- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.841
Iyi bi Tecrübeli anneden yorum geldi içimde pek uslu değil şu An hiç uyumuyo ama dışarda nasıl olur bilmem ben en iyisi bi beklym sonra karar verm daha erken.Bebegin usluluguna bagli :) usluysa gidilir yok benim ki gibi gazli,uykusuz bi bebk olursa tuvalete zor gidilir :)))))
Evet ya önce teorik sınav sonra 4 saat pratik sınav bi de alevle çalışcm nasıl dayancm bilmyrm girmeden hocaya söylycm hamile olduğumu arada bi.çıkmama izin versinler daralabilirim.hasta bezi kullancm yarın zaten. Benim kızın işi belli.olmaz bi de stresli bi sınav belli mi olurUygulamali sinav mi o kadar saat yorulacaksin bi de canim Allah kolaylik saglasin insallah...
Ha dogru arkadas yazmis bi de dikisler var arabada hopla zipla cok zor canim benim aklima gelmedi hic o. Dikisler fena yani bi 20 gün ben de yan oturdum totoyu kurtarmak icin :)Aslında eşim de öyle diyo da ne tatili die ablamda benim için kalck hepsini düşünyrm keşke yalnız kalma ihtimalim olsaydı gerçi eşim hiç bi türlü gitmez ama vicdan azabı işte tabi şu an bilmyrm nasıl bi doğum olck zor mu kolay mı atıp Tutyrm kendim ce cahillik işte
Off zor ama insallah bebeginin sansina kolay ve zahmetsiz gecerEvet ya önce teorik sınav sonra 4 saat pratik sınav bi de alevle çalışcm nasıl dayancm bilmyrm girmeden hocaya söylycm hamile olduğumu arada bi.çıkmama izin versinler daralabilirim.hasta bezi kullancm yarın zaten. Benim kızın işi belli.olmaz bi de stresli bi sınav belli mi olur
Ya ablamda doğum yaptı iki kere o gidelim diyo o bilmiyomuki nie öyle söylüyo o zman hiç dikiş zorluğundan bahsetmedi bana şimdi kızdım bak. Ben sadece bebeğe zor die düşünmştm.zaten 10 gün içinde doğmazsa gitmyrz orası kesin deHa dogru arkadas yazmis bi de dikisler var arabada hopla zipla cok zor canim benim aklima gelmedi hic o. Dikisler fena yani bi 20 gün ben de yan oturdum totoyu kurtarmak icin :)
Helal olsun canım ne demek ,oyle dedin yine bi kaç saat içim rahattıAaaaa valla ö.d kızlar ben yanlış anlamışız yere oturckmışız ay ben şimdi yapmym onu stres olurum yapamazsam. Hakkınzı helal edin sizin ki doğruymuş.nasıl da nutuk atyrm öyle değil böyle die utandım resmenLittlestar @Nurmuratkf başka yazamadım oldu mu bilmyrm ama
Inş ben de hep meleğimin şansına dua edyrm eşim görürüp getirck ama hadi hayırlısı inş kolay geçer beni zorlamazOff zor ama insallah bebeginin sansina kolay ve zahmetsiz gecer
Ayyy bilemedim şimdi yakın mı ki senin ki gerçi kesin bi ölçüt değil allah bilir sonuçta strese girme şimdi ben yapyrm denedim de çok şükür yani
Helal olsun canım ne demek ,oyle dedin yine bi kaç saat içim rahattıTeşekkür ederim ama şimdi yine yapamıyorum ki beenn
Ablan dikissiz mi dogurdu acaba. Pek sanmiyorum da... On gunluk lohusayken esimin arkadasi ve hanimi yatili kalmak istediler. Geri cevirdim totodan oturamiyorum ayip olur dedimYa ablamda doğum yaptı iki kere o gidelim diyo o bilmiyomuki nie öyle söylüyo o zman hiç dikiş zorluğundan bahsetmedi bana şimdi kızdım bak. Ben sadece bebeğe zor die düşünmştm.zaten 10 gün içinde doğmazsa gitmyrz orası kesin de
Bence bu hareketin beden esnekligi,kilo azligi fazlaligiyla da alakasi olabilir.
Helal olsun canım ne demek ,oyle dedin yine bi kaç saat içim rahattıTeşekkür ederim ama şimdi yine yapamıyorum ki beenn
Yok kız dikişten devamlı bahsediyo da bunun uzun süre rahatsız eden bişey olduğunu bilmydm sanki ertesi gün geçiyomuş gibi düşündüm ben. Neyse ben gitmem ya hiç te istemyrm biliyomusun bebeği merak edyrm ben sadece. Zaten okul yeni bitti evimde kalmak bana tatil resmen.kızım 10 gün bekler güvenyrm ben ona.Ablan dikissiz mi dogurdu acaba. Pek sanmiyorum da... On gunluk lohusayken esimin arkadasi ve hanimi yatili kalmak istediler. Geri cevirdim totodan oturamiyorum ayip olur dedimyani bi yataga oturup kalkarken bile elimden tuttular kac gun araba zor kuzum. Sen iyiles once
Oh iyi kız sen yapıyormuşsun ne güzel maşallah ❤ ben 34.haftamdayımmAyyy bilemedim şimdi yakın mı ki senin ki gerçi kesin bi ölçüt değil allah bilir sonuçta strese girme şimdi ben yapyrm denedim de çok şükür yani
Dimi canım yaa bence de :) oyle olmalı yaniiBence bu hareketin beden esnekligi,kilo azligi fazlaligiyla da alakasi olabilir.
Iyi geceler uyu güzel güzel ben sınava çalışyrm çalışmasamda sabah 7 ye kadar ayaktayım doğuranları beklyrm haberin yokİyi geceler topigin gece kuslariSenam72015 ve Littlestar :)
Diger hamisler derin uykusunda biz deli gibi topik başi bekliyoruz
Optum
Yok ya bence de kiloyla alakası vardır bacak boyuyla olabilir direk doğru demek yanlış bence.sen takma allah bilir onu bize yeni eğlence işteOh iyi kız sen yapıyormuşsun ne güzel maşallah ❤ ben 34.haftamdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?