2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben dun karsi odanin camini acik birakip uyudum sabaha karsi serinledi. Usütmuşum. Dikkat etmekte fayda var. Esine de masallah bu arada :)

Canim gecmis olsun bi stresten geçmissin. Yani madem yaniliyorlar ne diye strese sokuyorlar bunlari dovunce adin dovdü oluyor diye bi cumle kurup kabalasmak istiyorum affinizla...

Masallah cok az kalmis ya :) senin tosbikte uykucu uslulardan olacak ne guzel.

Senin de gunun bitmis canim. Her sey cok guzel olacak

D Daisymom aaa hadi hayırlısıı...ben de bayramı atlayamamamktan korkuyorum dr 8 temmuz dedi ya..herkesler 2. ler erken geliyor deyip canımı sıkıyo.keza kuzenim de tarihinden 4 ün önce suyu geldi ...benim dr un verdiği tarih tam 38+6 yani 39 u da tamamlatıyor.bayramda almalıydım dedi ama personel sıkıntı dedi.yarın konuşucam tekrar arifeden 1 gün önce falan olsa çok mu erken diyee...can sıkıntısı yaaa...korkar oldum herşeyden

Son an ne zamansa o zaman birak bence :) hemen kirleniyor :)

Bize de haber ver lutfen insallah saglikla gelir bebegin hocam. Dualarimizdasin...

Bebegin usluluguna bagli :) usluysa gidilir yok benim ki gibi gazli,uykusuz bi bebk olursa tuvalete zor gidilir :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…