2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi geceler kızlar gün geçtikçe heyecanlanıyorum doğum yapanları gördükçe valla temmuz annelerinin çoğu haziranda doğuracak galiba 1cicek3bocek ve @jindam gayette akıllılık etmişler temmuz topiğinde takılarak:)) misam hayırlı doğumun olsun sağsalim kavuşun bebişinle inşallah @EmiraSalih gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün bizim yerimize de sev bebişini

kanımdan ablam neler yaptı hastanede okudunmu bilmiyorum ama bilsen böyle söylemezdin ...keşke hiç olmasalardı da yok diye ağlasaydım...çünkü hem var olup hem acı vermek daha kötü inan...benimde annem istediğin zaman gelirim diyor el gibi yani ...ben ne isteyeceğim muhtaç değilim çok şükür...onun düşünüp gelmesi gerekir...kızıma bakacaklar ben doğumdayken diye onlara muhtacım düşüncesi var ben yanımdada götürürüm sorun yok dedim ama

Utanma canım benim olabilir :) ama yere oturarak zor oluyo işte o ayağı oraya koymak hele de karnın enim gibi bacaklarının ustunden se :/

Ben dun karsi odanin camini acik birakip uyudum sabaha karsi serinledi. Usütmuşum. Dikkat etmekte fayda var. Esine de masallah bu arada :)
Benim evin tüm pencereleri açık ve esen sıcak rüzgar :/ İzmir deyim ben burası 40 üstü hep :/ klimasiz Vantilatör suz oturmak uyumak çok zor nefes alamıyorum :/ teşekür ederim yine de uyarın için :) eşim adına da teşekkür ederim :)

Sona kalan dona kalmaz inşallah kiz herkes doğurup kaçarsa kim bize dua edecek :) doğurup gitmeyin sakin fururum hea:)

cnm bende 10- 15 günlükken istanbuldan izmire gideceğim ido bilti bile hazır kendi arabızla gideceğiz. herkes sen delimisin o kadar küçük bebekle hava değişimi yapılırmı diyolar. bende o konuda ortada kaldım.

bende emziği kaynatmadım bi o kaldı odamız falan hazır şükür. benim ailemde eşimin aileside heycanla bekliyor Allah razı olsunlar bize destekler..

bunu yapınca doğurursam :) ya bide ben çok kiloluyum göbüşüm çok büyük yapabilirmiyim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…