- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.801
Basarilar kuzum ♡Şuan hepimiz öyleyiz valla hep kendimi dinlyrm sancı var mı die sanki anlycm olsabenim de yarın sınavım var bugünde doğmazsa çok güzel olck kızım
Tşk ettim çok korkyrm sınavda doğurcm die 4 -5 saat sürck te sınav dua edin banaBasarilar kuzum ♡
Canim zor olur bence ya.emzirmesi alt degistirmesi. Havalar sicak klima zararli cam acik gitsen olmaz buyuk insani bile carpiyo o hava akimi. Ama tecrubeli anneler daha iyi bilir tabiKızlar bebek doğduktan sonra 3-4 günlükken uzun yola gidilir mi sizce bu hafta içi ya da gelecek hafta doğarsa bayram için istanbuldan ankaraya gideriz die düşünyrz da eşimin sene içindeki tek tatili gidelim diyorum ben ama karar da veremyrm sizce gidilir mi. Yol 6 saat kendi arabamız tabi normal doğum olduğunu düşünyrm sezeryan olursa zaten gidemem de
Bebekler gelmeye basladi insan ister istemez tedirgin oluyo ama sen icini ferah tut stres yapma sinavina odaklan.bence prenses yarin gelmicek :)Tşk ettim çok korkyrm sınavda doğurcm die 4 -5 saat sürck te sınav dua edin bana
Bence cok zor oluryaaaa cunkü ılk dogcak bebek uyukluck sen emzırmeye calscan falan sıcaklrda cok zor olcak pişman olrsn sanki cnmKızlar bebek doğduktan sonra 3-4 günlükken uzun yola gidilir mi sizce bu hafta içi ya da gelecek hafta doğarsa bayram için istanbuldan ankaraya gideriz die düşünyrz da eşimin sene içindeki tek tatili gidelim diyorum ben ama karar da veremyrm sizce gidilir mi. Yol 6 saat kendi arabamız tabi normal doğum olduğunu düşünyrm sezeryan olursa zaten gidemem de
Her gün denemek zor benim için ben yere otururken Karnımin alt kısmı acıyo kalkarken de Yirtiliyo sanki :/ arada deniyorum zorla koyuyorum amaYok onu bilmyrm ama ben de şu an çok rahat yapyrm bakalım nasıl olck tecrübe ederiz artık hergün dnycm
Yere oturup sırtı duvara dayayarak ayakları yere uzatarak değil mj? 90 derece oluyo oyleYok kız yere oturarak değiş orası kesin duvara altında sandalye var gibi dayanarak oturucksın.o da 90 derece dik açıkçası oluyo zatne
Keske azcık gaza gelen bi insan olsam keskeeeAman Allahım ikinci ismi doğmadan koyabilsen keske
Canım normal doğumda olsa, büyük ihtimal dikiş olacak ve enaz 1 hafta yan yatmak zorundasın. Evinize yeni bir birey katılıyor bundan güzel bayrammı olur, eşin bu bayramı bu şekilde geçirsin sana ve bebişe yazık yollarda benceKızlar bebek doğduktan sonra 3-4 günlükken uzun yola gidilir mi sizce bu hafta içi ya da gelecek hafta doğarsa bayram için istanbuldan ankaraya gideriz die düşünyrz da eşimin sene içindeki tek tatili gidelim diyorum ben ama karar da veremyrm sizce gidilir mi. Yol 6 saat kendi arabamız tabi normal doğum olduğunu düşünyrm sezeryan olursa zaten gidemem de
Hadi bakalım inşallah sınavını da güzelce atlatırsın canım :)Şuan hepimiz öyleyiz valla hep kendimi dinlyrm sancı var mı die sanki anlycm olsabenim de yarın sınavım var bugünde doğmazsa çok güzel olck kızım
Ay öyle mi diyosunuz aslında eşimde gitmeyelim diyo ama ablamların gitmesi de bana bağlı ya sanki herkesin tatilini etkiliyomuşum gibi geliyo.bana kalsa ne tatil ne de başka bişey umrumda değil tek istediğim bebekle ilgilenmek ama zatne doğacağı da belli.en iyisi ben hayırlısıyla bi kucağıma alm öyle karta veririm belki kendim de kötü olcm bilmyrm ki ilk doğum sonuçta sağol cnm yorum içinBence cok zor oluryaaaa cunkü ılk dogcak bebek uyukluck sen emzırmeye calscan falan sıcaklrda cok zor olcak pişman olrsn sanki cnm
Aslında eşim de öyle diyo da ne tatili die ablamda benim için kalck hepsini düşünyrm keşke yalnız kalma ihtimalim olsaydı gerçi eşim hiç bi türlü gitmez ama vicdan azabı işte tabi şu an bilmyrm nasıl bi doğum olck zor mu kolay mı atıp Tutyrm kendim ce cahillik işteCanım normal doğumda olsa, büyük ihtimal dikiş olacak ve enaz 1 hafta yan yatmak zorundasın. Evinize yeni bir birey katılıyor bundan güzel bayrammı olur, eşin bu bayramı bu şekilde geçirsin sana ve bebişe yazık yollarda bence
Yere oturmyrz ki duvara yaslanıp sandalye varmış gibi düşün altında öyle oturucksın ellrinle bi yerden destek almadanHer gün denemek zor benim için ben yere otururken Karnımin alt kısmı acıyo kalkarken de Yirtiliyo sanki :/ arada deniyorum zorla koyuyorum ama
Yok ben öyle anlamadım Evet öyle de 90 oluyo bak şimdi bende takıldım yetişrmYere oturup sırtı duvara dayayarak ayakları yere uzatarak değil mj? 90 derece oluyo oyle
Evet evet senin ki doğru ben yanlış anlamışım bide milleti de yanlış anlamaya Terlik edyrm ağır suç yaniSenam72015 ayy kafami karistirdiniz aksam aksam bacaklarla govde arasindaki acı 90 derece. Bacaklar dumduz uzancak oyle yapilcak
insanbuL denedinmi bunu :)
Saglikla dogsun kuzun insallahDogum tarihimiz bugün itibariyle öne çekildi 23 haziran doguyoruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?