2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben yarn 39a giriyorum tık yok bende ne sancı ne bişi dr 39bttgnde cagrdı kontrole nst ye sokarmı bilmem hayrlısı bakalım sıcaklrda cok zorlanyrm ama

Canim zor olur bence ya.emzirmesi alt degistirmesi. Havalar sicak klima zararli cam acik gitsen olmaz buyuk insani bile carpiyo o hava akimi. Ama tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi

Bence cok zor oluryaaaa cunkü ılk dogcak bebek uyukluck sen emzırmeye calscan falan sıcaklrda cok zor olcak pişman olrsn sanki cnm

Canım normal doğumda olsa, büyük ihtimal dikiş olacak ve enaz 1 hafta yan yatmak zorundasın. Evinize yeni bir birey katılıyor bundan güzel bayrammı olur, eşin bu bayramı bu şekilde geçirsin sana ve bebişe yazık yollarda bence

Bence cok zor oluryaaaa cunkü ılk dogcak bebek uyukluck sen emzırmeye calscan falan sıcaklrda cok zor olcak pişman olrsn sanki cnm
Ay öyle mi diyosunuz aslında eşimde gitmeyelim diyo ama ablamların gitmesi de bana bağlı ya sanki herkesin tatilini etkiliyomuşum gibi geliyo.bana kalsa ne tatil ne de başka bişey umrumda değil tek istediğim bebekle ilgilenmek ama zatne doğacağı da belli.en iyisi ben hayırlısıyla bi kucağıma alm öyle karta veririm belki kendim de kötü olcm bilmyrm ki ilk doğum sonuçta sağol cnm yorum için

Aslında eşim de öyle diyo da ne tatili die ablamda benim için kalck hepsini düşünyrm keşke yalnız kalma ihtimalim olsaydı gerçi eşim hiç bi türlü gitmez ama vicdan azabı işte tabi şu an bilmyrm nasıl bi doğum olck zor mu kolay mı atıp Tutyrm kendim ce cahillik işte

Aaaaa valla ö.d kızlar ben yanlış anlamışız yere oturckmışız ay ben şimdi yapmym onu stres olurum yapamazsam. Hakkınzı helal edin sizin ki doğruymuş.nasıl da nutuk atyrm öyle değil böyle die utandım resmen Littlestar @Nurmuratkf başka yazamadım oldu mu bilmyrm ama

Kızlar ben yürüyemeyecek kadar pubis ağrısı yaşıyorum. Benim gibi olan var mı? Ne çözüm bulundu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…