- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #60.861
Doğru dedin güzelim bacak boyu olabilir çünkü birazcık kısayımmYok ya bence de kiloyla alakası vardır bacak boyuyla olabilir direk doğru demek yanlış bence.sen takma allah bilir onu bize yeni eğlence işte
Zehirlenme filan mi oldu acaba? Cok gecmis olsun..
kanımdan ablam neler yaptı hastanede okudunmu bilmiyorum ama bilsen böyle söylemezdin ...keşke hiç olmasalardı da yok diye ağlasaydım...çünkü hem var olup hem acı vermek daha kötü inan...benimde annem istediğin zaman gelirim diyor el gibi yani ...ben ne isteyeceğim muhtaç değilim çok şükür...onun düşünüp gelmesi gerekir...kızıma bakacaklar ben doğumdayken diye onlara muhtacım düşüncesi var ben yanımdada götürürüm sorun yok dedim amaOnlar senin kanindan ne kadar kotu olsalarda dayanamazlar hele anneler sende annesin su hamilelik bile yeter anlamayaBende hazirliklarla ugrasiyorum cantami hazirliyorum utuleri yapiyorum yikanacaklari yikadim buzluga borek pogaca yaptim dinlene dinlene temizlige de kadin gelecek hersey bitse rahatlicam annem yok kv. Istedigin zaman gelirim diyo ama onlar varken daha cok yoruluyorum. Birde Allah dagina gore kar veriyor guclu ol canim.
Ben yere oturarak anlamısim onu :)Yere oturmyrz ki duvara yaslanıp sandalye varmış gibi düşün altında öyle oturucksın ellrinle bi yerden destek almadan
Utanma canım benim olabilir :) ama yere oturarak zor oluyo işte o ayağı oraya koymak hele de karnın enim gibi bacaklarının ustunden se :/Aaaaa valla ö.d kızlar ben yanlış anlamışız yere oturckmışız ay ben şimdi yapmym onu stres olurum yapamazsam. Hakkınzı helal edin sizin ki doğruymuş.nasıl da nutuk atyrm öyle değil böyle die utandım resmenLittlestar @Nurmuratkf başka yazamadım oldu mu bilmyrm ama
Benim evin tüm pencereleri açık ve esen sıcak rüzgar :/ İzmir deyim ben burası 40 üstü hep :/ klimasiz Vantilatör suz oturmak uyumak çok zor nefes alamıyorum :/ teşekür ederim yine de uyarın için :) eşim adına da teşekkür ederim :)Ben dun karsi odanin camini acik birakip uyudum sabaha karsi serinledi. Usütmuşum. Dikkat etmekte fayda var. Esine de masallah bu arada :)
Ona hiç bakmadım inanBenim karnimda yok popomda catlak var nasil
Oldu anlamadim ayni seyi orayada surdum halbuki
Sona kalan dona kalmaz inşallah kizİyi geceler kızlar gün geçtikçe heyecanlanıyorum doğum yapanları gördükçe valla temmuz annelerinin çoğu haziranda doğuracak galiba1cicek3bocek ve @jindam gayette akıllılık etmişler temmuz topiğinde takılarak:)) misam hayırlı doğumun olsun sağsalim kavuşun bebişinle inşallah @EmiraSalih gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün bizim yerimize de sev bebişini
İnşallh Can'ım hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı :) Hem de Nasıl heyecanlı 12 yıl aradan sonra
Kızlar bebek doğduktan sonra 3-4 günlükken uzun yola gidilir mi sizce bu hafta içi ya da gelecek hafta doğarsa bayram için istanbuldan ankaraya gideriz die düşünyrz da eşimin sene içindeki tek tatili gidelim diyorum ben ama karar da veremyrm sizce gidilir mi. Yol 6 saat kendi arabamız tabi normal doğum olduğunu düşünyrm sezeryan olursa zaten gidemem de
bende emziği kaynatmadım bi o kaldı odamız falan hazır şükür. benim ailemde eşimin aileside heycanla bekliyor Allah razı olsunlar bize destekler..bavulu yaptım da emziği biberonu kaynatamadım henüz yapayım diyorum ama arada yine ağrım oluyor...sen ne durumdasın ...ben herşeyimi kendim yaptım bende aile sıfırbugün eşim aramışda rica etmiş sancısı var gelirmisin rica etsem demiş annemde gelirim tabi ne demek diye çıkmış gelmiş ...
gelip gidiyo canım hareket edince geçiyo otururken gelip gidiyo çok rahatsız edici bişeyBel agrisi hareket ettiginde mi beliriyor canim yoksa ani ataklar seklinde mi geliyor
Amin .. hepimizin insallah :)Saglikla dogsun kuzun insallah
bunu yapınca doğurursam :) ya bide ben çok kiloluyum göbüşüm çok büyük yapabilirmiyim ki :)Canım sırtını duvara dayayıp yere oturuyorsun, dik şekilde oturuyorsun yani... Ellerini yana koymadan,destek almadan sağ ayağının topuğunu sol ayağının baş parmağının üzerine koyabiliyorsan hala süren var demek miş. Karnın küçük olsa da tamamen bebeğin kanala inmesi ve kaslarla alakalıymış yani doğumu yakın olan yapamazmış :)
@Nurmuratkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?