- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.821
Ben dun karsi odanin camini acik birakip uyudum sabaha karsi serinledi. Usütmuşum. Dikkat etmekte fayda var. Esine de masallah bu arada :)Artık son zamanlarımız ya çabuk yoruluyoruz hepimiz ben sabaha kadar karşımda Vantilatör le uyuyorum yatmadan evvel de klimayla duruyorum evden çıkamamaya calisiyorum :/ eşim iftarda yediğiyle oruç tutuyo bekar evinde yaklaşık 12 yıl yaşamış olduğundan sanırım pek zor bi adam değil Şükürler olsun :) yaklaşık bi aydır da temizliği tek başına yapıyo sağ olsun :)
Canim gecmis olsun bi stresten geçmissin. Yani madem yaniliyorlar ne diye strese sokuyorlar bunlari dovunce adin dovdü oluyor diye bi cumle kurup kabalasmak istiyorum affinizla...Hemen gttim idrar tahlili verdim hastanede bişi çıkmadı negatif çok şükür sağlık ocağı doktoruna gösterdim ztn bizimki yanlış sonuç verebilio iyiki bunu hemen yaptrdin dedj @HejaR12 dediğin gbi sağlık ocağı yaniltiomus korkkuttular valla bei
ayyy çook az kalmışşş :)27 sinde benim gün. bi hafta bile kalmadı :)
Masallah cok az kalmis ya :) senin tosbikte uykucu uslulardan olacak ne guzel.Merhaba kızlar bugün devlet hastanesinde kontrolümüz vardı, tansiyonum yüksek çıktı ve iki defa nst ye girdik. Benim tosbağa hiç hareket etmedi çünkü. Allahtan idrarda bir sıkıntı çıkmadı ama 1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyor. Doğum tarhimiz öne çekildi temmuz annesi olacam derken haziran annesi oluyorum Allah'ın izniyle29 haziran da kavuşuyoruz minnoşuma misamın söylediği hareketi çoooooook zorlanarak yarım yamalak yapmıştım ben de zaten geçen hafta gittiğim özel doktorda bebeğin kanala dayandığını ve vaktini beklemeyeceğini söylemişti, Bayram'ı beklemek benim için riskliydi o yüzden hem heyecan hem sevinç kapladı beni Şafak 9
Misam saatler kaldi bak ben uyumadimCanım çok teşekkür ederim offf bugünde bitti diyorum artık çok heyecanlıyım bu gece uyku yok :)
Senin de gunun bitmis canim. Her sey cok guzel olacakşükürler olsuuuun :) bizler iyiyiz canım senin güzel haberini alınca çok çok daha iyi olduk. benim doğum 27 haziranda sezeryan olacak tam bi hafta kaldı çok heyecanlıyım :)
doğumda sadece belaltı uyuşacak benim bol bol dua edicem annelere ve kuzucuklara.
Gecmis olsun canim. Ben de usutenlerdenim. Tez sifa diliyorumAşırı mide bulantısı ve halsizlik sebebiyle dr A geldik ..
Serum takıldı
Yatıştayım
Kendinize dikkat edin
Sıcak diye klima önünde felan üşütmeyin
Bayildim ellerine saglik :) kardesini ozenli karsilayacak :)Kızıma tsirt süsledim hastanede gycek inşallah altına tütü etekle
Bu kadar zorlamaya gerek yok ama once kolaylari hallet hele bi, zor kadinsin vesselam zordan basliyorsunHazirliksizim zaten bebegim ama ne duysam zor biseyde olsa kafamda oldurmaya calisiyorum
Son an ne zamansa o zaman birak bence :) hemen kirleniyor :)Fikrinize ihtiyacım var kızlar, bugün 37+5teyim kontrolümde bir problem çıkmadı çok şükür. Tüm hazırlıklarım tamam ama evimin temizliğini sona bıraktım kendim bişey yapamıyorum. Kızı ne zaman çağırayım sizce?
Bize de haber ver lutfen insallah saglikla gelir bebegin hocam. Dualarimizdasin...Kızlarrrr kontrolümüz vardı. Düzenli kasılmalarım varmış ama ben hissetmiyorum. Doktor çatıma baktı açılma yok, rahim ağzı kapalı. Yatış yapalım serum verelim tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şimdi evdeyim. 9 gibi gideceğim tekrar nst de bakılacak ve serum bağlanacak. Çok heyecanlandım. Böyle devam ederse yarın alabilir. Dualarınızı bekliyorum.....
Kura cek kura herkes razi olur kuraya bu bir kuraldirDur daha 2.ismi ne olsa diye dusunuyorum
Bel agrisi hareket ettiginde mi beliriyor canim yoksa ani ataklar seklinde mi geliyorkızlar karnımda bi ağrı var belime vuruyo. karın ağrısı on üzerinden 3 falan ama bel ağrısı 5 diyebilirim. ne demek şimdi bu??
Benim karnimda yok popomda catlak var nasilBu arada hanimlar Bi iki gün önce bebetosum aşağıya indi ve karnımda ilk yirtilmalar oldu el degse acıyo :/ var mı böyle olup çaresini bilen?
Yere oturup duvara sirtini dayayip ayaklarini uzatiyorsun. Dik açı :)Bun90 derecelik açıyı çözemedim benDuvara yapışık bir şekilde yere mi oturuyoruz yoksa sandalyede oturur gibi mi duruyoruz
Bebegin usluluguna bagli :) usluysa gidilir yok benim ki gibi gazli,uykusuz bi bebk olursa tuvalete zor gidilir :)))))Kızlar bebek doğduktan sonra 3-4 günlükken uzun yola gidilir mi sizce bu hafta içi ya da gelecek hafta doğarsa bayram için istanbuldan ankaraya gideriz die düşünyrz da eşimin sene içindeki tek tatili gidelim diyorum ben ama karar da veremyrm sizce gidilir mi. Yol 6 saat kendi arabamız tabi normal doğum olduğunu düşünyrm sezeryan olursa zaten gidemem de
Denedim canim. Valla benim anladigim sirtini duvara dayayarak yere oturuyorsun bacaklari uzatiyorsun. Benimki değdi :)@Senam72015 ayy kafami karistirdiniz aksam aksambacaklarla govde arasindaki acı 90 derece. Bacaklar dumduz uzancak oyle yapilcak
insanbuL denedinmi bunu :)
Ayy masallah annesi cok guZel olmussKızıma tsirt süsledim hastanede gycek inşallah altına tütü etekle
Uygulamali sinav mi o kadar saat yorulacaksin bi de canim Allah kolaylik saglasin insallah...Tşk ettim çok korkyrm sınavda doğurcm die 4 -5 saat sürck te sınav dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?