- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.781
Ohh maşallah canım benim geçmişler olsun inşallah :) yavrun en zor zamanları atlattı çok şükür annesi bundan sonraki kısımda daha rahat edersiniz :) ne kadar soğukkanlı olursan o kadar bebeğine yardımcı olursun :)) inşallah daha da güzel haberlerini alırızMerhaba Hanımlar,
Nasılsınız? Kimler doğurdu bakayım? Herşey yolundadır inş.
Yavrucuğum taburcu oldu elhamdülillah evimizdeyiz. Ama çok korkuyorum birşey olur diye. Beslenirken biraz sıkıntımız var yine, nefesi hızlanıyor bazen tıkanıyor aklım çıkıyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Doğuma giden anneler bizi hatırlayın olur mu?
Arya dan haber yok di mi? Ben de yazmıştım özelden cevap vermemiş.
denizbatiekin mesajına buradan yanıt vermiş olayım. Teşekkür ederiz
cnm eçmiş olsun hayırlısıyla zamanı ne zamansa o zaman olsun diyelim sezeryan olmayacak mıydın sen? sezeryanda olsa byle extra duumlarda çatı muayenesi mi yapılıyorrKızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....
Zehirlenme filan mi oldu acaba? Cok gecmis olsun..Aşırı mide bulantısı
Halsizlik oldu Can'ım
Hala devam serum yedim ama
Bakalım inşaallah Zaman'la geçer
yok canım kasılma falan ama bi ağrı var işye. anlamıyorum kimatsiyahoje kasilma var mi cnm. Uzan dinlen. Is falan mi yaptn
Hic sıkıntı yapma annesi bekler insallah canim benim 29. Haftadan beri doğumu durdurmaya uğraşıyorlar ona rağmen bekledi :) senin gün ne zamaniyi yapmış canım benim de endişem bebeğin sezeryan gününden önce gelmesi. inşallah doğumlar hayırla sağlıkla ve vakitlice olur. çaeşanba son kontrolğm var inşallah gününü bekler benşm de bebişim
27 sinde benim gün. bi hafta bile kalmadı :)Hic sıkıntı yapma annesi bekler insallah canim benim 29. Haftadan beri doğumu durdurmaya uğraşıyorlar ona rağmen bekledi :) senin gün ne zaman
Dogum şekline karar verebildin27 sinde benim gün. bi hafta bile kalmadı :)
spinal olcak canım benimki. bebişim doğar doğmaz görmek sevmek sarmak istiyorum benDogum şekline karar verebildin
mi peki ben ilk kizimda genel anestezi ile.Dogum yaptim bunda doktorum.spinal diyor ama.bende o cesaret yok
Kızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....
Kızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....
Yok onu bilmyrm ama ben de şu an çok rahat yapyrm bakalım nasıl olck tecrübe ederiz artık hergün dnycmTamam canım teşekkür ederim bu hareketi okumuştum burada ben benim kızçem 2 3 gün önce indi aşağıya denedim ben yaptım ama zor yapiliyo artık benim için hiç mi yapamazsam sıkıntı acaba biliyo musun?
Sandalyede oturur gibi anladım ben 90 derece öyle oluyo hiç bi yerden destek almadanBun90 derecelik açıyı çözemedim benDuvara yapışık bir şekilde yere mi oturuyoruz yoksa sandalyede oturur gibi mi duruyoruz
En güzeli aslında senin düşündüğün ben kendime guvenebilsem hiç dusunmem spinal olurum cevremdekiler çok memnunspinal olcak canım benimki. bebişim doğar doğmaz görmek sevmek sarmak istiyorum ben
genel anestezide 2 saat falan sürüyomuş uyanmak. bebeğim bana muhtaçken o iki saati uyuyarak geçirmek istemedim. biraz fazla duygusal gelebilir ama bebeğim biraz rahatsız.her an yanında olmam lazım. inşallah doğum sırasında da motivasyonumu kaybetmem yoksa çok panik yapılıyomuş
Yaa inşallah o şekildediir...Yoksa ben hiç yapamıyorum yere oturarak o hareketiSandalyede oturur gibi anladım ben 90 derece öyle oluyo hiç bi yerden destek almadan
Yok kız yere oturarak değiş orası kesin duvara altında sandalye var gibi dayanarak oturucksın.o da 90 derece dik açıkçası oluyo zatneYaa inşallah o şekildediir...Yoksa ben hiç yapamıyorum yere oturarak o hareketi
Ay sağol canım benim yaaYok kız yere oturarak değiş orası kesin duvara altında sandalye var gibi dayanarak oturucksın.o da 90 derece dik açıkçası oluyo zatne
Şuan hepimiz öyleyiz valla hep kendimi dinlyrm sancı var mı die sanki anlycm olsaAy sağol canım benim yaasabah görünce mesajda yapayım dedim oturarak yapamadım sonra bütün gün aklımda doğum
Ay sağol canım benim yaasabah görünce mesajda yapayım dedim oturarak yapamadım sonra bütün gün aklımda doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?