi acilde idim klima çarpması sonucu ciddi hastalandım serumlar gaz sancıları korkunçtttuu ...herkese sağlık dilerim canla.yarın konrtol günüüm bakalım neler dicek dr amcamız...

Hic sıkıntı yapma annesi bekler insallah canim benim 29. Haftadan beri doğumu durdurmaya uğraşıyorlar ona rağmen bekledi :) senin gün ne zaman

Dogum şekline karar verebildin
mi peki ben ilk kizimda genel anestezi ile.Dogum yaptim bunda doktorum.spinal diyor ama.bende o cesaret yok
spinal olcak canım benimki. bebişim doğar doğmaz görmek sevmek sarmak istiyorum ben
genel anestezide 2 saat falan sürüyomuş uyanmak. bebeğim bana muhtaçken o iki saati uyuyarak geçirmek istemedim. biraz fazla duygusal gelebilir ama bebeğim biraz rahatsız.her an yanında olmam lazım. inşallah doğum sırasında da motivasyonumu kaybetmem yoksa çok panik yapılıyomuş

Ayyyy, kolay gelsin :)

Ne diyeceğimi bilemedim valla :) ama içimden gözün aydın demek geliyor :)) Sağlıkla doğsun kuzucuğun, inşallah herşey gönlünce olsun :))

Yok onu bilmyrm ama ben de şu an çok rahat yapyrm bakalım nasıl olck tecrübe ederiz artık hergün dnycm

En güzeli aslında senin düşündüğün ben kendime guvenebilsem hiç dusunmem spinal olurum cevremdekiler çok memnun

Kızlar bebek doğduktan sonra 3-4 günlükken uzun yola gidilir mi sizce bu hafta içi ya da gelecek hafta doğarsa bayram için istanbuldan ankaraya gideriz die düşünyrz da eşimin sene içindeki tek tatili gidelim diyorum ben ama karar da veremyrm sizce gidilir mi. Yol 6 saat kendi arabamız tabi normal doğum olduğunu düşünyrm sezeryan olursa zaten gidemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…